Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi
harmonkar9 ::
harmonkar9 je izjavil:
To pa niti ne zveni tako slabo. Ampak mene bolj skrbi, da bodo lenuhi z minimalnimi penzijami tudi cuzali moj denar, če bodo nepokretni do stopnje oskrbe 4 ali kaj podobnega.
Ti glej da državi čim manj daš in čim več dobiš. Ker tako se ne boš sekiral tudi če drugi cuzajo tvoj denar, saj ga boš ti pocuzal več kot si ga dal.
Ja pa kaj še, naslednje pa se naj kot uspešen poslovnež preselim na Hrvaško, ker pernati to forsira? Mi domoljubi se moramo politično boriti, da bomo dobili pravo domoljubno vlado, ki nam bo omogočila, da uresničimo svoje podjetniške potenciale brez nevarnosti, da nas ob tem cuzajo prefrigani socialci, reveži, še posebej nepokretni in dementni.
FireSnake ::
Ampak jaz sem proti temu ane... Jaz bi raje videl da sam plača vsak to kar rabi... če ne more naj za njega plačajo otroci/dediščina... če tega ni naj plača pač država... seveda pa prej pogledat da ni prepisal vse otrokom ki so skrili keš...
Saj tudi meni stvari niso najbolj fer in nisem ravno za to. A če revno prebivalstvo hoče bogatenje bolj bogatih pa naj bo tako ...
In upam, da bo tale poteza ritopikeljna zadnji žebelj v golobjehuntarsko krsto in tudi od levice.
Da se drugi leto marca na volitvah speljejo tja, kamor spadajo: na politično smetišče.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
feryz ::
Ja, natur fašisti tudi zagovarjate Albanca za predsednika vlade, tako, da koliko je v vas Slovenca, je vprašljivo.Saj veš, da si totalni kreten!? Vsaj to ti je jasno, upam.
Se pa radi delate Slovenca, to pa ja. Pa z zastavami tudi radi mahate, očitno kompenzirate.
Sem ti že milijonkrat povedal, da sem zapriseženi ateist, tako kar se politike tiče, kakor tudi vere.
Popolnoma vsi so isti in popolnoma vsi vredni manj kot nič.
Delaj si zabeležke, če se že v glavi podatki nimajo na kaj oprijeti.
Kriminalcem, ki izkoriščajo zakonsko možnost, da začasno zaprejo normirani espe, bodo to možnost ukinili. Kriminalcem bo po novem dovoljeno odpirati normirane espeje po petih letih.
Vlada kriminalcem pusti oddajati sobe 150 dni na leto, davke pa morajo plačevati vse leto.
Na ministrstvu za finance pravijo, da je namen dolge čakalne dobe za vrnitev v sistem normirancev v tem, da "se omeji zlorabe sistema zgolj za zniževanje davčne obveznosti".
Samo omejujejo zakonske možnosti, ki jim vlada pravi zloraba.
Vlada podpira da normiranci delajo, ampak samo družbeno koristna dela - kar pomeni plačevanje davkov, brez da zapirajo podjetja. Najbolje, da se vlada kar vsede na račun normirancev in vsak mesec pobere jurčka.
Je pa Mesec objavil na X, da bo poskrbel za tiste, ki bodo imeli skrajšan urnik, ker gospodarstvu kaže odlično in kuje rekordne dobičke.
Najprej so podjetnike z bajoneti terali v morje, nato so jim rekli, če ne zmorejo izplačati te uboge božičnice, naj zaprejo firmo, sedaj smo že na sofinanciranju skrajšanega urnika.
V Postojni so oz. so v zahvalo golobičnici povišali ceno vrtca iz 700 € na 800 €. Tisti, ki plača polovično ceno polne cene, bo dal samo za to povišico. Postonjska bogatunska matera samohranilka, ki ima enega otroka in nekaj manj kot 1,700 € neto, bo ob božičnico samo iz tega naslova. Ali pa par z enim otrokom z vsak po bogatunskih 1,254 € neto, bo eden ob božičnico.
Aja, pa še ta podrobnost: Ko so spremenili, da se je pravičneje gledalo vse dohodke, je bila meja na osebo za 9. razred postavljena nad takratno povprečno plačo. Povprečna neto plača je bila cca 5 % manjša od meje. Danes, po letih socialno čutečih, povprečna plača presega to mejo za 20+ %.
Posledično precej več družin pade v višje dohodkovne razrede za znižanje plačila vrtca, kot so pred leti, torej relativno dražji vrcti.
Zelo lepo napisano kaj dela golobja hunta.
In upam, da ljudje to vidijo.
Jaz, za teh par jurjev na leto: ne vem, če ne bom nehal delati. Bilo je fino, še zdaleč pa mi ni bilo mus.
In, kot že tolikokrat poprej: prej so dobili nekaj, zdaj pa ne bodo dobili nič! To je njihova matematika.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Ales78 ()
johnnyyy ::
Seveda... samo potem se pa trudite da bi prilagodljive kaznovali z novimi davki v drugih temah o nepremičninah itd...
Jaz se nič ne trudim saj je moja politična moč sila omejena. Zame je bolje da kjer je opcija od države poberem kar se le da, saj nikoli ne vem kdaj se bo nekdo spomnil in bom moral jaz nekaj dati.
harmonkar9 je izjavil:
Ja pa kaj še, naslednje pa se naj kot uspešen poslovnež preselim na Hrvaško, ker pernati to forsira? Mi domoljubi se moramo politično boriti, da bomo dobili pravo domoljubno vlado, ki nam bo omogočila, da uresničimo svoje podjetniške potenciale brez nevarnosti, da nas ob tem cuzajo prefrigani socialci, reveži, še posebej nepokretni in dementni.
Politično se najbolje boriš če se izpostaviš in težave ki jih imaš in jih razporediš še na ostale. Če svojim zaposlenim poveš da ne moreš več da bodo šli na cesto in naj se zahvalijo tistim ki so vlado volili narediš več kot 1000 komentarjev na slo-techu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: johnnyyy ()
Zelo lepo napisano kaj dela golobja hunta.
In upam, da ljudje to vidijo.
Jaz, za teh par jurjev na leto: ne vem, če ne bom nehal delati. Bilo je fino, še zdaleč pa mi ni bilo mus.
In, kot že tolikokrat poprej: prej so dobili nekaj, zdaj pa ne bodo dobili nič! To je njihova matematika.
Jaz sem nehal delati že 2022 zaradi pernatega. Pod Gospodom Janšo se je cenilo moje delo, zdaj pa žal ni tako
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
harmonkar9 je izjavil:
Politično se najbolje boriš če se izpostaviš in težave ki jih imaš in jih razporediš še na ostale. Če svojim zaposlenim poveš da ne moreš več da bodo šli na cesto in naj se zahvalijo tistim ki so vlado volili narediš več kot 1000 komentarjev na slo-techu.
Jaz trenutno nimam podjetja ali zaposlenih, kriv je pernati oz. nasploh levaki zaradi 25 let slabega vladanja na 45 podlage. Zato se za začetek borim na s-t, ko bo Gospod Janša oddelal kakšne 3 mandate, pa zaposlenih v svojem podjetju niti ne bom rabil opozarjati na slabe levakarske vlade, ker problemov ne bo. Mogoče samo preventivno občasno, da se ne pozabi.
Zgodovina sprememb…
LeQuack ::
Pa ne pozabit. Ne glede na to koga volite, bo stanje zmeraj slabše, to je ena stvar ki je konstantna tu pri nas. Opazovali bomo sosednje države, kako prosperirajo in rastejo, mi pa bomo nazadovali.
Quack !
Wrop ::

endelin ::
Po eni strani nenormalno trošenje denarja, po drugi se uvaja mehanizme za pomoč podjetjem.
Zakaj se kamarila obnaša tako kriminalno neodgovorno?
Zakaj se kamarila obnaša tako kriminalno neodgovorno?
Ales78 ::
Kaj? V Velenju največjemu kipu Tita odstranil glavo?
Bakreno glavo je spravil v prtljažnik.
Bo prej in dlje v zaporu kot občan, ki je ubil Šutarja. Zanimivo, da v tem primeru ne gledajo stran, kot ponavadi pri ostalih primerih.
Če jih bodo lokalci našli, bo Šutar postal nepomemben detajl, ker bo trivialen, napram posledicam za njih. Moram reči, da imajo te idioti jajca in so dovolj neumni, da ne rečem, napumpani s klerofašizmom, da tvegajo svoje, ne bronaste glave, kljub temu, da so enako votle.
Očitno jim ni dovolj, da je njihov križ, na denacionaliziranem ozemlju, že n-krat gorel, pač idioti ne razumejo "namiga".
Velenje je knapovsko mesto, ne klerofašistično središče kot Škofja Loka.
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()
johnnyyy ::
harmonkar9 je izjavil:
Jaz trenutno nimam podjetja ali zaposlenih, kriv je pernati oz. nasploh levaki zaradi 25 let slabega vladanja na 45 podlage. Zato se za začetek borim na s-t, ko bo Gospod Janša oddelal kakšne 3 mandate, pa zaposlenih v svojem podjetju niti ne bom rabil opozarjati na slabe levakarske vlade, ker problemov ne bo. Mogoče samo preventivno občasno, da se ne pozabi.
Torej uspešen poslovnež brez firme?!
Slovenci imamo eno zelo slabo navado, da ko trpimo namesto da bi iskali rešitev ali da bi stopili nazaj, raje jamramo. In potem imaš firmo kjer je narod na minimalcu s kupom neplačanih nadur, direktor pa gleda cifre in pravi ne gre nam tako slabo. Seveda ti ne gre slabo če se drugi žrtvujejo zate. In podobno je pri gospodarstvu. Gospodarstveniki jamrajo, PV pa pogleda rezultate in reče ne gre nam tako slabo.
torentino ::
Kaj? V Velenju največjemu kipu Tita odstranil glavo?
Bakreno glavo je spravil v prtljažnik.
Bo prej in dlje v zaporu kot občan, ki je ubil Šutarja. Zanimivo, da v tem primeru ne gledajo stran, kot ponavadi pri ostalih primerih.
Če jih bodo lokalci našli, bo Šutar postal nepomemben detajl, ker bo trivialen, napram posledicam za njih. Moram reči, da imajo te idioti jajca in so dovolj neumni, da ne rečem, napumpani s klerofašizmom, da tvegajo svoje, ne bronaste glave, kljub temu, da so enako votle.
Očitno jim ni dovolj, da je njihov križ, na denacionaliziranem ozemlju, že n-krat gorel, pač idioti ne razumejo "namiga".
Velenje je knapovsko mesto, ne klerofašistično središče kot Škofja Loka.
Zdaj je odlična prilika da pospravite na Dinos še ostanek tistega morilca, ko je par 10kg lažji. Zaslužek pa za znižanje položnic ogrevanja knapov.
Lahko bi glavo Gospoda Janše gor našraufali, to bi bilo najbolj racionalno in domoljubno.
hendriks ::
Žalostno, da mora občan sam odstraniti del kipa. Državni organi bi morali odstraniti dotični kip v celoti in še kup drugih, ki kazijo podobo Slovenije. Se pa lepo vidi začetek konca Titoizma. Takih samostojnih akcij bo čedalje več. Resnica vedno najde pot.
kamiKaZaA ::
Ja, natur fašisti tudi zagovarjate Albanca za predsednika vlade, tako, da koliko je v vas Slovenca, je vprašljivo.
Spet tolče sama ksenofobija iz tebe. Kaj so tebi tujci (Albanci) naredili, da jih tako zaničuješ?
Ksenofob @Ales78 prosim za odgovor na zastavljeno vprašanje za katerega že vnaprej vem, da ga ne bo!
Klasika! Ksenofob in največji fašist na forumu @Ales78 nikoli ne odgovori na korektno postavljeno vprašanje. Pa saj sem tudi vedel, da ne bo odgovora, čeprav je od postavljenega vprašanja že napisal 5 drugih komentarjev in je bil dokaj aktiven na forumu v tem času. Klasično dejanje za nekoga, kateri je ksenofob in še po vrhu fašist!
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Saj ni za to plačan. Plačan je za delanje zmede in da se debata razvodeni, premakne v banalne vode, da naključni obiskovalec opusti branje. Isto velja za drugega trola.
Vse ob podpori ne-vodenja foruma.
Moja ljubica Erika:
kratek izsek in povezava do celotnega videa na viru.
golobjehuntarska depolitizacija ™, ki ste jo eni tukaj zagovarjali, je ravno obratno od tega, kar ste nam zagovoriniki trdili (beri: lagali).
No, mi smo že takrat vedeli, da lažete.
Objave so javne, komot gremo gledati za nazaj.
golobjehuntarska depolitizacija ™, ki ste jo eni tukaj zagovarjali, je ravno obratno od tega, kar ste nam zagovoriniki trdili (beri: lagali).
Zgodovina sprememb…
Zdaj je odlična prilika da pospravite na Dinos še ostanek tistega morilca, ko je par 10kg lažji. Zaslužek pa za znižanje položnic ogrevanja knapov.Kakšnega morilca? A je kdaj koga pospravil?
Meni ni znano, da bi ga. A veste vi kaj več?
Tole je na Wikipediji:
Ko%C4%8Devski Rog massacre @ Wikipedia
Za ostale dele bivše vukojebine lahko poiščete sami.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: torentino ()
Wrop ::
Vlada dela dobro. Ne samo dobro. Vrhunsko.
Trije zdravniki na oddelku za maksilofacialno kirurgijo v UKC-ju Ljubljana dali odpoved
General ministrica za zdrave bo sestankovala po izgubljeni bitki. Čudno, da ni sklicala sestanek 54. teden.
Vsaj direktor UKC miri:
Obravnava bolnikov poteka na vrhunskem nivoju. Tudi, ko ne bo nobenega zdravnika več, bo še vedno obravnava bolnikov potekala normalno.
Trije zdravniki na oddelku za maksilofacialno kirurgijo v UKC-ju Ljubljana dali odpoved
V skupni izjavi za medije sta zapisala, da njuna odločitev ni povezana z višino plače, "temveč z dvema ključnima dejavnikoma: dolgoletno neurejenimi in strokovno nevzdržnimi pogoji dela, ki ne omogočajo več kakovostnega izvajanja najzahtevnejših kirurških posegov ter napredka stroke ter novele zakona o zdravstveni dejavnosti, ki je dodatno otežila pogoje dela, omejila možnosti organizacije dela in poslabšala že tako težko vzdušje na kliniki".
Sestanek na ministrstvu 10. decembra
General ministrica za zdrave bo sestankovala po izgubljeni bitki. Čudno, da ni sklicala sestanek 54. teden.
Vsaj direktor UKC miri:
Marko Jug je zagotovil, da oddelek kljub odhodom deluje normalno.
Obravnava bolnikov poteka na vrhunskem nivoju. Tudi, ko ne bo nobenega zdravnika več, bo še vedno obravnava bolnikov potekala normalno.
Vlada dela dobro. Ne samo dobro. Vrhunsko.
V skupni izjavi za medije sta zapisala, da njuna odločitev ni povezana z višino plače, "temveč z dvema ključnima dejavnikoma: dolgoletno neurejenimi in strokovno nevzdržnimi pogoji dela, ki ne omogočajo več kakovostnega izvajanja najzahtevnejših kirurških posegov ter napredka stroke ter novele zakona o zdravstveni dejavnosti, ki je dodatno otežila pogoje dela, omejila možnosti organizacije dela in poslabšala že tako težko vzdušje na kliniki".
Sestanek na ministrstvu 10. decembra
Vsaj direktor UKC miri:
Marko Jug je zagotovil, da oddelek kljub odhodom deluje normalno.
Da si dam tole med zaznamke: kot sem vseskozi govoril. golobja hunta je demolirala zdravstvo do te mere, da tega ne bomo v tridesetih letih sanirali!
Zgodovina sprememb…
Moja ljubica Erika:
Te dobre kadre, ki držijo gor depolitizirano levakarsko propagando, lahko vzame nova24 na prostem trgu in bodo bolje plačani, morajo pa dati častno domoljubno zaprisego Gospodu Janši.
Saj ni za to plačan. Plačan je za delanje zmede in da se debata razvodeni, premakne v banalne vode, da naključni obiskovalec opusti branje. Isto velja za drugega trola.
Tako je vsepovsod, kjer so levaki. Če jih ne bomo odstranili, se lahko poslovimo od agromentirane in konstruktivne demokratične domoljubne debate
Zgodovina sprememb…
Zdaj je odlična prilika da pospravite na Dinos še ostanek tistega morilca, ko je par 10kg lažji. Zaslužek pa za znižanje položnic ogrevanja knapov.Kakšnega morilca? A je kdaj koga pospravil?
Tole je na Wikipediji:
Te laži je verjetno levakarski trol pisal, ki vsepovsod vidi fašiste in naciste:
in which thousands of members of the Nazi Germany–allied Slovene Home Guard were executed
Zgodovina sprememb…
Tole je na Wikipediji:A te da je on pospravil!?
Jaz bi rekel, da so jih kar kleni Slovenci pospravili, sosed soseda bi se temu reklo.
Ampak če ti tako praviš, da jih je on, potem bo že držalo. Najbrž si videl na lastne oči.
Tole je na Wikipediji:
Pa si pogledal, da je bil to kar precej standarden način obravnave narodnih izdajalcev po celi Evropi? :)
Je treba zeitgeist malo upoštevat, sploh pa taki, kot si sam, delajo situacijo precej razumljivo in dobro opravičujejo dejanja.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
Ali pa je problem v narodnih izdajalcih, kot si sam. Fašisti pač ne boste sodili o tem.
Žalostno, da mora občan sam odstraniti del kipa. Državni organi bi morali odstraniti dotični kip v celoti in še kup drugih, ki kazijo podobo Slovenije. Se pa lepo vidi začetek konca Titoizma. Takih samostojnih akcij bo čedalje več. Resnica vedno najde pot.
Če bi vsi tako razmišljali, bi bile vse fojbe polne fašistov. Ker kazite podobo Slovenije.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
nejc_nejc ::
Mogoče sem sicer spregledal, ampak da slučajno fašisti tule, kar naenkrat, zagovarjajo pravico do končanja lastnega življenja, ki so jo
na referendumu zminirali in tedne pljuvali po slo-techu?
A ste spet 180 stopinjski zasuk izvedli?
Na zadnjem referendumu se je zavrnil predložen zmazek koalicije.
Mogoče sem sicer spregledal, ampak da slučajno fašisti tule, kar naenkrat, zagovarjajo pravico do končanja lastnega življenja, ki so jo
na referendumu zminirali in tedne pljuvali po slo-techu?
Ne, ti neizobraženi fašist!
Še vedno menimo isto, kot smo se odločili na referendumu.
Kaj ti ni jasno?
Buggy ::
Kot zelo cutno, neprivoscljivo in razumevajoce bitje vseeno nekako zelim pobudnikom in gorecim zagovornikom referenduma eno tako dosti zivljensko intenzivno bolezensko terminalno izkusnjo - niti ne samega sebe (ker kot egoisti se ne zavedajo kaj prestajajo bliznji) ampak nekoga, ki ga imajo radi in bo trpel v neskoncnost, ter nafilan z medikamenti do nerazpoznavnosti, kjer ne da se ne bo uspel dostojno posloviti, se neprijetne in vecne spomine (morda tudi stroske) svojim (pa si to ni zelel) bo dodal...takrat se spomnite kaj ste glasovali 
Ce mislite da ste s tem glasovanjem imuni na svet in dogajanje okoli sebe - vem da je realty check jeba za ene - zna bit za take se malce bolj dramaticen kot za druge.
Ce mislite da ste s tem glasovanjem imuni na svet in dogajanje okoli sebe - vem da je realty check jeba za ene - zna bit za take se malce bolj dramaticen kot za druge.
delavec44 ::
Zakaj bi si to komurkoli želel.
Aja, spet je vikend.
Aja, spet je vikend.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
boste ze prisli na svoje, ce se niste imeli te izkusnje. Zadeve pac jemjete navijsko kot vedno, brez kancka razumevanja situacije in obcutka za druge. Kaj naj vam recem? Isto kot vedno rumenjakar je pac degradirana egocentricna zivljenska oblika, ki se bo ucila na lastnih izkusnjah, pa se potem ji ne bo nic jasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Tole je na Wikipediji:
Pa si pogledal, da je bil to kar precej standarden način obravnave narodnih izdajalcev po celi Evropi? :)
Je treba zeitgeist malo upoštevat, sploh pa taki, kot si sam, delajo situacijo precej razumljivo in dobro opravičujejo dejanja.
Pa še malo literature:
https://www.dropbox.com/s/lf0oa911i9yra...
https://www.dropbox.com/scl/fi/p5e9iv9q...
https://www.dropbox.com/s/08idmnbh1mlbj...
https://www.dropbox.com/s/ja78tqwezo1uv...
https://www.dropbox.com/s/bi88nm1s2to7h...
Daniel ::
boste ze prisli na svoje, ce se niste imeli te izkusnje. Zadeve pac jemjete navijsko kot vedno, brez kancka razumevanja situacije in obcutka za druge. Kaj naj vam recem? Isto kot vedno rumenjakar je pac degradirana egocentricna zivljenska oblika, ki se bo ucila na lastnih izkusnjah, pa se potem ji ne bo nic jasno.
Učimo se od levičarjev ampak morala ne pusti spuščanja tako nizko pri odnosu do sočloveka, tako, da je kar problem.
David Mayer ::
Prosim, ne prekinjaj človeka, ki zelo jasno govori, kar ima v mislih. Raje ga spodbujaj, da se izjasni in v forum materializira svoje misli, zavestne in podzavestne cilje iz notranjosti - čimbolj jasno in jedrnato. Nasprotno, čimbolj si naj da duška, čimbolj ustvarjalen in nazoren naj bo pri tem. Tudi kakšna škodoželjnost je sprejemljiva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()
Učimo se od levičarjev ampak morala ne pusti spuščanja tako nizko pri odnosu do sočloveka, tako, da je kar problem.
Zato so na vseh cerkvenih priznicah pred referendumom z nevem kakimi zgodbami in posrednimi groznjami z bozjim gnevom prali mozgane neukim za glas proti, ker nimajo od tega svoje koristi in jih skrbi zgolj za soljudi? Resno kej takega lahko zagovarjas?
Daniel, zdaj pa te je dobil, ne moreš skrivati, da se ne poznata, če sta skupaj poslušala. No, skrivati smeš, samo je brezpredmetno... :D
Moram priznati, da je človek dejansko bolje obveščen od mene. Cerkev pred volitvami očitno masovno pridobiva vernike na levem polu. Najbrž bojo ravno zanje montirali POS terminale, ker drobiža s sabo ne nosijo.
"Drobiz" dajejo neobdavceno cerkvi bogabojeci (in tisti zgoraj v mojem opisu) ze cel cas (grehe pac poplacas - jebes moralnega macka), v Sloveniji pa si cerkev lasti kar nekaj nepremicnin, ki so neobdavcene se huje...obnovo se jim se financira, prokleta leva kulturna vlada!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Daniel, kako to? A se to prokleti levi kulturni vladi izplača, da vlaga v cerkvene objekte? WTF!? S čim cerkev drži prokleto levo kulturno vlado za goltanec, hajdi z besedo na plan!!!111enaena
Lahko prosim za poimenski seznam neobdavčenih nepremičnin? Vsekakor pa je jasno, da levičarje izjemno boli vsak eur od katerega niso mogli potegniti davka, če ga že ukrasti ne morejo.
A to imaš v mislih ono podrtijo na dolenjskem v katero bo asta vrgla več kot milijon, ker je nekdo nekoč davno nazaj tam nekaj napisal?
A to imaš v mislih ono podrtijo na dolenjskem v katero bo asta vrgla več kot milijon, ker je nekdo nekoč davno nazaj tam nekaj napisal?
Vsi sakralni objekti imajo svojo posebno ekskluzivo. Ne rabijo placevati nic, financira jih drzava ali obcina pa se fajmoster se ima fajn in to ljubezen deli med mlade decke knede?
To da grabijo za lasno korist, delajo razne sklade "Zvon2", pokradejo drzavjane kapitulirajo druzbo in naredijo pol miljardno luknjo v drzavnem proracunu, gremo pa mimo...kaj paces kne so se samaritani samo malo usteli
To da grabijo za lasno korist, delajo razne sklade "Zvon2", pokradejo drzavjane kapitulirajo druzbo in naredijo pol miljardno luknjo v drzavnem proracunu, gremo pa mimo...kaj paces kne so se samaritani samo malo usteli
Fašisti pač ne boste sodili o tem.
Fašist, čemu sam sebe demantiraš?
Po tvoji teoriji ti ne sodiš o ničemer.
Čemu se potem sploh usajaš?
Daniel, od kod je Buggy tako izjemno podrobno poučen o dogajanju v sakralnih objektih, ki jih financira "leva prokleta kulturna vlada"?
PS: Sem moral popraviti O v U :D
PS: Sem moral popraviti O v U :D
Zgodovina sprememb…
Kot zelo cutno, neprivoscljivo in razumevajoce bitje vseeno nekako zelim pobudnikom in gorecim zagovornikom referenduma eno tako dosti zivljensko intenzivno bolezensko terminalno izkusnjo - niti ne samega sebe (ker kot egoisti se ne zavedajo kaj prestajajo bliznji) ampak nekoga, ki ga imajo radi in bo trpel v neskoncnost, ter nafilan z medikamenti do nerazpoznavnosti, kjer ne da se ne bo uspel dostojno posloviti, se neprijetne in vecne spomine (morda tudi stroske) svojim (pa si to ni zelel) bo dodal...takrat se spomnite kaj ste glasovali
Bagi: kaj ti kadiš?
Kako lahko, vsaj na pol inteligenten človek, spiše tako skropucalo?
kot sem razumel imaš otroke: otroci ne lažejo! Daj jim prebrati svoje pisanje in jih vprašaj o njihovem mnenju kako je to sestavlejno.
Pa, prosim, ne povej jim, da si to spisal ti!
Daniel, kako to, da v vukojebini nastavljate Buggyu še drugo lice, ko vam že v prvo želi že vse najslabše iz "leve proklete kulturne vlade"? :D
Mater, ste upognjeni - jaz bi pričakoval kak pohod z vilami in baklami. Če potrebujete glavnega operaterja, ki bi znal vrniti lepe želje v najboljšem možnem predstavljivem smislu, kar pokličite :D
Mater, ste upognjeni - jaz bi pričakoval kak pohod z vilami in baklami. Če potrebujete glavnega operaterja, ki bi znal vrniti lepe želje v najboljšem možnem predstavljivem smislu, kar pokličite :D
Zgodovina sprememb…