Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

kamiKaZaA ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Zato mislim, da golobarji, ter levakarji ne bodo prišli niti v parlament ob naslednjih volitvah:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Človeka razganja sveta jeza. Tovornjakarji se morajo.. štempljati. mesečar jih bo fasal ob volitvah. To je nemogoče, da ne bi pustilo pečata na ljudeh. To se že levi v "samo da ni golob" 2026 volitve.
Na tem forumu se dejansko vidi kakšni so levičarji, ker na njem sodeluje plačanec z njihove strani @Ales78, kateri promovira njihov program in ima dejansko spisano skripto, kaj vse mora promovirati. In levičarji podpirajo tujce, medtem, ko bi Slovencem vse pobrali jih še bolj obdavčili pri plačah in premoženju (nepremičninah). Še več. @Ales78 je zapisal:
Prej kot Slovenci izumrejo prej bo bolje za planet.
In točno takšen je moto levičarjev. Kdo še bo sploh volil levičarje? Motene osebe z osebnostnimi motnjami razumem, da jih volijo, za vse ostale pa ne.
Sicer pa si lahko tukaj preberete celoten program levičarjev in kaj zagovarjajo (berite komentarje od @Ales78 in ostalih levičarjev v tej temi):
OŠ Žalec vabilo v albanščini

Levičarje najbolj moti nekdo, ki ima več od njih. Torej dobro službo in lastniško stanovanje na kredit. In vse to bi radi zatrli. Da bi na koncu bili vsi enaki, vsi revni. Iz Slovenije bi radi naredili evropsko Venezuelo. Zato pa podpirajo vse te nove davke in navijajo, da se uvede davek na nepremičnine, da se s tem kaznuje tiste, ki so se odrekali, da so si lahko privoščili stanovanje.
Upam, da bo narod končno spregledal vse to in da se po teh volitvah pošlje vse levičarje na smetišče zgodovine (Svobodo, Levico, SD, Prebiliča - Prerod, Vesna, Bratuškovo, Šarca, katera sploh nista bila izvoljena pa so ju levičarji ustoličili na ministrsko mesto - sramota in izdaja).
Upam, da bo narod končno spregledal vse to in da se po teh volitvah pošlje vse levičarje na smetišče zgodovine (Svobodo, Levico, SD, Prebiliča - Prerod, Vesna, Bratuškovo, Šarca, katera sploh nista bila izvoljena pa so ju levičarji ustoličili na ministrsko mesto - sramota in izdaja).

bbbbbb2024 ::
Levičarje najbolj moti nekdo, ki ima več od njih. Torej dobro službo in lastniško stanovanje na kredit. In vse to bi radi zatrli. Da bi na koncu bili vsi enaki, vsi revni. Iz Slovenije bi radi naredili evropsko Venezuelo. Zato pa podpirajo vse te nove davke in navijajo, da se uvede davek na nepremičnine, da se s tem kaznuje tiste, ki so se odrekali, da so si lahko privoščili stanovanje.
Še enkrat. V Sloveniji ta hip ni levičarjev. Vsaj jaz jih ne vidim. Tisti, ki sebe imenujejo levičarje, so neka wannabe mala buržoazija. Svaljkajo se tam po Ljubljani, hodijo na "razstave", kjer perverznež dekleta priklepa na radiatorje in kot performanse imenujejo slačenje do golega v izložbi. Če že ravno psa ne dojijo s povešeno joško. Ne vem, kaj je grše, pes na joški ali joška, ki je povešena. Pa kako si baba upa se sleči?
Če bi se dalo iz obscenosti delati elektriko, bi bili maloburžoazijci ljubljanski bogati kot arabski šejki.
To sploh ne omenjaj, ker za tele je tovariš Tito car vseh carjev vseh carjev. Tovariš Tito je bil ključavničar, s poklicem, je hodil na šiht. Zdaj če se je štempljal, mi ni znano. Bil je tudi vrhovni poveljnik partizanske vojske, s činom maršala.
Mali buržoazijci pa vlečejo iz ropotarnice zgodovine karkoli, od samoupravnega socializma, do mah, brezveze da sploh nadaljujem.
Kapiraš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

FireSnake ::
Golob: O odstopu ne razmišljam, ker sem prepričan, da nisem naredil nič narobe
Pernati blefer ne misli odstopiti in sam sebi je dokazal še eno laž.
Vir.
Iz vira:
Ko sem prisegel, sem prisegel, da bom delal v korist državljank in državljanov, in to tudi počnem.
No, zaradi tega bi moral odstopiti takoj, ker tole je še enba laž.
On dela zase in za svoje prisklednike. Za državljane pa dela dolgoročno škodo in uničuje vse, kar je na njegovi poti.
Ko pa pogledamo glede računa, se pa zopet zapleta. Laž na laž na laž. S tem človekom jen nekaj zelo narobe.
Takoj, ko odpre kljun, se zlaže:
"Ko sem prisegel, sem prisegel, da bom delal v korist državljank in državljanov, in to tudi počnem. Odgovoril bom, ker se te laži o računu v Romuniji govorijo že dolgo. Račun sem pred volilno tekmo odkril sam. Kontaktirali so jih odvetniki in račun zaprli, še pred volitvami. Ta račun je od 3. januarja 2022 zaprt. Na tem računu ni bilo nikoli nobene transakcije. Enako tendenciozne so tudi vse vaše ostale navedbe. Da, seveda spoštujemo pravno državo v Svobodi. Na vseh postopkih sem sodeloval, uporabil sem pravno zaščito. Govorim o sodelovanju s KPK in sodstvom. Kot predsednik vlade sem dolžen, da skrbim za delo in koordinacijo ministrov, in če je to nekaj, kar ni dovoljeno, se sprašujem, katere pa so moje naloge. O odstopu ne razmišljam, ker sem prepričan, da nisem naredil nič narobe in nisem kršil integritete," je povedal premier.
"To, kar danes poslušam, mi je zaradi ljudi pod nivojem. Zelo težko se zadržujem, a se bom in se ne bom spuščal na vaš nivo. Me veseli, da ste izpostavili točno določeno novinarko, to kaže, da imate z njo dobre kontakte, toliko o neodvisnosti," je še dodal premier Golob.
Spomnimo:
- glede računa je govoril o kraji identitete (se je izkazalo za laž)
- nato je gobcal o napaki iz strani banke (se je izkazalo za laž)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Golob: O odstopu ne razmišljam, ker sem prepričan, da nisem naredil nič narobe
Pernati blefer ne misli odstopiti in sam sebi je dokazal še eno laž.
Vir.
Iz vira:
Ko sem prisegel, sem prisegel, da bom delal v korist državljank in državljanov, in to tudi počnem.
No, zaradi tega bi moral odstopiti takoj, ker tole je še enba laž.
On dela zase in za svoje prisklednike. Za državljane pa dela dolgoročno škodo in uničuje vse, kar je na njegovi poti.
Ko pa pogledamo glede računa, se pa zopet zapleta. Laž na laž na laž. S tem človekom jen nekaj zelo narobe.
Takoj, ko odpre kljun, se zlaže:
"Ko sem prisegel, sem prisegel, da bom delal v korist državljank in državljanov, in to tudi počnem. Odgovoril bom, ker se te laži o računu v Romuniji govorijo že dolgo. Račun sem pred volilno tekmo odkril sam. Kontaktirali so jih odvetniki in račun zaprli, še pred volitvami. Ta račun je od 3. januarja 2022 zaprt. Na tem računu ni bilo nikoli nobene transakcije. Enako tendenciozne so tudi vse vaše ostale navedbe. Da, seveda spoštujemo pravno državo v Svobodi. Na vseh postopkih sem sodeloval, uporabil sem pravno zaščito. Govorim o sodelovanju s KPK in sodstvom. Kot predsednik vlade sem dolžen, da skrbim za delo in koordinacijo ministrov, in če je to nekaj, kar ni dovoljeno, se sprašujem, katere pa so moje naloge. O odstopu ne razmišljam, ker sem prepričan, da nisem naredil nič narobe in nisem kršil integritete," je povedal premier.
"To, kar danes poslušam, mi je zaradi ljudi pod nivojem. Zelo težko se zadržujem, a se bom in se ne bom spuščal na vaš nivo. Me veseli, da ste izpostavili točno določeno novinarko, to kaže, da imate z njo dobre kontakte, toliko o neodvisnosti," je še dodal premier Golob.
Spomnimo:
- glede računa je govoril o kraji identitete (se je izkazalo za laž)
- nato je gobcal o napaki iz strani banke (se je izkazalo za laž)
+1
Se strinjam! Pa še kar laže. Ko ne bo več na oblasti, bo FURS pridobil vse podatke z računa, verjetno ga bodo za davčno utajo na policijo prijavili in šele takrat bodo vsa resnica priplavala na dan. Verjetno bodo kakšni gotovinski dvigi gor. In verjetno na to ni plačal dohodnine. To ga bodo skuhali na suho.

feryz ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Se strinjam! Pa še kar laže. Ko ne bo več na oblasti, bo FURS pridobil vse podatke z računa, verjetno ga bodo za davčno utajo na policijo prijavili in šele takrat bodo vsa resnica priplavala na dan. Verjetno bodo kakšni gotovinski dvigi gor. In verjetno na to ni plačal dohodnine. To ga bodo skuhali na suho.Jaz bi si temperaturo preveril, če bi bil na tvojem mestu.
Ker hudo bledeš. Nekaj ziher ni v redu s tabo.

bbbbbb2024 je izjavil:
Še enkrat. V Sloveniji ta hip ni levičarjev. Vsaj jaz jih ne vidim.
Se ne strinjam z zapisom. Če jih ti sam ne vidiš, še ne pomeni da niso. In v Sloveniji so ravno oblast zajeli "teki" levičarji. Ekstremna levica (Svoboda, Levica, SD...).

bbbbbb2024 je izjavil:
Se strinjam! Pa še kar laže. Ko ne bo več na oblasti, bo FURS pridobil vse podatke z računa, verjetno ga bodo za davčno utajo na policijo prijavili in šele takrat bodo vsa resnica priplavala na dan. Verjetno bodo kakšni gotovinski dvigi gor. In verjetno na to ni plačal dohodnine. To ga bodo skuhali na suho.Jaz bi si temperaturo preveril, če bi bil na tvojem mestu.
Ker hudo bledeš. Nekaj ziher ni v redu s tabo.
Zadeva izhaja iz premisleka, ker ne bo več na oblasti naslendji mandat. Tudi če svoboda bo v neki manjši meri, bo FURS kontroliral nekdo drug.
Da golobček nekaj skriva, je jasno že iz tega, da je imel vse premoženje prepisano na (bivšo) ženo z nekimi pravicami, da on odloča.Pa kdo normalen ima to vpisano v ZK?
Zdaj bo holobček prodal in lastno mater, pa še tinciko navrgel zapovrh, če se le pride do še enega mandata. Potem pa bodo izginili ko kafra.
Vprašanje je samo, če bodo koalicijski partnerji podprli golobčka pri tem.

Wrop ::
Ko smo že pri Fursu. SD je tja namestil neodvisnega novinarja Zgago kot finančnega svetnika. Tam bo imel dovolj časa, da preišče Goloba. Verjetno pa še vse druge.
Uspeh je zagotovljen.
Saj ni res pa je: Blaža Zgago, nekdanjega in tudi že precej pozabljenega "neodvisnega novinarja", ki je po formiranju Golobove vladne koalicije sprva pristal v kabinetu - medtem že padle - ministrice @Mpravosodje
Dominike Švarc Pipan, kot kader @strankaSD
, za določen delovni čas na t.i. zaupanje, so zdaj - z rednim delovnim razmerjem za nedoločen čas - uhljebili na @FinancnaUPR
. Znotraj sektorja za preiskave.
Uspeh je zagotovljen.

FireSnake ::
Golobja hunta, preden odpeketa, se na vse kriplje trudi, da legalizira vožnjo pod vplivom mamil:
Vir.
"Skrbi nas, da bi legalizacija lahko vplivala na varnost v prometu. Lažja dostopnost prinese več voznikov pod vplivom substanc, prav tako pa predlagana toleranca odpira številna strokovna in varnostna vprašanja. Menimo, da bi imela legalizacija negativne posledice tudi za javno zdravje, predvsem za otroke, mladostnike in varnost na delovnem mestu," je povedala Saša Jevšnik Kafol iz agencije za varnost prometa (AVP) na posvetu o posledicah uživanja THC in drugih psihoaktivnih snovi ter njihovem vplivu na prometno varnost.
Vir.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Ko smo že pri Fursu. SD je tja namestil neodvisnega novinarja Zgago kot finančnega svetnika. Tam bo imel dovolj časa, da preišče Goloba. Verjetno pa še vse druge.
Saj ni res pa je: Blaža Zgago, nekdanjega in tudi že precej pozabljenega "neodvisnega novinarja", ki je po formiranju Golobove vladne koalicije sprva pristal v kabinetu - medtem že padle - ministrice @Mpravosodje
, za določen delovni čas na t.i. zaupanje, so zdaj - z rednim delovnim razmerjem za nedoločen čas - uhljebili na @FinancnaUPR
Uspeh je zagotovljen.![]()
Ta ima sigurno status krta. Vendar pa je tako, da se vsi dostopi beležijo. Ko bo prvič nekaj dal na plano, se bo to ugotovilo. Bo pa sigurno rovaril proti golobu. Zdaj še ne, ko se pa grip goloba sprosti, pa sigurno.

Wrop ::
Naši viri s Fursa namreč navajajo, da je za delovno mesto finančnega svetnika v Sektorju za preiskave treba imeti vsaj dvajset let izkušenj in predelati na desetine strokovnih izobraževanj, poleg tega so tukaj obvezna še specialna znanja, Zgaga pa nima nič od tega?!
Toda viri opozarjajo tudi naslednje: da je Zgaga vse to lahkotno preskočil in pristal v sektorju, kjer se obravnavajo tudi najbolj občutljive, celo "eksekucijske" zadeve, kar bi znalo pomeniti, da je na Fursu postal novi operativni adut v rokah vladajoče elite.
Govori se namreč, da znotraj skupine preiskovalcev nastaja oz. se oblikuje tako imenovana posebna "politična enota" za preiskave, kar naj bi se sicer dogajalo že takrat, ko sta Furs vodila Jana Ahčina (danes predsednica Računskega sodišča, sicer blizu SD) in njen namestnik Peter Grum, zdaj generalni direktor Fursa, ki je to postal kot izbor Gibanja Svoboda. Ena od posledic teh operacij je tudi cela vrsta nezakonitih nadzorov in celo neustavnih odločitev...
Tako je. Drugače ni nobenega, niti enega razloga, da bi prevzel tako mesto. Kot, da bi zaposlili lisico, da čuva kure.

Naši viri s Fursa namreč navajajo, da je za delovno mesto finančnega svetnika v Sektorju za preiskave treba imeti vsaj dvajset let izkušenj in predelati na desetine strokovnih izobraževanj, poleg tega so tukaj obvezna še specialna znanja, Zgaga pa nima nič od tega?!
Toda viri opozarjajo tudi naslednje: da je Zgaga vse to lahkotno preskočil in pristal v sektorju, kjer se obravnavajo tudi najbolj občutljive, celo "eksekucijske" zadeve, kar bi znalo pomeniti, da je na Fursu postal novi operativni adut v rokah vladajoče elite.
Govori se namreč, da znotraj skupine preiskovalcev nastaja oz. se oblikuje tako imenovana posebna "politična enota" za preiskave, kar naj bi se sicer dogajalo že takrat, ko sta Furs vodila Jana Ahčina (danes predsednica Računskega sodišča, sicer blizu SD) in njen namestnik Peter Grum, zdaj generalni direktor Fursa, ki je to postal kot izbor Gibanja Svoboda. Ena od posledic teh operacij je tudi cela vrsta nezakonitih nadzorov in celo neustavnih odločitev...
Tako je. Drugače ni nobenega, niti enega razloga, da bi prevzel tako mesto. Kot, da bi zaposlili lisico, da čuva kure.
Imaš primer za to:
>Ena od posledic teh operacij je tudi cela vrsta nezakonitih nadzorov in celo neustavnih odločitev...
Zdi se, da ne samo, da podjetja zapuščajo državo, ampak tudi, da denar zapušča državo:
https://nova24tv.si/cernac-premier-cemu...
To je zelo nevarno. Kdo kaj ubode, takoj odnese na tuje. Zakaj le? Zakaj musarcin mož drži denar v Nemčiji, recimo?

Telbanc ::
Ni mi jasno kaj se sekirate za ta drobiž, ko je pa UDBA pred padcem komunjar odnesla po enih podatkih iz države 110 milijard.
Tole jokcanje desnakarjev, mi deluje čedalje bolj groteskno, sploh če pomislim, da tud oni imajo čist iste korenine, kot komunjare. ki jih za napadajo. Poimenujmo jih rdeči desničarji.
Tole jokcanje desnakarjev, mi deluje čedalje bolj groteskno, sploh če pomislim, da tud oni imajo čist iste korenine, kot komunjare. ki jih za napadajo. Poimenujmo jih rdeči desničarji.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

LeQuack ::
Javni sektor je nakopičil milijardo evrov od povišic v plačah. Nimajo kam z denarjem in potem imajo na računih.
Gospodinjstva so na bankah v Sloveniji samo letos nakopičila več kot milijardo evrov.
https://www.finance.si/dobicek-bank-nav...
Gospodinjstva so na bankah v Sloveniji samo letos nakopičila več kot milijardo evrov.
https://www.finance.si/dobicek-bank-nav...
Quack !

Telbanc ::
Hvala bogu, da se špara. Pohvalno. Seveda lenuhi nimajo kaj dat na računa, zna se.

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

LeQuack ::
Utk je pravi kapitalist, ki ne uživa samo v svojem bogastvu, ampak tudi v revščini drugih.
Quack !

Utk ::
Ti ne bi razumel sarkazma pa če ti ga bi s kladivom zabijal.
Kaj bom jaz bogat, jaz sem vsak dan umazan do vratu, ti pa obračaš milijone na LJSE.
Kaj bom jaz bogat, jaz sem vsak dan umazan do vratu, ti pa obračaš milijone na LJSE.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

arnecan1 ::
Svetnik naj bi bil strokovnjak na svojem področju. Največji strokovnjak.
Kako je bivši novinar, slab povrhu, prišel do svetnika inšpektorja mi ni jasno, nima referenc in nima izkušenj. 98 % inšpektorjev tudi po 40 letih ne pridejo do naziva svetnik.
komedija.

feryz ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Zadeva izhaja iz premisleka, ker ne bo več na oblasti naslendji mandat. Tudi če svoboda bo v neki manjši meri, bo FURS kontroliral nekdo drug.Ok, boš postregel z vsaj enim primerom v 35 letni zgodovini tega sekreta.
Pa preskoči johana in njegovo bivanje v hotelu, katerega zdaj lepo plačujemo, ker je to bolj nacionalna sramota oz. pokazatelj sprijenosti sodišč, kot neka resna obsodba.

Varja ::
Svetnik naj bi bil strokovnjak na svojem področju. Največji strokovnjak.
Kako je bivši novinar, slab povrhu, prišel do svetnika inšpektorja mi ni jasno, nima referenc in nima izkušenj. 98 % inšpektorjev tudi po 40 letih ne pridejo do naziva svetnik.
komedija.
Eden najboljših novinarjev, Trilogija V imenu drzave je eden najboljših preiskovalnih projektov v Evropi in na svetu
https://www.sanje.si/si/v-imenu-drzave-...

Varja ::
Pa še preiskoval je v okviru ICIJ zdruzenje preiskovalnih novinarjev denar v davčnih oazah.
https://old.delo.si/novice/svet/novinar...
https://old.delo.si/novice/svet/novinar...