Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

Ales78 ::
Jaz sem volil Goloba pa sem nad njim razočan.
Zvišuje davke in hkrati bodo pobrali manj kot prej.
Dolgotrajna oskrba je slaba šala.
Božičnica pa je samo poceni bombonček, prov iz knjihe SDS. In isto velja za podaljšanje vinjet, še bolj cenen bombonček.
Seveda, si volil Goloba, jaz sem pa volil Henrya VII, v 15 stoletju našega štetja. Fašisti volijo vedno enako, fašiste. SDS.
Mimogrede, se braniš zastonj denarja? Si neumen? Samo vprašam?
Zanimivo, da, se najmanj pritožujem sam, pa dobim vsako leto 13 plačo v enaki višini kot je moja plača + dodatki, na katero bo imelo moje podjetje zdaj olajšavo in bo zapravilo manj kot prej, saj to je vendar krivica. Moral bi dobiti še olajšavo. Aja ne, ker lastnik posluje kot ne-pizda, tudi jaz ne bom pizda.
Nočeš vsaj slab pribljižek tega? Vprašam še enkrat, si neumen? Ali si pizda, ki izkorišča delavce za svoj zaslužek? Ne vem, samo vprašam?
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

Gambino ::
Božičnica pa je samo poceni bombonček, prov iz knjihe SDS. In isto velja za podaljšanje vinjet, še bolj cenen bombonček.
Če bi vlada res mislila dobro za delavce bi znižali obdavčitev plač, ne pa metali cenenih bombončkov v obliki božičnice.
Katere davke, ker moja plača je enako obdavčena, kot je bila pod JJem!
Z dolgotrajno oskrbo so začeli v prejšnji vladi, ker pa je bila katasrofa od zakona, so ga morali popravljati. Si mislil, da je dolgotrajna oskrba brez denarja možna?
Božičnica ni noben bombonček, razen v primeru Janeza Ivana, ki jo je ponujal (500E) pa jo nikdar uvedel!
Kaj nam je dala vlada Janeza Ivana v njihovih treh mandatih, razen veliko luknjo v proračunu in par tisoč mrtvih ljudi, zaradi njihovega nesposobnega upravljanja v času Korone!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gambino ()

kamiKaZaA ::
Seveda, si volil Goloba, jaz sem pa volil Henrya VII, v 15 stoletju našega štetja. Fašisti volijo vedno enako, fašiste. SDS.
Fašist si ti, ko take pišeš. Koliko krat ti še morajo ljudje napisati, da če so volili Goloba ali pa koga drugega, da je vse to res in da si ti en navaden zabitež, ko v vsakem, ki se ne strinja s fašisti kot si sam, da je avtomatsko volivec SDS.

Kaj nam je dala vlada Janeza Ivana v njihovih treh mandatih, razen veliko luknjo v proračunu in par tisoč mrtvih ljudi, zaradi njihovega nesposobnega upravljanja v času Korone!
Ampak največji idioti v družbi, sploh samozvani anticepilci, so čas Korone že pozabili in navijajo za SDS.
Dejansko se ne morem načuditi njihovemu kretenizmu.
Največji debili v družbi, nekaj kar je treba pretepsti, če srečaš na cesti.
Jaz imam drugo taktiko, če je anticepilec, ne dobi službe - in idioti se radi pohvalijo.
Ker je nesposoben delati v kolektivu, ne razumejo koncepta, splošno sprejet argument od vseh nadrejenih, pa tudi na splošno.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()

Varja ::
Če bi vlada res mislila dobro za delavce bi znižali obdavčitev plač, ne pa metali cenenih bombončkov v obliki božičnice.
Ja in tudi to si se zmotil, da misliš, da je prav da se oborožuje Ukrajino.

Ampak največji idioti v družbi, sploh samozvani anticepilci, so čas Korone že pozabili in navijajo za SDS. Dejansko se ne morem načuditi njihovemu kretenizmu.
Spet lažeš in podtikaš. Vsak, ki je občutil teror v času korone s strani fašističnih Janšistov več nikoli ne bo volil SDS. Volili pa ga bodo tisti, ki so bili vsaj 3x cepljeni. Torej taki kot ti. Ti si dejansko glavni promotor na tem forumu, da bo ljudje ponovno volili Janšo.

S vsakim tvojim zapisom se poveča možnost zmage za SDS.

JohnyQ_ ::
Mimogrede, se braniš zastonj denarja? Si neumen? Samo vprašam?
Zanimivo, da, se najmanj pritožujem sam, pa dobim vsako leto 13 plačo v enaki višini kot je moja plača + dodatki, na katero bo imelo moje podjetje zdaj olajšavo in bo zapravilo manj kot prej, saj to je vendar krivica. Moral bi dobiti še olajšavo. Aja ne, ker lastnik posluje kot ne-pizda, tudi jaz ne bom pizda.
Nočeš vsaj slab pribljižek tega? Vprašam še enkrat, si neumen? Ali si pizda, ki izkorišča delavce za svoj zaslužek? Ne vem, samo vprašam?
Jaz dobim božičnico če je firma uspešna. Če ni je ne dobim.
Obvezna božičnica za kar vse po vrsti pač ni OK.
Če vlada hoče da delavci več dobijo naj zniža obremenitev plač.
Vinjete in božičnica so populistični bombončki po JJ textbooku.
Ja in tudi to si se zmotil, da misliš, da je prav da se oborožuje Ukrajino.
Oboroževanje UA je najcenejša opcija na dolgi rok. Alternativa je ruski mir. A.k.a. vsesplošna beda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JohnyQ_ ()

Se razume, ker si, za prodajo svojega dela, zaposlil nesposobneža. Jaz sem zaposlil ekstremno sposobnega človeka, in se še ni zgodilo, da bi bila firma neuspešna.
Ker potem, bi zaposlil, koga drugega. Zakaj bi zaposloval, nesposobne kadre in jim še plačeval za to? Še enkrat vprašam, ker ne vem: si neumen?
Zgodovina sprememb…

Oboroževanje UA je najcenejša opcija na dolgi rok. Alternativa je ruski mir. A.k.a. vsesplošna beda.
Ne bo držalo, prosperiteta za EU in Rusijo (ko jebe UA in ZDA). Rusija ponudi ogromen trg, mi ponudimo ogromen trg, s tem, da dobimo poceni energijo in naravna bogastva, ne vem, kaj je narobe z vami.
Ste neumni? Samo vprašam? Ideološko omejeni? Spet samo vprašam?
Zgodovina sprememb…

ššš ::
Ampak največji idioti v družbi, sploh samozvani anticepilci, so čas Korone že pozabili in navijajo za SDS. Dejansko se ne morem načuditi njihovemu kretenizmu.
Spet lažeš in podtikaš. Vsak, ki je občutil teror v času korone s strani fašističnih Janšistov več nikoli ne bo volil SDS. Volili pa ga bodo tisti, ki so bili vsaj 3x cepljeni. Torej taki kot ti. Ti si dejansko glavni promotor na tem forumu, da bo ljudje ponovno volili Janšo.
S vsakim tvojim zapisom se poveča možnost zmage za SDS.![]()
Jest in vsi ostali desni SDS "fašisti" smo se cepli in bli doma, tudi zarad vas, zblojenih levakov, medtem ko ste vi razbijal smetnajke, hodil po obvoznici, širil virus in "rajal" po Ljubljani. Razumevanje in empatija za sočloveka, ki nikoli ne bo zmogel razumet, kako deluje virusna bolezen in nikol ne bo zmožen presežt sovražtva zaradi političnih barv. Praši se rajš, kolk ljudi je umrlo zarad vas. Stotine? Tisoče?

S vsakim tvojim zapisom se poveča možnost zmage za SDS.![]()
Jest in vsi ostali desni SDS "fašisti" smo se cepli in bli doma, tudi zarad vas, zblojenih levakov, medtem ko ste vi razbijal smetnajke, hodil po obvoznici, širil virus in "rajal" po Ljubljani. Razumevanje in empatija za sočloveka, ki nikoli ne bo zmogel razumet, kako deluje virusna bolezen in nikol ne bo zmožen presežt sovražtva zaradi političnih barv. Praši se rajš, kolk ljudi je umrlo zarad vas. Stotine? Tisoče?
Ne razumeš, Kamikaza je specialna oblika življenja. On ni SDSovec (japajade), on je samo anticepilec. Skratka, križanec med obema maksimalnima podnoma družbe.
Zgodovina sprememb…

Grimnir3 ::
Se razume, ker si, za prodajo svojega dela, zaposlil nesposobneža. Jaz sem zaposlil ekstremno sposobnega človeka, in se še ni zgodilo, da bi bila firma neuspešna.
Ker potem, bi zaposlil, koga drugega. Zakaj bi zaposloval, nesposobne kadre in jim še plačeval za to? Še enkrat vprašam, ker ne vem: si neumen?
Neumen si kvečjemu ti.
Zaposleni ne zaposluje vodsta firme. Zaposleni kvečjemu gre drugam, če vodstvo firme le te ne vodi v skladu z njegovimi pričakovanji. V realnosti pa je tako da polovica zaposlenih je vesela da sploh ima delo kaj šele kaj več. Ne pravim da je tako prav ampak samo taka je žalostna realnost.
Obvezna božičnica je dajanje bombončkov zaposlenim na račun delodajalcev. To je najlažja pot, dajmo predpisat da morajo vsi izplčat božičnico pa se trkajmo po prsih kako smo dobri.
Če bi bila vlada zares dobra bi optimizirala svoje poslovanje tako, da bi v proračunu ostalo denarja da bi lahko zmanjšali obdavčitev plač.
11.992,09 EUR (celotni strošek delodajalca) postane 5.465,21 EUR (izplačilo na moj TRR).

MrStein ::
Še malo kosti za glodat fašistom in razmislite, ali je 3.5 miljarde dovolj, da se vaše strahove in panično prestrašenost uredi? :D
An anti-graft watchdog estimated in early 2022 that Slovenia lost EUR3.5 billion annually to corruption, which was about 7.5% of the country's gross domestic product (GDP) for that year
....
Ni nobenega problema, samo zaseči premoženje, pozapreti in prisilno delo (najamemo Goli Otok od Hrvatov) za določene podjetnike, pa bo vse vredu.
Vse vaše jamranje nad javnim sektorjem je samo pesek v oči in iskanje drobiža v jajcu, glavnina kraje izhaja iz privatnega sektorja.
Hja, zakaj pa nisi izvolil nekoga, ki bi to uredil?
Zakaj raje voliš jajota?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()

ššš ::
No, dejstvo je, da levaki načrtno iztreblajo Slovence. Povojni poboji, propaganda LGBTASDFGH, naseljevanje Romov in Srbov.... V sovražnosti do Slovencev ste šli celo tako daleč, da ste prostovoljno darovali svoje telo z namenom biti necepljen "virus houst" in širit covid med Slovenci.

Daniel ::
Prav neverjetno, kako lahko en sam neprilagojen levičar brez kančka samokritike povsod kjer se pojavi ustvari totalno greznico.
Res prava reklama za levi politični blok, boljšo bi si težko želeli

Telbanc ::
https://x.com/mikstone1/status/19791320...
"Delavec v ekipi Logarjevih Demokratov je tudi Darko Njavro (vozi robo, nosi plakate, kuha kavo). Pol naj mi pa še kdo reče, da ne gre za dogovorjeno zgodbo..."
Ta Njavro, ne, to zna bit en zagrižen levičar al kdo je že?
"Delavec v ekipi Logarjevih Demokratov je tudi Darko Njavro (vozi robo, nosi plakate, kuha kavo). Pol naj mi pa še kdo reče, da ne gre za dogovorjeno zgodbo..."
Ta Njavro, ne, to zna bit en zagrižen levičar al kdo je že?

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Daniel ::
A imamo katero stranko brez recikliranih politikov? Svoboda jih je polna, še tistih, ki sploh niso bili izvoljeni.

Scaramouche3 ::

Malidelničar ::
Ampak največji idioti v družbi, sploh samozvani anticepilci, so čas Korone že pozabili in navijajo za SDS.
Jaz imam drugo taktiko, če je anticepilec, ne dobi službe - in idioti se radi pohvalijo.
Ker je nesposoben delati v kolektivu, ne razumejo koncepta, splošno sprejet argument od vseh nadrejenih, pa tudi na splošno.
Levičarji ste se dejansko izločili iz slovenskega narodnega telesa.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Prav neverjetno, kako lahko en sam neprilagojen levičar brez kančka samokritike povsod kjer se pojavi ustvari totalno greznico.
On je tipičen predstavnik levičarjev. Poglej si malo kake v drugi temi piše:
OŠ Žalec vabilo v albanščini
Če naredim kratek povzetek levičarja @Ales78:
- zasegel ali obdavčil bi vsa lastniška stanovanja
- nabil bi davke in prispevke plač
- uvozil bi kolikor se da državljane iz 3. držav
- dodelil bi jim stanovanja zastonj v najem, katera bi predhodno zasegel Slovencem
- tujci mu več pomenijo kot Slovenci
- tujcem bi dodelil našteto bombončkov od socialne pomoči naprej...
In to se bo tudi zgodilo dokler bodo ljudje volili levičarsko usmerjene stranke (Svoboda, Levica, SD, Prerod (Prebilič), Vesna...).

Scaramouche3 ::
On je tipičen predstavnik levičarjev. Poglej si malo kake v drugi temi piše:
OŠ Žalec vabilo v albanščini
Če naredim kratek povzetek levičarja @Ales78:
- zasegel ali obdavčil bi vsa lastniška stanovanja
- nabil bi davke in prispevke plač
- uvozil bi kolikor se da državljane iz 3. držav
- dodelil bi jim stanovanja zastonj v najem, katera bi predhodno zasegel Slovencem
- tujci mu več pomenijo kot Slovenci
- tujcem bi dodelil našteto bombončkov od socialne pomoči naprej...
In to se bo tudi zgodilo dokler bodo ljudje volili levičarsko usmerjene stranke (Svoboda, Levica, SD, Prerod (Prebilič), Vesna...).
Tako nekako Youtube opiše tako osebo

LeQuack ::
Lažnivec ima naslednjo izjavo:
Boštjančič: Vlada posluša gospodarstvo in išče rešitve, ki delujejo v praksi
https://forbes.n1info.si/novice/bostjan...
Quack !

feryz ::
Na Darsu več pokradejo, kot ponucajo.
Na železnicah več pokradejo, kot ponucajo.
Avoacije pa sploh nimamo.
Kako bi torej lahko bila infrastruktura boljša? Nemogoče.
Avoacije pa sploh nimamo.
Kako bi torej lahko bila infrastruktura boljša? Nemogoče.

n1info.si :D :D :D :D
Seveda, saj SŽ že od začetka SDSovega obstoja, polnijo s svojimi zaslužnimi kadri.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

LeQuack ::
Koliko se je povečala povprečna hitrost vlakov v zadnjih 10 letih, ali pa zadnjih 30?
Quack !

Kako bi torej lahko bila infrastruktura boljša?
Tako, da uvažamo ameriški kapitalizem zagotovo ne, pojdi si malo pogledati njihovo infrastrukturo.
Koliko se je povečala povprečna hitrost vlakov v zadnjih 10 letih, ali pa zadnjih 30?
Toliko, kot se je izboljšala podlaga, po kateri vozijo. Probaj vozit 160 po makedamu, pa boš razumel, če še vedno ne razumeš.
Sploh pa, saj si konzervativec, edini pravi način prevoza je konjska vprega.
Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:
Levičarji ste se dejansko izločili iz slovenskega narodnega telesa.
Da te ne bo Kamikazaa na gobec. :D :D :D Saj veš, če si dovolj neumen, se ne cepiš, če si pa izredno neumen, se pa ne cepiš in si fašist.
Zgodovina sprememb…

n1info.si :D :D :D :D
Kaj ti pa sedaj ne paše pri tem mediju, katerega ima v lasti Forbes? Sploh veš kakšno težo v svetu ima Forbes?
Svetovno znani in vplivni poslovni medij Forbes deluje v več kot 70 državah.

Kako bi torej lahko bila infrastruktura boljša?
Tako, da uvažamo ameriški kapitalizem zagotovo ne, pojdi si malo pogledati njihovo infrastrukturo.
Toliko, kot se je izboljšala podlaga, po kateri vozijo. Probaj vozit 160 po makedamu, pa boš razumel, če še vedno ne razumeš.
Sploh pa, saj si konzervativec, edini pravi način prevoza je konjska vprega.
Pardon, napačna slika, nimate otrok.
Zgodovina sprememb…

FireSnake ::
Ali besedni zaklad od te anipatične kače vrečke obsega še kaj drugega, kot SDS?
Ta baba je bolana v glavo!
https://siol.net/novice/slovenija/minis...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

c3p0 ::
Kot kaže bodo izgubili svoj material nekje 20 let po Jajovi smrti. Še kar lep čas ga bodo mrtvega vlačili skozi zobe.
Pa mislim, da bo še dolgo živel. Torej tej državi ni rešitve.

nejclp ::
No, moraš bit dejansko malce slaboumen, če te odločitve ne povežeš z SDS, glede na župana, podžupana in večino ostali kadrov, ki vodijo občino Vrhnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

Kot kaže bodo izgubili svoj material nekje 20 let po Jajovi smrti. Še kar lep čas ga bodo mrtvega vlačili skozi zobe.
Državo lahko rešimo, če uničimo slovensko levico.
To je edina opcija.
Alternative ni.

gen Maister ::
Malidelničar je izjavil:
To je edina opcija.
Alternative ni.
Če ti nisi zmožen niti videti in misliti alternative in je uničenje druge (nasprotne) opcije tvoja edina izbira, potem se moraš zavedati, zakaj so tudi na drugi strani taki isti, samo z drugačnim predznakom!!
In komu to koristi!?? Tebi tudi!???

gen Maister je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
To je edina opcija.
Alternative ni.
Če ti nisi zmožen niti videti in misliti alternative in je uničenje druge (nasprotne) opcije tvoja edina izbira, potem se moraš zavedati, zakaj so tudi na drugi strani taki isti, samo z drugačnim predznakom!!
In komu to koristi!?? Tebi tudi!???
No ja, če smo iskreni je druga stran je pri nas prva imela to pozicijo.
Saj se vidi navsezadnje po številnih komentarjih na forumu, se ti ne zdi?
Jaz osebno samo mislim, da po mojem mnenju smo v prelomnih časih in poti nazaj ni več.

bbbbbb2024 ::
Malidelničar je izjavil:
To je edina opcija.
Alternative ni.
Saj sem že rekel, da pri nas "levica" ne obstaja. To, kar je sebe poimenovalo kot "Levica", so mala buržoazija, ki si iz ropotarnice zgodovine izposoja vse, kar misli, da bi prišlo prav. Od samoupravnega socializma z božičnico, do nekega delavskega "lastništva" in štempljanja.
Prej mesec odsmrka nazaj v ropotarnico zgodovine, prej nam bo bolje, ker je človek škodljiv. Enako velja za debelajsko, ki z inzulinsko pumpico in obsceno debelostjo pridiga o zdravstvu in ima celo govore. To so nesposobni ljudje, ki vidijo samo svoj mali žep, ki ga je treba napolniti in se psotavljajo na nek piedestal, visoko, na nivo moralne avtoritete in nam pridigajo.
Da se ne bo kdo usajal nad omembo obscene debelosti. Ena prvih stvari, kar je treba pogledati je, ne kar človek govori, ampak kaj je naredil in kaj dela. Med to sodi tudi delati na sebi. Zdrav duh v zdravem telesu. In če tega ne zmore ali noče, v redu., Naj je, kakršen je. Ampak naj ne pridiga nad cenami inzulina pri nas in v Ameriki. In pridiga, kako mi vsi "rabimo" zdravstveni sistem. Seveda ga rabimo. Ampak najprej nekaj naredimo, da ga vsaj kot mladi ne rabimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

Telbanc ::
Ne razumeš, Kamikaza je specialna oblika življenja. On ni SDSovec (japajade), on je samo anticepilec. Skratka, križanec med obema maksimalnima podnoma družbe.
Če je anticepilec, ki se ni cepil z korona žajfami, je eden od 700.000 ki nismo cepljeni in ima svoje mnenje, ki ga lahko respektiramo. Tud če je na nasprotnem bregu. Ane. Mi nismo podlegli splošno histeriji in nismo podlegli velikemu pritisku ki ga je izvaja Jajotova vlada. Če je SDS in se ni cepil, samo lah rečemo respect.
Glede na to da "Njavro kuha kavo u Logarjevem štabu", težko da bo desnica zmagala na volitvah.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Če je SDS in se ni cepil, samo lah rečemo respect.
Nikoli nisem volil SDS in nikoli ne bom. Imeli so 3 mandate in niso naredili nič. V enem mandatu, pa so še izvajali teror. Mi pa ta trol (@Ales78) non stop podtika, da sem SDS-ovec. A na prejšnjih volitvah sem volil Resnico (to sem tudi takrat napisal, ko so bile volitve), pa mi ta trol, ko mu zmanjka argumentov vedno podtika naprej ta SDS oz. ima to v svoji brošuri zapisano kako more odreagirat, ko zmanjkajo argumentov:

gen Maister ::
Če je imela prva stran, in če je večja stran, vse to še NE pomeni, da ni imela ali ravnala prav! Verjetno bi se dalo tudi drugače ravnati. Z lahkoto!
Ko pa druga stran, pa četudi je manjša, začne z obmetavanjem prve, večje strani, pa četudi prva stran morda nima (najbolj) prav, z izrazi kot so: kdor ni z nami je proti nam in podobnimi, npr. Kdor ne skače, ni slovenc! ect... takrat pa se pripelje do grupiranja oz dveh polov, ki sta si diametralno nasprotna!!
Tako pravijo in učijo fizikalni (in drugi) zakoni!
Smo v prelomnih časih in vedno smo v 'prelomnih časih'! Poti nazaj skozi čas za vrnitev v preteklost za enkrat še ni... se pa dajo spremeniti in prilagoditi izračuni za novo smer, ki bi nas (lahko) pripeljala v določeno točko, ki smo si jo zadali v preteklosti!
Se pa tukaj pojavljajo izgube! V časovnem, enegijskem in če hočeš, tudi finančnem smislu. Taki so zakoni, to pravijo fizikalni zakoni (in izračuni).
Ko pa druga stran, pa četudi je manjša, začne z obmetavanjem prve, večje strani, pa četudi prva stran morda nima (najbolj) prav, z izrazi kot so: kdor ni z nami je proti nam in podobnimi, npr. Kdor ne skače, ni slovenc! ect... takrat pa se pripelje do grupiranja oz dveh polov, ki sta si diametralno nasprotna!!
Tako pravijo in učijo fizikalni (in drugi) zakoni!
Smo v prelomnih časih in vedno smo v 'prelomnih časih'! Poti nazaj skozi čas za vrnitev v preteklost za enkrat še ni... se pa dajo spremeniti in prilagoditi izračuni za novo smer, ki bi nas (lahko) pripeljala v določeno točko, ki smo si jo zadali v preteklosti!
Se pa tukaj pojavljajo izgube! V časovnem, enegijskem in če hočeš, tudi finančnem smislu. Taki so zakoni, to pravijo fizikalni zakoni (in izračuni).

Če je SDS in se ni cepil, samo lah rečemo respect.
Nikoli nisem volil SDS in nikoli ne bom. Imeli so 3 mandate in niso naredili nič. V enem mandatu, pa so še izvajali teror. Mi pa ta trol (@Ales78) non stop podtika, da sem SDS-ovec. A na prejšnjih volitvah sem volil Resnico (to sem tudi takrat napisal, ko so bile volitve), pa mi ta trol, ko mu zmanjka argumentov vedno podtika naprej ta SDS oz. ima to v svoji brošuri zapisano kako more odreagirat, ko zmanjkajo argumentov:
Nea se sekiraj, čuj. Mi se tukaj pogovarjamo o golobarjih in golobizmu, ter levakarjih, uni pa potem trola. "But... SDS". Kar izpusti to - in trole ignoriraj, ideja je, da se ta nit uniči z intelektualno brozgo trolov.

One referendume o NATO so "skenslali"?
Motiti se je človeško.

Grimnir3 ::
Neumen si kvečjemu ti.
Zaposleni ne zaposluje vodsta firme. Zaposleni kvečjemu gre drugam, če vodstvo firme le te ne vodi v skladu z njegovimi pričakovanji. V realnosti pa je tako da polovica zaposlenih je vesela da sploh ima delo kaj šele kaj več. Ne pravim da je tako prav ampak samo taka je žalostna realnost.
Obvezna božičnica je dajanje bombončkov zaposlenim na račun delodajalcev. To je najlažja pot, dajmo predpisat da morajo vsi izplčat božičnico pa se trkajmo po prsih kako smo dobri.
Če bi bila vlada zares dobra bi optimizirala svoje poslovanje tako, da bi v proračunu ostalo denarja da bi lahko zmanjšali obdavčitev plač.
11.992,09 EUR (celotni strošek delodajalca) postane 5.465,21 EUR (izplačilo na moj TRR).
Evo vlada ima priložnost precej več naredi za delavce kot je metanje cenenih predvolilnih bombončkov.
Gross salary: 8.821 €
Slovenia → Net: ~4.700 €
Poland → Net: ~5.800 €
Czech Republic → Net: ~6.100 €
The difference between Slovenia and the Czech Republic is €16,800 per year. Would that difference make you decide to take a job there?
Or to put it another way: if an employer in Slovenia wants to pay the same net salary of €6,100 as he would "get" in the Czech Republic, it will cost him about €2,310 more per month, or €27,720 more per year.
It is difficult to be competitive in those industries that create the highest added value and employ the best-paid staff. That is also why Poland is catching up with us, and the Czech Republic has already overtaken us.
Lest anyone think that the two countries are specially chosen, here is a scale for the entire former South and for all its neighbors.
Former Yugoslavia
Slovenia net → ~4.700 €
Kosovo net → ~6.100 €
BiH → net ~6.200 €
Montenegro → net ~6.300 €
Croatia → net ~6.300 €
Serbia → net ~6.400 €
Macedonia net → ~6.500 €
Her neighbors:
Italy net → ~5.900 €
Albania net → ~6.000 €
Hungary net → ~6.200 €
Romania net → ~6.300 €
Austria → net ~6.600 €

FireSnake ::
No, moraš bit dejansko malce slaboumen, če te odločitve ne povežeš z SDS, glede na župana, podžupana in večino ostali kadrov, ki vodijo občino Vrhnika.
Levaki vse povežejo z SDS

vrečka je trenutno šef v državi. Naj začne nekaj pametnega delati in neha cviliti.
Da, tako preprosto je to. Ne morem verjeti, da obstajate pajaci, ki to zagovarjate.
One referendume o NATO so "skenslali"?
Seveda so, a je bila škoda že storjena.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

A Kordiš tudi?
Motiti se je človeško.

nejclp ::
Levaki vse povežejo z SDS
vrečka je trenutno šef v državi. Naj začne nekaj pametnega delati in neha cviliti.
Da, tako preprosto je to. Ne morem verjeti, da obstajate pajaci, ki to zagovarjate.
Pajac, če SDS kader, ki vodi občino Vrhnika, reče, da se bo občina umaknila iz Cankarjeve nagrade, s tem da cvilijo, da je razlog nezadovoljstvo z govorom prejemnice nagrade iz leta 2022, potem nekak ne moreš drugega, kot da to povežeš z SDS.

oo7 ::
Golobizem
Ministrstvo: Vabila v albanščini v osnovnih šolah niso sporna
https://www.zurnal24.si/slovenija/vabil...
Ministrstvo: Vabila v albanščini v osnovnih šolah niso sporna
https://www.zurnal24.si/slovenija/vabil...

Zato mislim, da golobarji, ter levakarji ne bodo prišli niti v parlament ob naslednjih volitvah:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Človeka razganja sveta jeza. Tovornjakarji se morajo.. štempljati. mesečar jih bo fasal ob volitvah. To je nemogoče, da ne bi pustilo pečata na ljudeh. To se že levi v "samo da ni golob" 2026 volitve.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Človeka razganja sveta jeza. Tovornjakarji se morajo.. štempljati. mesečar jih bo fasal ob volitvah. To je nemogoče, da ne bi pustilo pečata na ljudeh. To se že levi v "samo da ni golob" 2026 volitve.

fur80 ::
KPK mu pove, da je kršil integriteto! :D
Golob v DZ-ju: O odstopu ne razmišljam, ker sem prepričan, da nisem kršil integritete
https://www.rtvslo.si/slovenija/golob-v...
Se pravi, da če si prepričan, da včeraj nisi poscal sosedovega vrta, čeprav te imajo na kameri, potem je to OK! :D
Golob v DZ-ju: O odstopu ne razmišljam, ker sem prepričan, da nisem kršil integritete
https://www.rtvslo.si/slovenija/golob-v...
Se pravi, da če si prepričan, da včeraj nisi poscal sosedovega vrta, čeprav te imajo na kameri, potem je to OK! :D