Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

skumpl ::
Vlada no, po predlogu božičnice podpora rase. Zaj je 21% kalimero in 17% golobček.
Razliko bomo pokrili mi, ki nikoli ne hodimo na volitve in Golob bo zmagal. Božičnica, Legalizacija Titovih bajt, vse ob pravem času tempirano. Pohvalno za PR ekipo. Nice, very nice.
Jaz nebi rekel, da bo Golob zmagal. Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.

Ales78 ::
Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.
Točno tole. Golob ali ne je vseeno, ampak vseeno pa ne rabimo tule SDSovcem dovoliti, da zavajajo in napačno prikazujejo uspehe Golobove vlade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

feryz ::
A se še kdo čudi korupciji potem?
Če lahko s 500 evri po glavi kupiš na tisoče ali celo 10 tisoče ljudi? Celo ni treba da jih sam daš, drugim jih spuliš in se hvališ.
Tak je svet, dandanašnji. Žalosten.
Če lahko s 500 evri po glavi kupiš na tisoče ali celo 10 tisoče ljudi? Celo ni treba da jih sam daš, drugim jih spuliš in se hvališ.

Ja, takega ste naredili podjetniki, kapital in desnica. Se popolnom strinjam, Slovenijo ste z amerikanizacijo in pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.
Ampak, saj sami ste tudi taki, mar ne? Ni to nekaj naključnega.
Zgodovina sprememb…

Nihče se ne čudi korupciji, je pravzaprav logična posledica, glede na zgornje.
Zgodovina sprememb…

kriptobog ::

bm1973 ::
Čakamo, da nas prepričaš nasprotno: podaj vir, kjer je dokazano, da je v zdravstvu šlo na bolje.
Čakamo!
Zdravstvu gre dobro, samo pacientom v njem ne...
Pozabljaš na detaile...![]()
Golobja hunta je uničila zdravstvo. Zadnji dve leti rapidno navzdol.
Kletavz, ti se norčuješ iz naroda, ki si ne more privoščiti zdravljenja?
A te ni vsaj malo sram? Ker tole gre pa čez vse meje (trol gor ali dol)!
Kaj tebi ni jasno?
Samemu zdravstvu gre super...
Plače rastejo, dela je dovolj, nadzora nobenega...
Kaj bi še zaposleni hoteli več?!?!?!

Ja, takega ste naredili podjetniki, kapital in desnica. Se popolnom strinjam, Slovenijo ste z amerikanizacijo in pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.A da smo, praviš?
Ne sodi drugih po sebi in svojih.

FireSnake ::
pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.
Dobro si opisal levičarje, ki priznavajo samo državne jasli (razni "kulturniki" in podobni).
Tudi sebe, na koncu, ker se napajaš iz tega bazena.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Ja, takega ste naredili podjetniki, kapital in desnica. Se popolnom strinjam, Slovenijo ste z amerikanizacijo in pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.A da smo, praviš?
Ne sodi drugih po sebi in svojih.
Ne, sodim jih po tem kar vidim. Jaz in "moji" nismo taki, tule pa ves čas izkazujete svoj egoizem in pohlep.
Saj enako sranje, kot vidiš na cesti in vsepovsod.
Odkar ste začeli, v svojem pohlepu, amerikanizirati Slovenijo, so povsod samo še egoisti, ki mislijo zgolj na lastno rit.
Zakaj je to dobro za Slovenijo, pa veste samo sami, kot vidim, gre samo navzdol.
pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.
Dobro si opisal levičarje, ki priznavajo samo državne jasli (razni "kulturniki" in podobni).
Tudi sebe, na koncu, ker se napajaš iz tega bazena.
Ti pa res veliko veš o meni. :D :D :D
Zgodovina sprememb…

A boš to argumentiral ali boš kar v prazno nabijal dalje?
Jaz si moram denar zaslužiti sam in ga tudi mojim delim daleč preko "normativov" enega blesavega kuštravca.
Ti in tvoji pa delite denar, ki smo ga zaslužili drugi in ga preko zakonov kradete nam, ki ustvarjamo.
Jaz si moram denar zaslužiti sam in ga tudi mojim delim daleč preko "normativov" enega blesavega kuštravca.
Ti in tvoji pa delite denar, ki smo ga zaslužili drugi in ga preko zakonov kradete nam, ki ustvarjamo.

Kdo so to "tvoji", jaz pa zagotovo ne delim tvoj denar. Delim pa svojega, ki ga tudi ustvarim, enako kot ti. Prispevati presežke v družbo, ki te je naredila in ti sploh omogoča zaslužke, pa ni kraja ampak čast.
Tudi jaz dragi feryz, ampak razlika je, da tebe zaradi tvojega pohlepa in egoizma, to boli, mene pa ne.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

Ti pa res veliko veš o meni. :D :D :D
Vem, da si lažnivec in, da pojma nimaš.
Vem dovolj o tebi. Mislim, da celo preveč!

Vem dovolj o tebi. Mislim, da celo preveč!
Seveda, ti vse veš. Ne pozabi prizanesti koči na Kredarici, ko boš lulal na Triglav.
Zgodovina sprememb…

Daniel ::
https://preiskovalno.si/clanek/nakljucj...
Tole bom kar tukaj pustil, da nam bo "aleš" še enkrat razložil kako golob končno rešuje stvari v državi.
Mimogrede, a je kdo kje videl levico "780 miljonov za ljudi, ne orožje"? Samo črički se slišijo.
Medtem v neki ne tako daljni preteklosti a v paralelni realnosti:
https://www.rtvslo.si/slovenija/mesec-n...
Tole bom kar tukaj pustil, da nam bo "aleš" še enkrat razložil kako golob končno rešuje stvari v državi.
Mimogrede, a je kdo kje videl levico "780 miljonov za ljudi, ne orožje"? Samo črički se slišijo.
Medtem v neki ne tako daljni preteklosti a v paralelni realnosti:
https://www.rtvslo.si/slovenija/mesec-n...

MrStein ::
Hja, ker nisi razumel. Pri Janši ni bil problem denar ali orožje. Ampak... (vstavi besedo, je navedena v prejšnjem stavku, se začne z J in ga aleš ves čas ponavlja).
Torej ko to počno naši v veliko večjem obsegu, potem je OK in bolj OK sploh ne more biti.
Torej ko to počno naši v veliko večjem obsegu, potem je OK in bolj OK sploh ne more biti.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Iz vira:
Vir:
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Pernati, če mi ne bi bili tako potrpežljivi bi tebe, tvojo kunkubino in ostalo destruktivno drhal že zdavnaj zbrcali ven iz parlamenta!
Tako pa čakamo na volitve, da ti tam damo pošteno zaušnico.
No, zaušnico boš dobil že prej, na kakšnem referendumu.
koliko moči in srčnosti je v tem narodu
Vir:
Pernati, če mi ne bi bili tako potrpežljivi bi tebe, tvojo kunkubino in ostalo destruktivno drhal že zdavnaj zbrcali ven iz parlamenta!
No, zaušnico boš dobil že prej, na kakšnem referendumu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

BuDi79 ::
Eden od razlogov, da nekateri uporabniki sporočila niso prejeli, so neposodobljeni mobilni telefoni. Kot so pojasnili, ima vsak proizvajalec svoj način vključevanja funkcionalnosti. "Na oba proizvajalca mobilnih telefonov bomo posredovali prošnjo, da se v najkrajšem času izvedejo ustrezne posodobitve njihovih mobilnih aparatov," so povedali.

Utk ::
Ma kake posodobitve? Ok, če ima ios to vključeno po regijah, ampak zakaj niso applu tega povedali že 2 leti nazaj?
Android pa menda nima. Če so pa naši spet izumljali toplo vodo in nek svoj protokol, so pa pač bedaki.
Android pa menda nima. Če so pa naši spet izumljali toplo vodo in nek svoj protokol, so pa pač bedaki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

c3p0 ::
Mogoče sem samo jaz nor, ampak sistem je očitno slab, če rabiš smart phone, zraven tega updatan na očitno najnovejšo verzijo.
Ni SMS nekaj kar lahko dobi vsak, tudi na Reglji? Ni dovolj pompozno? Saj si lahko tudi tam dodajo "Predsedniško opozorilo", lahko pošljejo tudi več SMS-ov, da bolj pritegne pozornost. Aja, tu ni milijonov...
Ni SMS nekaj kar lahko dobi vsak, tudi na Reglji? Ni dovolj pompozno? Saj si lahko tudi tam dodajo "Predsedniško opozorilo", lahko pošljejo tudi več SMS-ov, da bolj pritegne pozornost. Aja, tu ni milijonov...

Takoj ko prideš čez mejo, dobiš SMS "konzularno bla bla".
Že dolga leta, na kakršenkoli telefon.
Ampak to ni moderno in poleg tega to ni vredno 4 milijone za naše. Ker že funkcionira.
Zato so si izmislili nov sistem, ki stane 4 milijone, za naše, in ne funkcionira.
Že dolga leta, na kakršenkoli telefon.
Ampak to ni moderno in poleg tega to ni vredno 4 milijone za naše. Ker že funkcionira.
Zato so si izmislili nov sistem, ki stane 4 milijone, za naše, in ne funkcionira.

dripac ::
Potisno sporočilo je pač lepše od enega zastarelega SMS-a, a ne. Tudi ko ti gre za življenje, je izgled vse.

Mogoče sem samo jaz nor, ampak sistem je očitno slab, če rabiš smart phone, zraven tega updatan na očitno najnovejšo verzijo.
Točno tako!
Zadnji stavek je ključen.
V tem primeru ne moreš fojtrati naših...
Pač, po golobje...

harmonkar9 ::
Iz vira:
koliko moči in srčnosti je v tem narodu
Vir:
Take mevže izdajalske ste krive, da nam pernati še vedno škodo dela. Pravi domoljubi se trudimo že vsaj 2 leti na vse načine, da ga vržemo dol!

harmonkar9 ::
Tipično levakarsko, borbe nas pravih domoljubov označujete za trolanje, sami pa spodbujate potrpežljivost do pernatega. Koliko ti nakažejo iz Murgel za sabotažo?

bbbbbb2024 ::

Hojsa so lotili:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/d...
Hojs je sicer bedak, da bi pa pomagal enemu Kavaškemu klanu, pa ne verjamem. Bolj se mi to zdi ribarjenje. Da najdejo kaj obremenilnega pri njem. Proti SDS. To se mi zdi bolj maslo vohunčka Murčija, da naredijo pretres šibkega člena, kar Hojs nedvomno je. Ter od tu vohunijo naprej.
Hojs je sicer bedak, da bi pa pomagal enemu Kavaškemu klanu, pa ne verjamem. Bolj se mi to zdi ribarjenje. Da najdejo kaj obremenilnega pri njem. Proti SDS. To se mi zdi bolj maslo vohunčka Murčija, da naredijo pretres šibkega člena, kar Hojs nedvomno je. Ter od tu vohunijo naprej.

Ne glede kak bedak je, je takrat bil minister. Če se tako spravlja na politike, pregleda hišo, verjetno tudi telefone, računalnike, itd, je to čisti fašizem. Če imajo konkretne dokaze, ga pa naj zaprejo, valda, ampak malo dvomim v to. Če bi jih imeli, ga bi danes odpeljali sabo, in potem še 3 dni česali hišo.
Nekdo bi zarad tega danes moral sedet. Če ne Hojs, potem tist, ki je to naročil.
Nekdo bi zarad tega danes moral sedet. Če ne Hojs, potem tist, ki je to naročil.

Ne glede kak bedak je, je takrat bil minister. Če se tako spravlja na politike, pregleda hišo, verjetno tudi telefone, računalnike, itd, je to čisti fašizem. Če imajo konkretne dokaze, ga pa naj zaprejo, valda, ampak malo dvomim v to. Če bi jih imeli, ga bi danes odpeljali sabo, in potem še 3 dni česali hišo.
+1
Podpišem!

Telbanc ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Hojsa so lotili:
Pač nej ga mal drmajo, k je on pedenal da so policaji delali kažin po Ljubljani, ko je bla corona.
Prava božja kazen.

Karma deluje. Kolk se spomnim je bit tud Mahno u tistem štabu, ko so koordinirali te svinjarije. Spomnim se granat solzivca zraven vrtca, posnetke so verjetno že umaknili z Yutuba. Takrat smo slovenci spoznali, kaj je naša policija. In desna oblast, ki bi po navodlih Bruslja nas pocepila tud z "navadnim scanjem", če bi jim ukazali.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()

bbbbbb2024 je izjavil:
Hojsa so lotili:
Pač nej ga mal drmajo, k je on pedenal da so policaji delali kažin po Ljubljani, ko je bla corona.
Prava božja kazen.
Karma deluje. Kolk se spomnim je bit tud Mahno u tistem štabu, ko so koordinirali te svinjarije. Spomnim se granat solzivca zraven vrtca, posnetke so verjetno že umaknili z Yutuba. Takrat smo slovenci spoznali, kaj je naša policija. In desna oblast, ki bi po navodlih Bruslja nas pocepila tud z "navadnim scanjem", če bi jim ukazali.
Ti si zgrešil poklic.
Moral bi prodajati žlehtnobo po Internetu. Micena, svetlo zelena žlehtnoba, 1kg = 1€. Žmohtna, uležana, že rahlo smrdljiva, prava slovenska žlehtnoba, 10kg = 10€. Obogatel bi v sekundi.

bbbbbb2024 je izjavil:
Ti si zgrešil poklic.
Moral bi prodajati žlehtnobo po Internetu. Micena, svetlo zelena žlehtnoba, 1kg = 1EUR. Žmohtna, uležana, že rahlo smrdljiva, prava slovenska žlehtnoba, 10kg = 10EUR. Obogatel bi v sekundi.
700.000 nas je ostalo necepljenih. Naši glasovi sigurno ne grejo na desno. Tud zaradi tega, ker desnica nekritično podpira jude in Zelenskega. Kar ni nič narobe. Imajo pravico do svojega stališča. Vendar se bo kakšen manj odločil za desnico. Ane.
Zgodovina sprememb…

NuMaN ::
A obstaja korelacija med anti(vax) in levo-desno?
Ne vem no, vklopite tistih nekaj sivih celic, kolikor jih je še ostalo.
Ne vem no, vklopite tistih nekaj sivih celic, kolikor jih je še ostalo.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Malidelničar ::
NuMaN - v Slovenji je anti(vax) večinoma leva.
To je nasprotje s tujino, kjer je desna.
Pri nas se je s COVID-om to obrnilo.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Pač desni so se takrat "izvrstno" izkazali. Ko je bla korona. Ne dvomim, da se ne bi tud ob morebitni vojni na strani Ukrajine.
Ja obrnilo se je, ker so bli desni na oblasti. In pokazali svoj pravi obraz. Zaj pred volitvami jim je treba nastavit ogledalo, da se pogledajo vanj, ker so očitno že pozabili, kaj so počeli.
Ja obrnilo se je, ker so bli desni na oblasti. In pokazali svoj pravi obraz. Zaj pred volitvami jim je treba nastavit ogledalo, da se pogledajo vanj, ker so očitno že pozabili, kaj so počeli.
Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::
700.000 nas je ostalo necepljenih. Naši glasovi sigurno ne grejo na desno. Tud zaradi tega, ker desnica nekritično podpira jude in Zelenskega. Kar ni nič narobe. Imajo pravico do svojega stališča. Vendar se bo kakšen manj odločil za desnico. Ane.
Jaz sem 3x cepljen in še vedno živ. Danes cepljenje nikogar več ne zanima. Kažin ste pa po Ljubljani delali prevsem južna brača - Stevanović, Zlatko in Ličina. Policija je pa pri nas reagirala enako kot v drugih državah.
Tvoj glas bo pa šel k tvojemu zemotu Stevanoviću. Kri ni voda.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

NuMaN ::
Malidelničar je izjavil:
NuMaN - v Slovenji je anti(vax) večinoma leva.
A zato ker je takrat Jajo vladal in so atiwaxerji kar levaki zdaj? Je kaka relevantna raziskava - anketa na to temo ali kar tako po občutku?
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Jaz sem 3x cepljen in še vedno živ. Danes cepljenje nikogar več ne zanima. Kažin ste pa po Ljubljani delali prevsem južna brača - Stevanović, Zlatko in Ličina. Policija je pa pri nas reagirala enako kot v drugih državah.
Tvoj glas bo pa šel k tvojemu zemotu Stevanoviću. Kri ni voda.
Moj glas bo šel k levici ali Svobodi.

Ne glede kaj je takrat Hojs delal glede korone, ne vem kako vezo ima to s temi mafijci. Če je tu kaj izdajal, ga naj zaprejo, če ne, je bila danes na delu leva politična mafija.
Da nek podlež kot si ti se tega veseli me pa sploh ne čudi. In jaz bi isto govoru tudi če bi tako preiskali Meseca ali koga drugega pod Janševo vlado. Ti pa ne, ker si pač dno od dna od človeka, smo že prej vedeli.
Tudi če nekoga x vržejo iz postelje ob 6h morajo za to ŽE imet konkreten dokaz.
Da nek podlež kot si ti se tega veseli me pa sploh ne čudi. In jaz bi isto govoru tudi če bi tako preiskali Meseca ali koga drugega pod Janševo vlado. Ti pa ne, ker si pač dno od dna od človeka, smo že prej vedeli.
Tudi če nekoga x vržejo iz postelje ob 6h morajo za to ŽE imet konkreten dokaz.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Ja, zmagala bo levica in pol bomo obdavčili tvoj kolhoz nepremičnin z 1.45%.

hendriks ::

Ja sam prej morate zmagat na volitvah, to pa ne boste, ker smo bili vedno na oblasti komunisti, In vedno bomo. (Dolanc)
Zgodovina sprememb…

hendriks ::

Malidelničar ::
hendriks: po mojem bo potrebno izvesti romunski scenarij v SLO

Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

fur80 ::
Pač desni so se takrat "izvrstno" izkazali. Ko je bla korona. Ne dvomim, da se ne bi tud ob morebitni vojni na strani Ukrajine.
Problem je, ker Janez laja o globoki državi, o političnih sodiščih,.... pa si včasih misliš, daj stari malo umiri. Potem pa vidimo kaj? Zahtevajo 3 leta za Janeza, ker naj bi zemljo kupil in prodal, pa vse skupaj ni bilo za 100 000EUR niti škode nobene? Ok si misliš svoje. Potem Hujsa, čeprav je meni pujs, povezujejo s kavaškim klanom po 4-ih letih mu naredijo racijo? :D OK
In potem Junkovičič baraba oženi Pernatega, kateremu je država njemu in njevom frocom odpisala 26 miljonov EUR dolga! In nikome ništa. Odgovor je enak prejšnjemu! :D Junkovičič, ki je premešetaril na kvadratne kilometre zemlje? :D Han pripredi raspis za Velenčane za 80 miljonov, pa tip še kar brez racije? :D
Najbolj me skrbi, da to kar pravi Janez J, da drži! Jao meni potem!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Ja sam prej morate zmagat na volitvah, to pa ne boste, ker smo bili vedno na oblasti komunisti, In vedno bomo. (Dolanc)
Mhm.. S tem da če vam pride na misel, da nas boste začeli pobijat, vam sporočamo, da smo tokrat oboroženi :)
Zgleda da so tabletke včeraj že pošle.