» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
137 / 139
»»

NuMaN ::

mtosev je izjavil:

24ur link sem odprl. Nova24TV pa ne, ker je SDS propaganda.

A niti nočeš spoznati nasprotnika?

Včasih celo nova pozitivno preseneti, recimo s člankom o treh pravnikih, ki so problematizirali Vzajemno in tudi nekaj ukrepajo v tej smeri. Drugi portali pa nič o tem.

Res bi ti privoščil, da bi ti kaka brhka SDS-ovka zmešala glavo, in potem bi bil v dilemi, kaj narediti ...

bbbbbb2024 je izjavil:

Influenserka pa je čisto, čisto de-railala:
https://nova24tv.si/video-tina-gaber-se...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

Čez čas bo Taubi samo propadli politik, dotična gospa pa bo še bolj uspešna ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

harmonkar9 ::

NuMaN je izjavil:

mtosev je izjavil:

A niti nočeš spoznati nasprotnika?

Včasih celo nova pozitivno preseneti, recimo s člankom o treh pravnikih, ki so problematizirali Vzajemno in tudi nekaj ukrepajo v tej smeri. Drugi portali pa nič o tem.

Res bi ti privoščil, da bi ti kaka brhka SDS-ovka zmešala glavo, in potem bi bil v dilemi, kaj narediti ...

Mtosev je trd oreh, jaz poznam nekaj levakov, ki se pretvarjajo, da berejo novo24 za smeh, ampak je to samo izgovor, ker so še oni ugotovili, da so informacije samo tam točne, drugače ne bi bili prvi v službi resnice.

Pustimo vsebino zdaj, sam nisem simpatizer SDS.
Če ne drugo, imajo dosti manj slovničnih napak kot MMC.
Komentarji pa res niso na nivoju, ker se jim levaki prikazujejo tudi v sanjah očitno.

bbbbbb2024 ::

NuMaN je izjavil:

Čez čas bo Taubi samo propadli politik, dotična gospa pa bo še bolj uspešna ...

Nočem biti žleht, ker imajo ženske, ki na ta ali oni način prodajajo lepoto (pevke, manekenke, mishavaijantropik, napovedovalke na TV) veliko, veliko težavo. Med 18 in 25 je vse ekselentno, četudi imajo malo konjski obraz. Dokler so v letih do 32 let, je vse super. Po teh letih pa se tja do 37 pleskajo, da se prekrijejo gube in kar je še takega. Ko pa pride 40+, pa dejansko poje botoks, nož ali puder na debelo. Ali vse hkrati.

Tam je za te ženske bolje, da se umaknejo iz ekrana. Človeka preseneti, da svojo lepoto lahko v bistvu prodajajo 10 let max. Vse po tem, je pa flikanje in zanikanje.

Kaj bo dotična gospa naredila, se pa ne ve. To mora ona sama premisliti. Skoraj siguren pa sem, da se je njej doba do 32 iztekla.

MojsterX ::

Ministrstvo si ni upalo podpisati pogodbe zaradi ugotovitev KPK. Je to vse le farsa ali medijski Stunt, da je KPK kao neodvisen.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...

Motion ::

naši politiki bi gradili nuklearko, pa ja de,... še dveh helikopterjev za drobiž niso sposobni kupit,.......

FireSnake ::

MojsterX je izjavil:

Ministrstvo si ni upalo podpisati pogodbe zaradi ugotovitev KPK. Je to vse le farsa ali medijski Stunt, da je KPK kao neodvisen.

Eden izmed komentarjev (tega sicer ne berem, tu sem pa preletel):
Poglejte kdo sesdi v tej vladi. Bivse novinarke. Propadla sodnica, ki so jo sutnili iz sodisca ker je bila pristranska in zdaj celo vodi parlament kjer se dobro vidi da se je sodisce pravilno odlocilo. V normalni drzavi bi pregledali vso njeno delo in vse razveljavili. Lena Grgurovic ista sorta. Potem imamo tukaj cel bataljon nevladnikov ki so preden so vstopili v parlament cicali v svojih pisarnah studirali kako ugoljufat drzavo in prirejali podatke. In oni sebi pravijo stroka. Seveda so stroka kako krast denar. Zalostno pa je da se tako obnasajo tam kjer bi morali lopove odkrivat. Nevem pa zakaj se resevalni helikopterji nabavljajo na notranjem ministrstvu ko pa Policija nima nic z resevanjem. To je potrebno vse spoditt in nanovo spisat zakone kdo kje kaj zakaj komu koliko. Oni do bivajo dnevnice za seje da jih potem razveljavljajo pa ponovno sejajo in spet prestavljajo.... in potem se sprasujete zakaj miljardni primanjkljaji in se nikjer nic ne vidi. Tako se obnasajo zato ker noben za nic ne odgovarja. Ce skodujete drzavi in ljudem jih je potrebno odslovit in jih poslat na pristojne institucije pa naj tam pojasnjujejo svoje delo kot v vsaki normalni drzavi.

Potem imaš pa pajace tipa (uporabniško ime: Po možganski kapi):
Hvala Robiju in Tini,da delata dobro za Slovenijo.Pa tudi gospodu Poklukarju,ki se zelo trudi.

za katere vidiš, da je plačanec. Tudi tukaj jih imamo.
Na srečo so tako transparentni, da pernatemu delajo škodo namesto koristi. Torej so dejansko koristni :))
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

MojsterX je izjavil:

Če se zahtevek za revizijo vloži, se pogodba NE SME podpisati. Ni to, da škilavi ne bi podpisal. Ne sme se, do konca postopka. No, pri škilavem je vse mogoče in bo podpisal in bo rekel, da ne ve, da ne bi smel. Pri teh golobarjih je vse možno.

Še je upanje:
Žal mi je, da sem jih volil.

in nato
Tudi nama z ženo. V politiko sem se začel vmešavat zaradi covida, med covidam sem postal tudi s.p. Golob je po besedah res bil dobra izbira. Ampak v njegovem mandatu sem spoznal, da levih ne volim nikoli več, pika amen.

To so komentarji, ki so bolj spontani od teh, ki jih objavljajo plačanci.

Tako, da bodo volitve zelo zanimive. gledati faco kuštravega, ko bo dobil zaušnico bo neprecenljivo.

Upam samo, da pride še kakšen referendum prej. Da mu zopet damo signal, da je dosti.

Saj to, o demokraciji, on gobca vseskozi kako je to fino.

Gambino ::

Ja, ja dosti je Goloba, ma dosti je tudi Janše!

Za jajota si naredi svojo temo!
Ta je o golobji hunti.

Med tem iz gospodarstva:
https://www.linkedin.com/posts/tonicepo...

Iz vira:

Nov "kripto davek" ZDDOKS bi v davčno blagajno prinesel toliko kot se Slovenija vsak dan zadolži...
(podatek RTVSlo -minister Boštjančič)
Ocene škode take neprimernega obdavčitve nihče ni naredil, le izračunali so neko okvirno številko koliko binse "nakapalo", ki vprašanje če sploh drži...
Ali ima smisel ugotavljati in testirati kaj se bo zgodilo ali je bolj smiselno počakati, mogoče dejansko spisati nekaj pametnega namesto da "potacamo" travo še predno zraste in postane zelena?
Mogoče pa je namen nekaj povsem drugega, mogoče je prišla ideja od nekje drugje, da se malo zabremza "naš" kriptosvet.... Nikoli ne veš. Možnosti je veliko. Time will tell.

-----

maljevac krade:
https://www.linkedin.com/posts/petrasov...
zgoraj pa je povezava, ko svoje fojtra z dvesto tisoč euri, da delajo pozitivno kampanjo za to njegovo krajo stoletja!

55 milijonov za .... NIČ!
https://www.finance.si/sramota-za-nula-...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Motion ::

če prav razumem gre pri teh helikoterjih. Policija hoče iste helikoterje zaradi vzdrževanja in šolanja pilotov, medtem ko reševalci hoćejo arbuse ker so bolj prostorni in je v njih lažje delat z pacientom,...

Utk ::

Ja, to je uradno. Neuradno so pa eni in drugi podmazani s strani enega in drugega (zastopnika).

fur80 ::

mtosev je izjavil:

Poslanec največje opozicijske stranke SDS Zvone Černač je na svojih profilih na družbenih omrežjih Facebook in X predsednika vlade Roberta Goloba zaradi njegove udeležbe na petkovi posvetitvi kapelice otrokom z rakom na Brezjah zmerjal z žaljivko in ga primerjal z vodjo nacistične Nemčije Adolfom Hitlerjem
https://siol.net/novice/svet/prostaski-...

Ogabno.

Saj to je problem, so privatizirali Boga. In ravno zaradi teh zapisov zgoraj se izgubljajo volitve. Lahko obljubljaš denar, službe, zdravstvo, če si bedak in egoist te pa ljudje nimajo radi. Smo imeli včeraj piknik in se ljudje pogoovarjajo kaj mislite, da o vladi, penzijah, plačah, zdravstvu, ne tole prileti na Facebook kaj je Černač rekel Golobu da je Hitler, duga da USA in CIA pošiljata drone nad Poljsko, ter da igralec ne more voditi države,.. naslednjo temo sem preskočil in raje šel pit. :D

In potem preberejo odgovor Marjana Šarca in moram reči, da se strinjam do potankosti in tukaj in na tak način Golobu rastejo pike! Da se ne bomo potem čudli zakaj in računali glasove in kje so se zapravili. Zapravljajo se tukaj, volitve so dobivajo tukaj, Golob in vlada rasteta na ta način.

"Samo gnoj od človeka je sposoben rakave bolezni otrok izrabljati za politično propagando. Zgodovina pozna enega takih: nadel si je ime Hitler", je danes zarohnel na pričujočem družabnem omrežju nam vsem že dobro poznani Zvone Černač (SDS).

Zakaj gre? Gre za obisk predsednika vlade in soproge na Brezjah in udeležbo pri maši, ki je bila darovana za otroke z rakom, hkrati pa je bila tam posvečena kapelica s plišastim Zlatkom. Kot se verjetno spominjate, je medvedka v Vatikanu blagoslovil papež Leon XIV. Bolna (tudi zelo verna) deklica je prosila soprogo predsednika vlade, Tino Gaber Golob, če lahko nese medvedka blagoslovit. Odzvala se je na to prošnjo in nesla igračko papežu. No, že takrat so nam vsem dobro znani portali pisali, da gre za norčevanje in ne vem, kaj še vse. Pa, kaj pisali…tekmovali, kdo bo bolj goreče pljuval po tej gesti.
Za vernega človeka je papežev blagoslov sveta stvar in če je to blagoslov plišaste igračke (medvedka), gre za sporočilo, da ni pomemben sam predmet, temveč namen in globoka vera tega dekleta. Bog deluje na različne načine. Zraven pa je seveda tudi Institut zlata pentljica, ki deluje za otroke, ki so oboleli za rakom. Zato je dogodek na Brezjah pomemben in zagotovo je primerno, da je povabljen tudi predsednik vlade s soprogo, saj ne nazadnje brez njiju medvedek ne bi bil blagoslovljen. Kadar gre za bolezen in druge stiske ljudi, so(smo) politiki v prvi vrsti ljudje in ne predstavljam si, da bi kdorkoli od nas najprej preračunal politične točke. A morda so pa le med nami taki in pravzaprav sodijo po sebi… nevoščljivi, da oni niso tisti, ki so kaj takega naredili.
Pa pojdimo še h gospodu Alešu Štrancarju človeku, ki je že pred dnevi poskrbel za vsesplošno zgražanje in se povrhu vsega še ponuja za mandatarja, a mislim, da bo moral pojesti še kar nekaj političnih žgancev. Ne bom ponavljal zapisa, ker je znano, za kaj gre. Je pa na zgoraj obravnavano temo izlil ogenj in žveplo po Frančiškanih, ki da jim je v preteklosti daroval 0,5 MIO evrov, od zdaj naprej pa od njega ne dobijo niti centa. Pomislite, samo zato ker je predstojnik na Brezjah povabil predsednika vlade. Dar, ki ni darovan brezpogojno, ni vreden svojega imena.
Pred dnevi sem poslušal tudi intervju z gospodom Štrancarjem in poleg vseh nazivov je dodal, da je kristjan. O, kakšno farizejstvo je to…pravi kristjan bi ravnal drugače. Kolikokrat je Jezus govoril v prilikah o točno takšnih ljudeh.
Najbolj v nebo vpijoče pa je, da papeža v Vatikanu ni motil blagoslov medvedka, da predstojnika Brezij ne moti, ne bolnikov, prepričan pa sem, da tudi Vsemogočnega ne. Prava cerkev je odprta za vse, združuje in ne obsoja, predvsem pa spoštuje državne institucije. Pa če tudi predsednik vlade ni veren, ali pa če bi bil kakšne druge veroizpovedi.
Moti samo naše desne farizeje vseh vrst, ki mislijo, da so samo oni poklicani sedeti v cerkvi, čeprav so mnogi izmed njih nekoč imeli boga v Beogradu. O podjetnikih, kot je Aleš Štrancar bom pa rekel samo to, da občudujem njihovo poklicno pot in dajem vse priznanje, a bontona se z denarjem ni in se ga ne bo dalo kupiti.
Sam imam zakramente in sem hodil k verouku. Spomnim se, da so nas vedno učili(kakor tudi doma), da je treba biti spoštljiv in uvideven. Dragi prej omenjeni »kristjani«, strinjam se z vami, da je svoboda govora temelj demokracije. Vendar ste šli vi že zdavnaj predaleč. Svoboda govora pomeni, da smemo kritizirati oblast, ne da bi se bali za posledice. A zmerjanje z raznimi izrazi in primerjave z obešenimi diktatorji so stvari, za katere bi vam pri verouku rekli, da se ne spodobijo. Vsaj v mojem otroštvu je bilo tako. Morda je pa danes kaj drugače, ampak vseeno si drznem misliti, da ne.
Kar seješ, to žanješ in če bomo mladim generacijam dajali vedeti, da so zmerljivke in tovrstna retorika dopustna, potem ne vem, kam bomo prišli. Na koncu pa si ne upam niti pomisliti, kako se ob takšni agresivni retoriki počutijo tisti, zaradi katerih se dogodek na Brezjah odvil. Ja, se strinjam, da ne gre izkoriščati tovrstnih dogodkov politične namene. A želeli ali ne, je predsednik vlade politik in vsaka njegova udeležba je lahko politična, če jo želimo tako videti.
Če kdo danes izkorišča lep in srčen dogodek za politični boj, so to desni farizeji, ki delajo škodo predvsem sebi, čeprav se morda tega ne zavedajo.
Lep in miren nedeljski večer želim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Utk je izjavil:

Ja, to je uradno. Neuradno so pa eni in drugi podmazani s strani enega in drugega (zastopnika).

Če prav razumem, so policajski helikopterji podmazani, airbusovi pa bi potem bili kupljeni privat (ma, saj veš lizing) in bi ponujali storitve. Zato eni rohnijo, da hočejo sprivatizirati helikoptersko prvo pomoč. Nekaj takega.

Pa jaz bi predlagal kaj bolj rudimentalnega. Naj se stepejo, pa potem kateri bo zmagal, bomo kupili helikopterje tam.

mtosev ::

Gambino je izjavil:

Janša je skupaj z Jankovićem za penzijo. Golob pa naj prepusti gibanje svobode komu drugemu. KPK težave in pritiski.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Ti, utajevalec davkov, torej predlagaš, da zajedalska in kradljiva mafija dobi novega šefa?
In potem bo, magično, kar vse razrešeno, ali kako?

NE!

Hunto je treba na volitvah poslati na politično smetišče nakar mora slediti deratizacija parazitov, ki jih je nastavil.

Za jajota in opankovića si pa odpri svojo temo!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

mtosev je izjavil:

Gambino je izjavil:

Janša je skupaj z Jankovićem za penzijo. Golob pa naj prepusti gibanje svobode komu drugemu. KPK težave in pritiski.

Svoboda sodi na smetišče zgodovine.
Taubi se je takoj skregal z Bobnarco, nastavil kimavce v policiji tako kot Janša, kreativno dokapitaliziral Vzajemno skupaj z Boštjančičem, nerazjasnjena vloga slednjega pri aferi Litijska, tudi z Loredanom se je skregal, ker je bil slednji vsaj malo življenski, celo je baje UKZ v nemilosti že ...
Od teh strank (SMC, LMŠ, Svoboda) ni nobena na daljši rok vredna nič. Nekaj je obetal samo Zares, so ga pa mediji združno uničili po naročilu globoke države (SD+SDS pa še koga).

Jaz nimam problema, če zamenjajo vodstvo in najdejo koga bolj sposobnega. Po tej logiki sodi na smetišče zgodovine tudi SDS, ker je Janša radikalen. Nič ne bi imel proti sdsju, če bi se rešili Janše in nastavili nekoga, ki je podoben logarju in ni radikalen kot Janša.

Zgodovina sprememb…

Že že, ampak Jajo je ukradel stranko Pučniku in jo sistematično gradil leta in leta. Ne pozabi na kult osebnosti, prej smo pač imeli Tita. Tako da je Jajo v tak mali Titek.

Pučnika sem spoštoval in je mi je zdel normalen politik. Janša to ni.

Zgodovina sprememb…

Saj takrat so bili politiki bolj normalni, duh časa pač ...

LeQuack ::

Država se bo še bolj potopila. Ponovno bodo zabili gol gospodarstvu, koliko je že to 10-0?

"V javnem sektorju je z oktobrom predviden drugi plačni dvig po vstopu v prenovljen plačni sistem. Ob tem pa imajo vlada in sindikati na mizi še kar nekaj odprtih zadev, med drugim se morajo dogovoriti glede izplačevanja delovne uspešnosti, o solidarnostni pomoči in nekaterih dodatkih."
https://www.24ur.com/novice/slovenija/j...
Quack !

arnecan1 ::

mtosev je izjavil:

Evo ti drugi link.

https://top24novice.si/estrada/to-se-je...

mtosev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/natasa-...

Golobarji le rinejo to Jazbečarko. Nimam preveč dobrega mnenja o Musarci, ampak tu ima pa prav.

paradajzos ::

feryz je izjavil:

To imaš pa težave z bralnim razumevanjem, ali kaj takega?

Če bom šel na volitve, bom obkrožil tistega, ki bo obljubil, da bo fuknil ven vsaj 50 000 fikusov po volitvah. Čeprav kasneje ne bo niti enega, ampak jih bo dodal 10 000.

Ampak ker noben niti obljubil ne bo tega...

Jaz pa tistega, ki bo obljubil, da bo davke vrnil nazaj na nivo Jajotove vlade.

c3p0 ::

Tistega, ki bo sploh omenil, da se "krizni" DDV odpravlja in vrača na 20%.

feryz ::

Kot sem že napisal prej.
To lahko naredi, če zmeče par deset tisoč fikusov na cesto.

Tako, kot je sedaj, bo šel ddv na 25. Pa še ne bo dovolj.

MojsterX ::

Jaz pa tistega, ki bo odpravil kup nesmiselnih birokratskih gradbenih pravil, kot je na primer da ne smeš niti pasje ute postaviti na kmetijskem zemljišču.

Daniel ::

Dokler hodijo projektanti na kavice na UE se kaj takega ne bo zgodilo. To je vse en velik sistem, kjer izgine veliko denarja.

Trenutno (in višajoče) število kafetkarjev in fikusov rabi vedno več nekih pravil in postopkov, da upravičijo svoj obstoj. Seveda tudi čim manj zadev online in enostavnih postopkov, zadeva mora biti ovita v rdeč trak. Za vizualno ponazoritev svetujem ogled filma Brazil.

Ne vidim stranke, ki si bi prizadevala to kaj zmanjšat, saj so ironično ti že velik del volilne baze.

bm1973 ::

c3p0 je izjavil:

Trenutno (in višajoče) število kafetkarjev in fikusov rabi vedno več nekih pravil in postopkov, da upravičijo svoj obstoj. Seveda tudi čim manj zadev online in enostavnih postopkov, zadeva mora biti ovita v rdeč trak. Za vizualno ponazoritev svetujem ogled filma Brazil.

Ne vidim stranke, ki si bi prizadevala to kaj zmanjšat, saj so ironično ti že velik del volilne baze.

Kot sem že večkrat omenil, ko dobiš službo v neki državni ustanovi, ali podjetju z lastnico državo, bi moral izgubiti volilno pravico.

bm1973 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Kot sem že večkrat omenil, ko dobiš službo v neki državni ustanovi, ali podjetju z lastnico državo, bi moral izgubiti volilno pravico.

Ne, to nikakor ne. Splošna volilna pravica jer civilizacijska pridobitev, tako kot elektrika ali avto.

bm1973 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Ti imaš glupe ideje.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

c3p0 je izjavil:

Ne, sigurno se morajo stvari poenostaviti. Pri gradbenih je prišlo do enega pinakla papirjev, ki je ekscesiven.

Golobarji so postali občutljivi na besede:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Štrancar je res nekultiviran, a to ni ne žaljivo, ne pozivanje k linču. Pa še res je, kar pravi.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Haha kakšne snežinke so v svobodi:))
Sedaj premierju ne smeš več reči da je lopov?
Celo tiskovno konferenco bodo sklicali zaradi "groženj".

Kako so patetični tile. Uboge pare

bbbbbb2024 je izjavil:

Štrancar je res nekultiviran, a to ni ne žaljivo, ne pozivanje k linču. Pa še res je, kar pravi.

Levi so zeoo občutljivi zase, ne za druge. Ko se je v prejšnji vladi odkrito grozilo seveda ni bil problem. Tudi svoboda je vse skupaj razpihovala.

Sedaj jih zmoti en zapis štrancarja ki je napisal kakšno grožnjo točno?:))
A da so lopovi ki kradejo davkoplačevalski denar je sedaj že prepovedano pod svobodo?

Ne bi pa dvakrat rekel da ne bo totalno skorumpirano sodstvo kaj naredilo štrancarju. Dovolj so pokvarjeni vsi skupaj;)

Konkubina:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

bbbbbb2024 je izjavil:

Jaz se ne strinjam in mislim, da je neprimerno, da je Goloba primerjal z Mussolinijem.

D3m ::

Kot, da veš kdo je Mussolini.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Se strinjam. Mussolini je vsaj v principu mislil da dela v interesu Italije, tudi če na račun drugih. Golobja hunta dela izključno v interesu sebe, na račun vseh drugih. Tako da so še slabši.

Utk je izjavil:

Se strinjam. Mussolini je vsaj v principu mislil da dela v interesu Italije, tudi če na račun drugih. Golobja hunta dela izključno v interesu sebe, na račun vseh drugih. Tako da so še slabši.

Mussolini je napovedal socialne reforme, plačan dopust, nove tovarne. To so bile zelo razkošne socialne "reforme":
Labour Charter of 1927 @ Wikipedia

Bilo je nekaj tehničnih težav. Resursov za tako razkošno življenje fašistična Italija NI IMELA. Mussolini je po vzoru Nemčije ali še pred njo (lahkomiselno) napovedal vojne. Z idejo, da bodo resurse kradli, da bi futrali Italijo.

Vojne so se izjalovile in Hitler je v glavnem reševal Mussolinija.

Po terj plati je to NATANKO golobja hunta. Edino kredite jemlje, namesto vojn.

Windlass ::

mtosev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/golob-v...

Golob je bedak. Kaj zdaj pametuje kako so plače preobremenjene in jih bo on, naš rešitelj, razbremenil. Govno ptičje, 3 leta je samo razmišljal kje bi lahko še kaj postrgal.

Pa kako zdaj ugotavlja da normiranci mogoče niso razredni sovražnik ali pa mu je kapnilo, da bodo vsi ti ljudje tudi šli nekaj obkrožit na volitve.

Nagravžno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

Kot kaže, bo obremenil kakega "gnilega kapitalista" in ga pahnil v zaprtje podjetja, oz. stečaj.

Normirancem bo vrgel kako drobtinico in upal, da so dovolj neumni. Glede na 400k plesalcev, se ne bi čudil, če mu še kaj uspe. Kot uspeva županom, ki pred volitvami obnavljajo ceste.

Novo bolnišnico prvi dan poplavi, ministrica s svojim entourage pa uživa in se smeji, ko jo prenašajo po njej. Namesto, da bi bila zaskrbljena in planirala sanacijo škode, saj bo drugače nova bolnišnica kmalu tudi precej plesniva. Očitno ni skrbi, pa morda še malo na morčka.

Zimonem ::

Ah daj no. Tudi v najtežjih trenutkih je treba ohraniti humornost in optimizem.
Čeprav resnici na ljubo to babše prvič vidim, da se smeje.

Verjamem, da njej ni sile, prešerno vedenje gor ali dol. Kak aneksek ni nikoli slab, pa še višja sila je posredi, win-win.

Zimonem ::

Najmanj kar si zasluži je dodatek za delo v rizičnih razmerah.
Pa itak je to hiralnica iz katere ne bodo hodili kaj dosti ven. Nekaj plesni ne bo preveč spremenilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Golob je poudaril, da so na tokratni seji vlade v Novem mestu obravnavali spremembo zakona o javnem redu in miru.

"Ta sprememba gre v smer, da bodo bagatelna dejanja, ki jih je največ in ki so najbolj pereča in najbolj vplivajo na razpoloženje med prebivalstvom, po novem bistveno višje oglobljena in da bomo s spremembo zakona o prekrških poskrbeli, da kdor glob ne plačuje, po hitrem postopku konča v nadomestnem zaporu,"

Golob spet obljublja nekaj iz česa ne bo nič. Danes na dolenjskem tako, jutri bo imel sestanek z nevladniki, in bo dal ciganom še kako pomoč več. Seveda tako iz katere se ne da kazni izterjat. Po vetru...
««
137 / 139
»»