» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
136 / 136
»
»»

harmonkar9 ::

Domoljubi po definiciji slabo trolamo, ker smo resnicoljubi, to je nasprotje. Jaz sem se šele pred kratkim registriral, ker sem razočaran nad neznosno situacijo pod golobjo vlado in je moja državljanska dolžnost, da posvarim državljane pred levaki.

Je pa dobro, da smo domoljubi razkrinkali nejčija in buggyja, da sta levakom prodala svoje dosti vredne račune, bogve koliko levakov še je takih, po moje kar vsi, glede na denarje, ki se obračajo. Tudi meni so levaki ponujali denar, da bi me utišali, ko to ni delovalo, so poskušali še z grožnjami in me utišati preko moderatorjev, potem so pa obupali, ker niso vajeni take moči, vztrajnosti in resnice.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Trol se je razgovoril, je treba zdaj delat za prejet (naš) denar. Mačka cvili... Hudi časi prihajajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Hudi časi so že 3 leta za nas domoljube

nejclp ::

harmonkar9 je izjavil:

Domoljubi po definiciji slabo trolamo, ker smo resnicoljubi, to je nasprotje. Jaz sem se šele pred kratkim registriral, ker sem razočaran nad neznosno situacijo pod golobjo vlado in je moja državljanska dolžnost, da posvarim državljane pred levaki.

Je pa dobro, da smo domoljubi razkrinkali nejčija in buggyja, da sta levakom prodala svoje dosti vredne račune, bogve koliko levakov še je takih, po moje kar vsi, glede na denarje, ki se obračajo. Tudi meni so levaki ponujali denar, da bi me utišali, ko to ni delovalo, so poskušali še z grožnjami in me utišati preko moderatorjev, potem so pa obupali, ker niso vajeni take moči, vztrajnosti in resnice.

Moram ti čestitat za pokončno držo. Jaz sem se prodal, priznam, jasno, da majo desnjaki prav, ker se bolj razumejo na podjetništvo in znajo sešteti 1+ 1, ampak me je prepričala beneficirana delovna doba in privat zobar plus božičnica, nekaj pa dobimo še 29. novembra. Kaj češ, dobro plačajo, pri SDSu so bolj škrti, zato mora pa Firesnake opravljati dve službi, tukaj in še na RTV forumu.

Levaki spet podcenjujete nas domoljube, Firesnake ima vsaj tri službe, sem videl še na enem tretjem forumu, da je kopiral svoj dolg seznam svinjarij pernate vlade, ki ga je zbiral na kup 3 leta, to je prava predanost obveščanju naroda in domoljubje, ne pa vi, leni levaki, ki ste samo na enem ali dveh forumih, pa še to ne vsak dan

sbawe64 ::

mtosev je izjavil:

Jaz podpiram našo držo do izraela/Palestine. Vse več držav priznava Palestinsko državo, tak da smo na pravi poti.

Z gobcanjem palestinske države ne bo.
https://www.rtvslo.si/svet/bliznji-vzho...

Golob 'kao' blokira/sankcionira IL, v realnosti pa je vse po starem.

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/tarca-d...

LOL, klet končno razkrinkana. Me prav zanima komentarih naših farmarjev...

Lažnivi levakarski MSM ne morejo, da ob tem ne bi napadli domoljubnih strank:

Je mrežo lažnih profilov ustvarila celo ista oseba kot pri stranki SDS?

Tudi Gen-I, ko ga je vodil Golob, je doniral NSi-jevemu inštitutu

Tipično levakarsko!

Če je SDS domoljubna stranka, sem jaz novi kitajski cesar in tibetanski dalajlama hkrati.

Ivan na koncertu Thomsona press, skupaj z voditeljem Bujice.
Velimir Bujanec @ Wikipedia
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

BuDi79 ::

mtosev je izjavil:

Vse več držav priznava Palestinsko državo, tak da smo na pravi poti.
izjemno... totalno na pravi poti in pravi strani zgodovine... države, ki so dejansko uradno priznale Palestinsko državo (in tega ne napovedujejo zgolj za bolj ali manj nedoločeno prihodnost):

Slovenija, Armenija, Argentina, Brazilija, Kitajska, Indija, Indonezija, Mehika, Rusija, Belorusija, Bolivija, Saudska Arabija, Južna Afrika, Turčija, Trinidad in Tobago, Jamajka in Barbados

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

sbawe64 ::

SDH je ustanovil Dovos, slovensko državno podjetje za naložbe v obrambne in varnostne namene

Namen družbe je z naložbami v slovenska podjetja podpirati razvoj in trženje proizvodov in storitev s področja obrambe in varnosti.

Sa crkneš od smeha, kako so raji to prodali.

V nadzornem svetu tudi Damir Črnčec

In če si prvič preživel tu zagotovo crkneš od smeha.

Matoz bo tudi zraven ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

kriptobog ::

sbawe64 je izjavil:

SDH je ustanovil Dovos, slovensko državno podjetje za naložbe v obrambne in varnostne namene

Namen družbe je z naložbami v slovenska podjetja podpirati razvoj in trženje proizvodov in storitev s področja obrambe in varnosti.

Sa crkneš od smeha, kako so raji to prodali.

V nadzornem svetu tudi Damir Črnčec

In če si prvič preživel tu zagotovo crkneš od smeha.

Matoz bo tudi zraven ?

Komedija.

BuDi79 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Vse več držav priznava Palestinsko državo, tak da smo na pravi poti.
izjemno... totalno na pravi poti in pravi strani zgodovine... države, ki so dejansko uradno priznale Palestinsko državo (in tega ne napovedujejo zgolj za bolj ali manj nedoločeno prihodnost):

Slovenija, Armenija, Argentina, Brazilija, Kitajska, Indija, Indonezija, Mehika, Rusija, Belorusija, Bolivija, Saudska Arabija, Južna Afrika, Turčija, Trinidad in Tobago, Jamajka in Barbados

To si jaz tudi želim, da bi bilo tako. Žal so levaki prepričali tudi Irsko, Španijo in Norveško in s tem povzročili antisemitizem tudi v Evropi.
««
136 / 136
»
»»