» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
126 / 127
»»

fur80 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Me spominja na tole

https://reporter.si/clanek/slovenija/do...
https://siol.net/novice/slovenija/rodet...

V aneksu k pogodbi je bilo dodatno zapisano, da bo 427 kvadratnih metrov velike prostore v drugem nadstropju dvorca do svoje smrti uporabljal Franc Rode, kar je bilo po pisanju Dnevnikove novinarke javnosti zamolčano.

Svila in marmor za kardinala V skladu s projektom obnove dvorca, ki ga je potrdil sam Rode, so uporabljali le najboljše materiale, kot sta marmor in hrastovina. Svetila so iz muranskega stekla, jedilnico poleg obnovljenih štukatur in fresk krasi 85 tisoč evrov vredna svilena preproga. V kamin v dnevni sobi so na željo kardinala vgradili tudi njegov grb. V mansardi dvorca je urejenih šest sob za goste in prostor za rekreacijo, v katerem je tudi savna.

Z nadškofije so novinarki Dnevnika sporočili zgolj to, da do dokončne rešitve odprtih vprašanj v zvezi z dvorcem Goričane nadškofija ne daje izjav in komentarjev.

bbbbbb2024 ::

fur80 je izjavil:

Ko ravno omenjate vodeitelje in njihovo skromnost! :D Vsak dela za svojo korist ne glede na vrsto vladanja. :D

Poglejte samo tole:

Franc Rode, bi rekel, da tam med 50 najpomembnejšimi ljudmi v RKC. Čovek bi rekel, da je pri vrhu Jezusa, da bo širil njegovo vero. Drugače se tip vozi z taboljšimi avti in zlatimi ketnami, živi v luksuzu v vilah, hotelih, skratka para in euriča koliko češ.

Se strinjam. Bila je storjena napaka, da se je RKC vračalo v naravi, med drugim obsežni gozdovi. To se jaz vse strinjam.

BuDi79 ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Se strinjam. Bila je storjena napaka, da se je RKC vračalo v naravi, med drugim obsežni gozdovi. To se jaz vse strinjam.
Grozna napaka da se ukradeno vrne.

Utk ::

https://www.mladina.si/243138/dobickono...

Levaki se čudijo da ima firma dobiček.
Kolk dobička je bilo dokler je upravljala država? Verjetno so morali še iz proračuna subvencionirat, da je sploh kaj bilo na otoku...

fur80 ::

Utk je izjavil:

Kolk dobička je bilo dokler je upravljala država? Verjetno so morali še iz proračuna subvencionirat, da je sploh kaj bilo na otoku...

Se pravi, so križanje Jezusa spravili v profit in dobiček, zraven dobiš še kremšnito, Marija in Jožef bi bila ponosna! :D A misliš, da so si v Betlehemu kdaj predstavljaji leta 33 tam pri zadnji večerji, da bodo še čez 2000 let nekdo vozil na otok na Bled za evriče in profit!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Levakarska država se ni niti spomnila, da bi vstopnino pobirala, ko je imela to v posesti, sem ravno bral nekje pred kratkim. Sveto ne deluje, če ne pobiraš denarja. Moraš plačat, da začutiš, da je sveto in da se ne sme na tem šparat.

Zgodovina sprememb…

Seveda ga ni pobirala, ker če bi tam nekoga zaposlili, bi se že skregali koga, itak pa ne bi niti za plačo zaslužil, ker bi se tričetrt pokradlo. Pa že bolje da je vse zastonj, vzdrževanje pa plačuješ iz proračuna.

Utk je izjavil:

Seveda ga ni pobirala, ker če bi tam nekoga zaposlili, bi se že skregali koga

Res je, levaki imajo velike težave zaposlit nekoga, ki bi pobiral denar, skoraj se pobijejo prej, preden jim rata koga zaposlit.

Ja, oni raje plačujejo nesposobne zgube, ki trošijo denar in čas sebi in vsem naokoli. Recimo tebe.

Jaz sem zaradi levakarske depolitizacije ob dobro službo in dohodek, zato si želim Gospoda Janšo nazaj na oblasti, podobno kot ti. Čas pa kakor mi ga kdo nameni, ti malo več, drugi malo manj, prisilit ne morem nobenega. Tudi brez najemnine pri nekaterih živim.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

Jaz sem zaradi levakarske depolitizacije ob dobro službo in dohodek, zato si želim Gospoda Janšo nazaj na oblasti, podobno kot ti. Čas pa kakor mi ga kdo nameni, ti malo več, drugi malo manj, prisilit ne morem nobenega. Tudi brez najemnine pri nekaterih živim.

Nehaj s tem janšanjem. Ker bomo potem dobili nazaj bumbarja Vizjaka in miličnika Gorenaka. Gorenaku bi še dal listke pisati na parkplacu, Vizjaku ne bi dal mrtvo podgano za 1 minuto v roke. Nočem slišati o spravi, niti me kosti ne zanimajo. Sploh pa ne une zakopane v zemlji. Mene zanima prihodnost mene in mojih otrok. Bolj mojih otrok, kot mene samega.

To je tema o perjadi.

Scaramouche3 ::

bbbbbb2024 je izjavil:

To je tema o perjadi.

Kaj je pol alternativa holobu, pa da ni obseden z fojbami in domobranci?

Utk je izjavil:

Zakaj pa ne bi financirali uspešnih zasebnih podjetnikov iz proračuna? Ravno levaki so iz foušije do dobičkonosne zasebne družbe od 2023 znižali financiranje iz proračuna na minimum, v času najboljše vlade 2020-2022 pa se je financiralo tako kot je treba. Levaki so nevoščljivi, da uspešni zasebni podjetniki pobirajo vstopnino za nekaj, kar se financira tudi iz proračuna, zato hočejo zdaj zasebnika uničiti z zmanjšanjem proračunskih sredstev. Čisto vsakič se zgodi, da se levaki vtaknejo v zasebni biznis. Tipično. Upam, da bo Gospod Janša to popravil in spet povečal financiranje iz proračuna.

Zgodovina sprememb…

Zgornji link ne dela več, ker levaki cenzurirajo levakarsko zanemarjanje financiranja zasebne družbe, ki je uvedla vstopnine in ustvarja dobičke, zato moramo domoljubi zavarovati dokaze:

Da ne bodo več levaki zgoraj, ki sovražijo uspešne zasebne podjetnike, širili škodljivih idej, kako se naj ne bi financiralo več iz proračuna, ko predaš v zasebne roke in zasebnik uvede vstopnine. Mi, pravi domoljubi, vemo, da je dobro uspešne zasebne podjetnike financirati iz proračuna tudi po tem. In edini, ki je to res naredil v zadostni meri, je Gospod Janša 2020-2022.

Zgodovina sprememb…

Tisti višji zneski so kmetijske subvencije. Nima neke veze z vstopnino na otok. Ker kolk vem se gor ne izvaja kmetovanje.

feryz ::

Scaramouche3 je izjavil:

A ti še ni potegnilo, da alternative ni!? Potem ti ne bo nikoli.

Alternativa bi bil jaz. Ampak ne bi prišel do volitev. Bi me zadelo isto kot tistega z opico. Pijani jager.

Utk je izjavil:

Tisti višji zneski so kmetijske subvencije. Nima neke veze z vstopnino na otok. Ker kolk vem se gor ne izvaja kmetovanje.

Noben visok znesek 2020-2022 nima veze z vstopnino pa niti z dobički družbe, niti tisti za odpravo naravnih nesreč, ki lahko obsegajo več kot kmetijstvo (pa tudi drevesa na otoku je treba negovati in varovati), niti tisti od ministrstva za kulturo. Zasebna družba je uspešno delovala samostojno, zato je prav, da je Gospod Janša povečal financiranje iz proračuna.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

A ti še ni potegnilo, da alternative ni!? Potem ti ne bo nikoli.

Alternativa bi bil jaz. Ampak ne bi prišel do volitev. Bi me zadelo isto kot tistega z opico. Pijani jager.

Mogoče je pa res, da center več ne obstaja, ali pa center desno nikoli ni.

Sigurno nas je nekaj,ki bi radi videli stranko desnice,ki je za promocijo kapitalizma,svobodo govora,migracije,ki so ekonomsko pomembne za Slovenijo(ne da postanemo taborišče neizobraženih),svoj vojaški koncern itd. Ampak da ni obsedena z domobranci...

chort ::

MrStein je izjavil:

chort je izjavil:

Strinjam se, da so obdavčitve visoke, niso pa spet tako zelo visoke (v primerjavi z državami s katerimi se radi primerjamo). S svojo lokalno ambulanto imam načeloma dobre izkušnje, prav tako s šolskim sistemom do vključno univerze, s policijo, gasilci, cestami ipd. Dovolj hodim po svetu, da vem kako je drugje, kjer se baje cedita med in mleko in vidim da pri nas sploh ni slabo. Le jamramo radi ;)

Lepo da tebe to ne moti.
Moti pa tiste, ki imajo leto ali več čakalne dobe. Ali niti to ne. Ter tiste, ki s temi sočustvujejo.

Sicer pa : Levica approves (dvignjen palec)

Torej trdiš, da so krivec za čakalne dobe v zdravstvu previsoki davki in prispevki? Sprejmem, takoj ko logično pojasniš mehanizem v ozadju te zarote.

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

To je tema o perjadi.

Jaz menim, da Logar.

bbbbbb2024 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

To je tema o perjadi.

Jaz menim, da Logar.

Veliko je govora, da je strateško zmenjen,da zapusti Janšo, potem pa bo že itak delal kar Janša misli...

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

To je tema o perjadi.

Jaz menim, da Logar.

Veliko je govora, da je strateško zmenjen,da zapusti Janšo, potem pa bo že itak delal kar Janša misli...

Jaz upam, da bo Logar dobil večjo podporo, kot Janša. To bi ga postavilo točno v pravo pozicijo. Biti drugi/tretji v koaliciji z Janšo je strupeno.

bbbbbb2024 je izjavil:

Jaz upam, da bo Logar dobil večjo podporo, kot Janša. To bi ga postavilo točno v pravo pozicijo. Biti drugi/tretji v koaliciji z Janšo je strupeno.

Če je koalicija, potem je to isti šmorn, če bo Janša zahteval več politike o domobrancih, bo spet samo političen govor in manj o ekonomiji...

Enkrat boste že dojeli, da se čelavemu jebe tako za bele, kot za rdeče in črne.
Je pa to zelo dobra, ne dobra, odlična distrakcija, medtem ko v ozadju počneš druge zadeve. Čeprav jih tudi to ne more skriti.

Kayzon ::

feryz je izjavil:

Enkrat boste že dojeli, da se čelavemu jebe tako za bele, kot za rdeče in črne.
Je pa to zelo dobra, ne dobra, odlična distrakcija, medtem ko v ozadju počneš druge zadeve. Čeprav jih tudi to ne more skriti.

Celavi gor dol, veliko boljsa izbira je kot ostali.

Pravzaprav ne.
Močnejše mašilo uporabljaš, večje pizdarije skrivaš.
Kuštravec je šel na jesen all in. Kdo ve kaj bodo zadaj mutili ta čas. Nič kaj prijetnega.

Mato989 ::

chort je izjavil:

MrStein je izjavil:

chort je izjavil:

Strinjam se, da so obdavčitve visoke, niso pa spet tako zelo visoke (v primerjavi z državami s katerimi se radi primerjamo). S svojo lokalno ambulanto imam načeloma dobre izkušnje, prav tako s šolskim sistemom do vključno univerze, s policijo, gasilci, cestami ipd. Dovolj hodim po svetu, da vem kako je drugje, kjer se baje cedita med in mleko in vidim da pri nas sploh ni slabo. Le jamramo radi ;)

Lepo da tebe to ne moti.
Moti pa tiste, ki imajo leto ali več čakalne dobe. Ali niti to ne. Ter tiste, ki s temi sočustvujejo.

Sicer pa : Levica approves (dvignjen palec)

Torej trdiš, da so krivec za čakalne dobe v zdravstvu previsoki davki in prispevki? Sprejmem, takoj ko logično pojasniš mehanizem v ozadju te zarote.

Ce bi bilo 0 davkov in provat zdravstvo bi vsak bil takoj na vrsti ki placa torej ne bi bilo vrst
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vrst sploh ne bi bilo. Razen pred krematorijem in na Britofu.

Vidim, mato, da tebi sploh ni jasno, po koliko so banane. Ti zagotovo ne spadaš med tiste, ki si želijo privat zdravstvo. Bi zelo hitro zaključil kariero.

PluribusUnum ::

Ne sekiri, iq is not a point

Olajuwon ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

To je tema o perjadi.

Jaz menim, da Logar.

Ne bo, ker je JJ premočna figura na desnici. Da bi to dosegel bi ga morali masovno voliti razočarani volivci svobode. Kar pa je malo verjetno.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Mato989 ::

feryz je izjavil:

Vrst sploh ne bi bilo. Razen pred krematorijem in na Britofu.

Vidim, mato, da tebi sploh ni jasno, po koliko so banane. Ti zagotovo ne spadaš med tiste, ki si želijo privat zdravstvo. Bi zelo hitro zaključil kariero.

Bolje ziveti 65 let brez tezav kot pa 90 kot rastlina
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

paradajzos ::

'Vse najboljše, predsednik Lukašenko, Srbija te ima rada'

https://www.24ur.com/novice/tujina/vse-...

A to so sofinancirali ljubljanski prijatelji Vučića? A ni enkrat Milan povabil Lukašenkota v Slovenijo - ko je bil beloruski krompir PNG v vseh civiliziranih državah?

paradajzos je izjavil:

'Vse najboljše, predsednik Lukašenko, Srbija te ima rada'

https://www.24ur.com/novice/tujina/vse-...

A to so sofinancirali ljubljanski prijatelji Vučića? A ni enkrat Milan povabil Lukašenkota v Slovenijo - ko je bil beloruski krompir PNG v vseh civiliziranih državah?

Jaz s tem nimam težav. Jaz sicer ne vem, zakaj bi prav Lukašenku moral čestitati za rojstni dan ali za karkoli drugega, ampak če kdo to želi, naj izvoli.

Lukašenko Srbiji (trenutno) ne more kaj dosti pomagati, sicer pa tudi Rusija, kot rečeno, ni kaj dosti pomagala Srbiji.

Če kdo namerava plačevati panoje za to, naj kar. Upam, da jih bo plačal, da ne bo spizdil na komcu, ker tudi to se dogaja.

Olajuwon je izjavil:

Ne bo, ker je JJ premočna figura na desnici. Da bi to dosegel bi ga morali masovno voliti razočarani volivci svobode. Kar pa je malo verjetno.

JJ je močna figura samo zato, ker polarizira (nenehno) folk na desni strani spektra. Tudi tu se bodo ljudje naveličali teh igric.

Upam pa točno na to, da bo folk na levi strani spektra volil za Logarja. Logar nima težav stopati v leve koalicije. Ali celo levo-desne. Samo z JJ, kjer je JJ predsednik vlade, pa je strupeno.

JJ ima dolg staž v politiki in pozna politične igrice. To je pa tudi vse. Že v zadnji vladi se je pokazalo, na primer, da je bil Vizjak minister, sedanja kmetijska kelnerica je še za dlako nižjem nivoju.

V gospodarstvu ima JJ tudi malo povezav, oziroma v glavnem koristoljubcev. Samo s koristoljubci ne potegneš Slovenije gospodarsko naprej.

Zato upam, da bo Logar vsakemu pokradel kvoto levih in desnih, v grobem sredinskih volilcev.

Zgodovina sprememb…

Neonacist in prijatelj Janeza Janše Velimir Bujanec poje ustaške pesmi o klanju Srbov
https://reporter.si/clanek/svet/neonaci...

Važno je da JJ dela dobre predvolilne strateške odločitve!

primoz4p ::

fur80 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Me spominja na tole

https://reporter.si/clanek/slovenija/do...
https://siol.net/novice/slovenija/rodet...

V aneksu k pogodbi je bilo dodatno zapisano, da bo 427 kvadratnih metrov velike prostore v drugem nadstropju dvorca do svoje smrti uporabljal Franc Rode, kar je bilo po pisanju Dnevnikove novinarke javnosti zamolčano.

Svila in marmor za kardinala V skladu s projektom obnove dvorca, ki ga je potrdil sam Rode, so uporabljali le najboljše materiale, kot sta marmor in hrastovina. Svetila so iz muranskega stekla, jedilnico poleg obnovljenih štukatur in fresk krasi 85 tisoč evrov vredna svilena preproga. V kamin v dnevni sobi so na željo kardinala vgradili tudi njegov grb. V mansardi dvorca je urejenih šest sob za goste in prostor za rekreacijo, v katerem je tudi savna.

Z nadškofije so novinarki Dnevnika sporočili zgolj to, da do dokončne rešitve odprtih vprašanj v zvezi z dvorcem Goričane nadškofija ne daje izjav in komentarjev.

Jaz sem bil tudi za cenene materiale - plastiko na okna, vrata, pohištvo in tla. Predlagal sem še trženje dnevnega počitka v kardinalovi postelji zgodovinskega dvorca ob gledanju pripadajočih vsebin na takrat cerkvenem T2 … ampak me ni upoteval ne zavod za zaščito kulturne dediščine ne RKC. Za šankom pa sem dobil potrditev - dokler sem plačeval.

dronyx ::

Verjetno se marsikdo sprašuje, kako uspešna je pri nas depolitizacija medijev. Očitno zelo. :))

Če bi ga še malo prepričeval, bi verjetno prišla do številke 80% medijev v tej državi je levo usmerjenih, 15% desno usmerjenih in 5% recimo pogojno nevtralnih, če sem seveda štejemo lahko tudi Kinološki vestnik, Pionirski list ter Življenje in tehniko. Pa še Pil, kot se naj bi sedaj imenoval Pionirski list, je verjetno levo usmerjen. Mladino je potrebno vzgajati od majhnega.

Ali je to res uspešna depolitizacija medijev si vsak sam lahko ustvari vtis. Po moje najboljša depolitizacijad je komunizem. V komunizmu se ljudem ni potrebno toliko ukvarjati s politiko in se lahko bolj posvetijo delu. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

To levo desno je navadna oslarija.
Napiše se mediji zlizani z lasatimi in mediji zlizani s plešastimi.

Nevtralni pa ne obstajajo, to je pravljica.
Siol nevtralen!? Vsak dan izveš nekaj novega.

Mato989 je izjavil:

Bolje živeti 120 let v blaginji pod Gospodom Janšo kot 45 let v revščini pod levaki

harmonkar9 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Bolje živeti 120 let v blaginji pod Gospodom Janšo kot 45 let v revščini pod levaki

Kaj tebe so zaprli kam v klet na Trstenjakovi? Dobivaš vsak dan vodo in hrano? Upam da je vsaj vlažnost v kleti normalna, da mi ne zboliš. :))

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Olajuwon je izjavil:

JJ je močna figura samo zato, ker polarizira (nenehno) folk na desni strani spektra. Tudi tu se bodo ljudje naveličali teh igric.

Upam pa točno na to, da bo folk na levi strani spektra volil za Logarja. Logar nima težav stopati v leve koalicije. Ali celo levo-desne. Samo z JJ, kjer je JJ predsednik vlade, pa je strupeno.

JJ ima dolg staž v politiki in pozna politične igrice. To je pa tudi vse. Že v zadnji vladi se je pokazalo, na primer, da je bil Vizjak minister, sedanja kmetijska kelnerica je še za dlako nižjem nivoju.

V gospodarstvu ima JJ tudi malo povezav, oziroma v glavnem koristoljubcev. Samo s koristoljubci ne potegneš Slovenije gospodarsko naprej.

Zato upam, da bo Logar vsakemu pokradel kvoto levih in desnih, v grobem sredinskih volilcev.

Meni je Logar všeč samo me skrbi, da mu mogoče člani sdsja ne pomagajo v ozadju.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

paradajzos ::

Težko prekineš vse povezave z vsemi, s katerimi si delal 15 let. Ampak tudi če bi bil Logar zgolj blaga oblika Jajota, je to boljše od trenutnih poblaznelih lopovov.

mtosev je izjavil:

Meni je Logar všeč samo me skrbi, da mu mogoče člani sdsja ne pomagajo v ozadju.

Logar je trojanski konj. Janša dobro ve, da če hoče še kdaj sestaviti vlado, potrebuje še koga, ki bi šel z njim in je sposoben pobrati glasove levici. Vprašanje, če je Logar dorasel tej nalogi. Mi deluje preveč medlo. ;)

dronyx je izjavil:

mtosev je izjavil:

Logar je trojanski konj. Janša dobro ve, da če hoče še kdaj sestaviti vlado, potrebuje še koga, ki bi šel z njim in je sposoben pobrati glasove levici. Vprašanje, če je Logar dorasel tej nalogi. Mi deluje preveč medlo. ;)

Zanimivo da prepoznavaš trojanske konje, ne prepoznaš pa najbolj očitnega trola v temi.

Sori, ampak jaz ZELO dvomim v tvoje sposobnosti ocenjevanja ljudi.

Utk je izjavil:

Zanimivo da prepoznavaš trojanske konje, ne prepoznaš pa najbolj očitnega trola v temi.

Če misliš harmonkar9 potem ti ne prepoznaš sarkazma. Meni osebno je parodija sicer všeč, samo čez čas postane pa zadeva z Gospodom Janšo obrabljena.

dronyx je izjavil:

Verjetno se marsikdo sprašuje, kako uspešna je pri nas depolitizacija medijev. Očitno zelo. :))

Če bi ga še malo prepričeval, bi verjetno prišla do številke 80% medijev v tej državi je levo usmerjenih, 15% desno usmerjenih in 5% recimo pogojno nevtralnih, če sem seveda štejemo lahko tudi Kinološki vestnik, Pionirski list ter Življenje in tehniko. Pa še Pil, kot se naj bi sedaj imenoval Pionirski list, je verjetno levo usmerjen. Mladino je potrebno vzgajati od majhnega.

Ali je to res uspešna depolitizacija medijev si vsak sam lahko ustvari vtis. Po moje najboljša depolitizacijad je komunizem. V komunizmu se ljudem ni potrebno toliko ukvarjati s politiko in se lahko bolj posvetijo delu. :D

Desnih medijev v Sloveniji ni. Imamo samo levakarske lažnive (97 %) in resnicoljubne nevtralne, ti so:

Nova24TV, Nova24TV 2, Moja Dolenjska, Moje Posavje, Moje Podravje, Go Portal, e-Maribor, Primorska24, Pomurske Novice, Naše Zasavje, Gorenjski Utrip, Portal OS, Savinjsko-Saleške Novice, Spodnje Podravje, Celjski Glasnik, Utrip Ljubljane, Notranjska.si, Škandal24, e-Koroška, Politikis, Domovina, Zanima.me, Demokracija, Ognjišče, Družina, Časnik, Slovenec, Požar report, Planet TV, Spletni Časopis, Radio Frajer, Portal Plus, Iskreni, Aleteia

Ostalih 97 % je pa levakarskih

harmonkar9 je izjavil:

Nova24TV, Nova24TV 2, Moja Dolenjska, Moje Posavje, Moje Podravje, Go Portal, e-Maribor, Primorska24, Pomurske Novice, Naše Zasavje, Gorenjski Utrip, Portal OS, Savinjsko-Saleške Novice, Spodnje Podravje, Celjski Glasnik, Utrip Ljubljane, Notranjska.si, Škandal24, e-Koroška, Politikis, Domovina, Zanima.me, Demokracija, Ognjišče, Družina, Časnik, Slovenec, Požar report, Planet TV, Spletni Časopis, Radio Frajer, Portal Plus, Iskreni, Aleteia

Kaj samo do tega imaš v kleti na Trstenjakovi omogočen dostop? Vsaj še med-over.net bi ti lahko dovolili. :)

Drugače procenti so mišljeni ne po številu, ampak dosegu. Ti vsi našteti skupaj množeno krat pet nimajo dosega 24ur ali rtvslo.

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Kaj samo do tega imaš v kleti na Trstenjakovi omogočen dostop? Vsaj še med-over.net bi ti lahko dovolili. :)

Ne bodi smešen. Levakarske moramo tudi prebirat, da lahko razgaljamo njihove laži. Zato smo tudi na levakarskem s-t.

dronyx je izjavil:

Drugače procenti so mišljeni ne po številu, ampak dosegu. Ti vsi našteti skupaj množeno krat pet nimajo dosega 24ur ali rtvslo.

Če kateri od zgornjih ne doseže katerega koli Slovenca, mi sporoči, da posredujem urednikom informacije o levakarski cenzuri, ki to preprečuje. Drugače je pa res, da smo tudi mi domoljubi prisiljeni bolj brati levakarske medije kot naštete nevtralne resnicoljubne, ker levakarski lažejo 100 na uro in te laži pač moramo konstantno razkrivati in naslavljati.

harmonkar9 je izjavil:

Ne bodi smešen. Levakarske moramo tudi prebirat, da lahko razgaljamo njihove laži. Zato smo tudi na levakarskem s-t.

Če bodo od tebe zahtevali, da ti srce kirurško premaknejo iz leve na desno se upri z vsemi štirimi! Tak poseg opravljen nestrokovno v neki vlažni kleti, je lahko smrtno nevaren! Kdo bo potem razkrival laži levakov?
««
126 / 127
»»