» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
106 / 109
»»

bbbbbb2024 ::

dronyx je izjavil:

Seveda Golob ni žrtev in vem, da je že ves čas del tega pajdaškega kapitalizma (leva buržoazija, kot se temu tudi reče). Kljub temu pa ne razumem, zakaj se je očitno precej inteligenten človek spustil v politiko. Fural bi naprej svoje elektro posle (verjetno gre samo za neko prekupčevanje z elektriko, torej Golob ni nek slovenski Elon Musk) in služil milijone pod radarjem javnosti. Kaj tem ljudem res toliko pomeni nasmeh in stisk roke Milana Kučana ali Zorana Jankovića na partizanskih proslavah?

Goloba so odpikali. On je mislil, da bo preko politike zlezel nazaj v GEN-I. Kar pa ni vedel je, da se bodo žarometi usmerili vanj, ter se bo videlo vse, od TRRja v Romuniji, do pralca denarja Berišaja, ki si domišlja, da je nek ambasador.

Golob je misli, da bo doživljenski prezidente GEN-I, zato tudi ni skrival svojih nečednih rabot. Zdaj jih pa več skriti ne more.

Zdaj je nekje vmes, GEN-I se otepa preiskav, politika ga napada, nekih rezultatov nima. Nanj se lovijo lovače, če temu lahko tako rečem.

Dizaster, skratka. Vsaj jaz mislim, da je dizaster.

dronyx ::

Jaz pa mislim da se ti ne upajo zameriti omrežju, ki jih izbere za vroči stol. Verjetno vedo, kako izgleda njihovo maščevanje. Morda ni tako kruto, kot v kakšni Severni Koreji, da te vržejo sestradanim psom, si ga pa najebal. Če drugega ne te medijsko uničijo kadar hočejo.

dronyx je izjavil:

Jaz pa mislim da se ti ne upajo zameriti omrežju, ki jih izbere za vroči stol. Verjetno vedo, kako izgleda njihovo maščevanje. Morda ni tako kruto, kot v kakšni Severni Koreji, da te vržejo sestradanim psom, si ga pa najebal. Če drugega ne te medijsko uničijo kadar hočejo.

Odnos z "Omrežjem" je dvostranska relacija, ti moraš biti blizu omrežju, omrežje pa mora imeti neko otipljivo korist. To o maščevanju je vse tako tako. Goloba so že potunkali pri KPK, pa nekako ali signala ni razumel ali pa ga je razumel natanko in se dela butastega.

Osebno mislim, da se je Golob strgal z verige, ter ne uboga nobenega signala. Lutkarji iz "omrežja" malenkost presenečeno gledajo, kako je lutka odracala in mahedra po svoje, ne glede na to, kako lutkarji vrtijo niti. Golob je sam. Bolj sam ne more biti. Tudi zato bo šel nizbrdo.

bbbbbb2024 je izjavil:

Osebno mislim, da se je Golob strgal z verige, ter ne uboga nobenega signala. Lutkarji iz "omrežja" malenkost presenečeno gledajo, kako je lutka odracala in mahedra po svoje, ne glede na to, kako lutkarji vrtijo niti. Golob je sam. Bolj sam ne more biti. Tudi zato bo šel nizbrdo.

Ja, tudi to je možna razlaga. Če ta teorija res drži, ga bodo pred volitvami poskušali medijsko uničiti, ker si ne želijo lutke, ki raca po svoje. Ampak po svoje se mi človek smili, ker mu tega res ne bi bilo treba.

Wrop ::

:)) Golob bo samo še snemal instagram videe.

Medtem smo v treh letih dobili 8000+ novih zaposlenih v JS. Masa plač v je šla gor za 11+ % glede na leto nazaj.

Wrop je izjavil:

Medtem smo v treh letih dobili 8000+ novih zaposlenih v JS. Masa plač v je šla gor za 11+ % glede na leto nazaj.

No ja, se vsaj Janša drugo leto ne bo mogel izgovarjati, da nima kadra, s katerim se bo dalo dobro delati. :))

dronyx je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Ja, tudi to je možna razlaga. Če ta teorija res drži, ga bodo pred volitvami poskušali medijsko uničiti, ker si ne želijo lutke, ki raca po svoje. Ampak po svoje se mi človek smili, ker mu tega res ne bi bilo treba.

Golob je v to močvirje zabredel sam. Najprej malo do podplatov, pa TRR v Romuniji, potem je dobil push-back od Bobnarice, česar ni bil vajen. Ni to liga enega dooja. To je državna liga. :)
Od tam pa je šlo samo še navzdol.

To, da se ga je prijela lovača, mu je samo zameglilo pogled. Lovača mu je tudi "dopovedala" da je vtis vse. Saj, kaj ti bo pa drugega ena influenserka rekla. In zdaj golob upa, da bo z vtisom, lovačo, ter nasutjem denarja medijem, ter raznim inštitutom 8 marec rešil kožo.

Mediji bodo pred volitvami premislili, če bodo šli za goloba po kostanj v žerjavico. Inštitutovke imajo še lažjo nalogo. Tiho bodo kot miši. To je najbolj udobna pozicija. Nekaj denarja so si nabrale, ne rabijo se prodajati golobu.

Tako da ne vem, če bo MSM podprl goloba. Sicer pa bomo videli.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Politikom ne moreš nič, ne obstaja zakon, ki govori da morajo predvolilne obljube izpolniti..
Vsak se samo bori za stolček in bo vse rekel,samo da dobi podporo..

harmonkar9 ::

dronyx je izjavil:

Seveda Golob ni žrtev in vem, da je že ves čas del tega pajdaškega kapitalizma (leva buržoazija, kot se temu tudi reče). Kljub temu pa ne razumem, zakaj se je očitno precej inteligenten človek spustil v politiko. Fural bi naprej svoje elektro posle

Gospod Janša (ki ima tudi vrhunsko FSPN izobrazbo, da ne boš samo Goloba hvalil) ga je vrgel iz državnih elektro poslov, ker je že takrat videl, da nesposobni Golob dela veliko škodo na elektro področju in da se to ne more nadaljevati. To je bila vrhunska jasnovidna poteza Gospoda Janše.

Ne spremljam ravno pogosto politike. Očitno je res Janša odnesel Goloba iz Gen-i oz. mu ni podaljša mandata. Potem je razumljiva Golobova želja po maščevanju Janši, samo drugo leto so volitve in pride spet Janša z vojaškim načrtom. Potem ga je pa spet Golob najebal. Naša politika je kot Only fools and horses, samo da ni smešno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

MojsterX ::

Scaramouche3 je izjavil:

Politikom ne moreš nič, ne obstaja zakon, ki govori da morajo predvolilne obljube izpolniti..

Kako bi lahko mi državljani zahteval da mora en politik jit? Ker sedaj če majo večino, jih noben ne more zakonsko dol vrečt. Moral bi vpeljati nek referendum, kjer bi lahko preko glasovanja izglasovali odstop ministra, če naredi pizdarijo ali je nesposoben. Ker sedaj ko imajo večino in povsod v vseh inštitucijah od polciije, sodstva, kpk itd svoje ljudi se nič ne zgodi, nobene preiskave nič.

MojsterX je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Moral bi vpeljati nek referendum, kjer bi lahko preko glasovanja izglasovali odstop ministra, če naredi pizdarijo ali je nesposoben.

To bi sprožilo konstantne referendume, ker bi vsaka stran hotela nazaj na oblast in bi za njihovo stran tudi če ni nekih problemov, pač rekli da se dovolj ne naredi.
Bi pa mogoče lahko imeli letne referendume..

dronyx je izjavil:

Ne spremljam ravno pogosto politike. Očitno je res Janša odnesel Goloba iz Gen-i oz. mu ni podaljša mandata.

Jaz jo pa spremljam, zato ti rad pomagam pri vprašanjih in pomislekih

dronyx je izjavil:

Potem je razumljiva Golobova želja po maščevanju Janši, samo drugo leto so volitve in pride spet Janša z vojaškim načrtom. Potem ga je pa spet Golob najebal.

V naši domoljubni stranki samo upamo, da se mu ne bo maščeval še naslednja 4 leta, potem smo res opleli.

dronyx je izjavil:

Naša politika je kot Only fools and horses, samo da ni smešno.

To je samo zdaj, prejšnja vlada je bila odlična, naslednja Janševa bo pa gotovo tudi.

Žaljiv napis na slovenskem konzulatu v Trstu
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/zalji...

Imamo kar nekaj napadov na Slovence zadnje čase..

Naši so pa tiho..sploh desni

Meni je najbolj zabavno, ko zmaga Janša in stare sile pozno v noč študirajo, kako ga zjebat v kakšni ljubljanski gostilni. Običajno potem zmaga ideja z aktivacijo NVO-jev. S tem ne moreš falit, ker potem se takoj aktivirajo še MSM, režimski pisuni pa začnejo zbirat podpise proti diktaturi enoumja, kar je absurdno, saj so prav oni del te diktature v Sloveniji. Pa seveda se vzporedno obvešča še tujino, kaj se to dogaja pri nas in da bo Evropa dobila novega Orbana. :))

IQ tega naroda je NIČLA.Ob tem se vedno spomnim na tisti znameti prizor iz filma Deliverance ko...squeal like a pig, če veste kaj mislim...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Bellator ::

Drži. Že vsaj 20 let nas uspešno prepričujejo, da je princ teme poosebljeno zlo in nam tako vsakič podtaknejo nove obraze. Pri volilcih SDS sicer gre za nekakšno plemensko pripadnost, a ta ni niti približno primerljiva s tisto pri levičarjih.

Scaramouche3 je izjavil:

Desni niso na oblasti, tako da nekega vzvoda trenutno sploh nimajo.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Scaramouche3 je izjavil:

So naše sosede pač ugotovile, da se oblast pri nas ukvarja z reševanjem palestinske problematike. No ja, je pa Izrael tik pred zlomom, ker ga več ne oskrbujemo s slovenskim orožjem. :))

Malidelničar ::

Mene pa zanima to kar ste napisali glede Gen-I-ja in Goloba in kako se je on takrat odločil, da gre v politiko, ker je bil odstavljen.
Gen-I je formalno državna firma kolikor vem, ustanovila sta jo Gorenje in Istrabenz (zato te kratice v imenu).
Ali je država to firmo nadzorovala, je uradno v lastnini SDH-ja?
Nasploh je to nekaj zamegljeno, lastnik in odgovornost do lastnika?
Ali je to državni denar (Gorenje in Istrabenz sta bila v veliki meri državna, kotirala na LJSE) in se fura kot privat fevd?
Ima kdo sploh kaj več informacij o tem GEN-I-ju?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

nejclp ::

harmonkar9 je izjavil:

dronyx je izjavil:

Seveda Golob ni žrtev in vem, da je že ves čas del tega pajdaškega kapitalizma (leva buržoazija, kot se temu tudi reče). Kljub temu pa ne razumem, zakaj se je očitno precej inteligenten človek spustil v politiko. Fural bi naprej svoje elektro posle

Gospod Janša (ki ima tudi vrhunsko FSPN izobrazbo, da ne boš samo Goloba hvalil) ga je vrgel iz državnih elektro poslov, ker je že takrat videl, da nesposobni Golob dela veliko škodo na elektro področju in da se to ne more nadaljevati. To je bila vrhunska jasnovidna poteza Gospoda Janše.

Moram priznati, da sem, kar se političnih preferenc tiče, vse bolj na tvoji strani. Moje spoštovanje, iskreno.

dronyx je izjavil:

Meni je najbolj zabavno, ko zmaga Janša in stare sile pozno v noč študirajo, kako ga zjebat v kakšni ljubljanski gostilni. Običajno potem zmaga ideja z aktivacijo NVO-jev. S tem ne moreš falit, ker potem se takoj aktivirajo še MSM, režimski pisuni pa začnejo zbirat podpise proti diktaturi enoumja, kar je absurdno, saj so prav oni del te diktature v Sloveniji. Pa seveda se vzporedno obvešča še tujino, kaj se to dogaja pri nas in da bo Evropa dobila novega Orbana. :))

IQ tega naroda je NIČLA.

Res je, levaki vedno tožarijo v tujino, ko jim kaj ne paše.

Bellator je izjavil:

Imajo, lahko bi to uporabili kot vzvod za ponovne volitve, oni se ne borijo za vas, mi bi protestirali itd, samo glej ga zlomka, to ne naredijo..

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Imajo, lahko bi to uporabili kot vzvod za ponovne volitve, oni se ne borijo za vas, mi bi protestirali itd, samo glej ga zlomka, to ne naredijo..

Gospod Janša se je pri Italijanih pred nekaj leti že boril za slovenstvo, podobno kot Natlačen 80 let prej:

Premier Janez Janša pove emblematično zgodbo svojega očeta – pod fašisti si mora izkopati lastni grob, pod nacisti je interniran v Dachau, po osvoboditvi in neuspelem begu v Avstrijo ga OZNA odpelje v Kočevski rog, toda strel preživi in se iz brezna reši. Janša še pove, da so bili v Sloveniji komunisti krivi za veliko več žrtev kot nacisti in fašisti.

https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-t...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Bellator ::

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Na kakšen način bi lahko izsilili predčasne volitve :)) In a kdo na desni sploh kdaj protestira?
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

socialec ::

Scaramouche3 je izjavil:

Imaš kakšno časovnico povezanih dogodkov glede na kakšne solistične slovenske aktivnosti v mednarodni politiki? Kaj pa glede planiranih izdatkov in odnosov nasploh? So bili kakšni notranjepolitični dogovori ali reakcije, ideološki namigi, brutalno sarkastični?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Bellator je izjavil:

Na kakšen način bi lahko izsilili predčasne volitve :)) In a kdo na desni sploh kdaj protestira?

S spremembo zakona, 4 leta je zame preveč, ljudje se sprostijo, čakajo na naslednje volitve in 6 mesecev prej začnejo urgirati.

fur80 ::

Bellator je izjavil:

Drži. Že vsaj 20 let nas uspešno prepričujejo, da je princ teme poosebljeno zlo in nam tako vsakič podtaknejo nove obraze. Pri volilcih SDS sicer gre za nekakšno plemensko pripadnost, a ta ni niti približno primerljiva s tisto pri levičarjih.

Scaramouche3 je izjavil:

Kar je meni najbolj bolano, da nam ti desničarji prodajajo Boga, kot da so ga oni ustvarili, medtem, ko po moje niti eden nima obhajila, birme in ni bil krščen. Skratka prodajajo zadeve o katerih nimajo pojma. Ne govorim za NSi, pač pa pa partijce SDS-a.

Prav tako so koroški Slovenci ali naši zamejci 100x večji Slovenci, kot en Grims, ki nam suče Tomsona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

delavec44 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Pa sploh levi na vladi.

delavec44 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Pa sploh levi na vladi.

Samo levi se slovenstva ne gredo več, oni so za masovne migracije, tisti, ki naj bi ščitili slovenstvo in klenost, pa očitno vidijo fašiste na drugi strani meje, kot zaveznike..

delavec44 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Samo levi se slovenstva ne gredo več, oni so za masovne migracije.

To se strinjava. Samo Nejc se ne.

Kakšen vzvod ima opozicija, da uradno kaj naredi? Mogoče lahko Janša kaj twitne.
Vlada bi pa morala poslati uradno noto. Sicer jo naprotna stran potem da v okrogel fascikel ampak vseeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

socialec ::

Storilce bodo tokrat našli? Nekoč jih niso...

Bellator je izjavil:

Pavel Rupar je bil nekaj časa večkrat pred parlamentom s svojimi upokojenci. Ne vem pa če je on še desnica.

delavec44 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Kakšen vzvod ima opozicija, da uradno kaj naredi? Mogoče lahko Janša kaj twitne.
Vlada bi pa morala poslati uradno noto. Sicer jo naprotna stran potem da v okrogel fascikel ampak vseeno.

Jaz sem proti masovnim migracijam. Desnjakarji ste za. Zato pa podpirate Izraelski fašistični režim in genocid nad Palestinci.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Jaz sem proti masovnim migracijam. Desnjakarji ste za. Zato pa podpirate Izraelski fašistični režim in genocid nad Palestinci.

Ne to ti lažeš, obstaja zmerna desnica, ki podpira svobodo govora,kapitalizem...
Glede na to da sem na ić, me na tem forumu desnjaki lovijo kot neslovenca in nekoga,ki bi me raje popakirali iz države!

Levica v Ameriki pa podpira da se Žide lovi, medtem sem jaz na tem forumu že dolgo časa govoril proti ekstremni reakciji Izraela, samo pogledaš Izrael : Palestina že n-tič, pa bi vedel.
Ti nisi drugega kot ekstremni levičar, komunajzar, ki bi rad vsakega,ki se ne strinja s tabo označil kot ekstremista, to kar si sam!

Kje pa, nisi ekstremist, samo zmeden si.

Daniel ::

Vsi, ki nismo ti, smo po tvojem mnenju zmedeni :P Nisem za masovne migracije, pa mi recimo zadnja leta politika desne strani bolj ustreza kot politika leve strani, ta mi samo jemlje zmeraj več, ponudi pa bolj malo ali nič za to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Daniel je izjavil:

Vsi, ki nismo ti, smo po tvojem mnenju zmedeni :P Nisem za masovne migracije, pa mi recimo zadnja leta politika desne strani bolj ustreza kot politika leve strani, ta mi samo jemlje zmeraj več, ponudi pa bolj malo ali nič za to.

Nah, tip je očitno zmeden, živ bog ne bi vedel, da je na ić, pa to sam ves čas eksponira. plus, z zatiranjem žensk in drugačnih, bo v islamističnih državah opravila levica in feministke, ne pa tvoji desnjakarski kameradi, s katerimi deliš vrednote.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Nah, tip je očitno zmeden, živ bog ne bi vedel, da je na ić, pa to sam ves čas eksponira. plus, z zatiranjem žensk in drugačnih, bo v islamističnih državah opravila levica in feministke, ne pa tvoji desnjakarski kameradi, s katerimi deliš vrednote.

Vsi vedo, ker sem že dolgo nazaj to povedal in so desnjaki tukaj lepo povedali kaj mislijo o takih, ima Slovenija zgodovino, sploh ko smo odraščali v 90ih.
Tako da sem jaz lahko del Janševe politike ali vizije lahko kar pozabiš, seveda ti gre to na živce,ker spadam v del političnega spektra, kot črnci v Ameriki ki so postali republikanci,ki se ga ne more kar tako lahko stigmatizirati z politiko simpletonov, kjer je vsak, ki se ne strinja z njimi rasist,nazi in white supremacist...

To je tvoja politična debata!

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Kje boš ti imel levico in feministke v islamističnih državah? Še tukaj ne upajo pisniti nič proti muslimanskim tradicijam, bojo pa v islamističnih državah delali red? Kaj bolj oddaljenega od realnosti bi že težko zapisal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Scaramouche3 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Vsi vedo, ker sem že dolgo nazaj to povedal in so desnjaki tukaj lepo povedali kaj mislijo o takih, ima Slovenija zgodovino, sploh ko smo odraščali v 90ih.
Tako da sem jaz lahko del Janševe politike ali vizije lahko kar pozabiš, seveda ti gre to na živce,ker spadam v del političnega spektra, kot črnci v Ameriki ki so postali republikanci,ki se ga ne more kar tako lahko stigmatizirati z politiko simpletonov, kjer je vsak, ki se ne strinja z njimi rasist,nazi in white supremacist...

To je tvoja politična debata!

A sem rekel, da si Hitler? Ne pozabi, da so ga Židi množično volili, ker je obljubil, da bo naredil Nemčijo spet veliko. Židi, ki so bili zavedni Nemci. Zmedenčki.

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Kje boš ti imel levico in feministke v islamističnih državah? Še tukaj ne upajo pisniti nič proti muslimanskim tradicijam, bojo pa v islamističnih državah delali red? Kaj bolj oddaljenega od realnosti bi že težko zapisal.

kle jih maš

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Me res zanima kako se bo to končalo.

Praviloma desnjakarji popušijo. Če ne bi bilo tako, bi še vedno viseli z dreves in se obmetavali z drekom.

Zgodovina sprememb…

garrv ::

Ma nemoj, celo stranko ste sestavili iz raznih odpadnikov tipa Jani Moderntalking, potem pa moralizirate o nekih načelih.

Ko NE moreš več niže, ima Svoboda vedno rešitev. A ni bil dovolj tisti video Sare Žibrat "To je golob", potem pa si sam premier omisli tako glup video

https://www.facebook.com/watch/?ref=emb...

Ja itak, all in na Mavse... aja ne, sedaj je pri Lakersih? Ja potem pa vsi za Lakerse, za gvišno! TO je odraz volilnega telesa: Dončič, sladoled, sončni zahod na hrvački obali.
Pogačar ali Rogla? Ma ne vem no vsi so dobri... Odloči se nekaj mon*a, a rabiš dodatna pojasnila kot Miro? Kaj je z vami da tako radi volite nove obraze ki nimajo pojma o politiki?
A se samo meni zdi ali je Golob v tem posnetku totalka zadet?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: garrv ()

BuDi79 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Kako bi vedeli, da so v Avstriji nastradali ravno Slovenci, če so imeli jugoslovanske zastave pa napise v nemščini? -Pa bežali so pred policisti in se agresivno upirali. To sigurno niso bili naši, ker "naši sončki pa že niso taki".

Squirrel ::

garrv je izjavil:

Kaj je z vami da tako radi volite nove obraze ki nimajo pojma o politiki?

V resnici je to edino logično in razumljivo, le ljudje, ki ste bolj počasne sorte, tega ne razumete.
Novi obraz? Ni nujno, da bo boljše. Lahko je celo slabše. Ampak si daš vsaj možnost.

Kaj pa zagovarjate vi?
Ko vas isti nategnejo enkrat? Pa dvakrat? Pa trikrat? Kolikokrat boste še nastavili rit, samo zato, ker je "kao" vaš? A se ti ne zdi to retardirano? Pravijo, da gre osel enkrat na led. Kolikokrat greste vi? Pa to še vedno zagovarjate.
Ko je narod vedno znova razočaran nad opcijami, ki so se ničkolikokrat izkazale kot slabe, je povsem normalno, da poskusi ta cikel prekiniti. To je čisto normalen nagib, če ima človek vsaj nekaj v glavi.
Ni nujno, da bo boljše, sploh ne. Ne v prvo, ne v drugo, ne v tretje.
Si pa daš vsaj možnost, da se enkrat ta cikel prekine.

Razen vas, seveda. Ker se spoznate na svoje delo, niste pa pretirano inteligentni, da bi razumeli stvari izven dometa vaše izobrazbe, kar pa vam ne preprečuje, da še vedno dnevno nabijate neumnosti na forumu.
Kolikokrat si boš še dovolil, da te vedno znova nategne isti obraz, namesto da bi si dal vsaj možnost, poskusil kaj drugače, mogoče boljše? In če ne uspe, lahko poskusiš znova in znova, da prekineš cikel, namesto da nastaviš rit starim znancem, ki te na vsakih par let jebejo po dolgo in počez in si rečeš: "bom pa stisnil zobe, saj so ja naši".
Evo, to je fenomen volitev novih obrazov. Ni nujno, da bo boljše, je pa največ kar lahko narediš, da enkrat skozi zgodovino prekineš cikel, ki si ga dal že nič kolikorat skozi in za katerega že vnaprej veš, da je slab. Ker kaj potem, če ima kateri tvoji herojev pa pojma o politiki? Glih tako ga serje non stop, ti izpred nosa krade po dolgem in počez, a ti ga boš volil pa samo, ker je znano, v politiki preizkušeno ime?
Najmanj, kar lahko narediš je, da ga zamenjaš s čim novim. Pa četudi se zaenkrat ni izšlo. Ampak glej, vsaj možnost si daš. Razen, če si butast pa nekoliko mazohista.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Ni nujno, da bo boljše... Pod katerim novim obrazom, pa je doslej bilo boljše? To, da je golob posekal vse v novih davkih in rekordnem minusu že vemo.

Če pogledamo realno, pa golob niti nov obraz ni, tako vam je bil prodan, se je pa svaljkal v politiki in državnih firmah kar precej časa.

Saj znaš brati ane? Kdo je rekel, da je nujno, da bo boljše? Poskušaj malce razmišljati med branjem.

V resnici, če imaš vsaj malo možganov, je zate edina opcija novi obraz. Ker če boš volil starega, boš volil tistega, ki te je že nič kolikorat nategnil, okradel... in ti to veš. Torej, si potemtakem butast ali mazohist?
Še enkrat, ni nujno, da bo novi obraz boljši. Si daš pa vsaj možnost, da se cikel prekine in enkrat bo boljši.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Poznaš tisti pregovor o oslu, ki gre samo enkrat na led? No to. Čisto nič drugačen nisi kot desničarji. Tam se večinoma voli zmeraj istega mesijo, na levi pa vsakič drugega.

Razlika je zgolj v tem, da na desni včasih celo kaj pametnega naredijo za gospodarstvo, ki poganja ves ta požrešen aparat, dočim je na levi gospodarstvo nekaj, kar je bolje videti v bosni ali pred bajoneti. Kdo bi vas razumel.

Seveda sem drugačen. Ne navijam za nikogar, ki me je nategnil. Ti pa. Za nekoga, ki te je že nategnil in okradel. Pa ne samo enkrat.
Torej spet, a si butast ali mazohist?

Seveda ne navijaš za nikogar, ki te je nategnil. Ker po 3+ nategih že zmeraj čakaš, da ne boš nategnjen. Way to go.

V vednost, na desni ni samo jj.

Sicer pa spet lep prikaz tradicionalnega vljudnega obnašanja na levi.
««
106 / 109
»»