Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

nejclp ::
Zakaj točno že mora država graditi stanovanja nejc? Oz. za koga? Pri zdravstvu pa vsi vidimo kje smo.
Zato, da lahko mladi najamejo stanovanja po neoderuških najemnminah, se odselijo od staršev, ustvarijo družino in se reproducirajo?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/i...
Cela stvar je več kot neumna na več nivojih, ampak medtem ko privat firma ne sme več prodajat orožja v Izrael, verjetno tudi ne komponent, nimajo prikoritniki nobenga problema jemat podkupnin od vojnih dobičkarjev te iste vojne.
Bo nejči razložil, da bo bolj logično.
Mi ne razumemo.
Lej ga, genijalca, a ne veš, da je za nas, levake, vsak evro, ki ga vržemo v oboroževanje, izgubljeni evro, ki ga potrebujemo za stanovanja, zdravstvo in pokojnine?
Enostavno nič prodat in nič kupit od Izraela, ne samo orožja. Če ne podpiraš genocida in fašistov, si vedno na pravi strani zgodovine.
Kaj pa je to prava stran zgodovine?
Recimo npr pri bitki pri Kadešu - a so bili Egipčani ali Hetiti na pravi strani zgodovine? Al pa Džingiskan?
To je pretekla zgodovina in je povsem nepomembna za današnji čas. Polpretekla pa še kako, v trenutku, ko fašisti dvigajo glave in vse bolj korajžno tudi desnice.
Če obstaja prava stran zgodovine, mora obstajati celo zgodovino, ne pa samo od leta 1940 naprej.
Zakaj točno že mora država graditi stanovanja nejc? Oz. za koga? Pri zdravstvu pa vsi vidimo kje smo.
Zato, da lahko mladi najamejo stanovanja po neoderuških najemnminah, se odselijo od staršev, ustvarijo družino in se reproducirajo?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/i...
Cela stvar je več kot neumna na več nivojih, ampak medtem ko privat firma ne sme več prodajat orožja v Izrael, verjetno tudi ne komponent, nimajo prikoritniki nobenga problema jemat podkupnin od vojnih dobičkarjev te iste vojne.
Bo nejči razložil, da bo bolj logično.
Mi ne razumemo.
Lej ga, genijalca, a ne veš, da je za nas, levake, vsak evro, ki ga vržemo v oboroževanje, izgubljeni evro, ki ga potrebujemo za stanovanja, zdravstvo in pokojnine?
Enostavno nič prodat in nič kupit od Izraela, ne samo orožja. Če ne podpiraš genocida in fašistov, si vedno na pravi strani zgodovine.
Kaj pa je to prava stran zgodovine?
Recimo npr pri bitki pri Kadešu - a so bili Egipčani ali Hetiti na pravi strani zgodovine? Al pa Džingiskan?
To je pretekla zgodovina in je povsem nepomembna za današnji čas. Polpretekla pa še kako, v trenutku, ko fašisti dvigajo glave in vse bolj korajžno tudi desnice.
Če obstaja prava stran zgodovine, mora obstajati celo zgodovino, ne pa samo od leta 1940 naprej.
Jasno, če si na strani tistih, ki zagovarjajo liberte, egalite, fraternite, pol si na pravi strani.
1. člen tega foruma:
(pridobitve francoske revolucije)
Tko kot je Jezus zagovarjal skrb za revne in izključene, kritiziral bogastvo in pohlep in zagovarjal pravično distribucijo dobrin. Je bil tudi na pravi strani zgodovine.
Če te skrbi reprodukcija, bo morala država zrihtat še vsakemu eno plodno in voljno bejbo. Ne moreš trdit, da je treba mladim zrihtat stanovanja za reprodukcijo, pri tem da si najdejo voljno bejbo pa naj se sami znajdejo.
tebi mogoče, očitno maš težave s tem, enim pa je večji problem najti stanovanje ob dva jurja dohodkov bruto na spju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()

CiClon ::
Prvo se je treba odločit a je stanovanjski problem res slovenski problem ali je to ljubljanski problem (oz. Osrednjeslovenski). In ali obstaja kakšna pravica tega, da vsak, ki si to želi, živi v ljubljani. In ali kot država želimo, da še več ljudi (predvsem mladih) živi v ljubljani (kjer smo že čez 300k).

Pač vzameš stanovanje v najem kjer je ceneje. Povsod po eu se ljudje selijo v druga mesta in cenejša stanovanja, ko si ne morejo več privoščiti najemnine v mestih, samo pri nas pa se pričakuje, da bo država z davkoplačevalskim denarjem zgradila stanovanja in ponudila poceni najemnine s katerimi ne bo nikoli pokrila investicije, da bi sončki lahko živeli kjer bi se jim pač tisti trenutek zahotelo.
Ful preprosto, res. Će razmišljaš kot 10 letno dete, ki nima pojma o življenju.

c3p0 ::
Nejc-o, kot ponavadi živi v diznilend verziji države, ki s konkretno nima kaj dosti veze. Kar se zgradi - in to bo bore malo, po ogromni ceni, bo večinoma služilo za razne prišleke iz tujine in ne za avtohtone družine, ki se bi rade odselile od staršev.

Daniel ::
Tako preprosto, da povsod drugje to počnejo. Ali pač menjaš profesijo, če v tej ne gre, človek se hitro priuči marsičesa in predvsem fizični delavci so zmeraj iskani povsod po državi, tudi tam, kjer stanovanje ni 700+.

Nejc-o, kot ponavadi živi v diznilend verziji države, ki s konkretno nima kaj dosti veze. Kar se zgradi - in to bo bore malo, po ogromni ceni, bo večinoma služilo za razne prišleke iz tujine in ne za avtohtone družine, ki se bi rade odselile od staršev.
Pa že, če ti tako praviš.

Tako preprosto, da povsod drugje to počnejo. Ali pač menjaš profesijo, če v tej ne gre, človek se hitro priuči marsičesa in predvsem fizični delavci so zmeraj iskani povsod po državi, tudi tam, kjer stanovanje ni 700+.
Pardon, 8 letni otrok. Pač, menjaš profesijo. Ker samo fizični delavci si ne morejo privoščit stanovanj. Genijalc, en keramičar več zasluži, kot mulc s končanim faksom, ko se prvič zaposli.
Neprofitna stanovanja in subvencije pozna večina Evrope ampak verjamem, da so tudi tam taki, ki jim je žal davkoplačevalskega denarja za stanovanja, ni jim pa žal za zmetan denar za tanke, ker se pol počutijo bolj varne.

Kot 8 letni otrok se kvečjemu sam obnašaš, ko pričakuješ, da je država tebi dolžna ponuditi poceni stanovanje kjerkoli si ti zaželiš.
Kot sem dejal, se pač priuči druge profesije. Ali pa delaj dva šihta, če bi rad bil tam kjer si. Ljudje se pač morajo celo življenje prilagajati in ti nisi nobena izjema.
Kot sem dejal, se pač priuči druge profesije. Ali pa delaj dva šihta, če bi rad bil tam kjer si. Ljudje se pač morajo celo življenje prilagajati in ti nisi nobena izjema.

Kot 8 letni otrok se kvečjemu sam obnašaš, ko pričakuješ, da je država tebi dolžna ponuditi poceni stanovanje kjerkoli si ti zaželiš.
Meni ne, jaz stanovanje imam. V Ljubljani je težko kupit stanovanje, tudi če imaš denar. Za potomko smo iskali, se skoraj zmenili, potem pa tip pokliče, da ga je že prodal. Enmu špekulantu, ki vlaga v nepremičnine. In oddaja po oderuških stanarinah. Dejansko si začel debiliti. Pojma nimaš.

bbbbbb2024 ::
Prvo se je treba odločit a je stanovanjski problem res slovenski problem ali je to ljubljanski problem (oz. Osrednjeslovenski). In ali obstaja kakšna pravica tega, da vsak, ki si to želi, živi v ljubljani. In ali kot država želimo, da še več ljudi (predvsem mladih) živi v ljubljani (kjer smo že čez 300k).
Stanovanjski problem ni ne ljubljanski, ne osrednjeslovenski, ne slovenski problem.
Ker potem sva midva z ženo imela stanovanjski problem, potem avtomobilski problem, več kot enkrat, potem problem z vikendom, potem problem s poslovnimi prostori. Pa še kar nekaj problemov sva imela.
Prosim vas lepo. Kot majhni otroci ste.

Za potomko ni nobene razlike. Če je to, da se moraš vse življenje prilagajati debilizem, pa naj pač bo. Stanovanj ne bo zaradi tega nič več, jih je pa precej prostih drugje po državi.

lynxslo5 ::
Scaramouche3 je izjavil:
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/sodni...
Naša desnica bo to seveda podpirala, kaj drugega, imajo skupne interese in niso slovenski...
Slovenski nogometni klub iz Celovca je treba močno podpreti. Nikakor pa ne bomo podprli Antife iz Železne kaple, ki se zavzema za uvoz ilegalnih migrantov v Slovenijo.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Scaramouche3 je izjavil:
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/sodni...
Naša desnica bo to seveda podpirala, kaj drugega, imajo skupne interese in niso slovenski...
Slovenski nogometni klub iz Celovca je treba močno podpreti. Nikakor pa ne bomo podprli Antife iz Železne kaple, ki se zavzema za uvoz ilegalnih migrantov v Slovenijo.
Kaj če bi vi nehal podpirat fašiste na bližnjem vzhodu, pa se bo dotok migrantov bistveno zmanjšal.

Za potomko ni nobene razlike. Če je to, da se moraš vse življenje prilagajati debilizem, pa naj pač bo. Stanovanj ne bo zaradi tega nič več, jih je pa precej prostih drugje po državi.
En klinc se ti prilagajaš, na podedovani kmetiji.
Seveda se, delam krepko več kot 8 ur vsak dan, tudi včeraj in poskušam čimveč prihraniti. Ravno tako sem reševal stanovanjski problem sestri. Ampak mi smo periferija, ne center, kar pomeni, da je vse ustrezno cenejše. Delo se pa najde tudi tukaj, za tiste, ki ga iščejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()

FireSnake ::
Želiš povedati, da mora sedaj država poskrbeti zate, če sam ne moreš? In zakaj ne bi živel pri starših, itak so vse te hiše prevelike?
Razmišljaš kot Marija Antoaneta, če se je tebi usralo, da si podedoval bajto in posest, hej, novica zate, ne živijo vsi na vasi ampak tudi v blokih, kjer se stiskajo v dvosobnih stanovanjih.
Jaz nisem od staršev dobil nič, razen izobrazbe.
Pa sem si sam kupil stanovanje.
O čem ti blodiš?
Res blodiš! Ker to, kar golobja hunta skup spravlja ne bo naredilo nobene razlike. Je stroka dokazala.
Kaj pa je treba narediti:
- vzpostaviti klimo, da industrija cveti
- mladim dat službe in si bojo sami kupili stanovanje
Tega pa golobja hunta ne zna. In zato se je je treba po volitvah čim prej in čim bolj temeljito losati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

En klinc se ti prilagajaš, na podedovani kmetiji.
Seveda se, delam krepko več kot 8 ur vsak dan, tudi včeraj in poskušam čimveč prihraniti. Ravno tako sem reševal stanovanjski problem sestri. Ampak mi smo periferija, ne center.
Ja, vidim, da si ful zaposlen. Vam na periferiji je pa itak ful lažje s stanovanji, si sam tako rekel.

Ravno tako kot ti. Imamo tudi na periferiji gsm signal. Za stanovanja pa sem ti že napisal. Ampak trd kot si, boš raje čakal, da bojo na voljo poceni stanovanja v ljubljani. Lahko se mi pozneje pridružiš pri puljenju ambrozije na njivi, da vidiš v praksi kako se da hitro 8+ ur porabiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()

CiClon ::
Zanimiva stvar pri tem problemu je to, da ga je država sama ustvarila. Ker če hočeš graditi hišo/stanovanje, ti država (vključimo pod to tudi občine) reče "o ne, gradiš lahko samo na teh par parcelah, ki ti jih določim". Potem je pa rešitev, da bo ta ista država gradila stanovanja, da bo rešila problem, ki ga je sama zakuhala. Ker to je lažje kot dovolit, da folk gradi, kjerkoli pač želi (s pač nekaj prepovedanimi območji).
A ni zanimivo, da je rešitev vsakega problema točno to, da država obrne vedno več denarja :)
A ni zanimivo, da je rešitev vsakega problema točno to, da država obrne vedno več denarja :)

Želiš povedati, da mora sedaj država poskrbeti zate, če sam ne moreš? In zakaj ne bi živel pri starših, itak so vse te hiše prevelike?
Razmišljaš kot Marija Antoaneta, če se je tebi usralo, da si podedoval bajto in posest, hej, novica zate, ne živijo vsi na vasi ampak tudi v blokih, kjer se stiskajo v dvosobnih stanovanjih.
Jaz nisem od staršev dobil nič, razen izobrazbe.
Pa sem si sam kupil stanovanje.
O čem ti blodiš?
Kako pa izobrazbo podeduješ? O čem blodiš ti, sploh nisem odgovarjal tebi.
Res blodiš! Ker to, kar golobja hunta skup spravlja ne bo naredilo nobene razlike. Je stroka dokazala.
Kaj pa je treba narediti:
- vzpostaviti klimo, da industrija cveti
- mladim dat službe in si bojo sami kupili stanovanje
Kako mladim dat službe, a jim naj jih država zrihta, a ni tko, da si ti proti temu, si jih morajo sami najt? Plus, nekdo z dva jurja bruto si ne more stanovanja kupt.
Ravno tako kot ti. Imamo tudi na periferiji gsm signal. Za stanovanja pa sem ti že napisal. Ampak trd kot si, boš raje čakal, da bojo na voljo poceni stanovanja v ljubljani. Lahko se mi pozneje pridružiš pri puljenju ambrozije na njivi, da vidiš v praksi kako se da hitro 8+ ur porabiti.
Potomka naj se v Ljubljano vsak dan vozi v službo iz tvoje vukojebine? Ambrozijo sem v nedeljo pulil, tudi v Ljubljani jo imamo. Kdaj pa porabiš tistih 8 ur, popoldan, v vročini?
Zgodovina sprememb…

Dva z dva jurja bruto si komot kupita stanovanje!
Pa, če bi levaki znali delat z gospodarstvom bi bile plače višje - tako so pa naredili ravno obratno. Odstranili manjšo obdavčitev plače. Pa še maljevac debeli pokrade 1 ali 2%.
Nadalje: ti si blodil, da mora država graditi stanovanja. Ne, ne rabi jih!
Spet ne razumeš prebranega:
vse, kar mora storiti je, da naredijo ugodno klimo za gospodarstvo. In mladi si bodo sami poiskali (tudi dobro plačano) službo.
In tega golobja hunta ni sposobna. in tudi nobena leva vlada tega ne bo rešila. Ker, dokazano, znajo samo davke nabijat in izčrpavati.
To je pa ravno obratno od tega, kar obljubljajo.
Pa, če bi levaki znali delat z gospodarstvom bi bile plače višje - tako so pa naredili ravno obratno. Odstranili manjšo obdavčitev plače. Pa še maljevac debeli pokrade 1 ali 2%.
vse, kar mora storiti je, da naredijo ugodno klimo za gospodarstvo. In mladi si bodo sami poiskali (tudi dobro plačano) službo.
In tega golobja hunta ni sposobna. in tudi nobena leva vlada tega ne bo rešila. Ker, dokazano, znajo samo davke nabijat in izčrpavati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

Ziher ja, skor jurja za najemnino, plus ene štirsto stroški, plus davki, plus hrana in ostalo, pa si bosta stanovanje kupla, ja. Ne debili.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

Naj menja službo in se zaposli kje drugje. Drugače se bo pa pač vozila. Nismo mi na periferiji krivi, da vse predvsem pisarniške službe rinejo v ljubljano, ko bi lahko bile tudi kje drugje.
Popoldan ja, sedaj se še da, ker ni prevroče. Lani sem cel teden na 40 stopinj na soncu reševal buče iz katerih na koncu sicer ni bilo kaj dosti. Kar se mora se pač mora, tukaj tisti zakoni, da ni treba delati, če je prevroče ne funkcionirajo, to je spet spisano samo za pisarniške molje.
Popoldan ja, sedaj se še da, ker ni prevroče. Lani sem cel teden na 40 stopinj na soncu reševal buče iz katerih na koncu sicer ni bilo kaj dosti. Kar se mora se pač mora, tukaj tisti zakoni, da ni treba delati, če je prevroče ne funkcionirajo, to je spet spisano samo za pisarniške molje.

Neprofitna stanovanja in subvencije pozna večina Evrope.
Seveda razumem prebrano, saj ni ravno zapleteno, problem je, da je naivno.
Naj menja službo in se zaposli kje drugje. Drugače se bo pa pač vozila. Nismo mi na periferiji krivi, da vse predvsem pisarniške službe rinejo v ljubljano, ko bi lahko bile tudi kje drugje.
Močno dvomim, da mate kakšne inštitucije, primerne njeni izobrazbi in znanju, tam v tvoji vukojebini. Plus, ma vse zrihtan, tko da brez skrbi.
Zgodovina sprememb…

Vukojebina je spet odvisna od oči opazovalca, nekateri večinoma starejši iz vašega raja silijo v vukojebino. Ni sicer jasno zakaj, če je v mestu tako lepo. Sicer živim zraven precej prometne magistralke.

Vukojebina je spet odvisna od oči opazovalca, nekateri večinoma starejši iz vašega raja silijo v vukojebino. Ni sicer jasno zakaj, če je v mestu tako lepo. Sicer živim zraven precej prometne magistralke.
Ja, jaz se bom tudi preselil v vukojebino, ko bom v penziji. V mestu ni tako zelo lepo, ampak tam majo eni službe, v vukojebinah pa jih glih ni.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

Zanimiva stvar pri tem problemu je to, da ga je država sama ustvarila. Ker če hočeš graditi hišo/stanovanje, ti država (vključimo pod to tudi občine) reče "o ne, gradiš lahko samo na teh par parcelah, ki ti jih določim". Potem je pa rešitev, da bo ta ista država gradila stanovanja, da bo rešila problem, ki ga je sama zakuhala. Ker to je lažje kot dovolit, da folk gradi, kjerkoli pač želi (s pač nekaj prepovedanimi območji).
Glede na to, da sem že nekaj gradbenih vložil in jih dobil in zgradil, osebno menim, da gradbena niso problem. Zakonodaja je bila že prilagojena, da recimo če ti kdo hoče nagajati (iz fovšije ali karkoli), so njegova pravna sredstva limitirana. Še 10 let nazaj, so ti gradbeno lahko zavlekli sosedje za 10 let. Problem pri tem zavlačevanju je tajming. Če imaš bančni kredit, ga moraš črpati do nekega datuma.
To bom napisal jaz, ko je ena čistilka v penzjonu mene zajebavala 10 let nazaj in se drla na uradnike, ne da bi takso plačala, nič. Za 10 let smo postopek ponovili in jo je uradnica odpikala, čim ni plačala takse za pritožbo, ki je bila nekaj čez 2k EUR. Baba je rekla, da se ne bo pritoževala, če ji damo nekaj, da bo še ona zadovoljna (free parkirni boks za 20k EUR). Tega danes več ni.
Danes tega ni.
Največji problem je, da mladi ne dobijo spodobnih služb (4000+ EUR neto), potem nimajo pogojev za kredite, potem je pa itak že vse v kurtzu.
Zagnati je torej treba gospodarstvo in zvišati dodano vrednost. In prepoditi debele Maljevce, ki bi še od tega malo zopet jemali procente (2%). In nič naredili.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

Ja, jaz se bom tudi preselil v vukojebino, ko bom v penziji. V mestu ni tako zelo lepo, ampak tam majo eni službe, v vukojebinah pa jih glih ni.
Kakor kje, pri nas jih je kar nekaj, zato ni ravno dobro enačiti vseh. Seveda pa so po državi območja, kjer je industrija praktično mrtva.

Med tem ima industrija golobje hunte in deplotiziranih medijev čedalje bolj čez glavo:
https://www.linkedin.com/posts/maticzup...
Iz vira:
https://www.linkedin.com/posts/maticzup...
Iz vira:
Hey, dude! Zaslužil si 5,2 milijona evrov lansko leto !!!
Vau ... Vau!!!!
Koliko ti lahko plačam,
da sem nekaj mesecev tvoja senca
in gledam, kaj in kako delaš?
Ti si za vsak dan leta 2024 plačal državi
570 evrov davka.
A ne, mediji te proglasijo za "zaslužkarja", kot da si nekaj narobe delal.
Mislim, da vem, kaj je tvoj problem:
ne mečeš žoge,
ne vrtiš pedalov,
nisi davčni rezident Monaka,
tvoje identitete ni nihče zlorabil
za odpiranje bančnih računov v Romuniji.
... in zdaj te za te grehe pribijajo na križ.
Pa kaj je narobe s tem folkom na Siolu in ostalih medijh?
A ne bi bilo drugače brati novico z naslovom:
En sam podjetnik v lanskem letu plačal več dohodnine, kot je povprečna bruto letna plača 87 ljudi. Kako mu je to uspelo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

delavec44 ::
Ziher ja, skor jurja za najemnino, plus ene štirsto stroški, plus davki, plus hrana in ostalo, pa si bosta stanovanje kupla, ja. Ne debili.
Zakaj pa jurja? Če lahko en policaj dobi v povprečju 3124EUR bruto na mesec, lahko za par komot računamo 6000EUR. S tem pa ni problem dobiti kredita in nepremičnine. Zakaj bi tu zraven štel še najemnino, mi pa ni jasno.
Pa JU nima takih plač samo v Lj. So tudi drugje službe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

jest10 ::
Ja pa ne no jamrat.
Če je pretežko, pač menjaš profesijo, pa je ane

Tole je bil odgovor na vprašanje kako je z delom v vročini. Razen, če pricakuješ, da ne bom odgovoril, da ne užalim tvojih čustev.

jest10 ::
Niti ne pričakujem, da boš razumel.
Ves cajt jamraš, kako ti je hudo in težko. Pa nič ne narediš glede tega.
Dej probej tale svoj nasvet, ki ga daješ ostalim-menjaj profesijo. Pol bo lažje.
Ves cajt jamraš, kako ti je hudo in težko. Pa nič ne narediš glede tega.
Dej probej tale svoj nasvet, ki ga daješ ostalim-menjaj profesijo. Pol bo lažje.

socialec ::
Daniel, reci, prosim, da boš vse skupaj vrgel proč in menjal profesijo, ker če ne, bomo to brali še kak teden :D
Dandanes nikakor ni dovoljeno izreči ničesar, razen tega.
Dandanes nikakor ni dovoljeno izreči ničesar, razen tega.

Ja saj vidim, on od mene pričakuje, da bom razumel ko naserje nekaj na moj odgovor nekomu drugemu. Meni trenutno ni pretirano hudo, obveznosti plačujem, hrana ima trenutno kar solidno ceno in verjetno bo imela še boljšo, če bom moral za gnojilo namesto 330 za tono dati 1000 eur. Ker manjše kmetije tega tako ne bojo prenesle in bojo propadle, velike pa so pogosto brez naslednikov, ker komur se pa da s takimi veleumi na oblasti, bo ponudba na trgu začela padati in to ne samo v Sloveniji.
Preventivno opozarjam na določene stvari, ki se lahko zgodijo, če bo eu in slovenija šla naprej v smeri, kot trenutno gre. Sicer opozarjajo tudi drugi na ravni cele eu ampak tole je za fijakarske konje bolj malo koristno, saj vidijo le kratkoročne koristi, pač za čas dokler so na oblasti.
Preventivno opozarjam na določene stvari, ki se lahko zgodijo, če bo eu in slovenija šla naprej v smeri, kot trenutno gre. Sicer opozarjajo tudi drugi na ravni cele eu ampak tole je za fijakarske konje bolj malo koristno, saj vidijo le kratkoročne koristi, pač za čas dokler so na oblasti.

c3p0 ::
Nika Kolačeva pravi, da ne rabi davkoplačevalskega denarja, kaj pa je to:
https://x.com/JozeBiscak/status/1952253...
Kot je nekdo napisal: "Zaj bodo zih odgovorili, da to ni davkoplačevalski dnar ampak od EU"
Kot je nekdo napisal: "Zaj bodo zih odgovorili, da to ni davkoplačevalski dnar ampak od EU"

Nika Kolačeva pravi, da ne rabi davkoplačevalskega denarja, kaj pa je to:
Denar EU je natanko davkoplačevalski denar. Osebno nimam proti tem nič. Če je bil tender in so dobili projekt, potem ni nič narobe. Je pa treba poročati in upam, da kaj ne lažejo noter. Ker sem jih poznal kar nekaj, ki so lagali na debelo.