» »

Povabila na private trackerje

Povabila na private trackerje

1 2
3
»

111111111111 ::

Zimonem je izjavil:

Ja sam ti obvldaš fulll, kaj pa mi?

Ma ne bi vam bilo zanimivo. Bolj gre za izmenjavo skript in orodij, večina je bolj varnostnih strokovnjakov. Odlične vode, ko sem se s tem še ukvarjal. Sedaj sem šel v bolj mirne vode, da ponoči lažje spim. :D
Lahko pa marsikaj uporabiš tudi za nečedne namene seveda, v osnovi gre pa za varnostna vprašanja, krpanje ranljivosti, trenutne threate izven uradnih kanalov, malo izkušenj ostalih...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Meizu ::

Ne. Kratice se uporablja ravno zaradi tega, da "ta navadni" ne razumejo.

Kako si pa ti to začel... razumet?

mihec87 ::

Meizu je izjavil:

Ne. Kratice se uporablja ravno zaradi tega, da "ta navadni" ne razumejo.

Kako si pa ti to začel... razumet?

google... kratica + tracker

Zimonem ::

Zakaj ste tako skrivnostni? A je to kaj ilegalnega?

Pa jenejte me hekat, Aste mi gesla pokrdl???

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Načelo m=ž ::

Uporabljal sem HDB neprekinjeno 15 let. Zdej ga malo celo pogrešam, ker ga po teh petih letih neaktivnosti, bi uporabljal še dalje.

mihec87 ::

Načelo m=ž je izjavil:

Uporabljal sem HDB neprekinjeno 15 let. Zdej ga malo celo pogrešam, ker ga po teh petih letih neaktivnosti, bi uporabljal še dalje.

Si povprašal na irc če se da reaktivirat account..

Načelo m=ž ::

Nisem vedel da to še obstaja. Bom še to probal.

111111111111 ::

Zimonem je izjavil:

Zakaj ste tako skrivnostni? A je to kaj ilegalnega?

Pa jenejte me hekat, Aste mi gesla pokrdl???

Mah, kot je eden napisal. Če te teme ne zanimajo, je brezveze, da sodeluješ na kaki specialni temi.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

DePalmo ::

Grimnir3 je izjavil:

Se pa seveda opazi pri dvd resoluciji, tisto je pa že na meji gledljivega.

Imam pa še eno staro kopijo star trek tng, dvd rip tisti ol shool 350MB veliki deli.
Tisto je pa negledljivo.

Google pravi da je DVD resolucija 480p. Tako da ja, je malce razlike med 1080p ;) Tistih TNG se pa spomnim, hvala bogu se da dobit boljšo kvaliteto. Je pa res da serije vlečem le 720p, zame je dovolj, le filme v 1080p. Čudna preferenca, vem.

Ganon je izjavil:

Legon je izjavil:

To je 100 let stara debata, ki se je začela že pri pozlačenih kablih. Preprosto obstajajo fizološke omejitve kaj in pod kakšnimi pogoji lahko človek zazna.

Ne. Gre se za to, v kaj gleda. Ti garantiram, da v zelo slab TV. Za TV za par sto evrov, je vse dobro. In taki so z vsem zadovoljni. Važno, da prikazuje sliko. Ko enkrat prestopiš mejo in govorimo o opremi, vredni več tisoč evrov, se pa stvari hudo zasukajo.

Zame dovolj dober TV. Sem bil v trgovini kjer sem si v živo ogledal TVje med 300 in 1500 EUR. Dejansko je na nekaterih Samsungih za 1000+ EUR bila slabša slika. Pač imaš TVje kjer je še dober film zanič, ker tako popači sliko. Pa ne mislim da je kockasta, ampak nekako čudno spremeni barvo in je zlepa ne popraviš. Ima pa vsak svoje prioritete: nekatere vzburja TV za 2k+ pa slaba slika, nekateri smo pa zadovoljni s cenejšimi, kjer je slika "dovolj dobra".

HotBurek je izjavil:

Evo fantje, tisti iz privat trackerjev, en super izziv za vas.

Dol je za potegnat Miami CSI S1 E12. Tam nekje v zadnji četrtini, ko gre Heratio na pogovor do žene od onega bivšega, gleda po regalu s knjigami, in izpostavi eno knjigo (aha moment, ker je knjiga o forenziki al neki tazga). Katero knjigo je izpostavil?

Na TPB tega trenutno ni.

Kaj ima to veze s privat trackerji? Nikjer, niti na javnih ne boš našel tega podatka, tako da res ne vidim povezave s privat trackerji. Sicer pa, če dela ne najdeš ... probaj s "CSI Miami S01E12".
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako narediti Partis 2.0? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5422111 (15139) guano
»

Piratstvo v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5910272 (7089) SoundBlaster
»

Kickass šu po gobe.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8922449 (15015) PrimozR
»

The Pirate Bay se vrača kot Feniks (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5023982 (18407) antonija

Več podobnih tem