Forum » Strojna oprema » Pritrditev matične plošče
Pritrditev matične plošče
LordTado ::
Lp
Ali je nujno pritrditi tale vijak na matični ker ena nova ohišja imajo lukne za njega ena pa ne?
Ali je dovolj 9 vijakov,se pravi brez tegale?
https://ibb.co/g77jPmp
Ali je nujno pritrditi tale vijak na matični ker ena nova ohišja imajo lukne za njega ena pa ne?
Ali je dovolj 9 vijakov,se pravi brez tegale?
https://ibb.co/g77jPmp
- spremenil: LordTado ()
Han ::
Komot ostane kakšna luknja prazna, sploh če ni nosilna oz. na tistem mestu ni obremenitev. V tvojem primeru je tako.
yayo ::
Aha. Ni mi bilo jasno, ker moje ohišje in zadnji dve plati v petih letih nimata več kot devet nosilcev oziroma vijakov za pritjevanje.
˙janezvalva ::
Aha. Ni mi bilo jasno, ker moje ohišje in zadnji dve plati v petih letih nimata več kot devet nosilcev oziroma vijakov za pritjevanje.
Mogoče jih več ne delajo ker je ta dodaten vijak mišljen za gpu,ki so vedno težji in daljši in jih je boljše dati vertikalno.
Pri LANCOOL 216 ali 215 dobiš recimo zraven nosilec za vertikalno postavitev gpuja.
Koliko vidim kaj se lomi zaradi teže so gpuji ki hodijo na popravila in ne matične...
Han ::
Drži, če je v ohišju luknja. Včasih smo plate tako pritrjevali, predvsem vogalni gornji del.
Tak plastičen zatič bi lahko v tvojem primeru služil le kot distančnik, če bi odrezal del, ki se sicer zatakne v ohišje.
Tak plastičen zatič bi lahko v tvojem primeru služil le kot distančnik, če bi odrezal del, ki se sicer zatakne v ohišje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
blackbfm ::
ni sile.. slabo je ce manjka tam okoli ramov, pa jih potem not porivaš v režo in tko ukrivljaš ploščo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje bi dobil vijake ipd?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1205) | scipascapa |
» | Ohišje za PC in vijakiOddelek: Pomoč in nasveti | 816 (670) | solatko |
» | StandoffOddelek: Pomoč in nasveti | 2574 (1863) | fr4nc |
» | Na kak način pritrditi ATX matično na lesen podstavek?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1979 (1560) | šajtrga |
» | LD PC-V8 Sestava.... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14127 (9279) | Xserces |