Forum » Loža » Zaključki v službi - 2024
Zaključki v službi - 2024
otago ::
Na kak način imate organiziran zaključek koledarskega leta? Stroški padejo na delodajalca, šefa ali delno/celotno od zaposlenih? Najamete glasbeno skupino, stend-up komika?
Slovenske Železnice - 350.000 eur za zabavo na Gospodarskem razstavišču (gostja Sandra Afrika). za 4000 udeležencev.
Mestna občina Ljubljana - ?? (gost Magnifico)
Telekom Slovenije - 84.000 (gostje Mi2, Crvena jabuka)
UKC MB niso podali izjave. V UKC MB imajo za ta namen sponzorska sredstva od dobaviteljev in farmacevtov.
UKC LJ niso upali niti vprašati?
https://365.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/175...
Slovenske Železnice - 350.000 eur za zabavo na Gospodarskem razstavišču (gostja Sandra Afrika). za 4000 udeležencev.
Mestna občina Ljubljana - ?? (gost Magnifico)
Telekom Slovenije - 84.000 (gostje Mi2, Crvena jabuka)
UKC MB niso podali izjave. V UKC MB imajo za ta namen sponzorska sredstva od dobaviteljev in farmacevtov.
UKC LJ niso upali niti vprašati?
https://365.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/175...
- spremenilo: otago ()
OutOfTheBox ::
Baja ::
nimam pojma če so pri nas kaj organizirali. itak vejo da me ne bo.
razlog? celo leto mi zivce pijejo, pol pa jih še naj privat gledam? nope
razlog? celo leto mi zivce pijejo, pol pa jih še naj privat gledam? nope
Ganon ::
OutOfTheBox je izjavil:
Podjetje organizira silvestrovanje. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se ga udeležil.
Kakšen je razlog?
Ker strogo ločujem službo in privatno življenje. Ko oddelam svoje, smo zaključili in ne obstajam več.
Baja ::
OutOfTheBox je izjavil:
Sam zakaj potem tolerirate take službe?
ker smo plačani za to?
pred leti je en šefe 2-dnevni team building organiziro. sem mu povedal da pridem, če mi plača vse ure in dnevnice. očitno je TB preveč koštal pa ni dnarja ostalo :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
2dark ::
Folk kr rad gre na te zaključke, da se mal napijejo pa najejo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Kayzon ::
c3p0 ::
Novodobna bedarija so tematski zaključki, vsi morajo bit v nekem stilu oblečeni. Nekateri se bi šemili že vsak dan.
Podobno kot vidiš male sončke spajdermenčke in tigerčke, na poljuben dan v letu.
Podobno kot vidiš male sončke spajdermenčke in tigerčke, na poljuben dan v letu.
2dark ::
Folk kr rad gre na te zaključke, da se mal napijejo pa najejo.
Tocno to,na zadnjem team buildingu je folk jedel k da ni videl hrane v zivo pa smo dost fina firma haha
Zakaj pa ne bi, če je brezplačno :). Saj se nimajo vsi tako slabo v službi in se med sabo ne sovražijo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
delavec44 ::
Če bereš take teme, bi si mislil da je tu 90% folka asocialnega. Si ne morem predstavljati, da bi hodil v službo pa sodelavce "sovražil". Kdo je potem kriv, oni ali ti sam?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
c3p0 ::
Jaz osebno nobenega ne sovražim, občasno se tudi podružimo izven šihta, predvsem športno, pa ob kaki konferenci, ipd. Ampak neki na silo žuri so mi povsem mimo.
Grimnir3 ::
OutOfTheBox je izjavil:
Podjetje organizira silvestrovanje. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se ga udeležil.
Kakšen je razlog?
Ker strogo ločujem službo in privatno življenje. Ko oddelam svoje, smo zaključili in ne obstajam več.
Pa sej te ne bo ubilo če greš en večer na zabavo in z folkom rečeš še kako besedo izven posla.
Sam sem zelo zadržan glede osebnih detajlov v službi. Pa to ne pomeni da z nekom ne morem govoriti o čem nepovezanim z delom.
To je tudi tkanje socialne mreže.
Veze in poznanstva yin vse to.
starfotr ::
OutOfTheBox je izjavil:
Sam zakaj potem tolerirate take službe?
ker smo plačani za to?
pred leti je en šefe 2-dnevni team building organiziro. sem mu povedal da pridem, če mi plača vse ure in dnevnice. očitno je TB preveč koštal pa ni dnarja ostalo :P
Normalno je, da je to službena pot in si napišeš potni nalog in dnevnice ter seveda stroške, če so nastali.
Skratka ne vem v kakih firmah delate, pri nas se to vse plača če ga gremo srat malo naokoli za 2 dni.
In ja, vsaj 2x letno gremo. Novoletna večerja in še med letom 1x do 2x.
Menjajte šiht, če se ne počutite ok. To je vse kar lahko rečem.
CiClon ::
Kdo pa pravi, da se kdo ne počuti ok na šihtu? Ampak kaj ima to veze s tem, da bi se moral s sodelavci družit izven delovnega časa? lol
Sej te bo zlo malo stvari dejansko ubilo, ampak zakaj bi to delal? Družbo imaš pač svojo, ki si si jo sam izbral.
Da ne govorim o tistih, ki "morate" it na te stvari, ker je praktično obvezno. Menjajte šiht takoj.
Sej te bo zlo malo stvari dejansko ubilo, ampak zakaj bi to delal? Družbo imaš pač svojo, ki si si jo sam izbral.
Da ne govorim o tistih, ki "morate" it na te stvari, ker je praktično obvezno. Menjajte šiht takoj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CiClon ()
delavec44 ::
Greš ker je zastonj. Se malo napiješ in naješ. Mi navadni delavci in socialci to vemo. Če imaš polno rit vsega verjamem, da ti je odveč.
Sigurno se tam med množico ljudi vsaj s parimi razumeš.
ps. Tudi za teambuilding nikoli nismo dobili dnevnic in kilometrine. 8 ur se je štelo v delavnik, ostanek pa pač ne. Včasih smo si še prenočišče sami plačali. 3 različne firme, povsod enako.
Sigurno se tam med množico ljudi vsaj s parimi razumeš.
ps. Tudi za teambuilding nikoli nismo dobili dnevnic in kilometrine. 8 ur se je štelo v delavnik, ostanek pa pač ne. Včasih smo si še prenočišče sami plačali. 3 različne firme, povsod enako.
MikeRotch ::
Na eni firmi smo imeli ravno včeraj zaključek. Četrtkov all-hands meeting na Zoomu je potekal malo bolj sproščeno, pogledali smo si en slideshow dogodkov iz 2024, voščili vesele praznike in rekli "se vidimo 6.1.2025".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MikeRotch ()
Telbanc ::
Mi smo bili dobra ekipa. Blo nas je ene 8.....Vsako novo leto smo šli, mislim da je blo prav tako. Šli smo čisto vsi. Ne team bulding, to je brez veze.
Šli smo se ga fino nalit u oštarija, prej smo pa še pojedli narezek v službi, pečenega odojka tud.....lah smo pa jedli zunaj, prej smo zbrali keš....
Tud smo se mal pomenli o šihtu in mal okol. Ko mal spiješ, se pove vse vse, ne rabiš unih kozlarij kadrovskih, letnih razgovorov in podobne blesarije. Da ne omenjam "motivacijskih" košar s sadjem , jezus. Je blo boljš ko kak team building. Včasih smo šli z avti in sta dva ostala trezna, da sta vozla. In to je to. Ni pa to za folk, ki je nezadovoljen z šefom al z plačo. In ki ne zna spit kafe z šefom zjutrej, in se takrat pomenit kaj se bo delalo ta dan. Al za šefa ki se ne obvlada. In to je to.
Šli smo se ga fino nalit u oštarija, prej smo pa še pojedli narezek v službi, pečenega odojka tud.....lah smo pa jedli zunaj, prej smo zbrali keš....
Tud smo se mal pomenli o šihtu in mal okol. Ko mal spiješ, se pove vse vse, ne rabiš unih kozlarij kadrovskih, letnih razgovorov in podobne blesarije. Da ne omenjam "motivacijskih" košar s sadjem , jezus. Je blo boljš ko kak team building. Včasih smo šli z avti in sta dva ostala trezna, da sta vozla. In to je to. Ni pa to za folk, ki je nezadovoljen z šefom al z plačo. In ki ne zna spit kafe z šefom zjutrej, in se takrat pomenit kaj se bo delalo ta dan. Al za šefa ki se ne obvlada. In to je to.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Glugy ::
mešanje službe z zasebnim življenjem je men čist mim, konec koncev je pa hitro dolgcajt če ne piješ, in ker ne pijem se mi ne da tm viset. ja mal te grdo gledajo češ zakaj ne greš ampak glej moj življenje je, prekratko je življenje da bi čas ki ga imam dajal za stvari ki mi ne dišijo. sem pa spoštljiv do sodelavcev tud do tistih ki jih ne maram.
Zimonem ::
Na eni firmi smo imeli ravno včeraj zaključek. Četrtkov all-hands meeting na Zoomu je potekal malo bolj sproščeno, pogledali smo si en slideshow dogodkov iz 2024, voščili vesele praznike in rekli "se vidimo 6.1.2025".
Fuuuuul dobr. JST mislim da je to super, pa še prej zuma. Ste si pokazali še pršute al samo slajd šovi?
mojsterleo ::
Manjše podjetje... letošnja novoletna žurka - Špas teater in potem v Jurmana nekaj pojest.
Okapi ::
Če je ekipa v redu, je tudi novoletno (in vsako drugo) druženje v redu
Prejšnji teden sem bil na prednovoletni večerji (italijansko) firme, tule:
https://bikevillage.eu/en/
En večer prej smo šli pa v ožji postavi (sodelavci na projektu) na pico in pir sem.
https://www.pizzeriailmontino.it/
Bolj problematično je, če je firma (pre)velika, oziroma je večina zaposlenih na neki drugi "valovni dolžini" (poslušajo balkanski - ali gorenski - turbo folk, recimo).
Prejšnji teden sem bil na prednovoletni večerji (italijansko) firme, tule:
https://bikevillage.eu/en/
En večer prej smo šli pa v ožji postavi (sodelavci na projektu) na pico in pir sem.
https://www.pizzeriailmontino.it/
Bolj problematično je, če je firma (pre)velika, oziroma je večina zaposlenih na neki drugi "valovni dolžini" (poslušajo balkanski - ali gorenski - turbo folk, recimo).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
d4vid ::
Evo ravno iz zaključka. Po uri lahko sklepate, da je uspela. Greš, nekaj spiješ, poješ in pogovoriš s sodelavci iz drugih izmen, oddelkov, ki jih ne vidiš pogosto.
Firma plača večerjo, pijačo, pripelje živo glasbo.
Se pa razumemo super, s parimi sodelavci smo tudi zasebno prijatelji in gremo velikokrat skupaj na kako fešto, pijačo. Dostikrat se tudi šef pridruži.
Firma plača večerjo, pijačo, pripelje živo glasbo.
Se pa razumemo super, s parimi sodelavci smo tudi zasebno prijatelji in gremo velikokrat skupaj na kako fešto, pijačo. Dostikrat se tudi šef pridruži.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
alešhojs ::
Jaz grem pa rad, ker se ga zastonj nažrem in napijem, z ožjimi sodelavci kakšno odsmučam na stranišču in nakoncu noči požgem kakšno, ki je bolj radodarne narave. Jebiga, enkrat se živi.
Vice ::
Pri nas smo tiste, ki so bili preveč fini, da bi se družili ven pometali. Firma niso posamezniki... Vzdušje se je od takrat drastično spremenilo na boljše.
JH84 ::
Na majhni firmi zadnja leta najraje ne grem, če že grem, se hitro poberem...tisti, ki se dobro razumemo se itak družimo konstantno čez celo leto. Ostale celo leto gledam en zategnjen folk, ki delajo po liniji najmanjšega odpora, potem se pa 1x na leto javno nažerejo in se končno sprostijo.
Podobno z direktorjem. Celo leto hitler z nikakvim obnašanjem, na koncu bi bil pa rad za 3 ure best frend.
Ne hvala.
Podobno z direktorjem. Celo leto hitler z nikakvim obnašanjem, na koncu bi bil pa rad za 3 ure best frend.
Ne hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Službene novoletne zabave (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13522 (6895) | Mato989 |
» | Teambuildingi in socializacija s sodelavci zunaj službe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14560 (8129) | LeQuack |
» | Ali se za timbilding izplača plača? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14456 (10976) |