» »

Sideloading IPA (iPhone, IOS 18.x)

Sideloading IPA (iPhone, IOS 18.x)

Nebomgabiksa ::

Ali je že komu uspelo in kako???
Bi prosil za navodila korak po koraku.

Jaz sem poskušal AltStore - ne uspe mi dodati ne sourca, ne naložiti IPA. Sideloady mi uspe naložiti IPA, ki pa se ob zagonu takoj sesuje...

In še nekaj - kako zaobiti regijsko zaklenjene aplikacije (sicer butasto, ker na Androidu ni omejitve); Resideo - Smart Home.

Aja, najnovejši iOS 18.2, iPhone 16.

OutOfTheBox ::

Za altstore si sledil tem navodilom? Poleg EU računa in fizično se moraš nahajat v EU, moraš to narediti s Safarijem.

Instructions:

1. Tap "Download" below and a "Marketplace Installation" alert will appear asking you to allow downloads from AltStore LLC

2. Open the Settings app and there will be a new option, "Allow Marketplace From AltStore LLC" at the top under your Apple ID. Select "Allow"

3. Return to this page, tap "Download" again, and another prompt to install will then appear. Select "Install App Marketplace"

Zgodovina sprememb…

Ja, AltStore sem namestil tako na telefon, kot na WinPC in bil na istem WiFi...

GRT811 ::

Moreš pazit katero verzijo Altstora namestiš. Ena verzija je EU verzija, ki je samo alternativna trgovina in nima možnosti nalaganja, druga globalna pa ima to možnost. Je pa hecno ker imata obe dve isto ikono in isto ime.

Kar se tiče nalaganja meni velikokrat noče refreshat app-a preko Wi-Fija. Najbolje deluje če telefon na komp priklopiš preko kabla. Pa seveda itunes in altstore server moraše imet prižgan.

Edit: Jaz sem še na IOS 17, možno da so na 18ki kaj spremninjali.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GRT811 ()

PINki ::

Jaz imam normalno AltStore na 18ki in nameščen tweaked youtube.

Bi si vzel 5 min za kratek tutorial?

Na pamet ne vem. Nekje sem najdel tutorial pa sledil po njem. Šlo vse normalno skozi.

HitraSperma ::

PINki je izjavil:

Jaz imam normalno AltStore na 18ki in nameščen tweaked youtube.

A moraš potem tedensko podpisovati, ali že obstaja to avtomatsko? + Se da tudi dobiti youtube music (pa da dela s carplay

buttcrack ::

meni na 13ki na 18.2 preko sideloadaly normalno naloži YTlite+, res pa je da mi avtopodpisovanje ne dela vedno in moram vsaj 2x na mesec ročno. To sicer res ni problem, ker vzame tolk časa kot 1 ali 2 kur*evi reklami.

Jaz tedensko osvežujem, ker mi je avtomatsko preveč zakomplicirano.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prihaja nalaganje aplikacij na iOS mimo App Stora (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
8410220 (4633) OutOfTheBox
»

i-Phone - priporočila, nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
508132 (6107) buttcrack
»

Grafične kartice

Oddelek: Strojna oprema
292635 (1718) Magic1
»

Prenosnik do 500 EUR (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6612374 (7218) mtosev
»

Lahek prenosnik v nižjem cenovnem razredu?

Oddelek: Kaj kupiti
322909 (1632) Matej1088

Več podobnih tem