» »

"Demokracija je ogrožena" -- Romunija edišn

"Demokracija je ogrožena" -- Romunija edišn

««
15 / 15
»
»»

Mr.B ::

Gregor P je izjavil:

Oziroma prepustiš ruskim agentom, da širijo tam proti-evropsko propagando.

In to napiše oseba, ki se je na javnem forumu kotekstualno izrekla da ne priznava izraelskega genocida, ker je to ne Evropsko..

Predlagam da nehaš brati, degenerirane socialne medije, ki kot kažejo očitno nimajo interesa evropkega populusa ampk kako se obdržati na oblasti…

Vir 1
State Department attacks Europe over free speech
The EU’s “Orwellian message won't fool the United States,” the State Department said
This Orwellian message won’t fool the United States,” it said. “Censorship is not freedom.

Vir 2
Digital Services Act (DSA) overview
The DSA regulates online intermediaries and platforms such as marketplaces, social networks, content-sharing platforms, app stores, and online travel and accommodation platforms. Its main goal is to prevent illegal and harmful activities online and the spread of disinformation. It ensures user safety, protects fundamental rights, and creates a fair and open online platform environment.

Vir 3
From Germany to the UK, citizens are now routinely targeted for their online statements, writes German-American political scientist Yascha Mounk in his analysis and concludes that freedom of expression in Europe is under threat.
Imagine this scenario: The interior minister of a country that considers itself a democracy reports scores of citizens to the police for making critical statements about her while she is in office. Many of them are given hefty monetary fines or even prison sentences.

Convicted for a satirical meme
In protest, a journalist publishes a satirical meme. It features a real photograph of the interior minister holding a sign that is digitally altered so that, apocryphally, it reads: “I hate freedom of speech.” As if to prove the point, the interior minister reports the journalist to the police. He is duly prosecuted and, after a brief trial, given a seven-month suspended prison sentence.

Ps, ko boš imel čas..
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Gregor P ::

Mr.B je izjavil:

Gregor P je izjavil:

In to napiše oseba, ki se je na javnem forumu kotekstualno izrekla da ne priznava izraelskega genocida, ker je to ne Evropsko..

… jaz seveda nisem napisal nič takšnega, podpirate pa rusofili genocid v Ukrajini in tudi sicer ruske vojne zločine zoper človeštvo nad Ukrajinci.

In to morijo želite očitno z lažno propagando in plačanci razširiti še v Romuniji. Skoraj bi vam uspelo, a ste na srečo tokrat izgubili; kar je sreča tudi za vse nas v EU.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

pangro ::

putinoljubce boli poraz v romuniji, so misil da bodo z nekimi semi nostalgičnimi zgodbami uspel pa tudi če bi bi romuni samo zreduciral demokracijo in putin loverja pospremil na smetišče zgodovine.

Gregor P je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Gregor P je izjavil:

… jaz seveda nisem napisal nič takšnega, podpirate pa rusofili genocid v Ukrajini in tudi sicer ruske vojne zločine zoper človeštvo nad Ukrajinci.

In to morijo želite očitno z lažno propagando in plačanci razširiti še v Romuniji. Skoraj bi vam uspelo, a ste na srečo tokrat izgubili; kar je sreča tudi za vse nas v EU.

No sej te razume, če podpiraš Evropsko podpiranje Genocida v Gazi, potem seveda lahko kafaš take oslarije, vključujoč s tem da imamo v Evropi enega najbolj restriktivnih cenzur sobnega zahoda.
Bodi ponosen da si del sistema, ki deluje kot mora.... S tem da verjetno nisi opazil, da se pripravljajo na zamenjavo ukrajinskega klovna, glede na verjetno spet rekordnega mesečni negativni prirastek ukrajinskega ozemlja ki ga prodajajo EU kot zmago in se zato pogajajo s stališča moči proti Rusiji.
Da enoumje , no si produkt kot se temu reče. Vsak dvom je grožnja demokraciji ali kakorkoli ti to misliš norma.

nejcek74 ::

Mr.B je izjavil:

.. s tem da imamo v Evropi enega najbolj restriktivnih cenzur sobnega zahoda...
...Bodi ponosen da si del sistema, ki deluje kot mora.... .

glede na to da neumorno klobasaš svoj polpismeni rant je ta cenzura bolj šepava, .. če te tako boli biti del tega sistema imaš lepo možnost da izstopiš, Rusi te bojo z veseljem sprejeli kot prostovoljca v ukrajinski mesoreznici. Zraven boš izpolnil še kar nekaj fantazij, od lastne, do naših, pa še Putanovih. Win win za vse.

nejcek74 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

.. s tem da imamo v Evropi enega najbolj restriktivnih cenzur sobnega zahoda...
...Bodi ponosen da si del sistema, ki deluje kot mora.... .

glede na to da neumorno klobasaš svoj polpismeni rant je ta cenzura bolj šepava, .. če te tako boli biti del tega sistema imaš lepo možnost da izstopiš, Rusi te bojo z veseljem sprejeli kot prostovoljca v ukrajinski mesoreznici. Zraven boš izpolnil še kar nekaj fantazij, od lastne, do naših, pa še Putanovih. Win win za vse.

Če Nejček nima proti argumenta na nekoga ki postavi dvom, in kot kaže se postaviš na stran nekoga ki na odprtem forumu podpira genocid, dokler le tega izvajajo naši, resnično ne rabim kaj več zapletanja s tabo...

Če dvomiš da nisi del problema z izjavami kot predstavlja tvoj doprinos, bi se v vsaki resni demokraciji, kjer glave niso oprane in ne živijo v enoumju zagotovo spraševal, kako je recimo možno kaj takega v EU…

The (former) German foreign minister, who has blocked ceasefire efforts, and defended Israeli genocide in Gaza, and refused to enforce ICJ arrest warrants, is in line to be the next UNSG. This is unacceptable.

D3m ::

Gregor P je izjavil:

Še zmeraj so suverenost prepustili Bruslju, tako, kot pri nas.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Vse države članice smo EU prepustili del suverenosti z vstopom v unijo; v tem je vendar poanta EU; za to smo vendar večinsko glasovali. Mislim, kakšne pišete, povsod vidite neke teorije zarote ;((

Prodajali so nam ekonomski benefit.

Nič niso govorili o predaji suverenosti.
|HP EliteBook|R7 8840U|

A ti si sploh si glasoval za EU takrat? Ker jaz sem in sem prej jasno bil javno seznanjen s tem, da se odrečeš delu suverenosti ob vstopu v EU.

Sem bil pa tudi na šolanju v Avstriji v času, ko je Avstrija pristopila v EU in sem lahko že prej prvič doživel, kako to poteka; tudi državljani tam so bili prej seznanjeni s tem, ker to je eden izmed temeljev EU.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Utk ::

EU je ok, neizvoljeni birokrati in v Bruselj poslani doma odsluženi nesposobni politiki niso ok.

To treba ločit, in slej ko prej rešit, drugače bo stvar razpadla. Kar sigurno ne bo dobro.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Gregor P je izjavil:

A ti si sploh si glasoval za EU takrat? Ker jaz sem in sem prej jasno bil javno seznanjen s tem, da se odrečeš delu suverenosti ob vstopu v EU.

Sem bil pa tudi na šolanju v Avstriji v času, ko je Avstrija pristopila v EU in sem lahko že prej prvič doživel, kako to poteka; tudi državljani tam so bili prej seznanjeni s tem, ker to je eden izmed temeljev EU.

Sem.

ZA EU, NE NATO.
|HP EliteBook|R7 8840U|

No, potem si se najbrž informiral za kaj si glasoval? Namreč tudi zaradi tvojega glasu smo del suverenosti prenesli na EU.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Scaramouche3 ::

Gregor P je izjavil:

No, potem si se najbrž informiral za kaj si glasoval? Namreč tudi zaradi tvojega glasu smo del suverenosti prenesli na EU.

Mi še nimamo te ne-suverenosti, kjer zaradi skupne vojske nekaj zgubimo.
Mi imamo veliko negotovost,da nam sploh ne bodo prišli pomagati če zagusti.
Jaz sem takoj za EU vojsko in konec NATO pakta. Pa tudi če se moram nečesa odreči!

Gregor P je izjavil:

Očitno premalo, ker sem bil bombardiran samo s pozitivnimi stvarmi.

Gledano danes, bi glasoval drugače.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Jaz pa ne, ker mi je bilo že takrat povsem jasno za kaj glasujem in kakšne bodo "posledice" glasovanja - predvsem zelo pozitivne za Slovenijo. Sploh pa - ker je to tema - za Romunijo, je EU nekaj najboljšega, kar se jim je zgodilo (oz. za kar so glasovali). Država je v teh letih s pomočjo EU enormno napredovala in to se dejansko tudi vidi razlika v naravi med prej in zdaj.

Gregor P je izjavil:

Jaz pa ne, ker mi je bilo že takrat povsem jasno za kaj glasujem in kakšne bodo "posledice" glasovanja - predvsem zelo pozitivne za Slovenijo. Sploh pa - ker je to tema - za Romunijo, je EU nekaj najboljšega, kar se jim je zgodilo (oz. za kar so glasovali). Država je v teh letih s pomočjo EU enormno napredovala in to se dejansko tudi vidi razlika v naravi med prej in zdaj.

Sej si se odpovedal Suverenosti, pa tu ne samo očitno dostopa do informacij, ampak tudi ekonsmsko, politični, vojaško, svobodo do izražanja in drugačnega mnenja itd.. Danes je Evropa postala praktično že ne sinonim, kako da nekateri ostanejo na položajih uničiš skupnost.

No zato pa še vedno podpira, no se delaš ne opredeljenega glede genocida dokler le tega izvajajo in podpirajo naši.

paradajzos ::

Kjerkoli je treba zagovarajti genocidne naciste, je Mr.B. pripravljen na akcijo. Zagovarja vse diktatorje in tirane, sam pa živi na Zahodu, po katerem vedno pljuva, čeprav mu tukaj paše bolj kot v diktatorskih vukojebinah.

Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:

Kjerkoli je treba zagovarajti genocidne naciste, je Mr.B. pripravljen na akcijo. Zagovarja vse diktatorje in tirane, sam pa živi na Zahodu, po katerem vedno pljuva, čeprav mu tukaj paše bolj kot v diktatorskih vukojebinah.

Sej te razumem, da si se že odločil za enoumje, cenzuro in blokado vsega kar je drugačnega zato pa je stanje n v EU na poti TACO Ameriki… Zato pa zaradi splošnega manjka spadaš v spodnjo kategorizacijo…
The belief or idea that Russia is simultaneously about to collapse, and also take over the world.

SEj te razumem, za tvoje otorke se gre, pustimo da si brez...
This Orwellian message won’t fool the United States,” it said. “Censorship is not freedom.
In the European Union, freedom of speech is a fundamental right, but it's not absolute and is subject to certain restrictions. The EU's approach to free speech balances the protection of individual expression with the need to address harmful content, such as hate speech and disinformation, particularly online. This balance is reflected in the Digital Services Act (DSA) and other regulations aimed at ensuring a safe and democratic online environment.

Bici ::

Mrb ves vesel navija za režim kjer bi ga zaprli zaradi praznega lista.

Klovn.

Hkrati pa se norčuje iz države in skupnosti, ki mu omogoča pravice in svoboščine, da dela tisto zgoraj.

Poldi112 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Mi imamo veliko negotovost,da nam sploh ne bodo prišli pomagati če zagusti.

Nimamo. Nobenega razloga ni, da bi dvomili v skupno obrambo.

Scaramouche3 je izjavil:

Jaz sem takoj za EU vojsko in konec NATO pakta. Pa tudi če se moram nečesa odreči!

Od kje ti ideja, da bo s skupno vojsko kaj drugače? Razen v smislu, da nas bodo švabi lažje ponovno okupirali, ko jim bo enkrat preveč zagustilo in bodo spet dobili na oblast populiste,

Bici je izjavil:

Klovn.

Hkrati pa se norčuje iz države in skupnosti, ki mu omogoča pravice in svoboščine, da dela tisto zgoraj.

Kolega, bralno razumevanje vas daje. Ste pač indoktrinirani v črno-belo razumevanje sveta, za katerega se non-stop borite z ad-hominem napadi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Bici je izjavil:

Klovn.

Slovenija te trenutno še ščiti ja.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Bici je izjavil:

Klovn.

Priznaj da si problem, da rabiš toliko sinonimov... ker si se odločil za prostovoljno cenzuro, in to prostovoljno. Kar je samo poosebi patetično, ko govoriš potem o svobodi. Sploh ko nekod reče da je proti cenzuri in izpadeš s sledečim besednim zvarkom.
Hkrati pa se norčuje iz države in skupnosti, ki mu omogoča pravice in svoboščine, da dela tisto zgoraj
««
15 / 15
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovaški premier Fico ranjen v atentatu, osumljenca pridržali (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
22015547 (5053) Invictus

Več podobnih tem