» »

GSM modul in odpiranje vrat

GSM modul in odpiranje vrat

pia2001slo ::

Zdravo,

nabavil sem GSM modul za odpiranje dvoriščnih vrat..ali mi lahko nekdo napiše po korakih kako recimo aktiviram BOB kartico (ali je kaj bolj ugodnega), da bo strošek čimmanjši oz. da ne bi bilo potrebno vsake 3 mesece podaljševati oz. dodajati sredstev ?

hvala za nasvete

Utk ::

Ne vem kako ima bob, pri hotu kupiš kartico za 2 evra, aktiviraš "naročnino" po porabi in ti vsakih 30 dni potegne s kreditne ali trajnika kolk si porabil. 4 cente za MB, ta vrata pa kaj veliko ne morejo porabit menda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

mm&r ::

Mogoče ti kaj takega prav pride:

https://1nce.com/en-eu/1nce-connect/10-...

Nikonja ::

zakaj pa rabiš GSM modul za odpiranje dvoriščnih vrat, predvidevam da imaš wifi doma?

starfotr ::

Moraš imeti bob 4 cente za ta namen.

denabiker ::

Kolega ima nek sistem, ko kar pokliče pa se mu odpre. Po mojem nek GSM modul vezan na elektronsko ključavnico. Nazadnje smo nekaj rabili pa je kar poklical iz službe in se je odprlo.

feryz ::

Kdo pa to nima? Dvoriščna, dvižna, vhodna, bla, bla.
Daljinci in podobna šara so pase. Že kakih deset let nazaj.

Utk ::

In v čem je prednost pred daljincem? V tem, da rabiš naročnino? Prek wifi ok, ampak za wifi ne rabiš več nobenga strašnega modula, vsak kitajska napravica za 10 evrov zmore pognat tist motorček.

kocbek ::

pia2001slo je izjavil:

Zdravo,

nabavil sem GSM modul za odpiranje dvoriščnih vrat..ali mi lahko nekdo napiše po korakih kako recimo aktiviram BOB kartico (ali je kaj bolj ugodnega), da bo strošek čimmanjši oz. da ne bi bilo potrebno vsake 3 mesece podaljševati oz. dodajati sredstev ?

hvala za nasvete

Vzameš bob naročnino 4cente.Registriraš na nekem telefonu,preveriš če deluje,vstaviš v gsm modul in je to to.
Večina teh gsm moduliv je samo za sprejem klicev oz sms sporočil z ukazi.Ker ti ne pošljejo nazaj nobenega sporočila oz klica tudi stroška nimaš.
?????

d4vid ::

feryz je izjavil:

Kakšni GSM moduli, lepo te prosim, saj nismo več v prejšnjem stoletju.
Hišna avtomatizacija s sledilno napravo v avtu, ki ti odpre vrata, ko prideš v bližino doma.
Poleg tega, če prihajaš domov ponoči, avtomatizacija prižge luči okrog hiše.
Novejši avti imajo že integracije za npr. Home Assistant, tako da niti sledilne ne potrebuješ.
Če imaš Android Auto/Apple Carplay, lahko še na zaslon daš tipko in z njo odpiraš/zapiraš vrata...
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

denabiker ::

feryz je izjavil:

A tebi je bolj všeč, da preko telefona odpiraš? Torej moraš odklenit telefon, ajd imaš hitro klicanje na zaslonu, klik, čakaš 7-10 sekund, zakleneš telefon? V vseh avtih imam daljince v sredinski konzoli, pritisnem na tipko, takoj reagira.

Edino kar mi sedaj na pamet pride, da bi imeli vse tako kot na avtu keyless sistem, da se približaš vratom in se kar avtomatsko odpre. Že dolgo nazaj je bil kolega na Kitajskem pri enem, ko poslovno sodeluje z njim in on doma je vse imel avtomatsko in kolikor mi je razlagal, kako je imel, bi bilo res to fajn, tudi privarčuješ mnogo časa, če seštevaš vse sekunde na vseh vratih od garaže, delavnice itd. na daljši časovni rok.

Miki N ::

Fantje, kaj boste delali na stara leta z vsem cajtom, ki ga prišparate z vsemi temi gedžeti na dnevni osnovi. :))

hojnikb ::

več časa bojo mel, da prebirajo facebook in nova24
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kompatibilni daljinec za garazna vrata

Oddelek: Loža
3713474 (1340) c3p0
»

Garažna vrata - frekvence daljincov