Forum » Pomoč in nasveti » Izkušnje z amazon.it
Izkušnje z amazon.it
Akmul55 ::
Zdravo!
Zanimajo me samo vaš izkušnje z nakupom preko trgovine amazon.it
Namreč danes sem zasledil, da prodajajo Meta Quest 3 512gb za 50% off, cena je bila 340€ in prodajalec je bil 3rd party.
Odprl sm chat support in malo spraševal glede prodajalca itd.., pa mi je na chat supportu zagotovil, da bi moralo biti ok. Da ima 75% lajkov + zatrdil mi je, da če bi slučajno to bil "scam", da sem zaščiten s strani Amazona in mi bojo oni povrnili denar.
Ima mogoče kdo izkušnje s tem. Po tem ko mi je vse to zatrdil, sem oddal naročilo, ampak vseeno je nek tisti strah :D imam kak razlog, da me je strah, ali pač če zadeve ne dobim, se pritožim na Amazon in se hitro vse skupaj reši? Sem bil že pripravljen 550€ plačati, pa me je to čisto presenetilo. Če dejansko dobim, sem prihranil 200€ :D
Zanimajo me samo vaš izkušnje z nakupom preko trgovine amazon.it
Namreč danes sem zasledil, da prodajajo Meta Quest 3 512gb za 50% off, cena je bila 340€ in prodajalec je bil 3rd party.
Odprl sm chat support in malo spraševal glede prodajalca itd.., pa mi je na chat supportu zagotovil, da bi moralo biti ok. Da ima 75% lajkov + zatrdil mi je, da če bi slučajno to bil "scam", da sem zaščiten s strani Amazona in mi bojo oni povrnili denar.
Ima mogoče kdo izkušnje s tem. Po tem ko mi je vse to zatrdil, sem oddal naročilo, ampak vseeno je nek tisti strah :D imam kak razlog, da me je strah, ali pač če zadeve ne dobim, se pritožim na Amazon in se hitro vse skupaj reši? Sem bil že pripravljen 550€ plačati, pa me je to čisto presenetilo. Če dejansko dobim, sem prihranil 200€ :D
ZveeZ ::
Ne skrbi, ce se izkaze za scam, bos dobil povrnjen denar.
Lahko pa linkas sem kaj si kupil, pa lahko malo podebatiramo koliksna je moznost, da je scam:)
Lahko pa linkas sem kaj si kupil, pa lahko malo podebatiramo koliksna je moznost, da je scam:)
yayo ::
Kupujem stalno na .it imat tudi njihov Prime, da hodim v Škofije iskat robo v locker, ki je na sami meji. Nikoli problema.
Akmul55 ::
Hvala drugače za odgovore :D vem za naslednjič :D mislim da sem 2x nekaj naročil preko Amazona, pa me je to malo "prestrašilo". Ampak ja, so mi vrnili denar, prodajalca pa naj ne bi bilo več :D tako da očitno je bil scam :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon.it vprašanjeOddelek: Kaj kupiti | 7215 (2189) | bastadu |
» | Poštnina pri vračilu Amazon.deOddelek: Omrežja in internet | 8986 (1544) | tikitoki |
» | Amazon.de nakupOddelek: Loža | 6879 (3163) | mtosev |
» | paypal - kako nazaj do denarjaOddelek: Omrežja in internet | 5809 (4318) | Saintek |