» »

Izkušnje z amazon.it

Izkušnje z amazon.it

Akmul55 ::

Zdravo!

Zanimajo me samo vaš izkušnje z nakupom preko trgovine amazon.it

Namreč danes sem zasledil, da prodajajo Meta Quest 3 512gb za 50% off, cena je bila 340€ in prodajalec je bil 3rd party.

Odprl sm chat support in malo spraševal glede prodajalca itd.., pa mi je na chat supportu zagotovil, da bi moralo biti ok. Da ima 75% lajkov + zatrdil mi je, da če bi slučajno to bil "scam", da sem zaščiten s strani Amazona in mi bojo oni povrnili denar.

Ima mogoče kdo izkušnje s tem. Po tem ko mi je vse to zatrdil, sem oddal naročilo, ampak vseeno je nek tisti strah :D imam kak razlog, da me je strah, ali pač če zadeve ne dobim, se pritožim na Amazon in se hitro vse skupaj reši? Sem bil že pripravljen 550€ plačati, pa me je to čisto presenetilo. Če dejansko dobim, sem prihranil 200€ :D

Goran's Blog ::

Ko sem naročal iz amazon.it je bilo do sedaj vse ok.

ZveeZ ::

Ne skrbi, ce se izkaze za scam, bos dobil povrnjen denar.
Lahko pa linkas sem kaj si kupil, pa lahko malo podebatiramo koliksna je moznost, da je scam:)

Eh nevermind. Nimam sreče, so mi že vrnil denar :D

yayo ::

Kupujem stalno na .it imat tudi njihov Prime, da hodim v Škofije iskat robo v locker, ki je na sami meji. Nikoli problema.

Hvala drugače za odgovore :D vem za naslednjič :D mislim da sem 2x nekaj naročil preko Amazona, pa me je to malo "prestrašilo". Ampak ja, so mi vrnili denar, prodajalca pa naj ne bi bilo več :D tako da očitno je bil scam :D

PINki ::

yayo je izjavil:

Kupujem stalno na .it imat tudi njihov Prime, da hodim v Škofije iskat robo v locker, ki je na sami meji. Nikoli problema.

Lahko razložiš postopek glede tega lockerja? Zna priti prav v prihodnje.

yayo ::

Najbliže meji imaš dva. En je v vhodu discounta Centro Discount Muggia Almerigo, bivša Bata, na italijanski strani mejnega prehoda Škofije, kjer so včasih čevlje prodajali. Drugi je v Briko Centru, malo bolj naprej, v bližini Famile. To je tista italijanska verzija OBIja, kjer prodajajo stvari za dom, vrtnarstvo ipd. Lockerji so podobni našim od GLSja, torej ne gredo not prevelike stvari in niti stvari, ki so vrednejše od določene cifre, verjetno 100 evrov. Lahko pa nekatere prevzameš v Miljah v trafiki blizu lokalne občinske zgradbe. Prime naročnina na .it je letna 50 evrov, mesečna 5. Poštnina do lockerjev je brezplačna, kopristiš lahko Prime popuste, imaš zastonj Prime TV (nekaj kot Netflix). Včasih so lockerji precej zasedeni tako, da moraš večkrat pregledat, amazon marketplace third party trgovci včasih ne pošiljajo v lockerje.
Ko tvoj nakup pride v locker dobiš po mailu kodo za odpreti predal. QR skener ne deluje dobro, raje vpiši ročno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

zodiak ::

Akmul55 je izjavil:

Zdravo!

Zanimajo me samo vaš izkušnje z nakupom preko trgovine amazon.it

Namreč danes sem zasledil, da prodajajo Meta Quest 3 512gb za 50% off, cena je bila 340€ in prodajalec je bil 3rd party.

Odprl sm chat support in malo spraševal glede prodajalca itd.., pa mi je na chat supportu zagotovil, da bi moralo biti ok. Da ima 75% lajkov + zatrdil mi je, da če bi slučajno to bil "scam", da sem zaščiten s strani Amazona in mi bojo oni povrnili denar.

Ima mogoče kdo izkušnje s tem. Po tem ko mi je vse to zatrdil, sem oddal naročilo, ampak vseeno je nek tisti strah :D imam kak razlog, da me je strah, ali pač če zadeve ne dobim, se pritožim na Amazon in se hitro vse skupaj reši? Sem bil že pripravljen 550€ plačati, pa me je to čisto presenetilo. Če dejansko dobim, sem prihranil 200€ :D

Italijani so svoj čas radi dajali cigle v pakete....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

amazon prime? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9528760 (1546) tikitoki
»

Amazon.it vprašanje

Oddelek: Kaj kupiti
367316 (2290) bastadu
»