» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
342 / 342
»
»»

mtosev ::

Upam, da demokrat zmaga. Samo ne vem, če bo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Pithlit ::

Life is as complicated as we make it...

AvtoR ::

Svet gre res v PM!

asinhronc ::

Trump's Proposal to Rename New Mexico

President Donald Trump has recently suggested renaming New Mexico to "New America." This idea was shared through social media posts where he displayed maps showing the name change, with "Mexico" crossed out and replaced by "America."

pegasus ::

DarwiN ::

To je bila grožnja preostalemu svetu, da če države ne prenehajo prodajat ameriških obveznic, je pripravljen uporabiti vojaško silo. Evropi že celo leto grozi glede teh obveznic. Tokrat je šel še korak dlje, četudi v "just kidding" duhu. Čeprav - ranjena zver, potisnjena v kot, je najbolj nevarna.

Might makes right. To je celotno bistvo ameriške zunanje politike pod tem fašističnim režimom.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Pithlit ::

https://comicbookmovie.com/tv/dc/lanter...

Green lantern :)) Sej bi mela vedro kokic, če vse to ne bi imelo prekleto realnih posledic za cel svet.
Life is as complicated as we make it...

asinhronc je izjavil:

President Donald Trump has recently suggested renaming New Mexico to "New America." This idea was shared through social media posts where he displayed maps showing the name change, with "Mexico" crossed out and replaced by "America."

Haha :D

karafeka ::

Ko pa kdo drug začne s takimi in ima obešene zemljevide v pisarni (Orban recimo), pa vsi zgroženi...

DarwiN ::

Oooooouuu, a ni to cute? Človek postane kar malo čustven ob tako ljubečih posnetkih. 8-)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

karafeka ::

Če bi le vse njihove zasebne pogovore in dogovore snemali. Bi se hitro pokazalo, kaki idioti so vsi po vrsti.

PovemVfaco ::

asinhronc je izjavil:

Epstein files j treba preimenovat v America files

T440 ::

Če bi se EU državljani 50% manj ukvarjali z ZDA in 50% več z lastnimi (EU) težavami, bi bila prihodnost 100% boljša.

Goran10 ::

DarwiN je izjavil:

Oooooouuu, a ni to cute? Človek postane kar malo čustven ob tako ljubečih posnetkih. 8-)

teli trumpovi kekci mislijo koliko bodo zaslužili z rusi. nič ne bodo ker levji delež pobere kitajska.

asinhronc ::

T440 je izjavil:

Če bi se EU državljani 50% manj ukvarjali z ZDA in 50% več z lastnimi (EU) težavami, bi bila prihodnost 100% boljša.

Če se Trump ne bi obnašal kot slon v trgovini s porcelanom, bi imeli državljani EU 50 % manj težav. Iz surove nafte se ne izdeluje samo pogonsko gorivo... "Greenwashing" in kratkovidnost sta v Evropi kar resen problem. Tako pa se preprosto lahko obnašamo kot da smo v cirkusu. Nekdo je pač klovn.

Zgodovina sprememb…

T440 ::

Gledano realno je trenutno
trgovina s porcelanom cel (globaliziran) svet, najbolj neroden slon v njej pa EU. Pa ne samo neroden, še napol na inalidskem vozičku.
ZDA niso neroden slon, so razpizden nosorog, ki namerno tepta vse.

bm1973 ::

T440 je izjavil:

Bravo, to bi pomagalo...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
««
342 / 342
»
»»