Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi

Unilseptij ::
Trump ni nič povedal o Ukrajini ali Gazi, nakladal je, da se je kar kadilo, bog se usmili tistih, ki ga (še) jemljejo resno...

Okapi ::
Dva stavka, štiri laži.. Če nebi vedel bolje, bi te zdaj vprašal, če si Trump supporter.
Odgovor bi bila peta laž.

gozdar1 ::
Med tem ccp na novo pišejo zgodovino ww2, kjer so lastoročno premagali japonce.
https://ipdefenseforum.com/2025/09/ccp-...

paradajzos ::
Med tem ccp na novo pišejo zgodovino ww2, kjer so lastoročno premagali japonce.
Ja sej partizani so pa Nemce in Italijane.

gozdar1 ::
Morda trump in druščina po vsem tem končno spoznajo, kdo so zavezniki.
Putin nikoli ni bil frend in oslabljena rusija je tako v evrpskem kot ameriškem interesu.
Putin se lahko sprehaja po aziji ampak njegova obsesija je evropa.
Si pa predstavljam, da imajo določeni krogi v zda ekonomske interese v rusiji (kaki biznisi z nafto za kako multinacjonalko,..) in potem to vpliva na celotno zunanjo politiko.
Putin nikoli ni bil frend in oslabljena rusija je tako v evrpskem kot ameriškem interesu.
Putin se lahko sprehaja po aziji ampak njegova obsesija je evropa.
Si pa predstavljam, da imajo določeni krogi v zda ekonomske interese v rusiji (kaki biznisi z nafto za kako multinacjonalko,..) in potem to vpliva na celotno zunanjo politiko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gozdar1 ()

May President Xi and the wonderful people of China have a great and lasting day of celebration. Please give my warmest regards to Vladimir Putin, and Kim Jong Un, as you conspire against The United States of America
Pa ne da bo Trump končno ugotovil, da Putin ni ameriški prijatelj, temveč nasprotnik?

KBraneK007 ::
Bolje pozno kot nikoli pravijo. Kot zgleda ga je putler res peljal scat. Verjetno bodo sledile jake poteze sedaj upam, da bodo uspešne.

Chalky ::
CNN is giving the chinese military parade more positive press than they gave to President Trump's parade.
https://x.com/GuntherEagleman/status/19...
Na CNN so navdušeni nad Kitajsko parado. Tisti Kaitlan Collins kar sline tečejo iz ust.
https://x.com/GuntherEagleman/status/19...
Na CNN so navdušeni nad Kitajsko parado. Tisti Kaitlan Collins kar sline tečejo iz ust.

fikus_ ::
Te kaj boli?!
Kitajci so bolj disciplinirani, znajo narediti parado z več reda,...
RU se kaj zalomi, pod Kimom pa ni dobro delat napak.
Kitajci so bolj disciplinirani, znajo narediti parado z več reda,...
RU se kaj zalomi, pod Kimom pa ni dobro delat napak.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()

Na kitajski paradi je bilo mogoče videti nekaj novih vrst orožja, na trumpovi pa bore malo.

Scaramouche3 ::
paradajzos je izjavil:
Ja sej partizani so pa Nemce in Italijane.
Naj uganimo, v resnici so jih tvoji.?

paradajzos ::
Moji - partizani - jih niso. A so jih tvoji kokardarji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

DarwiN ::
Hah, sem ravno te dni iskal filme o pandemijah, pa bom očitno lahko kar v živo spremljal podelitve Darwinovih nagrad v naslednjih letih, ko bodo trumptardi začeli padat kot hruške, tko kot med kovidom. No, problem je, ker bodo umirali nedolžni otroci!
Da še enkrat spomnim na ta fascinanten grafikon, ki kaže stanje po tem, ko so cepiva postala splošno dostopna in so Trumpkoti začeli padat skoraj 3x hitreje od razumnih ljudi:
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

mtosev ::
Na kitajski paradi je bilo mogoče videti nekaj novih vrst orožja, na trumpovi pa bore malo.
Ja gledam sem cnn in videl sem ogromno orožja in drugih naprednih igračk. A bi nas na zahodu rabilo skrbeti?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

lynxslo5 ::
Na Bidenovi paradi bi pa videli Batmana, Supermana in transseksualce oblečene v rozaste vojaške uniforme.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lynxslo5 ()

Goran10 ::
Je appeasementa konec?
The Pentagon was instructed today to begin preparations for war with Russia and China for "deterrence" as the U.S. President openly accuses the "Axis powers" of conspiring against the USA.
Za začetek bi blo fajn da pridejo v ukrajino f35 da najprej počedjo s tistimi su kantami ki odmetavajo jadralne bombe. Potem pa začnejo petardirat ruse na tleh. Vsako jedrsko grožnjo se pa izenači. Ostalo počedjo ukrajinci.
The Pentagon was instructed today to begin preparations for war with Russia and China for "deterrence" as the U.S. President openly accuses the "Axis powers" of conspiring against the USA.
Za začetek bi blo fajn da pridejo v ukrajino f35 da najprej počedjo s tistimi su kantami ki odmetavajo jadralne bombe. Potem pa začnejo petardirat ruse na tleh. Vsako jedrsko grožnjo se pa izenači. Ostalo počedjo ukrajinci.