Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi
DarwiN ::
Če smo že pri kristjanih.
Tip je kar naenkrat zaskrbljen glede pravnih pooblastil, loooooool. Drgač igra diktatorja, se požvižga na sodnike in vse skupaj, zdaj pa ga kar naenkrat skrbi, kaj mu je dovoljeno in kaj ne... Bog ne daj, da bi slučajno prekoračil kakšno svojo pooblastilo. \o/ :SSSSSSSSS
Pa seveda, kot vedno, laže kot prasica. Nobenih "conflicting oppinions" ni dobil.. Dva sodišča sta izrekla, naj financira SNAP oziroma da celo mora uporabit tista sredstva.
In tako bo 16 milijonov najrevnejših otrok v Ameriki začelo stradat.
Tko je, ko so pravi kristjani na oblasti. (81% vseh belih evangeličanov je volilo Trumpa)
Tip je kar naenkrat zaskrbljen glede pravnih pooblastil, loooooool. Drgač igra diktatorja, se požvižga na sodnike in vse skupaj, zdaj pa ga kar naenkrat skrbi, kaj mu je dovoljeno in kaj ne... Bog ne daj, da bi slučajno prekoračil kakšno svojo pooblastilo. \o/ :SSSSSSSSS
Pa seveda, kot vedno, laže kot prasica. Nobenih "conflicting oppinions" ni dobil.. Dva sodišča sta izrekla, naj financira SNAP oziroma da celo mora uporabit tista sredstva.
Tko je, ko so pravi kristjani na oblasti. (81% vseh belih evangeličanov je volilo Trumpa)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

mtosev ::
Ma ja. Pač bodo Američani še 3 pa pol leta trpeli s trumptardom. No ja to so tudi želeli.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
AvtoR ::
IgorCardanof ::
Ce levicarji zagovarjatw pokol kristjanov, to se ne pomeni, da je to pocetje okej.
Podpiram akcije Trumpa. Dokler si vodilni ma svetu, je pac tvoja dolznost, da odsteanjujes zlo z zemeljske oblasti.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Levičarji zagovarjajo pokol kristjanov tako kot ti zagovarjaš pedofilijo.

Ma ja. Pač bodo Američani še 3 pa pol leta trpeli s trumptardom.
And the rest of the world!
Vem ja. Bomo že preživeli. Smo njegov prvi mandat tudi preživeli in bomo tudi tega.
tikitoki ::
TRUMP: I renovated the Lincoln Bathroom in the White House. It was renovated in the 1940s in an art deco green tile style, which was totally inappropriate for the Lincoln Era. I did it in black and white polished Statuary marble. This was very appropriate for the time of Abraham Lincoln and, in fact, could be the marble that was originally there!
BEFORE:
AFTER (The Refurbished Lincoln Bathroom in the White House -- Highly polished, Statuary marble!):
Izjemno lepo, prej je zgledalo kot v kakšnem zaporu, izjemno grde barve in vse zastarelo. Me pa počasi skrbi ves ta zlato od ročk, tuša, WC-ja, celo koš za smeti je v zlati barvi...očitno res misli ostati v Hiši do konca svojega življenja lol.
Ubozec onaniras na slike renovacije kopalnice. Da ne govorimo o stilu, ki veliko pove o narocniku storitve.
gozdar1 ::
IgorCardanof je izjavil:
Ce levicarji zagovarjatw pokol kristjanov, to se ne pomeni, da je to pocetje okej.
Podpiram akcije Trumpa. Dokler si vodilni ma svetu, je pac tvoja dolznost, da odsteanjujes zlo z zemeljske oblasti.
Zato ti ni trba v afriko ampak se dogaja precej bliže, kako to, da trump to precej mirno gleda?
Problem pri tem "odstranjevanju zla" je v tem, da sam Trump in njegov Swamp predstavljata zlo... Tko da se poraja vprašanje: lahko zlo odstranjuje zlo?
Na primer: Research finds more than 14 million preventable deaths by 2030 if USAID defunding continues, including more than 4 million children under five.
Kaj je to drugega kot zlo? Ko najbogatejša država v zgodovini človeštva tako nenadoma brez predhodne najave ukine ves drobiž, ki je reševal milijone življenj otrok..
Še enkrat: kristjani na oblasti.. What would Jesus do?
Na primer: Research finds more than 14 million preventable deaths by 2030 if USAID defunding continues, including more than 4 million children under five.
Kaj je to drugega kot zlo? Ko najbogatejša država v zgodovini človeštva tako nenadoma brez predhodne najave ukine ves drobiž, ki je reševal milijone življenj otrok..
Še enkrat: kristjani na oblasti.. What would Jesus do?
kow ::
Kaksen nizkoten clovek si ti, Darwin. To je neverjetno. Kaj pises po slo-techu? Pojdi delat in daruj vse prihodke ubogim po svetu. Se ti ne ljubi, a?
Lahko si gres pogledati kaj je uspelo Opeki na Madagaskarju.
USA nic ne dolguje otrokom po svetu, razen v tvojem bolnem umu. Intuitivno, bi ti predlagal da gres resevati romske otroke po vseh teh nelegalnih naseljih. Namesto, da pises po slo-techu, jih gres lahko uciti higiene, kuhanja, aritmetike itd.
Nihce ti ne preprecuje "borbo proti revscini in krivicam". Sploh pa ne ZDA ali Trump.
USA nic ne dolguje otrokom po svetu, razen v tvojem bolnem umu. Intuitivno, bi ti predlagal da gres resevati romske otroke po vseh teh nelegalnih naseljih. Namesto, da pises po slo-techu, jih gres lahko uciti higiene, kuhanja, aritmetike itd.
Nihce ti ne preprecuje "borbo proti revscini in krivicam". Sploh pa ne ZDA ali Trump.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

Scaramouche3 ::
Kaksen nizkoten clovek si ti, Darwin. To je neverjetno. Kaj pises po slo-techu? Pojdi delat in daruj vse prihodke ubogim po svetu. Se ti ne ljubi, a?
USA nic ne dolguje otrokom po svetu, razen v tvojem bolnem umu.
Najlažje je biti radodaren, ko to ni tvoj denar.
Da bi Slovenija dajala desetine milijonov Afričanom in bi zaradi tega mi to čutili, bi bil drugačen.
Dejstvo je da večina tega denarja ponikne in si ga razdelijo politiki in bogati.
In tudi če lahko hraniš Afriko,se bodo samo še bolj množili in za 30 let bo 2x prebivalstva.
Hočeš rečt, da bi Jezus raje dal triljone davčnih odpustkov najbogatejšim Američanom kot par tolarjev drobiža za reševanje najrevnejših afriških otrok?
Seveda niso nič dolžni, ampak če najbogatejša država ne bo pomgala, kdo bo potem pomagal? V zadnjih 20 letih so s tem drobižem rešili milijone otrok, pa se Ameriki to ni čisto nič poznalo v denarnici... Govorimo o ~0.00000000000000000000000000000001% budgeta. In govorimo o daleč najbogatejši državi na svetu..
Ampak ti raje rečeš: ko jim jebe mater..
Kdo ima potem bolni um? Jaz ali ti?
p.s: v zadnjih 20 letih naj bi preko USAID rešili 91 milijonov življenj.. Je bila to napaka po tvojem moralnem mnenju, kowček?
Zgodovina sprememb…
Lol. Spet whataboutism. Raje napisi koliko ti darujes? Ce imas 100 milijonov premozenja ali 1 milijon premozenja, je popolnoma vseeno. Zlahkoto lahko prezivis in imas ogromno viskov. Koliko premozenja razdas?
Zakaj pises po forumih, namesto da bi delal. Ravno prej sem videl, da Albanci delajo na polno tudi cez praznike. Ti pa zabusavas in jokas nad grdo Murico. Res si nemoralen.
Zakaj pises po forumih, namesto da bi delal. Ravno prej sem videl, da Albanci delajo na polno tudi cez praznike. Ti pa zabusavas in jokas nad grdo Murico. Res si nemoralen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

Lol. Spet whataboutism. Raje napisi koliko ti darujes? Ce imas 100 milijonov premozenja ali 1 milijon premozenja, je popolnoma vseeno. Zlahkoto lahko prezivis in imas ogromno viskov. Koliko premozenja razdas?
Za njega je to reševanje, namesto,da bi sami kaj naredili, po njegovo bi Amerika morala živeti ves reven svet, tako kot bogati v Sloveniji.
Samo on ne!
Če ti daješ revnim denar se bodo še bolj množili, če jih naučiš, se bodo preživeli.
On je za prvo opcijo..seveda ne z njegovim denarjem..
Lol. Spet whataboutism.
Lol. Spet slamnati možje.
Se ti osebno aktivno boriš proti pedofiliji? Ker če se ne, potem si pro-pedofilija oziroma te pedofilija ne moti. To je tvoj argument?
Koliko si daroval za boj proti pedofiliji, kow?
Zgodovina sprememb…
Zdaj bos pa se bedarije pisal? A sem se kje pritozeval, da morajo pedofilijo v Sloveniji resiti Norvezani?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: DarwiN ()

Zdaj bos pa se bedarije pisal? A sem se kje pritozeval, da morajo pedofilijo v Sloveniji resiti Norvezani?
Kaj sem kje napisal, da Američani morajo darovat v Afriko?
Bottom line je, da so rešili ~91 milijonov življenj, zdaj pa so prišli pravi kristjani na oblast in bodo otroci umirali, ker ne bodo imeli dostopa do zdravil za ~10 centov.
Toliko o bolnem umu.
Zgodovina sprememb…

Jaz ne vem za vas, a jaz sem že doniral doctors without borders, polish red cross za pomoč Ukrajincem, UN world food programme, UN refugee agency, save the children etc... Pa še kaj bi se našlo. Sem sedaj na hitro pogledal na revolutu komu sem že doniral.
Piše, da sem do sedaj doniral 360eur. Nekaj je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Sem tudi jaz doniral.. Ampa tudi če ne doniraš, še vedno se lahko zavzemaš, da tvoja država donira in posledično ti doniraš par centov svojega davkoplačevalskega denarja.. Podobno kot se lahko zavzemaš za prehod na zeleno energijo, a se hkrati voziš z letalom v službo.. Tko kot očitajo Greti in vsem drugim zelencem. Ti ljudje se zavzemajo za čimprejšnji prehod na čistejše vire, kljub temu da sami onesnažujejo.. Osebna odgovornost je ena stvar, druga stvar je pa, ko celotna industrija preide k bolj čistim virom. V Ameriki denimo voliš demokrate in si lahko prepričan, da se bo več vlagalo v zeleno energijo in bodo električna potniška letala prej zacvetela.. In se bo Leo Di Caprio na čistejši način vozil po svetu. Po drugi strani pa voliš republikance in no, sej vidimo.
Bellator ::
Sem tudi jaz doniral.. Ampa tudi če ne doniraš, še vedno se lahko zavzemaš, da tvoja država donira
Največkrat tisti, ki so zaposleni v JS, in pa tisti, ki so zaposleni kot fikusi v podjetju staršev.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
Chalky ::
Kar se tiče Nigerije je imo problem predvsem to da se Američani bojijo da se bo tudi v Afriki zgodilo podobno kot na Bližnjem Vzhodu kjer so skoraj vsi kristjani izginili in celega območja in jih zdaj tam praktično ni. V Afriki je vse skupaj bistveno bolj zapleteno ker je celoten kontinent skoraj 50-50 kar se tiče Muslimanov in Kristjanov, v Nigeriji je 52-48 v prid Muslimanov in se ta razlika samo še povečuje. Tudi na splošno Muslimanska vira postaja precej bolj popularna kot Kristjanska to pa predvsem zaradi pranje možganov s strani MS medijev kjer na Zahodu Kristjanstvo pomeni nekaj negativnega ter MS mediji na zakriti način neprestano želijo enačiti Kristjansko z opresijo.
Potem imaš pa še drugi faktor in sicer na Muslimanski svet počne ravno nasprotno in na polno promovira in spodbuja svojo vero in zato zdaj tudi pokoli v Afriki in še kje drugje. Sicer jaz nisem veren in spoštujem vse vere tega sveta ampak to kar se zdaj dogaja je točno to kar opisujem zgoraj.
Sem šel preverjati in kot kaže je Kristjanov še vedno več kot Muslimanov na svetu, ampak se številka iz leta v leto krči in projekcije kažejo da bo Muslimanska populacija okoli leta 2050 postala večja od Kristjanske.
Vse države na svetu bi morale storiti vse da se ustavijo verske vojne. V Nigeriji očitno namerno mižijo, podobno se dogaja še v kar nekaj Afriških državah in tudi jasno na Bližnjem Vzhodu.
Ne smemo pa metati vse v isti koš ker to kar se dogaja v Nigeriji je predvsem delo Boho Harama, ki zagotovo ne predstavljajo Muslimane in tu bi se morala zgraditi koalicija da kjerkoli na svetu takšne skupine začnejo napadati ljudi, da se jih takoj izbriše in uniči.
Potem imaš pa še drugi faktor in sicer na Muslimanski svet počne ravno nasprotno in na polno promovira in spodbuja svojo vero in zato zdaj tudi pokoli v Afriki in še kje drugje. Sicer jaz nisem veren in spoštujem vse vere tega sveta ampak to kar se zdaj dogaja je točno to kar opisujem zgoraj.
Sem šel preverjati in kot kaže je Kristjanov še vedno več kot Muslimanov na svetu, ampak se številka iz leta v leto krči in projekcije kažejo da bo Muslimanska populacija okoli leta 2050 postala večja od Kristjanske.
Vse države na svetu bi morale storiti vse da se ustavijo verske vojne. V Nigeriji očitno namerno mižijo, podobno se dogaja še v kar nekaj Afriških državah in tudi jasno na Bližnjem Vzhodu.
Ne smemo pa metati vse v isti koš ker to kar se dogaja v Nigeriji je predvsem delo Boho Harama, ki zagotovo ne predstavljajo Muslimane in tu bi se morala zgraditi koalicija da kjerkoli na svetu takšne skupine začnejo napadati ljudi, da se jih takoj izbriše in uniči.
UkrFTW!! ::
Izjemno lepo, prej je zgledalo kot v kakšnem zaporu, izjemno grde barve in vse zastarelo. Me pa počasi skrbi ves ta zlato od ročk, tuša, WC-ja, celo koš za smeti je v zlati barvi...očitno res misli ostati v Hiši do konca svojega življenja lol.
Tebi se sanja ne, kaj je lepo. Trumpu pa se manj.
PovemVfaco ::
Tebi se sanja ne, kaj je lepo. Trumpu pa se manj.
Ka ne, trump je lep
Tm v kopalnic pa manjkajo kke zavese, brisače pa mantli v gepard al pa tiger vzorcu, pol bi blo perfect
Jaz ne vem za vas, a jaz sem že doniral doctors without borders, polish red cross za pomoč Ukrajincem, UN world food programme, UN refugee agency, save the children etc... Pa še kaj bi se našlo. Sem sedaj na hitro pogledal na revolutu komu sem že doniral.Piše, da sem do sedaj doniral 360eur. Nekaj je.
A nisi brezposeln?
Sem tudi jaz doniral.. Ampa tudi če ne doniraš, še vedno se lahko zavzemaš, da tvoja država donira in posledično ti doniraš par centov svojega davkoplačevalskega denarja.. Podobno kot se lahko zavzemaš za prehod na zeleno energijo, a se hkrati voziš z letalom v službo.. Tko kot očitajo Greti in vsem drugim zelencem. Ti ljudje se zavzemajo za čimprejšnji prehod na čistejše vire, kljub temu da sami onesnažujejo.. Osebna odgovornost je ena stvar, druga stvar je pa, ko celotna industrija preide k bolj čistim virom. V Ameriki denimo voliš demokrate in si lahko prepričan, da se bo več vlagalo v zeleno energijo in bodo električna potniška letala prej zacvetela.. In se bo Leo Di Caprio na čistejši način vozil po svetu. Po drugi strani pa voliš republikance in no, sej vidimo.
Lahko si tudi tiho in kopljes jarke. Ali strizes. Ter dejansko prispevas kaj uporabnega druzbi v kateri zivis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
sbawe64 ::
Demokrati delajo vse, da ne izgubijo svoje volilne baze:
https://x.com/elonmusk/status/198507996...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
TRUMP SAYS THE SUPREME COURT TARIFF CASE IS "ONE OF THE MOST IMPORTANT IN U.S. HISTORY
Next week's Case on Tariffs is one of the most important in the History of the Country. If a President is not allowed to use Tariffs, we will be at a major disadvantage against all other Countries throughout the World, especially the "Majors." In a true sense, we would be defenseless! Tariffs have brought us Great Wealth and National Security in the nine months that I have had the Honor to serve as President. The Stock Market has hit All Time Highs many times during my short time in Office, with virtually No Inflation, and National Security that is second to none. Our recent successful negotiation with China, and many others, put us in a strong position only because we had Tariffs with which to negotiate fair and sustainable Deals. If a President was not able to quickly and nimbly use the power of Tariffs, we would be defenseless, leading perhaps even to the ruination of our Nation. The only people fighting us are Foreign Countries who for years have taken advantage of us, those who hate our Country and, the Democrats, because our numbers are insurmountably good. I will not be going to the Court on Wednesday in that I do not want to distract from the importance of this Decision. It will be, in my opinion, one of the most important and consequential Decisions ever made by the United States Supreme Court. If we win, we will be the Richest, Most Secure Country anywhere in the World, BY FAR. If we lose, our Country could be reduced to almost Third World status -- Pray to God that that doesn't happen!
https://truthsocial.com/@realDonaldTrum...
https://x.com/howardlutnick/status/1985...
Next week's Case on Tariffs is one of the most important in the History of the Country. If a President is not allowed to use Tariffs, we will be at a major disadvantage against all other Countries throughout the World, especially the "Majors." In a true sense, we would be defenseless! Tariffs have brought us Great Wealth and National Security in the nine months that I have had the Honor to serve as President. The Stock Market has hit All Time Highs many times during my short time in Office, with virtually No Inflation, and National Security that is second to none. Our recent successful negotiation with China, and many others, put us in a strong position only because we had Tariffs with which to negotiate fair and sustainable Deals. If a President was not able to quickly and nimbly use the power of Tariffs, we would be defenseless, leading perhaps even to the ruination of our Nation. The only people fighting us are Foreign Countries who for years have taken advantage of us, those who hate our Country and, the Democrats, because our numbers are insurmountably good. I will not be going to the Court on Wednesday in that I do not want to distract from the importance of this Decision. It will be, in my opinion, one of the most important and consequential Decisions ever made by the United States Supreme Court. If we win, we will be the Richest, Most Secure Country anywhere in the World, BY FAR. If we lose, our Country could be reduced to almost Third World status -- Pray to God that that doesn't happen!
https://truthsocial.com/@realDonaldTrum...
https://x.com/howardlutnick/status/1985...
A kongres in senat sta od Trumpa naprej "for the lulz" ?
Tile predsedniški odloki za vse mogoče so že na ravni kakšnega diktatorja iz Turkmenistana...
Tile predsedniški odloki za vse mogoče so že na ravni kakšnega diktatorja iz Turkmenistana...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
New: president trump urges republicans to "terminate the filibuster"
terminate the filibuster, not just for the shutdown, but for everything else. we will get all of our common sense policies approved (voter id, anyone? ) and make america great again! remember, the democrats will do it immediately, as soon as they get the chance. our doing it will not give them the chance. republicans, be tough and smart! the dems are crazed lunatics, they will not open up our country no matter how many people are irreparably harmed!
https://truthsocial.com/@realdonaldtrum...
terminate the filibuster, not just for the shutdown, but for everything else. we will get all of our common sense policies approved (voter id, anyone? ) and make america great again! remember, the democrats will do it immediately, as soon as they get the chance. our doing it will not give them the chance. republicans, be tough and smart! the dems are crazed lunatics, they will not open up our country no matter how many people are irreparably harmed!
https://truthsocial.com/@realdonaldtrum...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
VELIKE ČRKE SO KRIČANJE !
Naj to nekdo pove velikemu Vodji ?
Naj to nekdo pove velikemu Vodji ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Demokrati delajo vse, da ne izgubijo svoje volilne baze:
Elon Musk goes on Joe Rogan and tears the mask off, exposing exactly why Democrats are prolonging the government shutdown and fighting to keep the money flowing to criminal aliens
“The reason you have this standoff is because if the hundreds of billions of dollars to create a financial incentive to like to have this giant magnet to attract illegals from every part of Earth to these states, if that is turned off, the illegals will leave because they're no longer being paid to come to the United States and stay here.”
“They will lose a lot of voters. The Democratic Party will lose a lot of voters.
https://x.com/bennyjohnson/status/19843...
Musk lepo razloži zakaj se demokrati tako močno borijo za trenutni shutdown. Celoten načrt jim visi na nitki. Shutdown še vedno traja in to že 30+ dni, in očitno se še nekaj časa ne bo spremenilo. Demokrati vedo da na pošten način ne morejo dobiti volitev zato želijo storiti vse da se preko iniciative v državo pripelje čim več ilegalcev, v milijonih ki bodo potem ko ne bo potrebno ID-ja, volili za njihovega kandidata. Trump, se na srečo ni premaknil niti za en milimeter in ne bo popustil niti za milimeter.
Elon Musk on California:
"The homeless industrial complex is really dark man. The network of NGOs should be called, like, the drug zombie farmers. Homeless is the wrong word. Like homeless implies that somebody got a little behind on their mortgage payments, and if they just got a job offer, they'd be back on their feet. But someone who's, I mean, you see these videos of people that are just shuffling, you know, they're on the fentanyl, they're like, you know, taking a dump in the middle of the streets. You know, they got, like, open sores and stuff. They're not like one drop off or away from getting back on their feet, right? This is not a homeless. It's a propaganda word, right?
San Francisco has got this taxes, this gross receipts tax. It's not even on revenue, it's on all transactions, which is why stripe and square and how much financial companies had to move out of San Francisco."
https://x.com/cb_doge/status/1984324734...
@Darwin se spomniš ko sem ti govoril da namerno puščajo brezdomce na ulici ker s tem dobijo denar pod demokratsko vlado preko katerega si potem polnijo žepe. In ko sem ti omenil da namerno ne želijo rešiti tega problema ker lahko potem vedno fektarijo za dodaten denar? Vsi vedo da v Kaliforniji prav zaradi tega ne želijo rešiti problem "brezdomstva" in fantanil zombijev, ker potem ne bodo več prejemali denarja. Podobno kot Prison Industrial Complex, praktično povsem enak končni cilj.
jimyboy ::
Trump pripravlja vojsko na zemeljsko invazijo na Mehiko proti kartelom. Ali lahko gre kaj narobe ?
https://www.independent.co.uk/news/worl...

Če to naredi je resno bolj nor kot se dela
Si predstavljate, da bi Kanada začela bombardirat ZDA zaradi tihotapljenja orožja v njihovo državo... "The American gun smugglers are killing our people... Illegal guns are pouring into our country.. The US governement doesn't do anything about it".
To se vprašajte trumptardi, ki podpirate vašega ljubljenega mirovnika.
To se vprašajte trumptardi, ki podpirate vašega ljubljenega mirovnika.
LeQuack ::
Američani so bili zmeraj bullyi, odkar so prvi settleji tam pristali naprej. To je del njihove kulture.
Quack !
skumpl ::
Trump pripravlja vojsko na zemeljsko invazijo na Mehiko proti kartelom. Ali lahko gre kaj narobe ?
Če je to res, potem se je oranžnemu res zmešalo. Upam, da se bodo karteli dobro branili.
IgorCardanof ::
Ni jasno od kje prepričanje, da ima kartelska vojska kakršnekoli možnosti proti profesionalni vojski. Sploh proti Ameriški z vsemi možnimi obveščevalnimi podatki.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Unilseptij ::
Mogoče od tam, da če bi bilo tako enostavno, bi popucala že mehiška vojska.... v takih razmerah nobena vojska, niti ameriška, ne more kaj dosti, lahko samo izvajajo posamezne akcije, dokler se ne naveličajo.

čigra ::
Last night, the president's interview on 60 Minutes aired, and it was a DOOZY. One of the most shocking moments came when journalist Norah O'Donnell pressed him on the pardon of crypto criminal Changpeng Zhao, who just so happened to get a pardon after buying $2 billion worth of Trump's cryptocoin.
Ta pokvarjeni retard bo šel v čuzo. Najbrž ne bomo dolgo čakali!
Ta pokvarjeni retard bo šel v čuzo. Najbrž ne bomo dolgo čakali!
pegasus ::
Na dosmrtno pozicijo? 
Kako smo že včasih rekli, posle Tita Tito?
Kako smo že včasih rekli, posle Tita Tito?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pegasus ()
Jutri bodo spet komedije.. Odločitev pokvarjencev na vrhovnem sodišču glede nezakonitih carin... Samo vprašanje, kakšne mentalne akrobacije bodo uprizorili, da upravičijo večino Trumpovih carin.
To dogajanje je bolj napeto kot Santa Barbara. Vsak dan pokne po nekomu.
Če pa magatardi na vrhovnem sodišču slučajno razsodijo v skladu z ustavo in v korist ljudstva, pol pa bo na finančnih trgih pokalo in bo ameriški patriot Chalky najbolj vesel človek na svetu. :D
Pa pomembne volitve so tudi jutri.. Da vidimo, ali bo vse čisto, ali pa bodo demokrati ukradli vse različne bitke s pomočjo ilegalcev. :D
To dogajanje je bolj napeto kot Santa Barbara. Vsak dan pokne po nekomu.
Če pa magatardi na vrhovnem sodišču slučajno razsodijo v skladu z ustavo in v korist ljudstva, pol pa bo na finančnih trgih pokalo in bo ameriški patriot Chalky najbolj vesel človek na svetu. :D
Pa pomembne volitve so tudi jutri.. Da vidimo, ali bo vse čisto, ali pa bodo demokrati ukradli vse različne bitke s pomočjo ilegalcev. :D
Prej bo izvoljen še tretjič.
LOL sem danes zjutraj poslušal njegov intervju za 60 minutes ki je sicer dolg več kot eno uro, ampak tam nekje na sredini ga je vprašala če misli kandidirati še za tretji mandat ali nekaj v tem stilu in je Trump rekel da naj bi bojda imel pravico do še enega mandata ker so bile leta 2020 ukradene volitve in da naj bi bilo nekaj povezano z ustavo, sicer nisem povsem dobro slišal tako da bi moral še enkrat pogledati.
Najbolj smešno je bilo pa tam ko je rekel:
President Trump: "I'm not going to do it by being extorted by the Democrats. "There's something wrong with these people. Schumer is a basket case. He has nothing to lose. He's become -- I just left Japan -- he's become a kamikaze pilot."
BREAKING: The US government shutdown is now expected to last through Thanksgiving, until December 1st, according to Polymarket.
This would mark a 61 DAY shutdown, almost DOUBLING the record. Air traffic control is now short over 3,000+ employees. What is happening here?
Demokrati bodo storili vse da se zavaruje ilegalce, zato so pripravljeni uničiti državo. Mislim da je čas za nuklearno opcijo. To bo zanimivo ker potem bodo sledile konkretne spremembe.
This would mark a 61 DAY shutdown, almost DOUBLING the record. Air traffic control is now short over 3,000+ employees. What is happening here?
Demokrati bodo storili vse da se zavaruje ilegalce, zato so pripravljeni uničiti državo. Mislim da je čas za nuklearno opcijo. To bo zanimivo ker potem bodo sledile konkretne spremembe.