» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
100 / 102
»»

TheTrick ::

Zmeraj bolj diši po vojni. Treba bo paziti na Madžarsko, te ne bodo dolgo čakali da bodo posegli po ozemlju, sploh če se bo pokazala šibkost. Kak Janez bi Orbiju to celo dal v zameno da je potem lahko njegov vazal.

darkolord ::

Malidelničar: ne vem če. Trump je sicer zelo zamerljiv, ampak glede njega osebno. Misliš, da mu je mar, če so hillbilliji užaljeni?

Ampak kar najbolj kaže na to, da mu ne gre za Evropo, je to, da zajebava tudi Kanadčane. Ajde za Mehiko bi še lahko našel kaj. Ampak za Kanado??

bm1973 ::

darkolord je izjavil:

Ampak za Kanado??

Kanada je čisto trans, DEI, woke, in kot taka mu pač ne ustreza...

Pa jo malo zajebava...

mtosev ::

Vidim, da je Trump začel trade war. Upam, da mu Kanadčani vrnejo nazaj.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kodiak ::

Bi rekel, da tukaj niti ni preveč pretiravanja HAHA

endelin ::

Hoover se je tudi preveč igral s carinami 100 let nazaj...>:D

gazibo ::

kodiak je izjavil:

CRINGE 8-O

esel ::

gazibo je izjavil:

kodiak je izjavil:

CRINGE 8-O

Ne, to je zabavno. Cringe je tole.

gazibo je izjavil:

sem ob status in ga nujno potrebujem. en predlog je da naj bi se vpisal na kuharsko v celju (vpisnina 100€) in bi tako pridobil status dijaka. še kakšen predlog

mancslo ::

Kljukec nekaj EU omenja. Naj mu nekdo razloži, da sploh še odkrit nebi bil, če nebi bilo evrope...

Malidelničar ::

Kako mislite, da bo vse to vplivalo na notranjepolitično stabilnost ZDA?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

mancslo ::

Sever jug mogoče spet...

njyngs ::

Malidelničar je izjavil:

Kako mislite, da bo vse to vplivalo na notranjepolitično stabilnost ZDA?

Jaz odkrito povedano pričakujem državljansko vojno, ko bo lokalcem počil film (verjetno šele takrat, ko se resno dvignejo cene - torej ko zakasnjeno uradijo cene novih carin; in ko jih dovolj izgubi službe).

Dobesedno owna državo sedaj, na precej slab način, in vprašanje do kdaj še mislijo to lokalci gledat. Dost republikanskih volilcev je že začelo obračat svoje mnenje, ko jih bo dovolj zna fajn počit. S tem da imajo prebivalstvo nadpovprečno oboroženo, kar so lahko konkretne težave za policijo/vojsko.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Zgodovina sprememb…

• spremenil: njyngs ()

Ok short of civil war.
Ampak, če gledamo politično. Ali je Trump nepričakovano dal Demokratom šanso na naslednjih midterms, če se spravijo skupaj in skulirajo in potem na volitvah 2028?

c3p0 ::

Malidelničar je izjavil:

Je pa res, da imam občutek, da so se Američani odločili, da obračunajo z Evropo.

Za kazen.

Na spletu se tudi vedno bolj čuti prezir Američanov do Evropejcev - recimo a ste vedeli, da na temo financ mladi Američani Evropejce zajebavajo, da smo mi 'Europoors'? :)

Čudno, pa hodim po EU in povsod polno Američanov. Ni jih težko najti, so zelo glasni. A ne bi ostali v svojem tent raju?

Sicer pa, kdo je širil NATO na meje Rusije, kljub sporazumom in sprovociral Putkota? Pa evromajdan in razni CxA podvigi.

To da so zdaj neki užaljeni kalimeroti, je vsaj neokusno. Najprej zakuhajo sranje, potem pa roke stran, podlo.

Malidelničar je izjavil:

Ok short of civil war.
Ampak, če gledamo politično. Ali je Trump nepričakovano dal Demokratom šanso na naslednjih midterms, če se spravijo skupaj in skulirajo in potem na volitvah 2028?
Demokrati so vedno imeli šanso, če bi se spravili skupaj in skulirali.

Jebe jih, da se držijo svojih načel. Če z njihovim kandidatom niso najbolj zadovoljni, ne bodo volili zanj. Republikanci bodo vedno volili za svojega kandidata.

Zgodovina sprememb…

MojsterX je izjavil:

Ke ste vidi da ste vsi hujskači vojne in nimate nobene realnosti v glavi. Čisti opranci v glavo. Očitno vas zgodovina 1 Sv. vojne ni nič izučila in takratna propaganda.

Evropa je bila čisto predolgo cela. V nobeni vojni, da bi se malo porušilo.

Ti navijači za vojno pa 91tega leta sploh še niso bili rojeni... Pa ne vedo kako sranje bi bilo lahko pri nas, in kako sranje je bilo južno od nas...

c3p0 ::

Malidelničar je izjavil:

Ok short of civil war.

Šanso jim je vsekakor dal. Ampak to so Demokrati. Omenja se že, da bi naj Walz aka. Tampon Timmy naslednjič kandidiral.

mancslo je izjavil:

Kljukec nekaj EU omenja. Naj mu nekdo razloži, da sploh še odkrit nebi bil, če nebi bilo evrope...

Sej tudi evropa ni odkrita, če gledaš tko bebko

njyngs ::

Malidelničar je izjavil:

Ok short of civil war.

Šanso imajo itak vedno - zdaj je odvisno samo od tega, kako zelo bo trpelo domače (predvsem republikansko) volilno telo. Ker tudi republikanci se znajo obrnit v prid demokratom na volitvah... Ne v tolikšni meri kot demokratski, ampak vseeno dovolj, da prevesijo tehtnico.

Vprašanje pa je drugo - kaj bo Trump z državo naredil do takrat. Meni se prvi mesec njegovega vladanja (+ tega kar dela Elmo Musskolini) nakazuje kot začetek jebene tiranije/diktatorstva. Kr ogabno vse skupaj. "Po moje bo, magar na silo".
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

GregiB ::

Civil war je malo... strech... bo pa vsekakor zanimivo... če, ali bolje... ko bo Diaper Don nad ljudstvo poslal vojsko... Ko bo "mi in oni" postalo resno....
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

TESKAn ::

mancslo je izjavil:

Mogoče bi mu kdo poslal še to sliko enga siromaka, ki fehta francoze za pomoč:
 franklin

franklin

Mislim, a so kdaj sploh rekli hvala? Siromak niti za lasuljo ni imel, pa hodi okrog in fehta.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Zanimiv bo tudi odnos Trumpa z njegovimi mednarodnimi zavezniki.

Ker imel jih je kar nekaj. Ampak recimo Melonijeva in Millei poizkušata igrati zdaj bolj zmerno strujo in mu ne sledita v vsemu. Netanjahu mu bo verjetno še naprej ostal zvest.

Ampak v glavnem se mi zdi, da je Trump v enem mesecu zdaj kar kiksnil. Čeprav po tihem sem se tega 'ukrajinskega vidika' pri Trumpu vedno bal, to sem vedel da je kažin (Vance je pa sploh bil sovražno razpoložen do Ukrajincev). Okej, čisto vsi smo za, da je Trump globalno zdemoliral Woke, DEI in ostalo in premaknil Overtonovo okno. Ampak tu pa menim, da je naredil kiks - tudi glede na njegova mednarodna zavezništva, kjer bo izgubil sogovornike (ki jih je imel veliko, ker še pred mesecem se je vse skupaj zdelo kot velik movement).

Scaramouche3 ::

JD Vance o GB človek nima pojma o zgodovini

https://www.youtube.com/shorts/JmT_fYc1...

Scaramouche3 je izjavil:

Nekaj komentarjev iz Reddita:
"Maybe he should say thank you"
And he better do it in a goddamn suit.
Not good enough! We want him to go to Savile Row, buy a suit that actually fits for Christ’s sake, then he can say thank you.
Maybe we should get 50% of the natural resources of the continental United States...
Best start at 75% so Trump can have a win negotiating us down. The Art of the Deal

Samo vprašanje dni da bo še Vance "od srca" pozdravljal množico.

Malidelničar je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Nekaj komentarjev iz Reddita:
"Maybe he should say thank you"
And he better do it in a goddamn suit.
Not good enough! We want him to go to Savile Row, buy a suit that actually fits for Christ’s sake, then he can say thank you.
Maybe we should get 50% of the natural resources of the continental United States...
Best start at 75% so Trump can have a win negotiating us down. The Art of the Deal

Ta je boljši

Dear Mr Vice President. British taxpayers spent $12 billion dollars to support US in Iraq. Who do we send the invoice to?

Medtem so šele 2006 Britanci vrnili nazaj ''pomoč'' za WW2

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Mamo to

Scaramouche3: mislim sej iz tega vidika, če je za Trumpa denar problem se isto naredi 50-100 letni plan odplačevanja za Ukrajino, kot za Britanijo. Tega nikoli nisem razumel.

esel ::

Kayzon je izjavil:

Mamo to

Vse te ženske imajo več jajc od tebe, šovinistično, fašističnega reveža.

mtosev ::

Jaz mislim, da so te dobre vodilne ženske. V politiki je preveč moških.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Malidelničar je izjavil:

Scaramouche3: mislim sej iz tega vidika, če je za Trumpa denar problem se isto naredi 50-100 letni plan odplačevanja za Ukrajino, kot za Britanijo. Tega nikoli nisem razumel.

Tukaj je večji problem, Ukrajina mora vrniti denar, s tem da se Amerika ne bo več borila za njih.

Jaz bi na EU sodišču ta plan razveljavil!
To je kot da bi Amerika GB na polovici vojne zapustila in potem na koncu vojne zaračunala isto ceno.

Ali stojijo do konca in potem zaračunajo ali pa ne. Vmes se nebi smelo pustiti.

Utk ::

mtosev je izjavil:

Predvsem je problem da še tisti moški, ki so, so večje babe od bab.

Sramotna drža JD vance do britanije

Kayzon je izjavil:

Mamo to

o bed :|

pet stebrov eu vojnega huskaštva.

esel je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mamo to

Me zanima če se resnično boriš za enakost, se boriš da je 50% žensk v Ukrajini na prvi bojni liniji?

hamez66 ::

esel je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mamo to

Te ženske so neumnejše od povprečnega sloteharja.

Gazibo: si že predlagal putlerja za nobelovo za mir?:P ali vsaj lavrova

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

OutOfTheBox ::

c3p0 je izjavil:

Sicer pa, kdo je širil NATO na meje Rusije, kljub sporazumom in sprovociral Putkota?

Najdi mi tak podpisan sporazum prosim.

Gregor P ::

Še malo satire za lažje razumevanje dogajanja8-)

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

people from mental institutions entering our Country = ... wait for it ... = asylum seekers

Mislim da je minilo 3 ure od zadnjega strelskega pohoda v ZDA. Mogoče bi tam začel :)

darkolord je izjavil:

people from mental institutions entering our Country = ... wait for it ... = asylum seekers

Niso vsi! Glede na to kaj se v EU dogaja, bi rekel da ima prav!

Imaš pravico priti skozi legalen način, da ti dajo tak status, ampak ilegalni so problematični ker vidijo da ne spadajo v sistem in tako lahko naredijo zločin in ne veš kdo sploh je!

Kot drugo, jih imajo radi podjetniki, ki jih izkoriščajo za majhen denar in s tem vzamejo plače tistim v državi, ki imajo status državljana!

Kayzon ::

Germans are more upset about Trump than they are about this ..

Vecina ilegalcev ne hodi v sluzbe btw,poduci se malo o tem.

OutOfTheBox je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Sicer pa, kdo je širil NATO na meje Rusije, kljub sporazumom in sprovociral Putkota?

Najdi mi tak podpisan sporazum prosim.

Saj tudi pospisani sporazumi ze EU hujskače nima nobenega pomena.
Je merklova sama razkrila v intervjuju za Der Spiegel.

Kayzon je izjavil:

Germans are more upset about Trump than they are about this ..

Vecina ilegalcev ne hodi v sluzbe btw,poduci se malo o tem.

Ena redkih bab z hrbtenico.
Pol pogledaš tisto čarovnico k sedi tam ko en teglc zelja, gleda v mizo in ss smehlja ko ena spečena mačka. aka hillary clinton sindrom

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

Miki N ::

mtosev je izjavil:

Teh 5 bab bo v zgodovini znano kot uničevalke Evrope...

Zelensky's Big Mistake: Why He Made It And How He Can Fix It - Konstantin Kisin

Gregor P ::

... in ne pozabite to je video od človeka, ki je včeraj javno napisal oz. X-nil:
It's true. A corrupt dictator is standing in the way of peace in Ukraine. He has conscripted hundreds of thousands of boys and men who have been maimed and killed. He has used this war to advance his personal political ambitions. He has banned opposition parties and removed political opponents. He has outlawed all media that is critical of his decisions.

His irresponsible behaviour is threatening world peace and making a nuclear conflagration more likely.

His name is Vladimir Putin.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

tkole zgleda demokratična ukronacija z evropskimi vrlinami. it na fronto umret za enega našmrkanca, ki salutira SSovcem

ja tkolelele mamo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

Gregor P je izjavil:

... in ne pozabite to je video od človeka, ki je včeraj javno napisal oz. X-nil:
It's true. A corrupt dictator is standing in the way of peace in Ukraine. He has conscripted hundreds of thousands of boys and men who have been maimed and killed. He has used this war to advance his personal political ambitions. He has banned opposition parties and removed political opponents. He has outlawed all media that is critical of his decisions.

His irresponsible behaviour is threatening world peace and making a nuclear conflagration more likely.

His name is Vladimir Putin.

On je dobro govoril o tem kako z Rusi

In ali bi Putin če bi uporabil nuklearno če bi bil spravljen v kot!
««
100 / 102
»»