Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi

MojsterX ::
Ke ste vidi da ste vsi hujskači vojne in nimate nobene realnosti v glavi. Čisti opranci v glavo. Očitno vas zgodovina 1 Sv. vojne ni nič izučila in takratna propaganda.
Kje tocno vidis paralele? Nam bos ti razlozil, znalac.
Ampak ukr so očitno izpilil taktiko. Če kdo redno spremlja posnetke bo videl da se gredo rusi samomorilske napade. Ukr jim za male pare tolčejo vse od mopedov avtov,oklepnih vozil,tankov ni da ni. Ko se bodo rusi umaknil v obrambo se bo tudi narativa spremenila za tiste ki ne znajo brat grafov.
Saj razumes, da vidis samo tiste posnetke, ko jim ne uspe.
lahko umreš za 1 meter zemlje. Hvala.

kow ::
Dobro. Nam sporocis lokacijo svoje parcele. Ker ti je za metre vseeno, ti jo bomo kar zasegli. Lahko tudi ostali, ki vam ni mar "za metre".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

Scaramouche3 ::
Kje je dokaz da bo Putin nehal pri Ukrajini?
https://www.youtube.com/shorts/55q6JquV...

Zgodovino poznam veliko bolje kot ti. Zato tudi ni nobene paralele s prvo svetovno vojno, ko se se udarile razlicne imperialne sile. Tukaj je napadla imperialna sila, neimperialno drzavo. Skratka, nabijas.

Scaramouche3 je izjavil:
Kje je dokaz da bo Putin nehal pri Ukrajini?
https://www.youtube.com/shorts/55q6JquV...
PutiN je PAPAK ker še Ukrajine ne more zavzet v 11 letih. Zdaj pa praviš da bo osvojil celo Evropo. Eni ste RES NEUMNI v glavo.

LAhko prideš, pa te ustrelim za 1 meter zemlje.
Menda ja ne bos sel v arest zaradi enega usranega metra zemlje. A si nor? Aja, si.
PutiN je PAPAK ker še Ukrajine ne more zavzet v 11 letih. Zdaj pa praviš da bo osvojil celo Evropo. Eni ste RES NEUMNI v glavo.
Odloci se teslo. A se borijo za 1m zemlje. Ali za Ukrajino, najvecjo evropsko drzavo.
Zgodovina sprememb…

Putin je mislil da bo to ''tri tedenska operacija'' pa se je zmotil!
Samo kako dobimo mi garancijo, da ne bo napadal manjše države ob Rusiji, v imenu da NATO ne pride bližje Rusiji?

Zgodovino poznam veliko bolje kot ti. Zato tudi ni nobene paralele s prvo svetovno vojno, ko se se udarile razlicne imperialne sile. Tukaj je napadla imperialna sila, neimperialno drzavo. Skratka, nabijas.
hahahaha, pravljičar. Se vidi da si sprav v glavo. Tako kot mladi pod propagadno mašinerijo da so bili cannon futer .
Scaramouche3 je izjavil:
Putin je mislil da bo to ''tri tedenska operacija'' pa se je zmotil!
Samo kako dobimo mi garancijo, da ne bo napadal manjše države ob Rusiji, v imenu da NATO ne pride bližje Rusiji?
hahaha, a ti veš da vojna traja že od 2014 al se sam neumnega delaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MojsterX ()

Ti mi razlozi kje vidis paralelo. Se vedno samo nabijas v prazno. Ne znas? Centrala ni sporocila scenarija?

Kaj pa prejšnje vojne?
1992-1993 – Russia occupied Transnistria
1992-1993 – Russia provoked the Abkhazian war
1994-1996 – first Russian-Chechen war
1999-2009 – second Russian-Chechen war
2008 – Russian-Georgian war
2015-2022 – Russia’s invasion of Syria
Vse kriva Evropa?

LAhko prideš, pa te ustrelim za 1 meter zemlje.
Menda ja ne bos sel v arest zaradi enega usranega metra zemlje. A si nor? Aja, si.
Odloci se teslo. A se borijo za 1m zemlje. Ali za Ukrajino, najvecjo evropsko drzavo.
Če niso mogli Ruse v 3 dneh potisnit nazaj v Rusijo, potem se borijo za 1 meter zemlje bedak. Zakaj pa traja vojna že od 2014? Zakaj Ukrajinci niso že v Moskvi. Ti si res bedak.
Ti mi razlozi kje vidis paralelo. Se vedno samo nabijas v prazno. Ne znas? Centrala ni sporocila scenarija?
1 meter zemlje. To je vse kar rabiš vedet. Pejt mal gledat zgodovino.
Zgodovina sprememb…

pangro ::
Ke ste vidi da ste vsi hujskači vojne in nimate nobene realnosti v glavi. Čisti opranci v glavo. Očitno vas zgodovina 1 Sv. vojne ni nič izučila in takratna propaganda.
Ampak ukr so očitno izpilil taktiko. Če kdo redno spremlja posnetke bo videl da se gredo rusi samomorilske napade. Ukr jim za male pare tolčejo vse od mopedov avtov,oklepnih vozil,tankov ni da ni. Ko se bodo rusi umaknil v obrambo se bo tudi narativa spremenila za tiste ki ne znajo brat grafov.
Seveda zato sem pa nalimal graf ki kaže na minorne gainse ruske armade v zadnjih dveh letih. Rusi blefirajo in gradijo na narativi na katero naseda vse več folka na zahodu.

Mojster, po tablete bo treba. Ocitno gledas kako se premika frontna linija, pa gre Rusom danes slabo. Jebiga, morda bo jutri bolje. Lahko pa gres kot prostovoljec k fasistom.

Scaramouche3 je izjavil:
Kaj pa prejšnje vojne?
1992-1993 – Russia occupied Transnistria
1992-1993 – Russia provoked the Abkhazian war
1994-1996 – first Russian-Chechen war
1999-2009 – second Russian-Chechen war
2008 – Russian-Georgian war
2015-2022 – Russia’s invasion of Syria
Vse kriva Evropa?
Je katera država okupira s strani Rusije? Rusija nima za burek. Je Ameriki uspelo zavzeti Afganistan? Vietnam? Smešite se mi kavč "generali". Vsaka vojna prinaša samo žrtve in nič drugega.

A ni to zanimivo razklan zahod rusi pa izgubijo toretsk. Epic level herojstva s strani ukrajine.

Seveda zato sem pa nalimal graf ki kaže na minorne gainse ruske armade v zadnjih dveh letih. Rusi blefirajo in gradijo na narativi na katero naseda vse več folka na zahodu.
Kot sem rekel borijo se za 1 meter zemlje, to pa je tudi vse. Zraven pa umira folk tako na levi in desni. Sam vi pajaci ste krvoženi vojni hujskači.
Zgodovina sprememb…

Pojdi jim to razlagat na ruske forume. Hinavec. Lahk tudi na srbske.
Zgodovina sprememb…

Kot sem rekel borijo se za 1 meter zemlje, to pa je tudi vse. Zraven pa umira folk tako na levi in desni. Sam vi pajaci ste krvoženi vojni hujskači.
Ja to rusi vecinoma izvajajo ker blefirajo za take kot si ti. Raša big raša strong mi mamo pšenico pa plin brez nas boste laćni in zmrznjeni. Predajte se. Ne posiljat pomoč ukrajini.

Ce se hoce kdo posteno nakrohotati, naj gre brati poste iz leta 2022 kako bo evropa zmrznila.

Je katera država okupira s strani Rusije? Rusija nima za burek. Je Ameriki uspelo zavzeti Afganistan? Vietnam? Smešite se mi kavč "generali". Vsaka vojna prinaša samo žrtve in nič drugega.
Nehaj spreminjat temo!
Kje je tukaj NATO grožnja, Putin in Rusija so v ekspanzijski grožnji, tukaj se ne gre samo za NATO! In če mu pustiš bo nadaljeval, seveda bo napadal nemočne!

shmandi ::
Ajde naj bo vojna za tisti fuckin 1 meter zemlje še naslednjih 10-15 let, ker se vleče že od 2014 naprej. Vojne ne bo nikdar konec iz danes na jutri. Naj pri tem umre še naslednjih 1 milijon ljudi, kaj pa je to. To so samo številke. Bomo mi zraven zaslužil še par biljard. Ukrajinci pa Rusi pa bodo lepo pokopavali svoje hčere in sinove. Res lepa prihodnost.
Žalostno, ampak resnično.
rusi imajo svojo agendo, zakaj so napadli, Ukrajinci imajo svojo, zakaj se branijo. Zaenkrat noben ne popušča...
Kakšni so pa lahko možni izzidi vojn, nas pa uči zgodovina.

HitraSperma ::
Ironično, da za največ pobitih slovanov sta kriva rusa, stalin in putin.
#zalostno
#zalostno
fgdsfjk

Koga brigajo plemena 1500 let nazaj. Ta vojna nima nobene povezave s Slovani, razen v psihoticni Putinovi glavi.

Strel455 ::

TESKAn ::
Je trump že odprl vodno pipo za severno karolino?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Miki N ::
Fantje. Z Donom bo še dolga. Šparite živčke. In ne, impičmenta ne bo.
Morate se naučiti uživati v predstavi kot gledalci, niste na odru. Ok, mogoče statisti.
Morate se naučiti uživati v predstavi kot gledalci, niste na odru. Ok, mogoče statisti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Vmes bodo še volitve za kongres in do takrat bodo morali biti že rezultati. Gdp,delniški trg,obrestne mere.
Ja tale trumpova politika jim nič ne diši.
Ste opazili da so Turki zdaj stopili na stran ukrajine in so zaključili z dvojno igro.
Ja, Turki zagovarjajo ozemljesko celovitost Ukrajine s Krimom vred.
Ja tale trumpova politika jim nič ne diši.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pangro ()

Miki N ::
Valda... TURKI bodo rešili Evropo! 
Vi ste totalno delulu.

Vi ste totalno delulu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Turki sami ne. Core je francija,vb in nemčija. Potem pa države gravitirajo glede na interes, skandninavija,vzhodna evropa in zdaj pade notri tudi turčija.
Graf kako rusi ne napredujejo si videl?
Valda... TURKI bodo rešili Evropo!
Vi ste totalno delulu.
Graf kako rusi ne napredujejo si videl?
Zgodovina sprememb…

https://x.com/EdKrassen/status/18966012...
BREAKING: UK Prime Minister Keir Starmer just issued a stern warning to Trump, and even Nigel Farage, typically an opponent of Starmer, agrees!
BREAKING: UK Prime Minister Keir Starmer just issued a stern warning to Trump, and even Nigel Farage, typically an opponent of Starmer, agrees!

Vse kar je proti Rusiji, je v interesu sultana. Its 100% lođik. Samo poglej kaj se je zgodilo v konfliktu Armenija - Azerbajđan, ker je Rusija švoh. Da ne omenjam Sirije in Asada.

Trumpisti gradijo zgodbo kako eu in zelenski nočejo miru. Zgodba za debile.
Povzetek kako bo trump trignu recesijo z uvedbo carin. Tipson argumentira da se je podobno nategnil Hoover ob koncu 20ih in tako trignu great depression. Naprej argumenira da bodo carine znižale dobičke posledično bo delniški trg v kurcu
https://x.com/bravosresearch/status/189...
Naj jaz dodam da bo to očitno edina zadeva ki bo zaustavila tega manijaka.
Povzetek kako bo trump trignu recesijo z uvedbo carin. Tipson argumentira da se je podobno nategnil Hoover ob koncu 20ih in tako trignu great depression. Naprej argumenira da bodo carine znižale dobičke posledično bo delniški trg v kurcu
https://x.com/bravosresearch/status/189...
Naj jaz dodam da bo to očitno edina zadeva ki bo zaustavila tega manijaka.
Zgodovina sprememb…

Trumpov cilj ni, da res uvede carine (vsaj ne v takem obsegu). Zeli, da se ostali ustrasijo gospodarske krize, on dobi boljsi deal in razglasi zmago.
Vsaj tako je bilo v prvem mandatu. Razlika je, da bo zdaj sel se dlje in zahteval vec.
Vsaj tako je bilo v prvem mandatu. Razlika je, da bo zdaj sel se dlje in zahteval vec.
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Putler si želi miru.
Eu in Zelenski pač ne.
Verjetno tudi za največje ruske trole prehuda doza tole.
Bere se kot da so rusi mirovniki in ne tisti ki invejdajo drugo državo.

Eu in Zelenski pač ne.
Verjetno tudi za največje ruske trole prehuda doza tole.
Bere se kot da so rusi mirovniki in ne tisti ki invejdajo drugo državo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Trumpov cilj ni, da res uvede carine (vsaj ne v takem obsegu). Zeli, da se ostali ustrasijo gospodarske krize, on dobi boljsi deal in razglasi zmago.
Deal je pa kaj? Da zda povečajo izvoz? Povečajo domačo proizvodnjo?

Sheteentz ::
Norveška naftna družba je sporočila, da ustavlja dobavo goriva ameriškim vojaškim silam in ladjam na Norveškem
https://www.24ur.com/novice/tujina/naft...
https://www.24ur.com/novice/tujina/naft...

V naslednjo ko bodo ameri šli reševat izrael in svoje letalonosilke zapluli skozi gibraltar jim zaračunamo pristojbino.
Trump z jutrišnjim dnem uvaja carine za kanado in mehiko. 25%
https://x.com/KobeissiLetter/status/189...
Trump z jutrišnjim dnem uvaja carine za kanado in mehiko. 25%
https://x.com/KobeissiLetter/status/189...
Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ ::

mtosev ::
Trump Administration Live Updates: No Last-Minute Deal for Canada and Mexico to Avoid Tariffs, Trump Says
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

esel ::
Presenečenje.
Trump Halts Military Aid To Ukraine After Oval Office Clash With Zelenskiy
https://www.businesstoday.com.my/2025/0...
Trump Halts Military Aid To Ukraine After Oval Office Clash With Zelenskiy
https://www.businesstoday.com.my/2025/0...

endelin ::
Najprej so zelenskega zvabili v past da lahko sedaj z nekim razlogom ustavijo pomoč
Sedaj tudi jaz malo bolj verjamem temu da je bilo to nameščeno.
Morda jo lahko preusmeri v rusijo :p
Sedaj tudi jaz malo bolj verjamem temu da je bilo to nameščeno.

Morda jo lahko preusmeri v rusijo :p
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()