» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
36 / 107
»»

KAVINSKY ::

gozdar1 je izjavil:

Predvsem je sedaj važno, da evropa ne gre v isto smer. Nemške volitve bodo prvi lakmus in propaganda iz vseh smeri bo intenzivna. Ruski se bo očitno pridružila še propaganda iz onstran luže.

Zasuk v podobno smer bi bil odličen. Leva drhal nas je pripeljala do tam kjer smo. Samo norci lahko ploskajo, da če plačamo več davkov, da bomo bolj zeleni. Poleg pa bomo nudili socialo še pol bližnjemu vzhodu in afriki.

gozdar1 ::

KAVINSKY je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Predvsem je sedaj važno, da evropa ne gre v isto smer. Nemške volitve bodo prvi lakmus in propaganda iz vseh smeri bo intenzivna. Ruski se bo očitno pridružila še propaganda iz onstran luže.

Zasuk v podobno smer bi bil odličen. Leva drhal nas je pripeljala do tam kjer smo. Samo norci lahko ploskajo, da če plačamo več davkov, da bomo bolj zeleni. Poleg pa bomo nudili socialo še pol bližnjemu vzhodu in afriki.

SLovenija galaktična velesile, apple se že trese,..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

pegasus ::

KAVINSKY je izjavil:

Samo norci lahko ploskajo, da če plačamo več davkov, da bomo bolj zeleni. Poleg pa bomo nudili socialo še pol bližnjemu vzhodu in afriki.
Torej nočeš nuditi pomoči sočloveku? KAKŠEN KRISTJAN PA SI? :))

endelin ::

Bannon je še v Maga ekipi?

mtosev ::

Evo se bo en centrist javil tukaj. Jaz sem centrist po prepričanju. Enako ne maram far right in far left.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: endelin ()

mtosev je izjavil:

Evo se bo en centrist javil tukaj. Jaz sem centrist po prepričanju. Enako ne maram far right in far left.

Zakaj pol podpiraš bidnove ukaze s kerimi je pardoniral 3/4 familije do petega kolena. To je zelo skrajno in š nevideno

Sory za izbris sem narobe kliknil :/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

GregiB ::

mtosev je izjavil:

Torej si... nazional komunist?!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Država fura rekordne deficite, ena glavnih trupovih politik pa bo niženje davkov.

endelin je izjavil:

mtosev je izjavil:

Zakaj pol podpiraš bidnove ukaze s kerimi je pardoniral 3/4 familije do petega kolena. To je zelo skrajno in š nevideno

Ker je velika verjetnost, da magovci ne bodo pustili teh ljudi pri miru, ker koliko vem niso nič narobe storili. Če bi bil 100%, da bi maga pustila te ljudi pri miru bi bil proti pomilostitvi.

GregiB ::

gozdar1 je izjavil:

Država fura rekordne deficite, ena glavnih trupovih politik pa bo niženje davkov.

Mislim, da bo čisto dovolj, da podaljša davčne olajšave najbogatejšim, kar so seveda le-ti kupili v Run-up-u.
Sicer se je baje v zadnjih dneh zgodil precejšen exodus javnih uslužbencev, t.i. kariernih diplomatov iz ameriških ministrstev in javnih služb... Bodo ta mesta ostala prazna v prid prihrankom? Majade... prihajajo upognjenci...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

mtosev je izjavil:

endelin je izjavil:

mtosev je izjavil:

Ker je velika verjetnost, da magovci ne bodo pustili teh ljudi pri miru, ker koliko vem niso nič narobe storili. Če bi bil 100%, da bi maga pustila te ljudi pri miru bi bil proti pomilostitvi.

Če so naredili kaj narobe in bi bili lahko pod zvezno preiskavo je po tvoje pravilno da ne odgovarjajo?:)) Biden je naredil gnil precedens. Lahko bi odšel dostojanstveno tako pa je odšel na zelo beden način.

Najbolje da se pomilosti kar vse američane :D

Zgodovina sprememb…

Zame ostaja Biden zgleden predsednik. Je imel napake, a je bil po duši dober človek. Za Trumpa to ne morem rečti.

kamiKaZaA ::

mtosev je izjavil:

Zame ostaja Biden zgleden predsednik. Je imel napake, a je bil po duši dober človek. Za Trumpa to ne morem rečti.

Nisem vedel, da so po novem dobri ljudje tisti, ki podpirajo vojno v Ukrajini in si želijo, da čim dlje traja, čeprav to pomeni še več mrtvih. Zanimivo razmišljaš.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

Kamiakaza: ne sem tlačit putlerja

tikitoki ::

endelin je izjavil:

mtosev je izjavil:

Trump je podal odpustke celemu kupu neurovnovesencev, ki so jurisali na capitol.

Brez dvoma jih Bo potalal tud svojim kriminalno otrokom.

kamiKaZaA je izjavil:

mtosev je izjavil:

Nisem vedel, da so po novem dobri ljudje tisti, ki podpirajo vojno v Ukrajini in si želijo, da čim dlje traja, čeprav to pomeni še več mrtvih. Zanimivo razmišljaš.

Mnogo bolj vprasljiva je podpora klavnici v gazi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

yayo ::

Kalibri je izjavil:

Melanija je bila oblečena kot pogrebnik. Kot Undertaker!

Oblčena je bila kot kombinacija med toreadorjem in zlim iz filma Dobri, grdi in zli. Klobuk je bil verjetno zato da je "zet" ne bi mogel pošteno kušniti in zato da je ne bi videli jokati ob zavedanju da bo spet štiri leta morala živeti v Beli Hiši.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Kot Undertaker lol:D:D

esel ::

yayo je izjavil:

Kalibri je izjavil:

Melanija je bila oblečena kot pogrebnik. Kot Undertaker!

Oblčena je bila kot kombinacija med toreadorjem in zlim iz filma Dobri, grdi in zli. Klobuk je bil verjetno zato da je "zet" ne bi mogel pošteno kušniti in zato da je ne bi videli jokati ob zavedanju da bo spet štiri leta morala živeti v Beli Hiši.

Ja, lahko bi ji poljub poslal po mailu.

Malidelničar ::

Ok eno vprašanje: če je Trump far-right, a potem je bil tudi Reagan far-right? :|
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

Ok eno vprašanje: če je Trump far-right, a potem je bil tudi Reagan far-right? :|

Vsi ki niso skrajno levo so far right. To je definicija:D

Zgodovina sprememb…

esel ::

Malidelničar je izjavil:

Trump je za razliko od Reagana retard-right.

Vsi ki niso skrajno-desno so komunisti.

c3p0 ::

Nihče se še ni obregnil v live cenzuro na depolitizirani javni televiziji, očiščeni janšizma. Katero še vedno plačujemo skoraj vsi nesocialci.

Nacionalna RTV SLO falsificira zgodovino. Z zgodovinkem nagovoru je Trump omenil, da so ZDA premagale fašizem in komunizem. RTV SLO (kot na nivoju TV Severje Koreje) pa omeni le zmago nad fašizmom. Komunizma zamolči. Fuj! Še veliko dela imamo v Sloveniji!

https://x.com/petra_jansa/status/188140...

C3po: komunizem je dober. Vprašaj kucana ali klakočarjevo nizkotnico. Stalin, zedong in rdeči kmeri so bili samo borci za svobodo:))

Slovenija je res težka vukojebina da si še po 30 letih ne upajo omeniti da je konunizem prvovrstno zlo in to cenzurirajo na vsakem koraku
Žalostno da človek ima prisilo to plačevati in se jim jebe ker preko nas plačujejo propagando. - zastonj propaganda za prave

Zgodovina sprememb…

energetik ::

gozdar1 je izjavil:

Hkrati pa je napovedal tudi boj proti inflaciji. Kar pomeni ohranjanje obrestne mere ali celo višanje. Hkrati pa bi nižal davke in fural ogromno porabo države. Očitno je čarovnik :D
Morda pa ima v mislih le znižanje davkov in z dekretom omejitev cen osnovnih potrebščin, hkrati pa print do daske. Plebejcev se najbolj dotaknejo cene v supermarketih, to da se jim bo realna vrednost plače znižala in si bodo nepremičnine še dražje, bo šlo mimo njih.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

HitraSperma ::

Uradno sedaj, ZDA, tako kot Rusija bo sedaj postala vukojebina.

Nice.8-)
fgdsfjk

Zgodovina sprememb…

energetik je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Hkrati pa je napovedal tudi boj proti inflaciji. Kar pomeni ohranjanje obrestne mere ali celo višanje. Hkrati pa nižanje davkov in ogromna poraba države. Očitno je čarovnik :D
Morda pa ima v mislih le znižanje davkov in z dekretom omejitev cen osnovnih potrebščin, hkrati pa print do daske. Plebejcev se najbolj dotaknejo cene v supermarketih, to da se jim bo realna vrednost plače znižala in si bodo nepremičnine še dražje, bo šlo mimo njih.

Cena zadolževanja pa v stratosfero že tako jim rastejo pribitki.

Malcolm_Y ::

nejclp je izjavil:

Hypathia je izjavil:

To ne pojasni ex Demsov, ki so bojkotirali Kamalo ali celo volili Trumpa. Wokizem je folku dosadil, in če kampanjo temeljiš na agendi, ki jo folk zavrača, boš pač težko zmagal.

Nisem opazil, da bi demsi kampanjo temeljili na wokizmu,...?

Če ti nisi opazil, še ne pomeni, da ni tako.

primoz4p ::

c3p0 je izjavil:

Nihče se še ni obregnil v live cenzuro na depolitizirani javni televiziji, očiščeni janšizma. Katero še vedno plačujemo skoraj vsi nesocialci.

Nacionalna RTV SLO falsificira zgodovino. Z zgodovinkem nagovoru je Trump omenil, da so ZDA premagale fašizem in komunizem. RTV SLO (kot na nivoju TV Severje Koreje) pa omeni le zmago nad fašizmom. Komunizma zamolči. Fuj! Še veliko dela imamo v Sloveniji!

To ni cenzura, to je dejstvo.
Bile so dovoljene sanje, potem je prišel nov dan. Saj veš, sad te ima - sad te nema.
Globoko v sedlu pač ne moreš reči, premagali so nas.
Konja, bolje rečeno osla oz. čredo ovac, imaš, kraljestvo pa je zastarel koncept.

Kam lahko nakažem prispevek?
Zahvali se bi rad, da nas v Platonovi votlini realistično informirajo o dogajanju izven.

paradajzos ::

HitraSperma je izjavil:

Uradno sedaj, ZDA, tako kot Rusija bo sedaj postala vukojebina.

Nice.8-)

Če ne bojo zakuhali kakšne svetovne vojne ali nestabilnosti v varnostnem smislu, je to dejansko ok. In drugi wake-up call za EU. Trumpa so izvolili Američani, če ne bi bilo njega, bi izvolili kakšnega drugega fašista z imperialnimi težnjami.
Bo treba ugotovit, da se ne smemo več zanašat na ZDA.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

nejclp ::

Malcolm_Y je izjavil:

nejclp je izjavil:

Hypathia je izjavil:

To ne pojasni ex Demsov, ki so bojkotirali Kamalo ali celo volili Trumpa. Wokizem je folku dosadil, in če kampanjo temeljiš na agendi, ki jo folk zavrača, boš pač težko zmagal.

Nisem opazil, da bi demsi kampanjo temeljili na wokizmu,...?

Če ti nisi opazil, še ne pomeni, da ni tako.

Če ti govoriš, da je tako, še ne pomeni, da je tako.
Če si opazil, potem pokaži.

link_up ::

lepa rec, posiljevali so s svojo retardirano ideologijo, da si lahko tudi hladilnik in se vtaknes v vticnico...zdaj pa vsi zaprepadeni kaj se dogaja.
In and Out

Utk ::

mtosev je izjavil:

Že zdavnaj je znanstveno dokazano, da bedak lahko naredi glih tolk škode in še več kot pokvarjenec.

Če je zate Biden bedak je to tvoje mnenje. Moje je, da je bil ok predsednik. Mu zamerim malo okoli gaze in Izraela.

mtosev je izjavil:

Če je zate Biden bedak je to tvoje mnenje. Moje je, da je bil ok predsednik. Mu zamerim malo okoli gaze in Izraela.

In zakaj je bil ok, lahko navedeš njegove reforme?

Chips act npr.

Torej "America First" poteza. Še kaj?

mtosev je izjavil:

Ni problem da Biden ni bil ok predsednik, ampak da Biden sploh ni bil predsednik.

S kom se naj bi recimo Putin zares pogovarjal o Ukrajini? Če bi USA imela ta čas predsednika, kakršnegakoli, bi to sranje morda bilo že zdavnaj končano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

TESKAn ::

S kom se naj bi recimo Putin zares pogovarjal o Ukrajini?

Z Ukrajino?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

A si to ti, toše? Od njega bi kaj takega še pričakoval...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

S kom se naj bi recimo Putin zares pogovarjal o Ukrajini? Če bi USA imela ta čas predsednika, kakršnegakoli, bi to sranje morda bilo že zdavnaj končano.

Misliš, da to ni v interesu ZDA. Druga vojaška velesila na svetu je izgubila ogromno kopenske vojske, 1/3 poškodovane ali uničene Črnomorske flote. Brez enega mrtvega ameriškega vojaka. Stari generali iz časa hladne vojne imajo kar solzne oči.

Pa še vsa vojaška pomoč. Država je od lastne vojaške industrije kupovala orožje in ga preprodajala naprej. Denar je ostal doma, kar je dobro za BDP. Saj isto vidimo v rusiji, kjer država financira vojaško industrijo, potem pa rusofili pišejo da sankcije ne delujejo.

Trump je podjetnik. Toliko že razume. Pa žuganje naj nato države povečajo izdatke za vojsko - ker seveda bodo ZDA jim kaj prodale.

link_up je izjavil:

lepa rec, posiljevali so s svojo retardirano ideologijo, da si lahko tudi hladilnik in se vtaknes v vticnico...zdaj pa vsi zaprepadeni kaj se dogaja.

S takimi debilnostmi so posiljevali republikanci, ne demokrati.

KAVINSKY je izjavil:

KAVINSKY je izjavil:

Ful mi je cajta vzel poguglat, na, kle maš bloomberg, ocena
marec
https://www.bloomberg.com/graphics/2024...
in september
https://www.bloomberg.com/graphics/2024...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Polda ::

TheTrick ::

Ne bit tak Polda pa raje filmčke prilimaj za vsako posebi. Da se bo vidla razlika, kako en maha en pa zganja naci pozdrave.

lynxslo5 ::

c3p0 je izjavil:

Niso samo Trumpa cenzurirali na RTV. Ko je Bill Clinton imel govor na trgu sredi Ljubljane je takrat prevajalka cenzurirala njegove besede "God bless you".

Sicer pa takšna cenzura na depolitizirani RTV samo povzroča negativni učinek. Danes večina Slovencev razume angleško in jih RTV ne more zavajati z napačnim prevodom. Takšne poteze RTV pa povzročajo še večji odpor ljudi do te inštitucije.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Polda ::

TheTrick je izjavil:

Ne bit tak Polda pa raje filmčke prilimaj za vsako posebi. Da se bo vidla razlika, kako en maha en pa zganja naci pozdrave.

Ni potrebe, ker to je rimski pozdrav katerega so naciji ukradli enako kot so ukradli kljukast križ.

Polda je izjavil:

Je pa dolgo trajalo.
Pri desnjakarjih je pa ravno obratno, Kamala je fašistka, Musk pa srčka meče (sweet).

Ampak nacijem je Muskova gesta dovolj jasna. Bojo korakali po ulicah in srčke metali.

Bellator ::

Vsi, od Bernija, Hillary, Kamale do Muska, so fašisti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

DarwiN ::

Ja, to je rezultat, ko se milijarda trumptardov po vsem svetu udari v bitki, kdo bo bolj uspešno opral takšno potezo svojega fašističnega voditelja.

Verjetno bi lahko našel vsaj 1000 različnih poskusov opravičila te Elonove geste.. Vse od fake AI fotografij, whataboutizmov, fake newsa, itd, itd..

In potem se gleda, kateri zagovor bo priplaval na površje kot najbolj prepričljiv.. Tisto potem postane uradna razlaga.

V resnici je pa zadevo nemogoče upravičit, še posebej ker gre za trumptarda, ki je pred časom dejal, da lahko samo AfD reši Nemčijo.

To vsekakor namerno in zelo premišljeno počnejo. Je pa velika uganka, zakaj to počnejo? Osebno mislim da zato, ker želi MAGA vodstvo ohranjat ameriško javnost razdvojeno, čim bolj jezno, sovražno nastrojeno in radikalizirano. Mogoče v tem vidijo pot do zmage?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

TESKAn ::

Je pa velika uganka, zakaj to počnejo? Osebno mislim da zato, ker želi MAGA vodstvo ohranjat ameriško javnost razdvojeno, čim bolj jezno, sovražno nastrojeno in radikalizirano. Mogoče v tem vidijo pot do zmage?

Kaj pa če se jim preprosto zdi, da hitlerja 'neupravičeno kritiziramo'? Da ni vse nek skrivni, premišljen načrt ampak samo kažejo svoj pravi obraz - ker se počutijo nepremagljive?

PS, pravijo da ustavitev pomoči tujini ne zajema pomoči ukrajini.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TESKAn ()
««
36 / 107
»»