» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
342 / 342
»
»»

mtosev ::

Upam, da demokrat zmaga. Samo ne vem, če bo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Pithlit ::

Life is as complicated as we make it...

AvtoR ::

Svet gre res v PM!

asinhronc ::

Trump's Proposal to Rename New Mexico

President Donald Trump has recently suggested renaming New Mexico to "New America." This idea was shared through social media posts where he displayed maps showing the name change, with "Mexico" crossed out and replaced by "America."

pegasus ::

DarwiN ::

To je bila grožnja preostalemu svetu, da če države ne prenehajo prodajat ameriških obveznic, je pripravljen uporabiti vojaško silo. Evropi že celo leto grozi glede teh obveznic. Tokrat je šel še korak dlje, četudi v "just kidding" duhu. Čeprav - ranjena zver, potisnjena v kot, je najbolj nevarna.

Might makes right. To je celotno bistvo ameriške zunanje politike pod tem fašističnim režimom.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

https://comicbookmovie.com/tv/dc/lanter...

Green lantern :)) Sej bi mela vedro kokic, če vse to ne bi imelo prekleto realnih posledic za cel svet.

asinhronc je izjavil:

President Donald Trump has recently suggested renaming New Mexico to "New America." This idea was shared through social media posts where he displayed maps showing the name change, with "Mexico" crossed out and replaced by "America."

Haha :D

karafeka ::

Ko pa kdo drug začne s takimi in ima obešene zemljevide v pisarni (Orban recimo), pa vsi zgroženi...

Oooooouuu, a ni to cute? Človek postane kar malo čustven ob tako ljubečih posnetkih. 8-)

Če bi le vse njihove zasebne pogovore in dogovore snemali. Bi se hitro pokazalo, kaki idioti so vsi po vrsti.

PovemVfaco ::

asinhronc je izjavil:

Epstein files j treba preimenovat v America files

T440 ::

Če bi se EU državljani 50% manj ukvarjali z ZDA in 50% več z lastnimi (EU) težavami, bi bila prihodnost 100% boljša.

Goran10 ::

DarwiN je izjavil:

Oooooouuu, a ni to cute? Človek postane kar malo čustven ob tako ljubečih posnetkih. 8-)

teli trumpovi kekci mislijo koliko bodo zaslužili z rusi. nič ne bodo ker levji delež pobere kitajska.

asinhronc ::

T440 je izjavil:

Če bi se EU državljani 50% manj ukvarjali z ZDA in 50% več z lastnimi (EU) težavami, bi bila prihodnost 100% boljša.

Če se Trump ne bi obnašal kot slon v trgovini s porcelanom, bi imeli državljani EU 50 % manj težav. Iz surove nafte se ne izdeluje samo pogonsko gorivo... "Greenwashing" in kratkovidnost sta v Evropi kar resen problem. Tako pa se preprosto lahko obnašamo kot da smo v cirkusu. Nekdo je pač klovn.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: asinhronc ()

Gledano realno je trenutno
trgovina s porcelanom cel (globaliziran) svet, najbolj neroden slon v njej pa EU. Pa ne samo neroden, še napol na inalidskem vozičku.
ZDA niso neroden slon, so razpizden nosorog, ki namerno tepta vse.

bm1973 ::

T440 je izjavil:

Bravo, to bi pomagalo...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

enavlaka ::

Če bi se žrtev spolnega nasilja 50% manj ukvarjala s posiljevalcem in 50% več z zadovoljevanjem posiljevalca, bi bilo njihovo razmerje 100% boljše....

Kdo si ti, da nam boš govoril, s kom naj se ukvarjamo?

Jaz sem sicer nihče.
Ampak še vedno pa lahko izpostavim, da ste tošeti ki kritizirate Trumpa in ameriške rednecke, hkrati pa ste naročeni na Netflix, z Viso kupujete na Amazonu, gledate Youtube, uporabljate Grok, pijete coca-colo in hodite v mcdonalds, vlagate v S&P ETF-je .... navadni dvolični buhteljni.
Kaj pi*dakas cez sistem, katerega z denarjem sam podpiras?

Ganon ::

Ni vredno komentirati, samo poslušajte.

Njegove besede moraš interpretirat kot sveto pismo. Člani kulta vse verjamejo dobesedno, tko kot verski fundiji.. Apologeti pa dodajo razne interpretacije za tiste malo bolj trše orehe... Na primer, ko reče, da je za 9/11 takoj po napadu obiskal prizorišče, moraš besede "right after" jemati podobno kot božjo trditev, da je ustvaril vesolje v šestih dneh, na sedmi dan pa je počival.. Kaj je definicija besed "dan" in "right after" ? Moraš upoštevat ta kontekst. 8-)

Zdaj bi že delil podkupnine, če volijo zanje.

Predsednik ZDA Donald Trump je na republikanski konvenciji pred kongresnimi volitvami dejal, da bo vsak odrasel državljan prejel dividendo v višini 5000 dolarjev, če bodo republikanci ohranili večino v predstavniškem domu in senatu.

Trump ni pojasnil, kako in s katerim denarjem bo obljubo izpolnil.

Vsaka nova laž je bizarnejša.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

GregiB ::

Še vedno bolje, kot pingo sok in sendvič... Je pa hecno, da pri vseh teh farsa še vedno obstaja milijone američanov, ki bodo za sveto trdili, da je demokracija v ZDA trdnejša kot kadarkoli, Bidena pa bodo vleki za vozom vse do... 2050?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Miki N ::

No tole je pa malo bolje kot Pingo in senvič - Jajo, uči se!

https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri...

To jaz že dalj časa govorim: plačajte mi, pa grem volit. Vem, da se nekateri zgražate nad tem židovskim pristopom ampak pač umazane igre igrajo se z nami zato bi se jih morali igrati še sami.

To je kot bi jaz obljubil, da če zadanem sedmico na loteriji, dam vsakemu slotechovcu 5000€. Republikanci imajo namreč ~0% možnosti, da ohranijo predstavniški dom.

Gre samo še za en primer Trumpovega kršenja ustave oziroma hoje znotraj sive cone zakona. Ampak, kdo še sploh šteje njegove zločine in kršitve.

Zgražamo se nad bolnikom, patološkim lažnivcem. Tako obupano si želi zmage in tako zelo ga je strah demokratov, da kot podkupnino ponuja (neobstoječi) denar, ki ga ne bo videl niti en Američan. No, ga bo on sam in njegovi podrepniki, dokler so na oblasti, ampak tam ni govora o tisočakih.

Na tem mestu je vredno omeniti še obljubljene DOGE in carinske čeke, s katerimi so se norčevali iz državljanov. Nihče ni videl niti centa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

no comment ::

Napaka je obljubljati $5000. Moral bi obljubiti $500.000. Mislim, kdo leti kupit srečko, če je "sedmica" pet jurjev?! Ko je pa 5 maljonov, jo grem še jaz kupit (sicer zato ker mi žena tako ukaže, ampak vseeno...). Drugače pa, Trump je spet uletel z "on day one" obljubo. Vojna v Iranu bo končana naslednji dan po vmesnih volitvah.

Mimogrede, kje so zadnje čase vsi tisti "v bistu ima pa (spet) prav" slotekarji? Tu se sam še leftardi menite med sabo...

Počakaj na volitve.. Ko demsi prevzamejo nekaj oblasti - predstavniški dom zagotovo, senat pa je v zraku - od tistega trenutka naprej bodo za vse slabo na svetu spet krivi demsi.. Takrat bo propaganda, fake news lažje zadihal, in kmalu zatem se bodo tudi tukaj na s&t-ju prebudili trumptardi in desničarji as such.

Trenutno res ni zanimivo.

Po 3. januarju 2027 torej. :P

Miki N ::

DarwiN je izjavil:

Ah, saj bo Čalki poživil vmes malo s kakim svojim "brejkingom" ... januarja pa kuhanček in kokice. :P

Miki N je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Ah, saj bo Čalki poživil vmes malo s kakim svojim "brejkingom" ... januarja pa kuhanček in kokice. :P

Čalki cilja na 5k.

Pismo, to politiki in zlizana elita že desetletja delajo. Elita donira milijone, da potem politiki "uredijo" za njih zakone oz. jim odpišejo pufe oz. zamižijo na obe očesi.

Teh 5000 je drobiž in norčevanje iz ljudstva. In dokaz, da nimamo več d od demokracije.

Sej imamo globalnega overlorda ki bo enostavno ukradel volitve. In to kar (tokrat) več ali manj zastonj: votesafe.org

Jaz že nekaj časa mislim da je počasi cajta da se okoli usa dejansko en zid naredi. Da se izolirajo od ostalega sveta. Truman Show.

Midterms se bližajo in res upam, da republikanci izgubijo kongres.

kow ::

In kaj bo potem?

Državljanska vojna? :))

Če dobijo večino v predstavniškem domu IN senatu, lahko dokaj efektivno ustavijo agendo tega fašističnega režima.. Dumpster postane lame duck predsednik, ki mu ostanejo le še izvršni ukazi, pa še tu ga bodo demsi dušili..

Bo pa pol zanimivo videt, po kom bo potem začelo pokati. Trump ne bo imel nič za izgubit, pred njim bosta zadnji dve leti sociopatskega izživljanja, krivdo za vse pa bo lahko preložil na demse. Komu vse bo začel grozit, ko ga bodo demsi ovirali.

Definitivno se bo še bolj osredotočil na kraje, prodajo pomilostitev. Modrim zveznim državam bo skušal ustavit pritok državnih sredstev. Government shutdown, loooooooooooooool? "Če mi ne omogočite tega in tega in tega in tega in tega in tega, lahko zaradi mene vlada ostane zaprta celo leto in vsi pocrkate"..

Razglasitev izrednega stanja na vsake 3 tedne približno?

You ain't seen nothing yet. :))

Microsoft research ima eno rešitev:

DarwiN je izjavil:

Če dobijo večino v predstavniškem domu IN senatu, lahko dokaj efektivno ustavijo agendo tega fašističnega režima..

Fasisticen rezim, ki bo 2 letih vladanja izgubi oblast na volitvah? Darwin, tokrat si me lepo nasmejal :)
Naj uganem. Demokraticna levica v Venezueli in na Kubi, vlada tako fenomenalno, da jih ljudje sploh ne rabijo vec izvoliti, a?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Pol pa poglej teh 14 načel fašizma in povej, koliko jih opisuje trenutno ameriško oblast:

Še vedno smešno?

Lahko rečeš temu tudi hibridni fašizem ali kakorkoli, če ti je lažje. Nakar bo (če bo) sledila samo-korekcija demokracije. Ampak bottom line je, da Trump in njegova Swamp administracija furajo izrazito fašistično ideologijo.

gozdar1 ::

Če ne volitvah zamgajo demokrati, bodo na foxu zopet vsak dan reportaže z južne meje.

https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/po...

Trump je kriv, da levicarji raje scrollajo po instagramu, namesto da bi gledali kimmla.

Jansa, kdaj nas bos resil norcev na RTV?!?

Revež ne prenese govoriti o dosežkih drugih, ne da bi omenil sebe. Nihče na tem planetu ne sme izpasti boljši od njega. Še ko se udeleži pogreba, govori o sebi in je jezen na pokojnika, ki mu jemlje pozornost.

https://youtube.com/shorts/Pu3xuX3Wh0Q?...

Ali pa tole, o volitvah:

https://youtube.com/shorts/cdUhhTwiDtk?...
««
342 / 342
»
»»