» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
229 / 230
»»

gozdar1 ::

lynxslo5 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

America Will No Longer Lead the West - Sarah Paine "Europe is gonna lead the west, they invented it."

Čez eno generacijo zahoda ne bo več, zato je pepčkanje kdo bo vodil zahod brez pomena. Evropa bo muslimanska, ZDA bo pa Latinska Amerika,

Lahko bi izumili kaj novga ne pa da recilirate propagando izpred 2 vojne.

https://www.reddit.com/r/PropagandaPost...

https://www.reddit.com/r/PropagandaPost...

Razen če si imel v mislih rusijo?

https://www.youtube.com/shorts/sfWq8fMA...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

mtosev ::

Eni ste prav tečni s temi muslimani. Neverjetno kako verjamete, da bo evropa kmalu Arab land.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

lynxslo5 ::

mtosev je izjavil:

Eni ste prav tečni s temi muslimani. Neverjetno kako verjamete, da bo evropa kmalu Arab land.

https://www.youtube.com/shorts/Ig4vijdI...

Ta posnetek ni iz Afganistana, to je današnja Anglija.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

Tako zakrito žensko sem videl v eleclercu v Mariboru. Sem si mislil kakšen fail in šel naprej. Če ji paše naj bo.

V echo chamerjih pravijo, da angležev v angiji sploh ni več.

paradajzos ::

Ojej, carine so padle:

Grimnir3 ::

:))
A si lahko predstavljaš, da so Američani to izvolili...

DarwiN ::

Ja če pa je nasproti stala glupa Kamala Harris, ki bi uničila Ameriko.

Pa so izbrali the lesser of two evils.. Logično, a ne?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Če carine padejo (kar dvomim), bo v financah zazijala precejšnja luknja od davčnih opustkov.

Dejansko so dobro naplahtali narod in jim uvedli nov davek, bogatim pa ogromne davčne odpustke.

DarwiN je izjavil:

Ja res, ženska ni imela nobenih referenc, Crony boy pa plenty :)

Kamala je imel working brain. Trump je samo retard. Sem happy, da ne živim tam in gledam kako Zda počasi postajajo diktatura.

Osebno s ene bi veselil prehitro, tudi v evropi imamo kar nekaj kandidatov.

Britance so bpr. že naplahtali z brexitom pa očitno še ni bilo dovolj.

Ja, Nigel Farage že spet vodi na anketah.. Na naslovnicah faka newsa so praktično vsak dan zgodbe o zlobnih migrantih.. Tokrat ne bodo mogli demonizirat EU, ampak bodo to vlogo prevzeli skoraj izključno migranti.

gozdar1 je izjavil:

Če carine padejo (kar dvomim), bo v financah zazijala precejšnja luknja od davčnih opustkov.

Ampak ima Oranžni Hitler in njegov Swamp krivca na dlani: demokrati oziroma njihovi sodniki.. Javni dolg bo seveda rekordno zrasel (to bi bilo res tudi s carinami), ampak kriv ne bo Trump ali GOP, ampak kot rečeno tisti, ki so torpedirali carine, torej demokrati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Sovjeti so desteletja metali miljarde v vojsko, kdo bi si mislil, da je veliko enostavnejši način, da premegaš zahod brez enega samega strela.

So this is how democracy falls. With thunderous applause.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

gozdar1 je izjavil:

Osebno s ene bi veselil prehitro, tudi v evropi imamo kar nekaj kandidatov.

Britance so bpr. že naplahtali z brexitom pa očitno še ni bilo dovolj.

Mene najbolj skrbi AfD v Nemčiji. Težki retardi.
Aja skoraj pozabil v Franciji imamo le penovo stranko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

DarwiN je izjavil:

Demokrati so se po izvolitvi Trumpa pomaknili še bolj na levo. Stranko prevzemajo takšni ektremisti kot je Zohran iz Ugande. Namesto, da bi v ospredje prišli takšni politki kot je bil nekoč Bill Clinton, oni mislijo, da bo cela Amerika sprejela Zohranov program kjer hoče v New Yorku uvesti državne trgovine. Tega še celo Levica v Sloveniji nima programu.

Zohran na srečo Amerike ne more kandidirati za predsednika, ker je naturaliziran državljan, so pa Demokrati sedaj postali dovolj nori, da bodo nomininirali nekoga njemu podobnega, potem bo pa spet pušiona na voilitvah in jokanje Darwina naslednja štiri leta do leta 2032.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

Meni je všeč Newsom. Upam, da bo on kandidat demokratov.

Chalky ::

lynxslo5:: ravnokar

To okoli Clintona je izjemno pomembno, kajti trenutni demokratski establishment mi morda celo slabši od radikalne levice oziroma Woke ekstremistov. Pri takšnih kot je Zohran dejansko obstaja možnost da enostavno ne razume svoje vloge oziroma da je preveč zelen za takšno pozicijo. Pri takšnih je problem ker gredo v skrajnost, Zohran bi lahko bil dober kandidat če bi dejansko postavil ZDA oziroma New York na prvo mesto, pa vemo da tega ne bo storil.

Demokratski establishment (Pelosi, Newsom, Shumer, Warren itd) te so pa dejansko pokvarjeni do dna in so pripravljeni za svoje interese uničiti celotno demokratsko stranko. Tem starčkom (Newsom je sicer še mlad) ne sme nihče ugovarjati in bodo kazali s prstom na ostale kljub temu da so oni tisti ki delajo največje probleme svoji stranki.

mtosev je izjavil:

Meni je všeč Newsom. Upam, da bo on kandidat demokratov.

Tudi CCP upa na to. Pa vsi tisti ki bi radi kapitulacijo ZDA.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

Čalki, ti si tako globoko v Cronyevem prebavnem traktu, a wifi vleče tam notri?

lynxslo5, Zohran je irelevanten.. Tip bi pač rad na radikalen način pomagal revnim Newyorčanom. Podobno kot imaš med tvojim fašisti posameznike, ki bi radi pobijali najrevnejše Američane.. Pravzaprav jih bodo dejansko pobili, s tem ko bodo ~11 milijonom odvzeli zdravstveno zavarovanje.

Če poenostavim zate, da boš lažje dojel: levi radi pomagajo, desni radi pobijajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

AvtoR ::

mtosev je izjavil:

Kamala je imel working brain. Trump je samo retard. Sem happy, da ne živim tam in gledam kako Zda počasi postajajo diktatura.

Meni se ne zdi pocasi. Zelo hitro postaja diktatura enega človeka, za katerega ne veljajo nobeni zakoni. Sodnika ali birokrata ki mu je na poti enostavno odstavi.
To so imeli v času nacizma v nemčiji.

Nikonja ::

Sej ni problem da on to počne, problem je ker nobeden nič ne naredi, nobeden ga ne poskuša ustavit, folk piz..i po socijalnih medijih, ampak na ulice ne gre skoraj nobeden, čeprav so glih tisti na dnu največ naj....
Letargija jih bo pokopala, ker ko se zbudijo bo prepozno za karkoli demokratskega za naredit.... in eto nam nove državljanske vojne! Vem da je to res skrajnost, ampak ne verjamem da je fikcija....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nikonja ()

Veliki_Blek ::

gozdar1 je izjavil:

V echo chamerjih pravijo, da angležev v angiji sploh ni več.

Angleži izumirajo s svetlobno hitrostjo in jih nadomeščajo priseljenci.
Takole pa izgledajo angleške porodnišnice.

Zgodovina sprememb…

Mimogrede, da se še enkrat navežem na zgornjo misel, lynxslo5. Kaj misliš, da bi bil Jezus danes, če bi obstajal? Demokrat ali Republikanec?

Chalky ::

Atlanta Fed GDPNow tracker for Q3 growth jumps to 3.47%% vs 2.18% prior

From the agency: the GDPNow model estimate for real GDP growth (seasonally adjusted annual rate) in the third quarter of 2025 is 3.5 percenton August 29, up from 2.2 percent on August 26.

After recent releases from the US Census Bureau and the US Bureau of Economic Analysis, the nowcasts of third-quarter real personal consumption expenditures growth and second-quarter real gross private domestic investment growth increased from 2.2 percent and 4.4 percent, respectively, to 2.3 percentand 6.1 percent, while the nowcast of the contribution of net exports to third-quarter real GDP growth increased from -0.36 percentage points to 0.59 percentage points.

The next GDPNow update is Tuesday, September 2.

Kot kaže bo tudi Q3 lepa gospodarska rast. V Evropi imajo Nemci -0.5%, Kanada -1.8%. EU kot celota je pa -0.1%. Kitajci imajo 5% Indija pa 7.8%. Pri Legay Media bodo spet jezni ker ZDA niso v recesiji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

GregiB ::

RFK jr., okoljski odvetnik s samo pogledom otrok na letališčih vidi, da imajo mitohodrijske bolezni. V intervijuju je tako dal nasvet, naj ljudje ne zaupajo stroki in strokovnjakom ampak naj sami delajo (svoje) raziskave... Tko, da, sam se odločil... če me bo začel matrat, me bo kar sosed operiral...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

mtosev, tudi glede upada turizma imajo trumptardi izpiljeno propagandno taktiko. Ves poudarek dajejo na Las Vegas, ker je modro mesto in z veseljem pljuvajo po njem. Upad turizma pa pripisujejo izključno nenormalno visokim cenam (ki so vedno bile in vedno bodo).. In pol imajo "Chalkyjeve" anekdote kot dokaze. "Kolega obiskal Vegas in plačal 120$ za malo pivo".. Bojkot, carine nimajo nobenega vpliva.

Tvoj prispevek sicer govori za Seattle in tu bodo uporabili podobno taktiko, če je to le možno.. Če pa tak argument ne sede, bodo pa zadevo preprosto ignorirali.

Skratka, bojkot ne obstaja, carine so WINNING! In basta! Tko imajo v alternativnem vesolju.

Goran10 ::

ameriška vojaška industrija počasi izgublja zaradi trumopa in njegovih magovcev. zaradi njihovih izjav Zda zdaj izgledajo kot nezanesljiv partner. lahko pa putkotu začnejo prodajat.
I visited Norway earlier this year. Leaders told me they had initially favored a US bid for the frigates. Trump's comments about "kill switches" alarmed Norwegians that the US was no longer a trustworthy supplier of equipment to defend Norway against Trump's friends in Russia.

https://x.com/davidfrum/status/19621327...

Goran10 je izjavil:

ameriška vojaška industrija počasi izgublja zaradi trumopa in njegovih magovcev. zaradi njihovih izjav Zda zdaj izgledajo kot nezanesljiv partner. lahko pa putkotu začnejo prodajat.
I visited Norway earlier this year. Leaders told me they had initially favored a US bid for the frigates. Trump's comments about "kill switches" alarmed Norwegians that the US was no longer a trustworthy supplier of equipment to defend Norway against Trump's friends in Russia.

Trump je dejansko ruski asset. Ne “obnaša se tako” in podobno brezjajčno blebetanje. Dejansko počne točno vse, kar slabi ZDA in koristi Rusiji. Igra po playbooku, ki mu ga je napisal Putin, zmenila sta se, da Rusija poje Evropo, ZDA poje severno, srednjo in južno Ameriko, za Pacifik in JV Azijo se bo pa stepel s Xijem - čeprav z puščanjem krvi ameriškemu vojaško industrijskemu kompleksu bo težko to dosegel, Putin pa ga je nasral, da to dela s temi neumnimi izjavami, ki so omajale zaupanje Evrope in Kanade v ameriško orožje.

Scaramouche3 ::

DarwiN je izjavil:

Mimogrede, da se še enkrat navežem na zgornjo misel, lynxslo5. Kaj misliš, da bi bil Jezus danes, če bi obstajal? Demokrat ali Republikanec?

Ljubezen za vse, hippy, zapohanc, sigurno bi hotel biti demokrat, seveda nebi priznal svojine, vse lahko ukradeš...

pegasus ::

Torej bi bil komunist? :))

Scaramouche3 ::

pegasus je izjavil:

Torej bi bil komunist? :))

Jezus je bil Žid. Glede na to, da Židi podpirajo Demokrate, bi najbrž tudi on podpiral to stranko.

pegasus ::

Ok, torej Jesus ni več kul. Kdo bo nova sveta oseba? Trump osebno? :))

Pol si ti z Jezusom, ali proti njemu, lynx? :))

Goran10 ::

paradajzos je izjavil:

Goran10 je izjavil:

Trump je dejansko ruski asset. Ne “obnaša se tako” in podobno brezjajčno blebetanje. Dejansko počne točno vse, kar slabi ZDA in koristi Rusiji. Igra po playbooku, ki mu ga je napisal Putin, zmenila sta se, da Rusija poje Evropo, ZDA poje severno, srednjo in južno Ameriko, za Pacifik in JV Azijo se bo pa stepel s Xijem - čeprav z puščanjem krvi ameriškemu vojaško industrijskemu kompleksu bo težko to dosegel, Putin pa ga je nasral, da to dela s temi neumnimi izjavami, ki so omajale zaupanje Evrope in Kanade v ameriško orožje.

in kaj trump od rusije dobi v zameno? motokrosle za na fronto? trump in magovci so pač bedaki in si z rusijo ne bodo morali nič pomagati, še kitajci ne vedo kaj bi z njo. čudni časi nas čakajo.

pegasus je izjavil:

Ok, torej Jesus ni več kul. Kdo bo nova sveta oseba? Trump osebno? :))

Najbrž res Trump... Trump namreč sovraži in ljubi žide.. Istočasno.. Trump je utelešeno Sveto pismo, preko katerega lahko upravičiš praktično vsako dejanje, dobro ali slabo, vse je odvisno od interpretacije.. In točno to tudi Trump vselej poudarja pri svojih zločinih in nasploh.. Odvisno od interpretacije.. Tudi tretji mandat. Odvisno koga vprašaš.. "Some constitutional scholars say ..."..

in kaj trump od rusije dobi v zameno? motokrosle za na fronto? trump in magovci so pač bedaki in si z rusijo ne bodo morali nič pomagati, še kitajci ne vedo kaj bi z njo. čudni časi nas čakajo.

Trump dobi od Putina tečaj diktature za začetnike - pomoč pri spremembi ZDA v diktaturo. Putin ima res dobro referenco. Hands on trening in svetovanje, morda tudi kakšno pomoč na terenu.
Putin je Trumpa rešil pred propadom in Trump je njegov fenboy. Verjetno gre za zmes občudovanja in strahu pred tem, kaj bi lahko priletelo na plano.
V vsakem primeru Trump nikoli ne bi smel postati predsednik, ker je preveč nesposoben, kar se je z leti samo potenciralo. Je pa njegova preprosta neumnost v nastopih očitno privlačna za dovolj ameriških butljev, da se je ustvaril moment, kjer so se priključili tudi nekateri (dovolj njih) volilci z IQ nad 85, ker so ga demkorati res srali in izgubili stik z ljudmi.

Zgodovina sprememb…

borut_p ::

Trumpko ponuja 5000usd vsakemu palestincu ce se izseli. Kam bodo pa sli? Naj si jih domov pripelje. Se okoliske drzave jih nocejo butl stari

Evropa vedno bolj ostaja otok v svetu, ki ga vedno bolj obvladujejo avtoritarci, diktatorji,...

gozdar1 je izjavil:

Evropa vedno bolj ostaja otok v svetu, ki ga vedno bolj obvladujejo avtoritarci, diktatorji,...

Ja, za zdaj smo še svetla točka.

Miki N ::

lynxslo5 je izjavil:

Jezus je bil Žid. Glede na to, da Židi podpirajo Demokrate, bi najbrž tudi on podpiral to stranko.

Danes bi Džizusa zelo verjetno Mossad dal kar pospraviti - sploh če bi kaj preveč palamudil s kakimi pacifističnimi forami.

Napletli bi mu false-flag in mu potem zabetonirali tisto jamo, da ne bi izvajal kakih vstajenj, slučajno. Nakar bi Holywoodski Židi naredili film o njem "po resničnih dogodkih", z groteskno zlobnimi ahmedi in nesposobnimi kristijani.

:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

No, JD Vance, človek, ki lahko vsak čas postane predsednik ZDA se je odločil američanom dati malo zgodovinske lekcije. V interijuju je v kontekstvu vojne med Rusijo in Ukrajino povedal, da so se do sedaj vse vojne, vključno s 1SV in 2SV. končale za pogajalsko mizo?!? Res? Kakšna pogajanja pa so bila? Nas so v Jugi še učili, da so se nemci v 1SV in 2SV predali... O kakšnih pogajanjih trobi? Kdo tem ljudem svetuje???

GregiB je izjavil:

No, JD Vance, človek, ki lahko vsak čas postane predsednik ZDA se je odločil američanom dati malo zgodovinske lekcije. V interijuju je v kontekstvu vojne med Rusijo in Ukrajino povedal, da so se do sedaj vse vojne, vključno s 1SV in 2SV. končale za pogajalsko mizo?!? Res? Kakšna pogajanja pa so bila? Nas so v Jugi še učili, da so se nemci v 1SV in 2SV predali... O kakšnih pogajanjih trobi? Kdo tem ljudem svetuje???

Hja no dejansko so pogajanja bila v obeh primerih o tem kdo bo dobil kateri del naše Primorske. Pri ta drugi rundi so bili Jeksi sploh ta glavni akterji. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

AvtoR ::

Vance je navaden hillbilly in ni kos svojemu poslu. Sedaj itak samo kima Trumpu. Skratka katastrifa za cel zahod.

Ja saj je smešen, ampak je pa tudi zelo očiten "projekt" likov tipa Peter Thiel - mislim, njegov vzpon na politični in medijski sceni je bil ... rahlo "astro turfan". Zelo očitno je, da ga nekako "redijo" za naslednjega predsednika - in ko se tovrstni avtisti spravijo delat tak projekt .... Tako da ni tako zelo smešno.

Ironično je trump verajetno še vedno boljša opcija.

gozdar1 je izjavil:

Ironično je trump verajetno še vedno boljša opcija.

No, to je približno tak odgovor, kot kaj bi raje pojedel, plesniv kotlet ali plesnivo vratovino....
««
229 / 230
»»