Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi

DarwiN ::
Naslednji teden srečanje Trump-Putin. Nekaj je jasno: Ukrajina je nafukala. Ali pa mislite, da bo Trump zastopal Ukrajinske/Evropske interese, lol? Se bo postavil na stran dobrega ali zla? Retorično vpr. :SSSS
Tip je "grozil" Rusiji s sankcijami/carinami, prestavljal deadline, zdaj ob izteku le-tega pa se bosta srečala na "very productive meetingu", kjer bo Trumpo umaknil vse grožnje proti Rusiji in še kakšno dodatno uslugo bo naredil Putinu v škodo Ukrajine (kaj okrog dobave orožja ali glede nafte?). V zameno mu bo pa Putin prodal prazne obljube o premirju ali kaj podobnega. Nato bo Trump zmagovito razglasil "I brokered a ceasefire". #Nobel_Peace_Prize
Nekako tako bo šlo? Ali kaj prognozirate drugi?
Tip je "grozil" Rusiji s sankcijami/carinami, prestavljal deadline, zdaj ob izteku le-tega pa se bosta srečala na "very productive meetingu", kjer bo Trumpo umaknil vse grožnje proti Rusiji in še kakšno dodatno uslugo bo naredil Putinu v škodo Ukrajine (kaj okrog dobave orožja ali glede nafte?). V zameno mu bo pa Putin prodal prazne obljube o premirju ali kaj podobnega. Nato bo Trump zmagovito razglasil "I brokered a ceasefire". #Nobel_Peace_Prize
Nekako tako bo šlo? Ali kaj prognozirate drugi?

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

Grimnir3 ::
TACO
Folk požre vse, samo da lahko owna libs-e.
no comment je izjavil:
Se strinjam.
Sovražtvo proti določenim skupinam dovolj velikemu delu volilcev odtehta vse drugo (to je bil tudi odgovor Scaromouchu, ki se je čudil kako lahko tako neumen človek zmaga volitve). Če bo treba plačat nove davke, pa naj bo. Če mora borza zrasti samo za 5% namesto 50%, pa naj bo.
Folk požre vse, samo da lahko owna libs-e.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimnir3 ()

Malidelničar ::
Pa še Nobelovo za mir bo dobil tako da.
To z Ukrajino je sranje ampak rešuje pa na drugih področjih.
To z Ukrajino je sranje ampak rešuje pa na drugih področjih.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Okapi ::
Nekako tako bo šlo? Ali kaj prognozirate drugi?![]()
Dosegel ne bo nič, razen da bo še enkrat več dokazal, da je nesposoben (in Putinov koristni idiot). Ukrajina ne bo priznala izgube ozemlja, Rusija ne bo privolila v premirje. EU šefi so dovolj pametni (razen kakšnega Orbana, ki sanja o veliki Madžarski), da ne bodo dovolili spreminjanje meja, sploh pa ne na tak, vojaški, način, in bodo dovolj podpirali Ukrajino, da ji ne bo treba kapitulirati.
Nato bo Trump zmagovito razglasil "I brokered a ceasefire". #Nobel_Peace_Prize
Trump se je ravno danes ali včeraj hvalil, da sicer premirja res še ni dosegel, ampak da pa je s svojim posredovanjem že preprečil 3. svetovno vojno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()

Najbolj ironično pri vsem skupaj pa je, da bi Trump dejansko lahko dobil Nobelovo, samo dovolj bi moral z orožjem podpreti Ukrajino in pritisniti na Putina.

no comment ::
Mogoče pa je presodil, da je veliko ceneje, če z grožnjo kastriracije Nata, Švede prisili v podelitev Nobelove. Če prav razumem, so le-ti približno enako posrani glede Ruskih tankov kot mi glede Madžarskih.
Nobelova je verjetno par sto tisočkrat cenejša kot 5% BDP-ja ;) Če bi jaz bil Šved, bi mu obljubil nagrado vsako leto do njegove smrti...
Nobelova je verjetno par sto tisočkrat cenejša kot 5% BDP-ja ;) Če bi jaz bil Šved, bi mu obljubil nagrado vsako leto do njegove smrti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()

Scaramouche3 ::

no comment je izjavil:
Mogoče pa je presodil, da je veliko ceneje, če z grožnjo kastriracije Nata, Švede prisili v podelitev Nobelove. Če prav razumem, so le-ti približno enako posrani glede Ruskih tankov kot mi glede Madžarskih.
Kot prvo, Nobelovo nagrado za mir podeljujejo Norvežani, ne Švedi.
Kot drugo, v kakšni fantaziji bi Nobelova nagrada Trumpu (takemu, kot je sedaj) zmanjšala rusko nevarnost? Zmanjšala bi jo, če bi Trump z orožjem podprl Ukrajino in na vse možne načine pritisnil na Putina. Trump pa namesto tega že ves čas pokleka pred Putinom in samo povečuje ruske apetite. Nihče, ki ga Rusi potencialno ogrožajo, ne bo ta njegova udinjanje Putinu nagradil.

no comment ::
Kot prvo, Nobelovo nagrado za mir podeljujejo Norvežani, ne Švedi.
Ja, to bi moral vedet. Neglede na uro in psihofizično stanje.
Kot drugo, v kakšni fantaziji bi Nobelova nagrada Trumpu (takemu, kot je sedaj) zmanjšala rusko nevarnost? Zmanjšala bi jo, če bi Trump z orožjem podprl Ukrajino in na vse možne načine pritisnil na Putina. Trump pa namesto tega že ves čas pokleka pred Putinom in samo povečuje ruske apetite. Nihče, ki ga Rusi potencialno ogrožajo, ne bo ta njegova udinjanje Putinu nagradil.
V fantaziji kjer je racinalizacija popolnoma takšna kot si opisal in fantaziji kjer Trump deluje po principu transakcijske ekonomije. Torej, moja fantazija je celo bolj realna.
Najprej mu plačajo (dajo nagrado), potem pa dobijo robo.
Za tako fantastično kupčijo se še jaz strinjam, pa mi je Trumpovo trgovanje drugače odvratno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()

Moraš biti zelo naiven, da preverjeno pokvarjenemu trgovcu z nepremičninami nekaj plačaš vnaprej.

sbawe64 ::
Dosegel ne bo nič, razen da bo še enkrat več dokazal, da je nesposoben (in Putinov koristni idiot). Ukrajina ne bo priznala izgube ozemlja, Rusija ne bo privolila v premirje. EU šefi so dovolj pametni (razen kakšnega Orbana, ki sanja o veliki Madžarski), da ne bodo dovolili spreminjanje meja, sploh pa ne na tak, vojaški, način, in bodo dovolj podpirali Ukrajino, da ji ne bo treba kapitulirati.
Trump se je ravno danes ali včeraj hvalil, da sicer premirja res še ni dosegel, ampak da pa je s svojim posredovanjem že preprečil 3. svetovno vojno.
Srbija, Sirija, Gaza.
Pravila za njih, ne za nas.
Kaj ima že EU/nato z Ukr ? Prav nič.
Zato zelo preseneča, takšna podpora.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()

Usa se hočejo zasidrati na Iranski meji zato je poklicala Armence in Azerbejzance.
Ostalo je postranskega pomena, predstava za neuko javnost.
Zahodni nastavljenec Pašinjan je prodal Armenijo, ki postaja z vseh strani zaprta država.
O Zangezur koridorju so teoretiki zarot že lani pisali tu na forumu. Zangezur corridor @ Wikipedia
In muslimanski Azerbajdžan bo (skupaj z Turčijo) ob naslednji novi priložnosti pojedel Armenijo (kristjani).
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…

KBraneK007 ::
Srbija, Sirija, Gaza.
Pravila za njih, ne za nas.
Kaj ima že EU/nato z Ukr ? Prav nič.
Zato zelo preseneča, takšna podpora.
Preseneča tebe ja. Spreminjanje mej se ni nikoli dobro končalo na dolgi rok.
Podpora je sicer bila zadnja tri leta in pol ampak, če bi EU voditelji manj govorili in več storili bi morda botoksiran starček iz vukojebine že lani mahal Z belo zastavo in se umikal nazaj tja kamor spada.
Samo potem bi mu njegovi jajca odrezali. Čeprav nič hudega, ker se mu itak ne vstane več brez pomoči plave ameriške tabletke.
Jaz verjamem, da se bodo Coalition Of Pussy sedaj res zmigali v pravi, odločni in hrabri smeri. Malo jim vseeno lahko pogledamo čez prste, ker jim/nam je oni ruski slovanski KGb-morilski neadertalec grozil Z Allin, ter jedersko vojno.
Bullya je treba nabit, ko kanto, ker od kar je prišel na oblast v Rusiji pred 20+ leti meša drek Z Vojnami.

Obstaja pa še ena zanesljiva pot da Trump dobi Nobelovo. Da na Aljaski aretira Putina in ga pošlje v Haag.

mtosev ::
Haha not gonna happen. Na žalost.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

KBraneK007
Nov navijač ? Kje so tvoji argumenti ?
Bully so zda, tako da kar izvoli.
Daj prižgi si klimo.
Netanjahu bo tudi zraven ? Sprašujem za prijatelja.
Obstaja pa še ena zanesljiva pot da Trump dobi Nobelovo. Da na Aljaski aretira Putina in ga pošlje v Haag.![]()
Daj prižgi si klimo.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…

KBraneK007 ::
KBraneK007
Obstaja pa še ena zanesljiva pot da Trump dobi Nobelovo. Da na Aljaski aretira Putina in ga pošlje v Haag.![]()
Daj prižgi si klimo.
Navijač?? Ti si ja in to strastni.
Vprašanje za miljon dolarjev za tebe: zakaj deda putin ne, da na spisek Izrael kot sovražno državo, Slovenijo pa je dal?!
Lepo vročo nedeljo še naprej.
Peace

c3p0 ::
Temu se ne reče "prestavljanje", temveč solidarnost. Ena beseda, ki je mnogi ne razumete. Je povezano z odsotnostjo empatije.
Pokaži mi še kakšnega "empatičnega" politika, da se še bolj primem za denarnico. Šlo je namreč zgolj za populistični prijem, ki je že vnaprej bil obsojen na propad.

Trump je novi Chuck Norris, do kosila sklene 2 trgovinska sporazuma in doseže eno premirje, do večerje prepreči 3. svetovno vojno.

Trump po novem pravi da gre na Aljasko v Rusijo 
Tolk globok je v Putinovi danki da ga bodo moral s štrikom ven potegnit

Tolk globok je v Putinovi danki da ga bodo moral s štrikom ven potegnit

esel ::
Jebemti, kakšen idiot je tale Trump, prav neverjetno. V primerjavi z njim je še Biden genialec.
Sam sodim med bolj butaste, ampak ko poslušam njegov govor, pa prav čutim kako mi odmira še tisto malo možganskih celic ki si jih lastim.
I was a "little bothered" by Zelensky saying he needed constitutional approval for any territorial concessions.
"I mean, he's got approval to go into war and kill everybody. But he needs approval to do a land swap?" "Because there'll be some land swapping going on
IDIOT
Sam sodim med bolj butaste, ampak ko poslušam njegov govor, pa prav čutim kako mi odmira še tisto malo možganskih celic ki si jih lastim.
I was a "little bothered" by Zelensky saying he needed constitutional approval for any territorial concessions.
"I mean, he's got approval to go into war and kill everybody. But he needs approval to do a land swap?" "Because there'll be some land swapping going on
IDIOT
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: esel ()

čigra ::
https://www.bloomberg.com/news/articles...
Hmm, tarife dobivajo novo razseznost:).
Proizvodnja ostane izven ZDA, ameriške firme pa bodo same plačevale carinikove carine! Totalna zmaga carinika

esel ::
Jebemti, kakšen idiot je tale Trump, prav neverjetno. V primerjavi z njim je še Biden genialec.
IDIOT
Prej sem bil premil. Za njegov intelekt sploh ni besed.
Trump: “The Russians would have been in Kyiv in 4 hours if they went down the highway. But a Russian general decided to go through the farmland.”
https://www.reddit.com/r/Military/comme...

čigra ::
https://www.bloomberg.com/news/articles...
Hmm, tarife dobivajo novo razseznost:).
Proizvodnja ostane izven ZDA, ameriške firme pa bodo same plačevale carinikove carine! Totalna zmaga carinika![]()
Sicer pa: dodatne carine veljajo za ZDA, a ne? To pomeni, da bodo ti izdelki cenejši v EU, Kanadi...?

A Chalky_-ju je že kaj nerodno?
P. S. Kdaj je minilo tistih 10 dni ko je skrajšal iz prvotnih 50?

Zgodovina sprememb…

Pac-Man ::
to, teden nazaj
https://nypost.com/2025/08/05/us-news/e...
to, trumpalumpa
https://x.com/TrumpTruthOnX/status/1954...
in to
https://x.com/theserfstv/status/1954953...
https://nypost.com/2025/08/05/us-news/e...
Policija je sporočila, da je 19-letnega nekdanjega uslužbenca ministrstva za vladno učinkovitost (DOGE) zgodaj zjutraj v nedeljo do krvi pretepla množica 10 mladoletnikov, ko je v prestolnici države preprečil poskus tatvine avtomobila. Edward Coristine, ki se ga je na DOGE po njegovem nadimku z LinkedIn oprijel vzdevek "Big Balls", je bil z žensko v bližini središča DC, ko je videl skupino mladoletnikov, ki se je približala njunemu avtomobilu in "komentirala o prevzem vozila", je razvidno iz poročila o incidentu metropolitanske policije, ki ga je pridobil The Post.
to, trumpalumpa
https://x.com/TrumpTruthOnX/status/1954...
Washington, D.C., bo danes osvobojen! Zločini, divjaštvo, umazanija in gnus bodo izginili. Našo prestolnico bom naredil spet veliko! Dnevi neusmiljenega ubijanja ali poškodovanja nedolžnih ljudi so se končali! Hitro sem uredil mejo (v zadnjih treh mesecih NULA ILEGALCEV!), D.C. je naslednji na vrsti!!! Zahvaljujem se vam za pozornost, ki ste jo namenili tej zadevi. Predsednik DJT
(TS: 11. 8. 08:11 ET)
in to
Torej bo frajer z nadimkom Big Balls, ki sta ga pretepla dva petnajstletnika, njihov sežig Reichtaga?
Iskreno, deluje točno
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

DarwiN ::
![]()
Če pa zdaj 15.8 sledi "very productive meeting", kjer bo Putin dobil vse, kar si bo zaželel, Trump pa bo dosegel "dolgotrajno premirje".. Nekaj dni zatem bosta pa oba obtožila Zelenskega, da je prekršil premirje in trumptardi po celem svetu bodo začeli kričat, da je Ukrajina tista, ki noče končati vojne.. "Vedno smo vedeli, da je Zelensky pokvarjen!".. Ukraine BAD, Zelensky BAD !!!!!
Nekaj v tem slogu.. Skratka, Ukrajina bo nafukala.
You don't see faith healers working in hospitals
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

jernejl ::
Trump pravi, da bo znižal cene zdravil do 1500%. Bomo videli, če bo držal tudi to obljubo, tako kot je vse ostale do zdaj.
https://www.youtube.com/shorts/65eOfp4s...
Če že ne bo dobil Nobelove nagrade za mir, bo morda pa prvi dobitnik Nobelove nagrade za matematiko...
https://www.youtube.com/shorts/65eOfp4s...
Če že ne bo dobil Nobelove nagrade za mir, bo morda pa prvi dobitnik Nobelove nagrade za matematiko...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()

GregiB ::
No, smo rešeni... TACO (ja, spet je podaljšal uveljavljanje carinskih stopenj na grde kitajce) je na mesto vodje statističnega urada za zaposlitve imenoval dr. ekonomije, člana The Heritage Organisation in soavtorja projekta 2025. To je tista organizacija, ki ima edina dostop do pravih podatkov o zaposlovanju, ki jih javnost ne more dostopati, niti preverjati... Končno zanesljiv, nepristranski človek na mestu!
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Bostjan_321 ::
President Trump has made a Freudian slip saying at a press conference that he’s meeting Putin on Friday in Russia.
Če bi bil američan, bi nabil Trumpa na kol.

c3p0 ::
Torej bo frajer z nadimkom Big Balls, ki sta ga pretepla dva petnajstletnika, njihov sežig Reichtaga?
Iskreno, deluje točno
Noro, prevajaš si v SLO twite in pišeš zraven "to". Sicer pa: ah, ti teens.
Definitivno pa pretep širši javnosti neznanega Muskovega zaposlenega ne bo imel večjega vpliva na nič. Le še en simptom.

paradajzos ::
Bostjan_321 je izjavil:
President Trump has made a Freudian slip saying at a press conference that he’s meeting Putin on Friday in Russia.
Če bi bil američan, bi nabil Trumpa na kol.
Kolikor sem spremljal ves ta ruski golaž, so Rusi že nekajkrat omenili, da bo treba Aljasko vrniti Rusiji…
Hehehe, to bi bil res hec

bm1973 ::
paradajzos je izjavil:
Kolikor sem spremljal ves ta ruski golaž, so Rusi že nekajkrat omenili, da bo treba Aljasko vrniti Rusiji…
Hehehe, to bi bil res hec![]()
Bo težko, ker so Rusi Aljasko prodali ZDA.
Tako kot Poljaki/Litvanci Kijev Rusiji...

paradajzos je izjavil:
Hehehe, to bi bil res hec![]()
Bo težko, ker so Rusi Aljasko prodali ZDA.
Tako kot Poljaki/Litvanci Kijev Rusiji...
Tud Krim so prenesli na Ukrajino v zameno pa je Ukrajina zgradila vodni kanal za namakanje.
Pa sedaj trubanjate da to ne velja, da je bila napaka itd...
Zagotovo po teh merilih tud prodaja aljaske Ne velja, ker so tam našli zlato in nafto, ki nista bila všteta v prodajni ceni.

Sem gledal Bladerunner 2049 ampak nisem opazil, itak je pa vse zgledalo kot ena ruska distopija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

Zmajc ::
![]()
Če pa zdaj 15.8 sledi "very productive meeting", kjer bo Putin dobil vse, kar si bo zaželel, Trump pa bo dosegel "dolgotrajno premirje".. Nekaj dni zatem bosta pa oba obtožila Zelenskega, da je prekršil premirje in trumptardi po celem svetu bodo začeli kričat, da je Ukrajina tista, ki noče končati vojne.. "Vedno smo vedeli, da je Zelensky pokvarjen!".. Ukraine BAD, Zelensky BAD !!!!!
Nekaj v tem slogu.. Skratka, Ukrajina bo nafukala.
Cel čas se vrtimo v enem in istem krogu. TACO se na koncu vedno vrne na svoje izhodišče ... z obrazom v Putinovo danko.

yayo ::
A je res to, da, če želiš kaj zvedeti o protestih v L.A. moraš iskati pod "Los Angeles music festival 2025", da bi pretental algoritem, ki jih cenzurira? Ali gre za tiktok hoax?

tikitoki ::
Ne chalkyju povedat, da cene v ZDA rastejo če skladu s pričakovanji, da ga kap ne rukne od hudega.

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

Trumpovi bizarni javni nastopi sprožajo vprašanja o njegovem zdravju
V zvezi z mentalnimi sposobnostmi ameriškega predsednika Donalda Trumpa se čedalje manj sramežljivo oglašajo strokovnjaki in izražajo zaskrbljenost glede njegovih bizarnih nastopov v javnosti. Tako kot je Trump včeraj zatrdil, da odhaja v Rusijo na pogovor s Putinom, čeprav je sestanek sklican na Aljaski, je med nedavnim obiskom v Združenem kraljestvu pripovedoval izmišljeno zgodbo o tem, da je njegov stric poznal razvpitega ameriškega terorista Unabomberja, in neprekinjeno govoril o vetrnih elektrarnah, piše časopis Guardian.
https://siol.net/novice/svet/trumpovi-b...
He’s going slightly mad…

Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

paradajzos je izjavil:
Trumpovi bizarni javni nastopi sprožajo vprašanja o njegovem zdravju
V zvezi z mentalnimi sposobnostmi ameriškega predsednika Donalda Trumpa se čedalje manj sramežljivo oglašajo strokovnjaki in izražajo zaskrbljenost glede njegovih bizarnih nastopov v javnosti. Tako kot je Trump včeraj zatrdil, da odhaja v Rusijo na pogovor s Putinom, čeprav je sestanek sklican na Aljaski, je med nedavnim obiskom v Združenem kraljestvu pripovedoval izmišljeno zgodbo o tem, da je njegov stric poznal razvpitega ameriškega terorista Unabomberja, in neprekinjeno govoril o vetrnih elektrarnah, piše časopis Guardian.
https://siol.net/novice/svet/trumpovi-b...
He’s going slightly mad…![]()
Mad king - Aerys II Targaryen :D
P. S. Kje je Chalky???
Zgodovina sprememb…

Bellator ::
Je stanje že tako kritično, da je tudi pri njem potreben autopen?
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Je stanje že tako kritično, da je tudi pri njem potreben autopen?
Čas da zrušimo še en neumen mit:
Autopen @ Wikipedia