Forum » Zvok in slika » Povezava TV z routerjem
Povezava TV z routerjem
fotografnik ::
TV imam v sobi na enem koncu hiše, router pa na drugem koncu... vmes sta dve sobi. Poskušal sem z WI-FI ojačevalniki, raznimi Meshi, Powerlinki, pa ne gre.
Signal šteka, za test sem povezal z 20m UTP kablom po hodniku in TV dela BP. Prevrtat stene ali kaj drugega, močnejši router? Kateri?
Hvala za nasvete.
LPM
Signal šteka, za test sem povezal z 20m UTP kablom po hodniku in TV dela BP. Prevrtat stene ali kaj drugega, močnejši router? Kateri?
Hvala za nasvete.
LPM
Tody ::
Kabel je kabel, če ni problem narest luknje potem je to najboljša rešitev. Odvisno od tega kako se gradila hiša lahko pogledaš če spraviš kabel skozi cev ki jo imaš za elektriko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Powerline adapter internetOddelek: Omrežja in internet | 4225 (2809) | MrStein |
» | Innbox Powerline PLC (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15850 (14565) | ...:TOMI:... |
» | powerline adapter - kaj izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 5423 (3074) | Markus386 |
» | Postavitev domačega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 6195 (5840) | SeMiNeSanja |
» | powerline mrežni adapterjiOddelek: Omrežja in internet | 4461 (3455) | Primoz78 |