» »

SpaceX ujel prvo stopnjo Starshipa

1 2
3
»

DarkSite ::

CNN:
Title: Elon Musk expands his empire of misinformation


15.10.
New York
CNN

At any Tesla event, you have to go in expecting a good amount of smoke and mirrors. This is the company run by Elon Musk, after all -- its self-anointed Technoking who's made overpromising and underdelivering a theme of his career.

But Thursday's "Cybercab" robotaxi unveiling was, even by Musk-ian standards for bluster, one giant optical illusion. The kind of spectacle that should remind everyone that the world's richest person is someone who promotes and appears to relish misinformation and hyperbole on a mass scale, whether he's speaking to investors, his millions of followers on X or whichever politician he feels is most likely to agree with his increasingly right-wing and conspiracy-laden worldview.

Tesla didn't respond to a request for comment.

...


Source

CNN je očitno začel s totalnim napadom.

Karamelo ::

Muskovi varnostniki naj bi takrat najeli več zasebnih preiskovalcev oziroma detektivov, katerih naloga je bila slediti zvezdnici. Amber se je namreč leta 2017 napotila v Avstralijo, kjer se je odvijalo snemanje filma Aquaman. Po navedbah tujih medijev naj bi bil nadzor nad igralko celo tako obsežen in natančen, da je vključeval vrsto operativcev, mnoštvo infrardečih kamer kot tudi dronov. Elon je namreč sumil, da se njegova izbranka videva z drugim - da ga vara. Avstralsko podjetje, specializirano za preiskovanje (med drugim ravno nezvestobe), je tako leta 2017 dlje časa sledilo Amber in jo nadziralo. Poskušali so ugotoviti, kaj počne, s kom je, kje je in informacije predajali Musku. Cena njihove storitve naj bi presegla 100.000 avstralskih dolarjev. Preiskovalci domnevno niso varčevali z opremo - kamere, droni, vse kar je bilo potrebno - če pa jih je Amber opazila, so se pretvarjali, da so ulični fotografi.

D3m ::

Aggressor je izjavil:

bm1973 je izjavil:

On je lahko vzor za moške, ne samo kot uspešen podjetnik, če ne drugega je naštepal 10 otrok, za katere skrbi, kljub precej zblojenih babam, ki jih je imel >:D. Še ženske, ki malo spremljajo SpaceX, so to videle.


Tip, ki je po vseh dokazih sodeč odsoten oče in mu otroci obračajo hrbet, kakor hitro odrastejo, naj bi bil vzor za moške? :)) Ampak ja, krive so njegove bivše, to bo to. Muskovi inceli res živite v neki lastni realnosti.


Edino denar jim ne smrdi. Si pozabil napisati.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Malidelničar ::

Kako pa deluje senzorika na SpaceX raketah, da tako natančno pristajajo in sploh pri tej zadnji ujeti raketi? Kam pozicionirajo senzorje, glede na to, da so le-ti lahko izpostavljeni raketnim motorjem, ravnljivi na zunanjem ovoju/plašču rakete?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SpaceX pri četrtem poletu Starshipa uspešno simuliral mehki pristanek (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
505916 (2484) Kresnik
»

Starship v tretje razpadel ob povratku

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
465950 (3260) AvtoR
»

Starship čaka odločitev inšpektorjev

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
54976 (3114) BigWhale
»

V peto gre rado: Starship naposled zgledno pristal

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
168749 (6085) BigWhale
»

Starship je uspešno poskočil

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
167290 (4340) pegasus

Več podobnih tem