» »

Adguard in reklame

Adguard in reklame

mat11 ::

Na Samsungu uporabljam zaščito proti reklamam, ki je kar uredu me pa moti, da dosti normalnih strani noče več odpreti. Je kakšna rešitev oziroma druga DNS nastavitev. Sedaj imam napisano v nastavitvah telefona dns.adguard.com
mat

V-i-p ::

Jaz imam na Samsung telefonu plačljivo verzijo AdGuarda in zelo redko, da kaj ne odpre. Če pa že, pa dodaš izjemo in je.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Linko ::

Imam na samsungu edge brskalnik, pa še v teh letih nisem videl reklame, ali strani katere ne bi odprl

Koliko je pa cena plačljive?
Trenutno uporabljam Chrome pa kar navajen na njega. Drugače mi pa isto v samem outlooku včasih ne prikazuje kakšnih slik mailih.
mat

@mat11: jaz sem ga kupil za nekih 20€ - doživljenska licenca pa na treh telefonih naenkrat je lahko. Zame najboljši nakup od kar obstaja Android :). Plus mi je to, da imaš zgoraj, ko dol potegneš, gumb od AdGuarda in če kaj ne odpre ga z gumbom ugasneš, pogledaš in vključiš nazaj.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Sliši se zanimivo.
mat

PunkDude ::

Google
AdGuard MOD APK (Premium Unlocked) v4.7.59

Kje dobiti iz zaupanja vrednega naslova?
mat

PunkDude ::

Je pa res precej potratno za baterijo, vsaj pri meni je tako.

PunkDude, vsaj pri meni to ni res. Pri meni ni praktično nobene razlike. Baterija zdrži normalno. Če pogledam v nastavitve pod Skrb za napravo in baterija mi za AdGuard kaže 1,5% porabe. Nameščen iz trgovine Play in aktiviran s kupljenim ključem.

Daniel ::

Ena opcija je tudi NextDNS.

To je program?
mat

Daniel ::

Ponudnik DNS, kjer lahko vklopiš določene adliste. Je pa plačljivo.

borut_p ::

Jaz uporabljam adblock browser, ce ti je opcija menjati

Hvala, zaenkrat uporabljam free verzijo Adguarda app,ki mi dela kar uredu, bom videl sčasoma kaj bo.
mat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AdGuard DNS

Oddelek: Informacijska varnost
181872 (502) gansta
»

Telekom samodejno dodaja njihov DNS

Oddelek: Omrežja in internet
9853 (720) MajorM