Forum » Kaj kupiti » Kingston SSD disk A400 480GB 6,35cm
Kingston SSD disk A400 480GB 6,35cm
bieffe ::
Pozdravljeni
Prodajalec teh diskov Avtera d.o.o., mi ni odgovoril na vprašanje: ali ta disk Kingston SSD A400 480GB 6,35cm (2,5") SATA3.0, je kompatibilen z mojim laptopom HP Probook 6550 b, pa lepo prosim če mi kdo od vas lahko to pove. Rad bi namreč zamenjal stari HDD 250 GB z tem SSD. Hvala lepa in lep pozdrav.
Prodajalec teh diskov Avtera d.o.o., mi ni odgovoril na vprašanje: ali ta disk Kingston SSD A400 480GB 6,35cm (2,5") SATA3.0, je kompatibilen z mojim laptopom HP Probook 6550 b, pa lepo prosim če mi kdo od vas lahko to pove. Rad bi namreč zamenjal stari HDD 250 GB z tem SSD. Hvala lepa in lep pozdrav.
Rias Gremory ::
Je kompatibilen. V tvoj prenosnik gre vsak 2,5" SSD.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Hvala lepa za hiter odgovor in namig, hvala vsem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bieffe ()
Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tuki vprašal: nabavil sem tudi CD kay za win 11 Pro, hotel prenesti win 11 iz MS uradne strani, ter ga zloudati na USB ključ, vendar mi zmeraj, ko prenese dobre 4 GB ustavi prenos in napiše da ni več prostora na ključu ( je 64 GB) nov. Kaj mi svetujete?
Samael ::
Ugibam:
Desni klik na ključek -> format -> file system: NTFS
(verjetno ključek ni fomatiran v NTFS file sistemu, vse, kar že je na ključku bo med formatiranjem izbrisano)
Mimogrede, saj delaš inštalacijski USB, ne zgolj downloadaš, ane? https://www.microsoft.com/en-us/softwar... (Create Windows 11 Installation Media)
Mimogrede (ponovno) - nisem povsem prepričan, drugi ti bodo znali več povedati, ampak sumim, da je HP Probook 6550 b nekoliko prestar za win 11.
Desni klik na ključek -> format -> file system: NTFS
(verjetno ključek ni fomatiran v NTFS file sistemu, vse, kar že je na ključku bo med formatiranjem izbrisano)
Mimogrede, saj delaš inštalacijski USB, ne zgolj downloadaš, ane? https://www.microsoft.com/en-us/softwar... (Create Windows 11 Installation Media)
Mimogrede (ponovno) - nisem povsem prepričan, drugi ti bodo znali več povedati, ampak sumim, da je HP Probook 6550 b nekoliko prestar za win 11.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov SSD disk v prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (1089) | turist1 |
» | Nakup prenosnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1437) | ST-777 |
» | Prenosnik za 300eOddelek: Kaj kupiti | 1346 (1111) | Brias |
» | Nakup prenosnika s priklopno postajoOddelek: Kaj kupiti | 1501 (1301) | IIIman |
» | intel core 2 duo ALI intec core i3 ->kateri je boljšiOddelek: Kaj kupiti | 2673 (2233) | marqin64 |