Forum » Loža » Restore WhatsApp iz Google Drive
Restore WhatsApp iz Google Drive
Kapitan Jack ::
Na nov telefon in na novi stevilki, poskusam narediti restore iz google accounta, kjer imam vse backupe.
Ko me vprasa za restore, izberem google account in napise: no backup found for this account.
Backupe vidim v google drive.
Na starem telefonu imam se vse, ampak na novem telefonu bi rad nadaljeval z novo cifro.
Ko me vprasa za restore, izberem google account in napise: no backup found for this account.
Backupe vidim v google drive.
Na starem telefonu imam se vse, ampak na novem telefonu bi rad nadaljeval z novo cifro.
sbawe64 ::
Če ni ista verzija androida, ne bo nič google one & g drive backupa (ie star telefon android 10 v nov z android 12).
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Ma poscijem ti se na whatsapp. Problem je druga cifra. Res ne stekam. Zgubim vse npr. mam backup, nimam cifre nemorem narediti restore. WTF
Test z isto cifro na novem telefonu - backup je najdu takoj in restore uspesen.
Test z isto cifro na novem telefonu - backup je najdu takoj in restore uspesen.
sbawe64 ::
google one & g drive backup je vezan na google račun, ne na sim telefonsko, ki je vstavljena v telefon.
Sem že delal backup v telefon, ki ni imel sim vstavljene.
https://support.google.com/android/answ...
Back up or restore data on your Android device
You can back up content, data, and settings from your phone to your Google Account. You can restore your backed up information to the original phone or to some other Android phones. You can't use back up when you set up a personal device with a work profile or for work only, or when you set up a company-owned device.
Restoring data varies by phone and Android version. You can't restore a backup from a higher Android version onto a phone running a lower Android version.
Sem že delal backup v telefon, ki ni imel sim vstavljene.
https://support.google.com/android/answ...
Back up or restore data on your Android device
You can back up content, data, and settings from your phone to your Google Account. You can restore your backed up information to the original phone or to some other Android phones. You can't use back up when you set up a personal device with a work profile or for work only, or when you set up a company-owned device.
Restoring data varies by phone and Android version. You can't restore a backup from a higher Android version onto a phone running a lower Android version.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
A ti sploh razumes moje vprasanje? Ti si resnicno zdej zavil cisto drugam. Govorim o restoru whatsapp chatov.
zee ::
Vprašanje je kako ti v WA zamenjaš telefonsko številko a da obdržiš isti account?
WhatsApp - Settings - Account - Change phone number
Preverjeno deluje.
OP lahko poskusi naslednje:
1. Na starem telefonu spremeniti telefonsko stevilko, povezano z Whatsappom.
2. Narediti backup v GoogleDrive.
3. Obnoviti backup v nov telefon.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
@zee
To vem. Ampak pri meni se gre, da na novi cifri imam chats od prej iz backupa. Brez, da moram iti na te korake, ki si jih navedel. Ocitno gre samo tako kot si napisal.
To vem. Ampak pri meni se gre, da na novi cifri imam chats od prej iz backupa. Brez, da moram iti na te korake, ki si jih navedel. Ocitno gre samo tako kot si napisal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MFA in zaklep samega sebeOddelek: Loža | 1885 (745) | napasi |
» | backup celega telefona ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4403 (1038) | klinker |
» | Prenos aplikacij / podatkov / SMSov .. na nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6906 (706) | matobeli |
» | Uvoz telefonskih kontaktov iz starega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3832 (3535) | Invictus |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12311 (7580) | BladE_ |