» »

Android starševski nadzor

Android starševski nadzor

Bicii ::

Družini od nečakinje sem pomagal nastavit family link, pa ugotavljam(o), da ta zadeva ne deluje oz. je zelo slabo implementirana.

1. problem) Ko poteče 60 minut dovoljene rabe, si na telefon nedosegljiv. Aparat se zaklene in ne moreš niti poklicat mulca ali da bi te on poklical - neuporabno

2. problem) To lahko rešiš tako da nastaviš določene številke kot emergency kontakte. To pa praktično izniči zaklepanje telefona ker:
- kliče in sprejema klice lahko od vseh ne samo emergancy kontakti - to ubistvu niti ni hud problem samo pač kaže kako šalabajzersko je vse skupaj
- preko contacts aplikacije lahko prideš do viberja in potem do igranja iger znotraj viberja pa slikanja, filtrov itd... Rezultat je da mula visi celo popodne s telefonom v roki in drka filtre na viberju in neke igre

Torej išče se nek parent control app za androida, ki omeji uporabo aplikacij na X minut dnevno razen klicev/sms. In da dejsnko deluje za razliko od tega family link polizdelka.

beta1 ::

Ja. Bogi je Family link.

1. Problema nisem opazil. Kljub zaklepu je telefon zvoni in se lahko oglasi. Tudi klice lahko.

2. Problema ne poznam. Nimamo tezave s tem.

Tezava je bila da je enostavno dobit starsevsko kodo za odklep in so si otroci v razredu odklepali. Komaj sem nagruntal kak, tak da sem doma sedaj to onemogocil.

Dejansko uporabljamo samo za lokacijo. Glede uporabe smo se pogovorili, kot pa delali restrikcije.

Probaj Microsoftov parental control.
Huawei LTE CPE master.

Stikalo ::

Pozdravljeni,

zanima me katera je dobra aplikacija za starševski nadozor? Aplikacijo bi namestil na apple IOS telefon starš ima pa android telefon. Zanima me kdo ima izkušnje, da je dober app?

Lonsarg ::

Ne rabis posebnih 3rd party aplikacij, v primeru Google naprav uporabis od Google Family link, v primeru Microsoft naprav Microsoft Family neki, Apple ima najbrz tut kaj (odvisno od naprave katero ima otrok, ne katero ima stars, stars itak to ureja preko portalov ,ne rabi appa).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Lonsarg ::

Hm meni sicer najde navodila za blokado lovdanja aplikacij preko Family Link...:
https://www.google.com/search?q=google+...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako otroku kontrolirati screen time?

Oddelek: Programska oprema
353874 (1166) buttcrack
»

Family link - dve napravi?

Oddelek: Mobilne tehnologije