Forum » Pomoč in nasveti » Korejski prenosniki v Sloveniji
Korejski prenosniki v Sloveniji
clip ::
Pozdravljeni
Ve morda kdo, zakaj se ne prodajajo Samsung, LG in zadnje čase tudi Hyuawei prenosniki pri nas v Sloveniji?
Ve morda kdo, zakaj se ne prodajajo Samsung, LG in zadnje čase tudi Hyuawei prenosniki pri nas v Sloveniji?
Pozdrav od Clipa
ferko2 ::
Jaz sem si pred leti kupil rdečega samsung Q30, ki mi je bil neverjeten, zato razumem zakaj iščeš. Imel je us/korea (japan?) tipkovnico. Zgledal je noro, lahek, velikost pa še malo manjši kot recimo danes macbook air. Je bil pa takrat praktično med najdražjimi.
Po tem nisem našel ničesar, kar bi mi odgovarjalo ali bilo všeč in sem od takrat na macu za prenosnik (trenutno 14 m3 pro).
Najbrž (tukaj) ni kupcev, veliko je bilo tudi združevanj programov proizvajalcev (lenovo/ibm..), zato je mogoče kaj od samsunga tudi rebrandov kot nekaj tretjega (ali obratno nekaj se prodaja pod samsung znamko).
Po tem nisem našel ničesar, kar bi mi odgovarjalo ali bilo všeč in sem od takrat na macu za prenosnik (trenutno 14 m3 pro).
Najbrž (tukaj) ni kupcev, veliko je bilo tudi združevanj programov proizvajalcev (lenovo/ibm..), zato je mogoče kaj od samsunga tudi rebrandov kot nekaj tretjega (ali obratno nekaj se prodaja pod samsung znamko).
Karen ::
Tudi jaz ne vem zakaj ni več 12colcev, to je minimalno za še normalno uporabo. Imel podobnega temu samsungu, Dell Latitude X1. Izgleda da ni pravega trga za ta segment, ker tudi ti brandi ki so bili našteti pri prvem postu nimajo teh velikosti/formatov. Tako da se mi zdi da je bolj stvar trga kot branda.
clip ::
https://www.computeruniverse.net/en/c/l...
Tukaj jih imajo koliko češ in še v slo pošiljajo. Edino layout tipkovnice je nemški.
Cene pa več kod ugodne, vsaj za nekatere modele.
Tukaj jih imajo koliko češ in še v slo pošiljajo. Edino layout tipkovnice je nemški.
Cene pa več kod ugodne, vsaj za nekatere modele.
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony se bo odpovedal osebnim računalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 17448 (14278) | PrimozR |
» | Surface Pro prihaja 9. februarja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 40517 (33498) | Marat |
» | računalnik za arhitekta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13889 (10699) | ribko |
» | Asusovi prenosniki so najbolj, HPjevi pa najmanj zanesljivi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11941 (9139) | Pyr0Beast |