Forum » Pomoč in nasveti » Delayed Write Failed (pregrevanje diska?)
Delayed Write Failed (pregrevanje diska?)

G@MER ::
Danes zjutraj sem prižgal računalnik. V Windowsih XP sem v Nadzorni plošči / System / Dodatno / Učinkovitost delovanja / Nastavitve / Dodatno / Poraba pomnilnika - spremenil porabo pomnilnika iz programov na sistemski predpomnilnik, ki naj bi izboljšal predpomnjenje diska. Nato sem šel še v Msconfig in pri storitvah odkljukal Nortonove (Symantecove), potem sem restartal PC in ko sem prišel v Windows me je "pozdravilo" okno:
Windows - Delayed Write Failed (in nekaj v smislu, da se podatki niso mogli shraniti na disk in da so izgubljeni zaradi hardwerskih ali mrežnih povezav...). Potem sem opazil še, da se mi je ustavil ventilator na ohišju (Zalman ZM-F1 80mm), ki je bil pred diskom (Maxtor 80GB 8MB). Poskusil sem sistem zagnati še v Safe Mode, a ni nič pomagalo. Disk sem formatiral in na novo naložil Windowse, a so se poročila o napakah še kar ponavljala...
What to do?
LP
Windows - Delayed Write Failed (in nekaj v smislu, da se podatki niso mogli shraniti na disk in da so izgubljeni zaradi hardwerskih ali mrežnih povezav...). Potem sem opazil še, da se mi je ustavil ventilator na ohišju (Zalman ZM-F1 80mm), ki je bil pred diskom (Maxtor 80GB 8MB). Poskusil sem sistem zagnati še v Safe Mode, a ni nič pomagalo. Disk sem formatiral in na novo naložil Windowse, a so se poročila o napakah še kar ponavljala...
What to do?
LP

G@MER ::
Eh, drop the case! Sem včeraj zrihtal z "almighty Format C:"!
Zdej dela vse normalno, razen seveda ventilatorja, zato ga bom zamenjal in dokupil še Zalmanov ZM-2HC1 pasivni cooler.
Over 'n Out!
LP

Zdej dela vse normalno, razen seveda ventilatorja, zato ga bom zamenjal in dokupil še Zalmanov ZM-2HC1 pasivni cooler.
Over 'n Out!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja največja sprememba v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22353 (16997) | bambam20 |
» | Hladilnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 5103 (2764) | traxxas |
» | Brskalniki in uporaba pomnilnikaOddelek: Programska oprema | 2995 (2553) | SmeskoSnezak |
» | domaci serverOddelek: Kaj kupiti | 2207 (2014) | rokp |
» | IkoneOddelek: Pomoč in nasveti | 1195 (1096) | veteran |