» »

Vračilo štipendije

Vračilo štipendije

zigas112233 ::

Pozdravljeni.

Zanima me, če bi lahko napisal pritožbo glede vračila državne štipendije v vrednosti 1000e zaradi tega, ker nisem pravočasno zagovarjal diplomskega dela. Slednjega bi moral zagovarjati najkasneje do 30.9 vendar sem ga zagovarjal 13.4 naslednje leto. Razlog tega je, da mentor ni imel dovolj časa za pregled in se je zavleklo do naslednjega leta. Bi lahko bil to dober razlog, da sem oproščen do vračila?

freesty ::

Definitivno ne, lahko sicer probas ampak ce nimas kaksnega zdravniskega potrdila dvomim, da bo kaj s tega.

Moral bi mentorju povedat kaksna je situacija, pa bi se mogoce bolj podvizal v koliko je res bil v njemu problem. Malo dvomim, ampak ok.

Jaz sem prvic prisel do mentorja 15.8., 20.9 sem ze imel zagovor. Sem pac povedal kaksna je situacija, pa smo zrihtali.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Invictus ::

Odvisno od mentorja...

Mene je mentor steral, naj napišem diplomo in naredim predstavitev, ker je ravno par ljudi imelo zagovor. V 2 tednih sva izpilila zadevo in zaključila.

Kar se štipendije tiče, hitro k uradniku, opravičilo, razlog, itn... Forum ti tega ne more rešit...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Dtrader ::

Težko boš kaj dosegel, z mentorji je vedno problem. Zame je tudi bil prehiter :)
Večina pa zavlačuje ja. Probaj z opravičilom, saj si pogodbeno obveznost sicer izpolnil, vendar ne pravočasno. Dokler to bereš, imaš opravičilo že 5x napisano :)
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Napačno obračunana plača.

Oddelek: Loža
171742 (1508) chort
»

Vračilo štipendije

Oddelek: Loža
278390 (5379) 111111111111
»

Diploma na faxu