» »

Romsko nasilje

Romsko nasilje

Temo vidijo: vsi
««
51 / 56
»»

Utk ::

Golobu štejem v plus da ni iskal izgovorov. V nasprotju s skripto po kateri dela naš trol in po kateri se točno ve izgovor za vse.

Vseeno je pa jasno da ne bo nič izpolnil, ker še nikoli ni.

fur80 ::

Utk je izjavil:

Golobu štejem v plus da ni iskal izgovorov. V nasprotju s skripto po kateri dela naš trol in po kateri se točno ve izgovor za vse.

Potem sigurno ni to zadnji protest v Novem mestu. ;)

Če bojo poslušali tudi druge, župane, opozicijo, je možno kaj spremenit tudi na hitro, če bojo spet sami najbolj pametni, pa ne bo nič.

Ne razumem pa kako so dobili v treh dneh tolk idej, prej pa nikoli nobene.

Če ste kaj poslušali župane, so povedali to kar pravimo nekateri že dolgo in stalno "lažemo". Rojstva ali zanositve še pred koncem OŠ, za katere nihče ne "odgovarja", najbrž gre za kaka čudežna spočetja, dragi avti od sociale, furs in policija gleda stran, dvojna merila na sodiščih, ampak ok, verjetno so vsi župani prebrali katere laži morajo govorit iz iste skripte, a ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

PujsekPepe ::

fur80 je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

NuMaN je izjavil:

A si iz Novega Mesta, trolček?

Če bi se te zadeve dogajale v tvoji bližini, bi pa jokcal ali spizdil kam drugam.

Glej vse se da s pogovorom rešit, ne vemo točno kaj se je dogajalo v lokalu. Tam je itak prisoten alhohol.

Pa daj nehaj ti, pa kolko si ti star? Kaj so pomagale besede fantu v Poreču ko so ga varnostniki skoraj ubili? Nimaš se kaj tepst in napadati! Sem že povedal pa bom še enkrat, prijatelj je prvič dobil JRM, drugič pogojno, tretjič zapor. Sedaj se že desetletja ni tepel. Za prvi tak pretep jim dajo pogojne, drugič se sigurno ne bodo več tepli. Drugo je samoobramba!

Je bil tisti v porecu rom? Ne. Se pač ne hodi v lokale in popiva.

arnecan1 ::

Ganon je izjavil:

Malo sem preletel medije in me sili na bruhanje, kako stranke izkoriščajo Alešovo smrt v propagandne namene. Kaj so počeli takrat, ko so bili na oblasti in zakaj takrat niso ničesar ukrenili? Situacija s cigani ni od včeraj, vleče se že leta. Zdaj, ko je nekdo umrl, jim je kar naenkrat vse jasno in poznajo vse rešitve. Pritlehneži umazani.

Saj nekatere stranke so redno opozarjale. Predvsem NSi preko Čadonič Špeličeve. Pa so jih označili ksenofobe in rasiste.

Ampak strici so rekli, da ne vidijo velikega problema in tako se ni nič zgodilo. https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...

"Ne gledam posebej dramatično na to, predvsem pa se mi zdi nedopustno, da se poizkuša skozi represijo zdaj z incidentov posameznikov delati krive za celo romsko skupnost," pa je povedal Milan Kučan, ki meni, da bi bila najslabša rešitev uporaba represije.

Citat avgust 2024.

Squirrel je izjavil:

Zakaj me pa napadaš Miki? Samo za vir sem ga prosil. Od kje je TucoX potegnil te tako konkretne procente. Kdo so ti skrivnostni "socialni in humanitarni delavci", ki so bojda izjavili, kar nam je posredoval?

Saj ni tako teško najti. Če želiš. https://www.zanima.me/fant-ki-je-rome-u...

Squirrel ::

arnecan1, ja to sem spraševal. Hvala.

NuMaN ::

PujsekPepe je izjavil:

fur80 je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

NuMaN je izjavil:

A si iz Novega Mesta, trolček?

Če bi se te zadeve dogajale v tvoji bližini, bi pa jokcal ali spizdil kam drugam.

Glej vse se da s pogovorom rešit, ne vemo točno kaj se je dogajalo v lokalu. Tam je itak prisoten alhohol.

Pa daj nehaj ti, pa kolko si ti star? Kaj so pomagale besede fantu v Poreču ko so ga varnostniki skoraj ubili? Nimaš se kaj tepst in napadati! Sem že povedal pa bom še enkrat, prijatelj je prvič dobil JRM, drugič pogojno, tretjič zapor. Sedaj se že desetletja ni tepel. Za prvi tak pretep jim dajo pogojne, drugič se sigurno ne bodo več tepli. Drugo je samoobramba!

Je bil tisti v porecu rom? Ne. Se pač ne hodi v lokale in popiva.

Trola se tudi ne.

Vendar domnevam, da pogovor s tabo ne bi nič rešil glede tega.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

Ampak tako javno pranje politikov na 90 bi definitivno morali večkrat ponovit. Na različne teme.

Samael ::

Ne trudite se več z odgovarjanjem trolu. Je odpujsal v sončni zahod.
Samael != Samuel

Telbanc ::

Utk je izjavil:

No če pogledamo mal nazaj. L. 2021 ko sta bla na oblasti Jajček in zlo mali Hojsek, so v okolici Grosuplja 4 romi pretepli in zvezali enega penziča starega čez 70 let. Nato so ga zvezali in tam pustili v šumi, da je grozovito umiral še 24 ur.

Zaj me zanima ali je bla v zvezi z tem narejena kaka študija romske problematike, ukrepi Jajčkove vlade, recimo zaostritev kaznovalne politike morda za posebej grozovite umore, ..........kok sem prej vido je Jajček že "na polno šuntal". Sam pa je sviral, oziroma je bil zaposlen z korona maltretiranjem 2021. Torej me zanima kaj je blo konkretnega narejenega v zvezi z to zadevo. Hvala.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Sc0ut ::

Pravkar prišel domov. Na koncu bil sumljiv en ki je izgledal pijan in se je na folk drza zakaj samo stoji in samo ploska. Bil čuden, kot da želi sprovocirat izgred.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sc0ut ()

Telbanc je izjavil:

Utk je izjavil:

No če pogledamo mal nazaj. L. 2021 ko sta bla na oblasti Jajček in zlo mali Hojsek, so v okolici Grosuplja 4 romi pretepli in zvezali enega penziča starega čez 70 let. Nato so ga zvezali in tam pustili v šumi, da je grozovito umiral še 24 ur.

Zaj me zanima ali je bla v zvezi z tem narejena kaka študija romske problematike, ukrepi Jajčkove vlade, recimo zaostritev kaznovalne politike morda za posebej grozovite umore, ..........kok sem prej vido je Jajček že "na polno šuntal". Sam pa je sviral, oziroma je bil zaposlen z korona maltretiranjem 2021. Torej me zanima kaj je blo konkretnega narejenega v zvezi z to zadevo. Hvala.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/l...

VelkBla ::

Ganon je izjavil:

Malo sem preletel medije in me sili na bruhanje, kako stranke izkoriščajo Alešovo smrt v propagandne namene. Kaj so počeli takrat, ko so bili na oblasti in zakaj takrat niso ničesar ukrenili? Situacija s cigani ni od včeraj, vleče se že leta. Zdaj, ko je nekdo umrl, jim je kar naenkrat vse jasno in poznajo vse rešitve. Pritlehneži umazani.

Čudno da niso Primca poslali v prvo vrsto s kakšnim transparentom "Za ...... gre".

Ales78 ::

denabiker je izjavil:

Kako bo Slovenija izgledala čez par desetletij, oni štancajo otroke kot po tekočem traku, da že mladoletnice so noseče, pa potem skoraj vsako leto ali drugo leto spet noseča,... Kako vidite prihodnost?

Lepo in v Ljubljani.

Mimogrede, saj lahko sam narediš otrok kolikor hočeš, pa jih boš premagal.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Ganon ::

PujsekPepe je izjavil:

Zakaj pa jih novo mesto izvižgava?

Če bi odvrgel plašnice, bi ti postalo jasno, da je opozicija shod izkoristila za politični obračun. Da, mnogo jih je tam s točno določenim razlogom. Celo pripeljali so jih tja zato. Skratka, dno dna.

Ne laži, tam ni blo nobene "opozicije". Oz so se vsi združili.

Kaj resno misliš da je tam bilo 10,000 janšistov in nobenga levičarja? Kar poglej kolk % je nazadnje tam dobila svoboda.

Zgodovina sprememb…

Ganon je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Zakaj pa jih novo mesto izvižgava?

Če bi odvrgel plašnice, bi ti postalo jasno, da je opozicija shod izkoristila za politični obračun. Da, mnogo jih je tam s točno določenim razlogom. Celo pripeljali so jih tja zato. Skratka, dno dna.

Ja, pa saj to je klasika, za protestiranje pred sodišči, je Janša navlekel avtobuse ljudi iz cele Slovenije. Od tu tudi Pingo sok in žemlja s posebno salamo - Mladinin fotograf jih je slikal, ko so bili v avtobusu na zastonj malici.

SDS je res poden od podna, enako kot njegovi volilci. Če bi vedel, kaj bo iz njega, ne bi nikoli šel na Roško protestirat, bi bilo bolje, če bi ga JLA obdržala.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Samael je izjavil:

Ne trudite se več z odgovarjanjem trolu. Je odpujsal v sončni zahod.

Ta se je slabo postarala...

@UTK, naredli niso nič pametnega. Mislim, da ma tle Mesec prav, da se z socialno represijo tukaj ne bo nič rešilo. Pazi, dejstvo je, da policija svojega dela ni opravljala že dalj časa. Notranji minister je sigurno mel podatke o varnostni situaciji na dolenjskem. Vsaj v zadnjem letu bi lah kaj naredil, ko se je o tem že javno govorilo, pa ni. Sem bil pred pol leta na štajerskem, ko sem bil priča dogodku, kaj je policaj legimitiral roma, pravega orjaka. Model je neki pizdu, (po legitimiranju, ko je policaj že šel) vzel ven osebno in ga je preveril bp. Pač tko se dela. Današnji posnetki v NM kažejo da so si romi uzrupirali oblast. Ne jebejo žive sile. Tko, da bi blo treba notranji nadzor opravit že pred časom, in zamenjat določene ljudi. Vzpostavit pravno državo. In ne bi padla žrtev. Stane Dolanc bi tole porihto en, dva, tri.

Utk je izjavil:

Kaj resno misliš da je tam bilo 10,000 janšistov in nobenga levičarja? Kar poglej kolk % je nazadnje tam dobila svoboda.

Ne, tam je bilo 99 Janšistov, ki so se delali, da jih je 10000, ostali pa so bili nahujskani od njih.

Saj to dela SDS. Ovce straši, čreda pa potem zbezlja.

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

Utk je izjavil:

Kaj resno misliš da je tam bilo 10,000 janšistov in nobenga levičarja?

Lažeš ti. In nihče ni rekel, da tam ni bilo levičarjev. Je pa opozicija to izkoristila za predvolilni shod proti vladi in to je dejstvo. Tako, kot pri vsaki stvari. Kmalu gremo na referendum, ker nam bodo "zastrupljali ljudi". Pravijo.

DNO DNA.

Telbanc je izjavil:

@UTK, naredli niso nič pametnega. Mislim, da ma tle Mesec prav, da se z socialno represijo tukaj ne bo nič rešilo. Pazi, dejstvo je, da policija svojega dela ni opravljala že dalj časa. Notranji minister je sigurno mel podatke o varnostni situaciji na dolenjskem. Vsaj v zadnjem letu bi lah kaj naredil, ko se je o tem že javno govorilo, pa ni. Sem bil pred pol leta na štajerskem, ko sem bil priča dogodku, kaj je policaj legimitiral roma, pravega orjaka. Model je neki pizdu, (po legitimiranju, ko je policaj že šel) vzel ven osebno in ga je preveril bp. Pač tko se dela. Današnji posnetki v NM kažejo da so si romi uzrupirali oblast. Ne jebejo žive sile. Tko, da bi blo treba notranji nadzor opravit že pred časom, in zamenjat določene ljudi. Vzpostavit pravno državo. In ne bi padla žrtev. Stane Dolanc bi tole porihto en, dva, tri.

Morda nisi opazil ampak tisto je bilo pred 3 leti. Danes v Novem mestu je Mesec govoril 540 stopinj drugače. Če bi res naredili to kar so danes govorili, so bli predlagani zakoni NSi in županov božanje po ličkih proti temu kaj čaka cigane.
Če je taka pizda da je danes to govoru s figo v žepu, potem pa itak škoda besed. Volu ga tako in tako ne bo nihče na Dolenjskem, niti Goloba niti Mesca, vseeno pa ni treba da zaključijo mandate kot še hujše pizde kot so ble do zdaj.

Telbanc je izjavil:

Model je neki pizdu, (po legitimiranju, ko je policaj že šel) vzel ven osebno in ga je preveril bp. Pač tko se dela.

Ja, Štajerci očitno niso drkali Romske manjšine v glavo desetletja, če ne celo stoletja in te so se imeli možnost integrirati.

Za razliko od katolibanskih dolenceljnov, ki so jih podjebavali generacije, zdaj pa so dobili nazaj z obrestmi. In zdaj bo trajalo generacije, če zabiti dolenceljni takoj nehajo, da to pozabijo, če pogledaš domobranske potomce, so po 80 letih še kar čisto stekli.

Škoda da tega o uspešni integraciji na Štajerskem niso povedali tistemu otroku, ki so ga včeraj odpeljali z rešilcem po uspešni socializaciji z Romi.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Model je neki pizdu, (po legitimiranju, ko je policaj že šel) vzel ven osebno in ga je preveril bp. Pač tko se dela.

Ja, Štajerci očitno niso drkali Romske manjšine v glavo desetletja, če ne celo stoletja in te so se imeli možnost integrirati.

Za razliko od katolibanskih dolenceljnov, ki so jih podjebavali generacije, zdaj pa so dobili nazaj z obrestmi. In zdaj bo trajalo generacije, če zabiti dolenceljni takoj nehajo, da to pozabijo, če pogledaš domobranske potomce, so po 80 letih še kar čisto stekli.

No, pravno državo bo potrebno vzpostavit. To je stvar policije.

joez7 ::

Sodstva. Tu se konča..
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Telbanc je izjavil:

Utk je izjavil:

Višje sodišče je razveljavilo sodbo za zločin nad Stanislavom Knafljem, ki je bil pretepen do smrti. Obtožene, brata Mihaela in Marjana Grma, Marka Belcla in Marjana Brajdiča, so izpustili iz pripora. Četverici bodo v skladu z napotki višjega sodišča sodili ponovno. https://www.delo.si/novice/crna-kronika...

Sojenje tako poteka ponovno, osumljenci so na prostosti, priče se naenkrat po 5 letih ne spomnijo več dobro. Izgleda bodo vsaj nekateri ali celo vsi oproščeni, če pa bo kakšna kazen, pa bo bagatelna.

Skratka rekel bi, da ne gledam posebej dramatično na to, predvsem pa se mi zdi nedopustno, da se poizkuša skozi represijo zdaj z incidentov posameznikov delati krive za celo romsko skupnost. Torej ni razloga za odsop ministrov.

joez7 je izjavil:

Sodstva. Tu se konča..

Lej, če se rom ne pusti legitimirat policiji, je to stvar policije. Če nekaznovano krade, tud. Pol pa pride na vrsto sodstvo, se strinjam. Minister je mel leto dni inf. sigurno kaj se dogaja. Tko da odstop je na mestu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

svecka ::

Telbanc je izjavil:

joez7 je izjavil:

Sodstva. Tu se konča..

Lej, če se rom ne pusti legitimirat policiji, je to stvar policije. Če nekaznovano krade, tud. Pol pa pride na vrsto sodstvo, se strinjam.

Ja enkrat si videl ko je policaj ustavil cigana. Bravo. A misliš da drugje pa tega ne delajo?

Tudi tistega ko je danes scal po terasah lokalov v novem mestu so nazadnje odpeljali. In kaj zdaj. Takemu treba izterjat vse kazni, če nima več s čim se preživljat, se mu odvzame otroke, njemu pa priskrbi sobo s sostanovalcem, ker živi itak v črni gradnji. Next, please.

svecka je izjavil:

kalašniki pojejo spet

https://www.reddit.com/r/Ljubljana/comm...

Če lah albancii streljajo sred Ljubljane, itak da bojo tud romi na robu. Če enemu pustiš, drugi to takoj opazijo, da si jajčka nekje pozabu.

svecka je izjavil:

kalašniki pojejo spet

Včeraj so tu delali hišne preiskave in našli en pendrek, danes se strelja iz kalašnikov. Pa kdo tu koga jebe?

driftwood ::

svecka je izjavil:

kalašniki pojejo spet

ni čudno, če pa lahko delajo kar jim paše.

Utk je izjavil:

Telbanc je izjavil:

joez7 je izjavil:

Sodstva. Tu se konča..

Lej, če se rom ne pusti legitimirat policiji, je to stvar policije. Če nekaznovano krade, tud. Pol pa pride na vrsto sodstvo, se strinjam.

Ja enkrat si videl ko je policaj ustavil cigana. Bravo. A misliš da drugje pa tega ne delajo?

Tudi tistega ko je danes scal po terasah lokalov v novem mestu so nazadnje odpeljali. In kaj zdaj. Takemu treba izterjat vse kazni, če nima več s čim se preživljat, se mu ondvzame otroke, njemu pa priskrbi sobo s sostanovalcem, ker živi itak v črni gradnji. Next, please.

Scanje na javnih krajih je v Sloveniji eno najhujših kaznivih dejanj, zato ni čudno, da so ga odpeljali.

Kočevski redarji kaznovali babico, ker je njen triletni vnuk uriniral na travniku pri vrtcu https://dolenjskainfo.com/novica/lokaln...

nejc_nejc ::

Ganon je izjavil:

Utk je izjavil:

Lažeš ti. In nihče ni rekel, da tam ni bilo levičarjev. Je pa opozicija to izkoristila za predvolilni shod proti vladi in to je dejstvo. Tako, kot pri vsaki stvari. Kmalu gremo na referendum, ker nam bodo "zastrupljali ljudi". Pravijo.

DNO DNA.

Sory to je politicna tema .
In to 1. Klase.

Ganon je izjavil:

Utk je izjavil:

DNO DNA.

Ne, ti lažeš. NIHČE ni bil tam, ker je nekdo iz te ali tiste stranke, in v isti situaciji bi bli tam do zadnjega isti ljudje, tudi če bi bil na Golobovem mestu Janša. To je dejstvo.

Bi pa radi zdaj levičarji to prikazali kot neko politično stvar. Ker to bi kao opralo krivde nekoga al kaj?

https://www.metlika.si/objave/176

Recimo ta ženska je organizirala avtobus(e). Kje vidiš karkoli o kaki politiki, stranki? Bela krajina je itak znana kot rdeče gnezdo, tam janša ne bo zmagal nikoli pa niti takrat. No, marca je vse mogoče.

Ne bit tako podel, to je res dno od dna kar se greste s tem.

Zgodovina sprememb…

https://www.novomesto.si/obcina/obcinsk...

To je novomeški občinski svet. Tu očitat komu da ruši Goloba, ker hoče Janšo je navaden idiotizem. Sama svoboda ima več svetnikov kot vsi desni skupaj. Niti v Novem mestu Janša ne more zmagat. No, po katastrofi te vlade ni pa niti to nemogoče.

Zgodovina sprememb…

Policija na sicer mirnem shodu obravnavala dva prižiga bakel in zasegla več kosov hladnega orožja https://www.rtvslo.si/slovenija/policij...

Tako, sedaj pa še v Žabjek po kalašnikove. https://www.reddit.com/r/Ljubljana/comm...

endelin ::

Pucnjava kod Novog Mesta: U romskim naseljima čuli se rafali, specijalci na terenu

Izgleda hrvati bolje informirani kot patetični msm pri nas;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

https://www.index.hr/vijesti/clanak/puc...

"Prema neslužbenim informacijama, na teren u naselja Žabjak i Šmihel upućeni su pripadnici posebne policijske postrojbe i specijalne jedinice policije. Istraga je u tijeku."

lisaac ::

Kako to da se slišijo rafali iz Žabjeka ko pa je včeraj policija temeljito preiskala območje in našla le predelano plinsko pištolo in pa eden pendrek?

Za to šlamparijo od preiskave bi mogli odgovarjat vsi vpleteni. Od prvega do zadnjega.

joez7 ::

Upam, da tudi spustijo starostno mejo iz 14 let na 12 let, po vzoru tujine.
Verjetno nas čaka novačenje "otrok" za kazniva dejanja.
Prevzgoja se mora začet dovolj zgodaj, dosledno in stopnjevano, in najbolj važno - hitro.
Vse pa bo odvisno od doslednosti, obračanje stran ne pomaga, neglede za koga gre.
Zakonodaja se mora spremenit, če policija zazna nasilje, se mora preganjat po uradni dolžnosti in ne na predlog oškodovanca. Na predlog oškodovanca, se naj določi samo višina odškodnine.
Dokazna teža policije (body kamera), mora prevladat nad izjavami prič.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Ganon je izjavil:

Utk je izjavil:

DNO DNA.

Poglej iz drugega kota.

Mogoče pa letos prvič po 30 letih na volitvah oz. pred volitvami, ne bo prva tema domobranci in partizani ter ww2. Mogoče bomo začeli voliti za prihodnost. Mogoče bodo stranke imele programe in vizijo, katere bomo izbirali in ne bomo volili na podlagi pradedkove usmerjenosti med ww2 in po ww2.

Novinarji pa tudi, kaj je bila glavna tema na zadnjih volitvah. Ali je Janša naredil pravilno, da je odstranil Goloba, kateri je potem kandidiral in zmagal na volitvah. In da je Zmago padel v studiu. Se spomni kdo kaj druga, je kateri novinar omenil cigane v Dolenjskem? Je Golob sploh vedel, da so cigani na Dolenjskem? Pa ga ne zagovarjam, da ne bo kdo mislil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Golob in Mesec sta se v treh dneh obrnila za 180 stopinj. Še junija so vse zavračali, danes pridejo še s hujšimi zakoni. Če kdo izkorišča to v politične namene, je to on. Lahko bi vztrajal pri svojem načinu, če je pravi. Lahko bi odstopil. Ampak ne, zasukal se je po vetru. Če to ni politikanstvo in populizem, potem ne vem kaj je.

In kakšno spremembo zakona rabimo za to streljanje danes? A zdaj nimamo zakona proti temu?

Utk je izjavil:

Golob in Mesec sta se v treh dneh obrnila za 180 stopinj. Še junija so vse zavračali, danes pridejo še s hujšimi zakoni. Če kdo izkorišča to v politične namene, je to on. Lahko bi vztrajal pri svojem načinu, če je pravi. Lahko bi odstopil. Ampak ne, zasukal se je po vetru. Če to ni politikanstvo in populizem, potem ne vem kaj je.

In kakšno spremembo zakona rabimo za to streljanje danes? A zdaj nimamo zakona proti temu?

To je politika, kdo pa pravi, da ne bo Mesec čez 20 let glavni gospodarstvenik in kapitalist in bo tolkel po komunizmu? Poglej samo Vinkota Gorenjaka. Leta 90 je bil miličnik in ateist, leta 91 je bil demokrat in kristjan! ;)

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Škoda da tega o uspešni integraciji na Štajerskem niso povedali tistemu otroku, ki so ga včeraj odpeljali z rešilcem po uspešni socializaciji z Romi.

Ja, morali bi mu povedati, da so se njegovi starši, stari starši, prastarši,... grdo obnašali do teh ljudi, jih mučili, jih pusitili, da so živeli v obupnih okoliščinah, odpeljati bi ga morali v Romsko naselje in mu pokazati kaj so počeli z njimi, v kakšnih razmerah živijo, pa bi ustavili sovraštvo.

Mimogrede, kakršenkoli strah, da bi "poskrbeli" za problem Romov je odveč, če bo izvoljen SDS bodo tako ali tako zadevo prekinili, ker oni hočejo sovraštvo in hočejo material, za strašiti ljudi, za širjenje sovraštva. Brez tega, so nula.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Potica09 ()

Sej da politik laže vsakič ko odpre gobec je jasno.
Ampak če to pozabimo in gremo v idealen svet. Zakaj bi nekdo volil politika, ki se lahko kadarkoli spomne in začne delat popolnoma obratno?

Sakin ::

Priznali ste teroriste nekje drugje, sedaj pa se morate ukvarjati s prvo roko.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

Ales78 je izjavil:

Utk je izjavil:

Ja, morali bi mu povedati, da so se njegovi starši, stari starši, prastarši,... grdo obnašali do teh ljudi, jih mučili, jih pusitili, da so živeli v obupnih okoliščinah, odpeljati bi ga morali v Romsko naselje in mu pokazati kaj so počeli z njimi, v kakšnih razmerah živijo, pa bi ustavili sovraštvo.

Mimogrede, kakršenkoli strah, da bi "poskrbeli" za problem Romov je odveč, če bo izvoljen SDS bodo tako ali tako zadevo prekinili, ker oni hočejo sovraštvo in hočejo material, za strašiti ljudi, za širjenje sovraštva. Brez tega, so nula.

O čem ti govoriš? Kdo živi v obupnih razmerah? V Mariboru? Tam so jim dali se mi zdi še celo nov blok in poceni stanovanja tam na studencih, se mi zdi? Sem imel sošolca v srednji, je v 3-jem letniku pustil šolo, ker se je že poročil in imel otroka, ter je moral začeti skrbeti za familijo, to določijo baje starši ali sorodstvo. Nam je rekal, razredničarka, da je to običajno tako in je škoda, ker jih ne pustijo v "plemenu", da bi vsaj končali srednjo šolo. In ja, potem mu ostane samo osnovna šola, tu pa veš verjetno kako in kaj je z zaposlitvijo.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Sej da politik laže vsakič ko odpre gobec je jasno.
Ampak če to pozabimo in gremo v idealen svet. Zakaj bi nekdo volil politika, ki se lahko kadarkoli spomne in začne delat popolnoma obratno?

Ne vem, to me ves čas zanima pri tebi. Zakaj po treh mandatih SDS laži, še vedno voliš njih in jim delaš poceni reklamo?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: wajdouc ()

Jure14 ::

Ker so levičarji še večji lažnjivci.

Jure14 je izjavil:

Ker so levičarji še večji lažnjivci.

Kolikor jaz vem o "levih" (čeprav je edina leva stranka Levica, ostali so desni center) volilcih, ne volijo, vsaj večina, vedno iste stranke, zamenjali smo jih že kar precej, ko se je odkrilo, da lažejo (kradejo, ...).

Takšni so samo fašisti. Lažejo jim že skoraj 30 let, vedno kradejo, če le pridejo na oblast, zaradi mednarodnega primera korpucije, so SDSu še zaprli protagonista, ampak ne. Še vedno fašisti volijo svojo SDS.

Ergo, kar si povedal ni odgovor ampak samo preusmeritev pozornosti.

Zgodovina sprememb…

««
51 / 56
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje so meje/tolerance Slovencev (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21719594 (15041) WhiteAngel
»

Brutalni napadi na dijake v Novem mestu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19535248 (16434) Horas

Osnovnošolska tolpa pretepla učenca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6511334 (9195) Zimonem

Več podobnih tem