Forum » Problemi človeštva » Romsko nasilje
Romsko nasilje
Temo vidijo: vsi

WizzardOfOZ ::
Antiwaxerje, hipiji .. eno in isto. Tam tam z verniki česarkoli.SDS omenjam, ker zezam tipa, ki v Nova24 slogu šimfa trenutno vlado. Ko je očitno kam pes taco moli jih je zabavno malo jezit.
Pa oblast ja ukrepa, samo tistim, ki je ne marajo niso kul ideje. Nekei denar za neki za Rome je bilo menda rečeno? Pač če je na oblasti SDS fix ni takih problemov z Romi, ker drugje nimaš takih bumbarjev s tako butastimi umotvori, da bi šli na tak način težit SDSu.
Drugače v stilu pristnih slovenskih izrazov se mi zdi primernejši izraz "bakronesci". Samo predlog.
Bolj ne, ker nakazuje, da izdelujejo ali rudarijo baker, kura nesnica, bakronesci. Marda Bakrofili? Bakromani (iz narkomani)? Cukerji, Cukri, Cukrčki (baker je Cu)?
Nabiralci plemenitih kovin?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Eduardo ::
paradajzos je izjavil:
Zakaj naj jaz zdaj zagovarjam SDS?
Glede na način izražanja si verjetno SDS ready. Če si star okoli 50, morda več, kar verjetno si, ker si dedoval in si pošteno zaslužil nepremičnine ti manjka samo še poceni siva obleka (zgornji del je lahko volnen pulover nevtralne barve) in poceni čevlji. Dovoljene tudi poceni jakne. Če izgleaš kot SDS, govoriš kot SDS in si star kot večina SDSa si ja verjetno SDS? Ti se neki brezveze upiraš usodi.

WizzardOfOZ je izjavil:
Nabiralci plemenitih kovin?
Kovinonosi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()

sbawe64 ::
paradajzos je izjavil:
Zakaj naj jaz zdaj zagovarjam SDS?
Govorim o Golobji stranki, ki ima največjo relativno večino v zgodovini države po komunizmu. Kaj so s tem naredili? Kradli in hoteli krast.
Če te Mahnič rajca, si ga pelji domov, by the way.
Mislim da v času nobene vlade niso določeni tepli policajev. No, do te nesposobne vlade. Pravna država na nuli.
Dolenjski baker strokovnjaki so parkrat v zadnjih 10 letih naredili zasedo na patruljo, jim vzeli orožje, pretepli in poslali peš nazaj.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

delavec44 ::
To so bili pa sigurno odmevni dogodki s konkretnimi povračilnimi ukrepi. Daj kakšen vir.

Od tu dalje
https://slo-tech.com/forum/t370036/p857...
https://slo-tech.com/forum/t370036/p857...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

LeQuack ::
Se pravi zdaj napadajo že državno kritično infrastrukturo, in še vedno država nemočno. Kaj je naslednje, bodo elektrarne in daljnovode bombardirali?
Quack !

To so bili pa sigurno odmevni dogodki s konkretnimi povračilnimi ukrepi. Daj kakšen vir.
Povračilni ukrepi so bili približno taki, kot pri Brajdiču, ki je z 22 leti bil že 65 krat obravnavan.
Se pravi zdaj napadajo že državno kritično infrastrukturo, in še vedno država nemočno. Kaj je naslednje, bodo elektrarne in daljnovode bombardirali?
Drona zapelješ v trafo postajo, in smo pri amiših.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()

Povračilni ukrepi so bili približno taki, kot pri Brajdiču, ki je z 22 leti bil že 65 krat obravnavan.
OK. Torej praviš, da ni prišlo v novice? Odvzem orožja in vozila policistu ni nekaj vsakdajnega. Sem želel le vir, da si preberem kaj se je dogajalo, ker kaj takega ne pomnim. Kaj šele večkrat.

fikus_ ::
Mislim, da je bilo enkrat nekaj takšnega, ko sta se dva policista pripeljala v cigansko naselje, so ju malo preluftali in mislim da enemu odvzeli pištolo, policista sta pobegnila.
Za vir me ne sprašuj, je predolgo nazaj.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Samael ::
Haha, nekateri mislijo, da se bo Policija hvalila s tem javno...
Laž je še vedno laž.
Samael != Samuel

Mislim, da je bilo enkrat nekaj takšnega, ko sta se dva policista pripeljala v cigansko naselje, so ju malo preluftali in mislim da enemu odvzeli pištolo, policista sta pobegnila.
Uradno: Romi so res pretepli tri policiste
V novomeški policijski upravi so pred nekaj trenutki le pojasnili včerajšnji dogodek, ko so razjarjeni Romi pretepli tri policiste in poškodovali še njihovo službeno vozilo. Pravijo, da so štirje policisti, od tega dva iz novomeške postaje vodnikov službenih psov, kršitelja predvajanja bučne glasbe opozorili in ta je njihovo opozorilo upošteval. Toda njegov kolega se je na opozorila požvižgal in še naprej navijal glasbo v avtomobilu. Potem ko so mu možje postave ukazali naj preneha s kršenjem javnega redu in miru, se je v bližini zbralo večje število tamkajšnjih prebivalcev naselja Brezje in jih napadlo. Romi (ne policisti op. p.) so uporabili solzivec in v policiste metali tudi steklenice in polena, pri čemer so tri organe pregona telesno poškovali. Službena psa sta jih odnesla brez prask.
O odvzemu orožja pa ne bodo pisali, ker bi bila prevelika sramota.

MojsterX ::
dolenjska spet, eni in isti bakreni na delu. Tokrat jo je skupil prašič.
https://www.slovenskenovice.si/kronika/...

feryz ::
Jebi, v novici piše, da je vstopil v odklenjen kmetijski objekt.
Se bodo kmetje morali navaditi, da je treba tudi v štali imeti vrata z večtočkovno ključavnico, prstnim ali prašičjim odtisom, senzorje odpiranja na oknih, alarm in podobne zadeve.
Drugače bo tako, kot je.
Za na pašnik in krompirjevo njivo je treba pa drone nabaviti. Z vgrajeno termo kamero in avtomatom.
Se bodo kmetje morali navaditi, da je treba tudi v štali imeti vrata z večtočkovno ključavnico, prstnim ali prašičjim odtisom, senzorje odpiranja na oknih, alarm in podobne zadeve.
Drugače bo tako, kot je.
Za na pašnik in krompirjevo njivo je treba pa drone nabaviti. Z vgrajeno termo kamero in avtomatom.

Daniel ::
Nič od tega ne bi bilo potrebno, če bi sodišča opravljala svoje delo in jih država ne bi zgolj ujčkala. V nefunkcionalni državi, kjer politiki samo kradejo in ščitijo svoje riti pa je pač tako, da se bo moral vsak sam zaščititi. Če pa že pride do ropa pa moraš glede na zakone vlomilcu pomagati nostiti ukradeno ven iz tvoje hiše, drugače lahko še tebe zaprejo.

a_borlak ::
To je to, kar že ves čas pravim, dokler bodo sodišča pod vplivom politike, beri politiki ustreza, da so neučinkovita, bo tako. Romi to izkoristijo drugače, kot kravatarji, slednji poberejo milijone, pa jim nič ni, Romi so pač zadovoljni s čim manjšim. Ampak ker te tisto direktno boli, da je pa Jankovič Ilirijo preplačal vsaj 2x, pa nobenega.

kamiKaZaA ::
Romom je dolgčas in več ne vedo kaj bi si začeli, da bi si malo popestrili lagodno in brezskrbno življenje.
“To ni več normalno” – pri romskem naselju že tretjič skoraj iztiril vlak
https://nova24tv.si/to-ni-vec-normalno-...
Danes zgodaj zjutraj so pri romskem naselju Šmihel v Novem mestu na železniške tire nastavili dva lesena praga – “švelerja”. Ob prihodu vlaka je enega vrglo na cesto s kamenjem vred, drugega pa je vlak rinil pred seboj. Na srečo vlak ni iztiril in se prevrnil.
Danes zgodaj zjutraj so pri romskem naselju Šmihel v Novem mestu na železniške tire nastavili dva lesena praga – “švelerja”. Ob prihodu vlaka je enega vrglo na cesto s kamenjem vred, drugega pa je vlak rinil pred seboj. Na srečo vlak ni iztiril in se prevrnil.

Jebi, v novici piše, da je vstopil v odklenjen kmetijski objekt.
Drugače bo tako, kot je.
Ja seveda. Več žabic je na vratih raje jih imajo, ker mislijo da je kaj koristnega notri. Žal govorim iz izkušenj.
Romom je dolgčas in več ne vedo kaj bi si začeli, da bi si malo popestrili lagodno in brezskrbno življenje.
Veš koliko železa je to. Dobesedno pred vrati

Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Veš koliko železa je to. Dobesedno pred vrati![]()

svecka ::
statistika ne laže, Svoboda omogoča večjo svobodo ropanja, kraj, ustrahovanja in nasilja...še posebej izrazito na dolenjskem.
https://moja-dolenjska.si/na-obmocju-no...

Romi so pilotni projekt in hkrati eksperiment, kaj se bo s človeštvom dogajalo, če ne bo delalo, bo imelo veliko prostega časa in hkrati prejemalo UTD. Rezultat: kaos. Na tem primeru se lepo vidi, da če uvedejo UTD, da bo šlo človeštvo v maloro.
Delat je treba, ker potem ti ne gredo bedarije po glavi in nimaš niti časa, da bi se ukvarjal s kriminalnimi dejanji.
Delat je treba, ker potem ti ne gredo bedarije po glavi in nimaš niti časa, da bi se ukvarjal s kriminalnimi dejanji.

MojsterX ::
kaj bi naredili, ko bi vašega romskega otroka pretepli, vlada pa ne naredi nič, še več, sodnik nasilneža takoj izpusti ven, da se lahko takoj maščuje, policaji pa se ga bojijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MojsterX ()

Miki N ::
Romi so pilotni projekt in hkrati eksperiment, kaj se bo s človeštvom dogajalo, če ne bo delalo, bo imelo veliko prostega časa in hkrati prejemalo UTD. Rezultat: kaos. Na tem primeru se lepo vidi, da če uvedejo UTD, da bo šlo človeštvo v maloro.
Šli bomo dobesedno nazaj v kameno dobo, saj si bomo kovine pokradli.

paradajzos ::
statistika ne laže, Svoboda omogoča večjo svobodo ropanja, kraj, ustrahovanja in nasilja...še posebej izrazito na dolenjskem.
Logično, saj gre za lopovsko vlado.

IgorCardanof ::
Nevem kaj ti sanjas, ampak vecina ljudi je okej in ne bodo za zabavo sli krast in razbijat. Med romi je pa drugace.
Tako da komot imamo UTD, hkrati pa se postavimo zapor kot ga imajo v el salvadorju, pa bo najvecja milina v Sloveniji.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

socialec ::
IgorCardanof je izjavil:
Nevem kaj ti sanjas, ampak vecina ljudi je okej in ne bodo za zabavo sli krast in razbijat.
Ja, nikoli? Super!

RedDrake ::
IgorCardanof je izjavil:
Nevem kaj ti sanjas, ampak vecina ljudi je okej in ne bodo za zabavo sli krast in razbijat. Med romi je pa drugace.
Tako da komot imamo UTD, hkrati pa se postavimo zapor kot ga imajo v el salvadorju, pa bo najvecja milina v Sloveniji.
Zgodovinski poskusi (aka "komunizem") dokazujejo da večina ljudi "ni okej" in bo gladko lenarila in izkoriščala sistem. Mogoče res ne zganjala kriminala, ampak njihov efekt bo <0, kar vedno na koncu povzroči kolaps.
UTD/komunizem si bomo lahko privoščili, ko bomo dejansko odveč - aka, ko bodo AI-ji in roboti prevzeli 99% dela, ki ga ljudje trenutno opravljajo ...
Ampak potem pride drugi rizik, zakaj bi AI vzdrževal balast?

"Ko smo se včeraj srečali z mamico 17-letnika, ki ga je tolpa Romov grdo pretepla in oropala, je bil fant v bolnišnici. Dan prej je imel namreč operacijo, ki je bila potrebna zaradi zloma nosu s premikom nosne kosti. Res jo je grdo skupil: dobil je številne udarce in brce, tudi v glavo, zaradi česar je imel pretres možganov. Še vedno ima močne glavobole, še najhujši pa je strah, ki se mu je zažrl v kosti. 65 ovadb si je že prej nakopal osumljeni. Zgodilo se je prejšnji torek zvečer. Sošolca in dobra prijatelja iz Novega mesta sta šla zvečer v kino."
Meni je čudno, da še ni kdo vzel pravico v svoje roke in pospravil to drhal. Si sploh ne predstavljam, da to naredi mojemu sinu.
Meni je čudno, da še ni kdo vzel pravico v svoje roke in pospravil to drhal. Si sploh ne predstavljam, da to naredi mojemu sinu.

Ko bo nekdo njim kaj takega naredil, bo pol slovenije skočilo v zrak, da je rasist, fašist, zahojenec,..., ker se je spravil na uboge cigančke, ki nikomur nič nočejo. In ga bodo po vseh novicah vlekli, da ne govorimo kako bo potem na sodišču, ....
Misliš, da si kdo to želi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()

Iskreno, o posledicah takrat ne razmišljaš. Sodišče je ena stvar, kaj si (nekateri naivni) ljudje mislijo mi je pa ravno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Potem pa to narediš potiho. Samo izginejo določeni "igralci".

Lepa dekleta ljubijo rome.
Slepo mu je zaupala, a kmalu spoznala, da je ujeta: Slovenka razkrila, kako so jo pri 16-ih prisilili v beračenje
https://vecer.com/slovenija/slepo-mu-je...
Iskala je varnost, našla pa romskega moškega, ki ji je obljubljal ljubezen in mir. A z njo je imel drugačne načrte.
Mladi Slovenki je mladost zaznamovalo prisilno beračenje, v katerega je padla kot 16-letno dekle. Njena zgodba, ki jo danes pripoveduje anonimno, presega kriminalne romane – gre za izpoved o nasilju, izgubi dostojanstva in nevidnosti, a tudi o preživetju.
"Rekel je, da bo on moja družina. Slepo sem mu zaupala, a že po nekaj tednih sem spoznala, da sem ujeta," pripoveduje. Prvič jo je med vožnjo vrgel iz avtomobila, nato jo pretepel. S tem je vzpostavil nadzor, zaradi katerega je postala povsem pokorna.
Kmalu jo je poslal na ulico. Vsak dan je morala beračiti pred trgovinami, bloki in hišami. "Sprva me je bilo neizmerno sram. Leto prej sem hodila na gimnazijo, nikoli si nisem mislila, da bom kdaj prosila za denar. Nisem vedela, kaj reči ljudem, le to, koliko denarja moram prinesti," se spominja. Prvi dan je zbrala skoraj 50 evrov, kar je nasilneža navdušilo. Od tedaj ni bilo pomembno, ali je deževalo, snežilo, ali je bila lačna in premražena – vsak dan je bil enak.
Najhujše je bilo ponižanje, ko je morala neznancem pripovedovati lažne zgodbe, medtem ko je resnica ostajala še bolj kruta: za njo je stal nekdo, ki jo je v to prisilil. Strah in bolečina so postali njena stalnica, a prav ti so v njej kasneje vzbudili moč za preživetje. Danes živi v Sloveniji razmeroma mirno, a preteklost jo še vedno straši. Njena izpoved ostaja pretresljiv opomin na to, kako hitro se lahko mladost zlomi v krempljih nasilja in izkoriščanja.
Slepo mu je zaupala, a kmalu spoznala, da je ujeta: Slovenka razkrila, kako so jo pri 16-ih prisilili v beračenje
https://vecer.com/slovenija/slepo-mu-je...
Iskala je varnost, našla pa romskega moškega, ki ji je obljubljal ljubezen in mir. A z njo je imel drugačne načrte.
Mladi Slovenki je mladost zaznamovalo prisilno beračenje, v katerega je padla kot 16-letno dekle. Njena zgodba, ki jo danes pripoveduje anonimno, presega kriminalne romane – gre za izpoved o nasilju, izgubi dostojanstva in nevidnosti, a tudi o preživetju.
"Rekel je, da bo on moja družina. Slepo sem mu zaupala, a že po nekaj tednih sem spoznala, da sem ujeta," pripoveduje. Prvič jo je med vožnjo vrgel iz avtomobila, nato jo pretepel. S tem je vzpostavil nadzor, zaradi katerega je postala povsem pokorna.
Kmalu jo je poslal na ulico. Vsak dan je morala beračiti pred trgovinami, bloki in hišami. "Sprva me je bilo neizmerno sram. Leto prej sem hodila na gimnazijo, nikoli si nisem mislila, da bom kdaj prosila za denar. Nisem vedela, kaj reči ljudem, le to, koliko denarja moram prinesti," se spominja. Prvi dan je zbrala skoraj 50 evrov, kar je nasilneža navdušilo. Od tedaj ni bilo pomembno, ali je deževalo, snežilo, ali je bila lačna in premražena – vsak dan je bil enak.
Najhujše je bilo ponižanje, ko je morala neznancem pripovedovati lažne zgodbe, medtem ko je resnica ostajala še bolj kruta: za njo je stal nekdo, ki jo je v to prisilil. Strah in bolečina so postali njena stalnica, a prav ti so v njej kasneje vzbudili moč za preživetje. Danes živi v Sloveniji razmeroma mirno, a preteklost jo še vedno straši. Njena izpoved ostaja pretresljiv opomin na to, kako hitro se lahko mladost zlomi v krempljih nasilja in izkoriščanja.

cvalsr ::
Za take, ki niso sposobni skrbeti zase in nimajo svojcev, ki bi to počeli, BI MORALI skrbeti... naprimer centri za socialno delo??
Če ne bi bili samo birokratska gnezda za sesanje davkoplačevalskega denarja...
Če ne bi bili samo birokratska gnezda za sesanje davkoplačevalskega denarja...

Malidelničar ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Ko bo nekdo njim kaj takega naredil, bo pol slovenije skočilo v zrak, da je rasist, fašist, zahojenec,..., ker se je spravil na uboge cigančke, ki nikomur nič nočejo. In ga bodo po vseh novicah vlekli, da ne govorimo kako bo potem na sodišču, ....
To drži, ampak vedno je nekje 'breaking point', mar ne?
Meni je čudno, da folk to prenaša.
Pa ne samo folk, tudi župani v regiji.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
To drži, ampak vedno je nekje 'breaking point', mar ne?
Meni je čudno, da folk to prenaša.
Pa ne samo folk, tudi župani v regiji.
Ker imamo preveč takih, ki to podpirajo. Večina leve strani trdi, da so cigani ogrožena vrsta in da se ostali zmišljujejo. In noben se noče s temi kreteni kregat, so preveliki idioti, da bi se z njimi ukvarjal. Taki kot Jype, recimo niso verjeli, da so cigani ogromno kriminala v ambrusu izvajali. In so bili zanje okoliški prebivalci, ki so morali to trpeti, v bistvu naciji, ki niso pustili cigotom živet.

primoz4p ::
Lanska novica na STA
Na območju Policijske postaje Črnomelj so neznanci v noči na včeraj vlomili v ograjen prostor, kjer se nahaja sončna elektrarna. Prerezali in odtujili so solarne kable in konektorje ter povzročili za okoli 15.000 evrov škode, so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto.
Takrat so bili na delu neznanci.

Kabli so pa bili bakreni? Torej nabiralci plemenitih kovin, ki jim nihče nič ne more?

LeQuack ::
Domačini pretepli Roma, ki je hotel ukrasti zaklanega prašiča, drugi Rom bežal in se prevrnil
https://nova24tv.si/domacini-pretepli-r...
Pričakujem da bo država sedaj ukrepala in aretirala te brutalne domačine, mogoče pošljejo celo specialne enote ali vojsko.
Pričakujem da bo država sedaj ukrepala in aretirala te brutalne domačine, mogoče pošljejo celo specialne enote ali vojsko.
Quack !

Scaramouche3 ::
Domačini pretepli Roma, ki je hotel ukrasti zaklanega prašiča, drugi Rom bežal in se prevrnil
To je pa problem, točno to se bo zgodilo..
Enako kot v Angliji problem je cat calling, ne pa muslim grooming gangs...

paradajzos ::
Te domačine treba strpat v zapor za vsaj 15 let, kakšni nestrpneži. Pa naj plačajo za razbit avto!

feryz ::
Dobro, vsaj enkrat sta oba pokasirala malo pravične obravnave. Roka pravice jih redko doseže, tokrat jih je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kje so meje/tolerance Slovencev (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 17240 (12687) | WhiteAngel |
» | Brutalni napadi na dijake v Novem mestu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33383 (14569) | Horas |
⊘ | Osnovnošolska tolpa pretepla učenca (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10593 (8454) | Zimonem |