Forum » Pomoč in nasveti » Napad? okno javi Eset Nod32
Napad? okno javi Eset Nod32
akacija ::
Zdravo vsem,
imam Eset Nod32 kateri dela že par let ok, vmes kaj javi...
danes pa se je po vklopu pc-ja (win11) prikazalo od njega obvestilo: Naslov je blokiran.
Spletni naslov: 54.38.216.83:443/strvn
in to okno odpira na 10-20sekund, pa ni važno ali je internet prek kabla ali wifi-ja ali mobilnega Hot-spota...
pregledal sem zagon z msconfig pa ni nič drugo kot driverji, taskmanager vse ok, pa tudi če ni interneta se okno ne pojavlja!
dns-e sem imel googlove (8888 8844) pa tudi zamenjal za cloudflare pa nič ne pomaga, okno konstantno odpira
Prosim za mnenje, ali to pomeni napad oz. da se iz tega ip-ja želi izvršiti dostop?
Hvala za pomoč, David
imam Eset Nod32 kateri dela že par let ok, vmes kaj javi...
danes pa se je po vklopu pc-ja (win11) prikazalo od njega obvestilo: Naslov je blokiran.
Spletni naslov: 54.38.216.83:443/strvn
in to okno odpira na 10-20sekund, pa ni važno ali je internet prek kabla ali wifi-ja ali mobilnega Hot-spota...
pregledal sem zagon z msconfig pa ni nič drugo kot driverji, taskmanager vse ok, pa tudi če ni interneta se okno ne pojavlja!
dns-e sem imel googlove (8888 8844) pa tudi zamenjal za cloudflare pa nič ne pomaga, okno konstantno odpira
Prosim za mnenje, ali to pomeni napad oz. da se iz tega ip-ja želi izvršiti dostop?
Hvala za pomoč, David
strom_15 ::
Obrni se na pomoč na Sisplet (ki je uradni uvoznik ESET in ti bodo pomagali), še boljše pa je, da vprašaš direktno na ESET forum, kjer zelo pomagajo, če imaš težave.
https://forum.eset.com/
https://forum.eset.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 651013 (8550) | Domini tm |
» | Samodejno odpiranje zavihkov v Firefox-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (774) | MadMax |
» | Eset Smart Security 9Oddelek: Informacijska varnost | 1545 (1293) | wanderer |
» | Nadležne reklame in spremenjena domača stranOddelek: Omrežja in internet | 1348 (1192) | Bye |
» | antivirusni programOddelek: Pomoč in nasveti | 2270 (1914) | mzakelj |