Forum » Mobilne tehnologije » Xiaomi 13T Pro - samodejno na tovarniške nastavitve
Xiaomi 13T Pro - samodejno na tovarniške nastavitve
Matissesi ::
Pozdravljeni!
Kako je to mogoče, da se je telefon samodejno povrnil na tovarniške nastavitve?
Telefon je v bumperju. Takrat, ko se je to zgodilo, sem ga nosil, kot običajno v stranskem žepu hlač. Čutim vibro, kot pri sporočilu, potem pa vidim samo neko številko, mislim, da odštevanje časa (2,1) se telefon ugasne in prižge. Takoj mi je bilo jasno, da se je telefon ponastavil v tovarniške nastavitve.
Je imel kdo to podoben primer?
Hvala!
Kako je to mogoče, da se je telefon samodejno povrnil na tovarniške nastavitve?
Telefon je v bumperju. Takrat, ko se je to zgodilo, sem ga nosil, kot običajno v stranskem žepu hlač. Čutim vibro, kot pri sporočilu, potem pa vidim samo neko številko, mislim, da odštevanje časa (2,1) se telefon ugasne in prižge. Takoj mi je bilo jasno, da se je telefon ponastavil v tovarniške nastavitve.
Je imel kdo to podoben primer?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung S21 Ultra - ne bere QR kod?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4545 (2790) | Clone |
» | Android 9.0-PROBLEMIOddelek: Mobilne tehnologije | 1651 (1132) | marshall |
» | Ponastavitev Androida na tovarniške nastavitve ne izbriše vseh podatkovOddelek: Novice / Varnost | 14703 (8325) | Bye |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39155 (30659) | deja |
» | Telefon noče ugasnit ekranaOddelek: Mobilne tehnologije | 993 (795) | jagodnakupa |