Forum » Loža » Nakupovanje na Temu
Nakupovanje na Temu
c23po ::
Chalky, ti veš, da je Kristus na zadnjo večerjo povabil 12 apostolov? Po tvoje bi moral samega sebe. Potem pa ne bi bilo legende na kateri je zasnovana najbolj napredna, lepa in oh in sploh država na svetu.
Računalniki nimajo spominov.

digitalcek ::
Ti si mal zadui, Box Now ima vsaj 10 lokacij v lj. Dolgih več metrov. Kot da so Amazon lockerji.
https://boxnow.si/locker-finder
V centru bodo KMALU postavili še vsaj 10 paketomatov. Tako je rekel dostavljač.

Kretencr ::
digitalcek je izjavil:
Ti si mal zadui, Box Now ima vsaj 10 lokacij v lj. Dolgih več metrov. Kot da so Amazon lockerji.
https://boxnow.si/locker-finder
V centru bodo KMALU postavili še vsaj 10 paketomatov. Tako je rekel dostavljač.
Ti maš cel dan cajt zakaj ne delaš gužve na pošti kot se za penzionera spodobi? Ob 14:10, če je šansa..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()
hotig ::
Kakšne izkušnje imate v zadnjem mesecu z dostavo s Temuja? So se mogoče kej bolj prešaltali na PS odkar so podpisali nek dogovor o sodelovanju?
Iščem neko možnost dodatnega komentarja ob naročilu, kjer bi jih prosil naj mi ne pošiljajo z GLS pa nevem, če ta opcija obstaja. Verjetno je čist na koncu pri potrditvi naročila.
Iščem neko možnost dodatnega komentarja ob naročilu, kjer bi jih prosil naj mi ne pošiljajo z GLS pa nevem, če ta opcija obstaja. Verjetno je čist na koncu pri potrditvi naročila.
Samael ::
Zadnje naročilo sploh ni dostavila PS, ampak je šlo direkt v BOX NOW (mislim, da neka relativno nova zadeva) paketomat. Ne vem, če sploh imajo kurirsko dostavo na dom, deluje mi kot da ne.
Rok, ki so mi ga navedli za prevzem, je bil sumljivo kratek, cca dan in pol. Nisem imel časa prevzeti, zato sem kontaktiral support in jih opomnil, da imajo na strani navedeno 96 ur, na kar so mi kljub temu, da je bila že večerna ura, začuda takoj odgovorili, da lahko rok podaljšam sam.
In res naslednji dan prejmem na mail URL, kjer se je dalo dodati še dva in nato še en dan.
edit.
Vidim, da je bil Box Now že omenjen par objav višje.
Rok, ki so mi ga navedli za prevzem, je bil sumljivo kratek, cca dan in pol. Nisem imel časa prevzeti, zato sem kontaktiral support in jih opomnil, da imajo na strani navedeno 96 ur, na kar so mi kljub temu, da je bila že večerna ura, začuda takoj odgovorili, da lahko rok podaljšam sam.
In res naslednji dan prejmem na mail URL, kjer se je dalo dodati še dva in nato še en dan.
edit.
Vidim, da je bil Box Now že omenjen par objav višje.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
hotig ::
Ja sem videl to box now opcijo. To se je pojavilo pred cca kakšnim mesecem kot tretja opcija za dostavo (poleg PS in GLS). Mislim, da gre za paketomat firmo, ki ima paketomate v nekaj večjih mestih (več v LJ kot pa drugod po državi), tako da ta opcija pri meni ne bo možna (še niso v moji regiji :)).
Z GLS mam pa v zadnjem cajtu grozne izkušnje (kot da hočejo postati še slabši od najslabših - EO). PS mi je pa najboljša izbira. Bom probal kej napisat v opomniku pri naročilu pa bom videl če se bo kej izcimilo iz tega.
Z GLS mam pa v zadnjem cajtu grozne izkušnje (kot da hočejo postati še slabši od najslabših - EO). PS mi je pa najboljša izbira. Bom probal kej napisat v opomniku pri naročilu pa bom videl če se bo kej izcimilo iz tega.
Morenov ::
digitalcek je izjavil:
Ampak, ko sem znancem povedal, da nisem plačal carine, spet veselo naročajo...
Kako nisi plačal carine? Temu ti jo zaračuna preden, ko plačaš naročilo.
Sem pa opazil, da mučkajo s temi njihovimi popusti. Danes sem imel 'claim credit' 23€ za naročilo vsaj 66€. Sem imel izbranih več izdelkov v košarici in carina je znašala 18€. Brez claimcredita je pa carina bila lepo samo 12€, ker so bili po 2 in 3 izdelki pokupčkani pod 1 carino. Lahko odštejem od claimredita slabih 6€.
Pa še drugi trik za izdelke, za katere mora biti quantity vsa 2: Še prejšnji teden niso bili compatibilni s claimcreditom. Sedaj so, ampak se količina zniža na 1. Torej dobiš za isto ceno polovično količino. Naročiš 3 take izdelke za skupno ceno 9€ in namesto 6 izdelkov dobiš 3 izdelke. Še dodatnih 9€ za odbiti od tistih 23€.
23€ - 5,5€ - 9,5€ = 8€.
23€ od 66€ je 35%. 8€ od 66€ je 12%.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | EU uvaja carino na vse pakete (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 25278 (8867) | digitalcek |
| » | kitajske spletne trgovine (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 88607 (22459) | darkolord |
| » | Aliexpress dostava (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20812 (14552) | Luka99 |