Forum » Operacijski sistemi » Nastavitev permission-ov za Win 2000/2003 v CMD shell-u
Nastavitev permission-ov za Win 2000/2003 v CMD shell-u
Matej_ ::
Se morda komu sanja kako v cmd podrobno nastavit pravice za določen folder/fajl za posamezdnega userja. Malenkost ki me že počasi spravlja ob pamet.
Je še delček v mozaiku ki mi preprečuje da bi povsem avtomatiziral osnovne nastavitve in install do zadnjega detajla.
Morda ve kdo še kako nastavit kvote in share v cmd. Slednjega sicer ne rabim ker mi default nastavitve odgovarjajo, me pa zelo zanima.
Že vnaprej hvala za odgovore.
Je še delček v mozaiku ki mi preprečuje da bi povsem avtomatiziral osnovne nastavitve in install do zadnjega detajla.
Morda ve kdo še kako nastavit kvote in share v cmd. Slednjega sicer ne rabim ker mi default nastavitve odgovarjajo, me pa zelo zanima.
Že vnaprej hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CanYouSeeMe.org (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7501 (5965) | Konlov |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2775 (2263) | amigo_no1 |
» | Vzpostavitev LAN na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1247) | Jakka |
» | Internet doma in v službiOddelek: Omrežja in internet | 1171 (1034) | smetko |
» | problem z IPOddelek: Omrežja in internet | 1426 (1290) | TEDY |