» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
57 / 80
»»

Groot ::

Luka je s to reakcijo in kasnejšo predstavo naredil za NBA več kakor pa 3/4 lige v celotni sezoni. To so zgodbe, ki se klikajo in berejo, ne pa razne OKC huddle bandwagon in podobne fore, ki ji poizkušajo vsiljevati.

Res kapo dol Luka. Upam, da je ostalo dovolj energije še za eno tekmo in potrditev tretjega mesta.

P.s. Mato spet se mi smiliš danes :8)

Mato989 ::

Lepa predstava LD77, moram rečt :)

No zdaj so 3. da vidimo koga dobijo, upam da GSW...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kurzweil ::

@fur80, tudi tako se kaže njegova veličina. Gledam NBA že od nekdaj, pa mislim, da česa podobnega še nisem videl. Lahko samo še enkrat napišem, v časih, ko je zvestobe klubom s strani igralcev vedno manj, so tradali nekoga, ki je dejansko hotel ostati v shitholu imenovanem Dallas. Bi pa bilo seveda prav, da bi bil kakšen chant v dvorani namenjen tudi Dumontu in njegovi ženi. No, važno je, da je LAL tole gladko zmagal.

Je pa GSW danes kar pošteno zamočil, ko je izgubil proti SAS! In kolikor na hitro gledam, se zna zgoditi, da bo zadnja tekma med GSW in LAC odločala celo o playoffu/playinu.

Lakersi bi v tem trenutku v playoffu dobili Memphis, sicer ne bi izbiral nasportnikov kaj pretirano, ker moraš vse premagat bla bla... ampak de facto imam raje MEM, kot kakšen GSW, LAC, ki je v zadnjem obdobju precej bolj kompleten in v formi, pa tudi MIN, ki jutri igra recimo proti MEM.

Kakorkoli, da konca tega tedna je že konec rednega dela... potem pa med 15. in 18 aprilom sledi play-in... zaenkrat v play-in poolu za vzhod ekipe Miami, Orlando, Atlanta in Chicago... na zahodu pa Dallas, Sacramento, Minnesotta in Golden State, kar se seveda lahko še zelo spremeni, na vzhodu pa je dejansko že vse jasno... 6. detroit ima 3 zmage prednosti pred 7. Orlandom... 10. Miami pa 6 zmag pred 11. Torontom. Torej, počasi gre zares...

Duhec ::

GSW izgubil proti Spursom v zadnji sekundi...
http://blackbird.si/

GupeM ::

Kurzweil je izjavil:

na vzhodu pa je dejansko že vse jasno... 6. detroit ima 3 zmage prednosti pred 7. Orlandom... 10. Miami pa 6 zmag pred 11. Torontom. Torej, počasi gre zares...

Na vzhodu sem, mislim da v nedeljo, gledal lestvico in je bilo že takrat vse jasno, kdo je v PO, kdo v PI in kdo out. Samo še vrstni red znotraj teh skupin ni bil jasen. No, vrstni red znotraj skupin tudi danes še ni jasen.

GupeM je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

na vzhodu pa je dejansko že vse jasno... 6. detroit ima 3 zmage prednosti pred 7. Orlandom... 10. Miami pa 6 zmag pred 11. Torontom. Torej, počasi gre zares...

Na vzhodu sem, mislim da v nedeljo, gledal lestvico in je bilo že takrat vse jasno, kdo je v PO, kdo v PI in kdo out. Samo še vrstni red znotraj teh skupin ni bil jasen. No, vrstni red znotraj skupin tudi danes še ni jasen.

To itak, saj nisem napisal, da je od danes vse jasno... pravim samo, da je precej bolj boring na vzhodu, kot zahodu. Saj pa je kristalno jasno to kar govoriš že ob pogledu na lestvico... je pa stanje na vzhodu in zahodu še eden v vrsti klicev, da bi bilo fino malce spremenit sistem... še posebej ker je vzhod v rednem delu boring, v playoffu pa je na zahodu pravi masaker, na vzhodu pa vidiš potem kako imajo neprimerljivo lažje delo recimo ekipe BOS in CLE, da pridejo do finala... tako da tudi playoff na vzhodu ni tako zanimiv, pa še malce nepošteno je, da se na zahodu pobijejo vse te ekipe za finale lige NBA, mnogokrat do 7. tekme, tam pa vidiš potem večinoma metla BOS, letos CLE...

Anyhow, če bi PHO ne bi bil tako gnil in še se ne bi poškodoval Wembanyama, bi bilo na zahodu še toliko bolj zajebano, tudi za sam play-in.

Mimogrede, danes ima Čančar 28. rojstni dan... predvsem zdravja in čim manj poškodb!

GNIL GSW pušil v zadnji sekundi :|

Je pa zanimivo, da je liga NBA preklicala 2. tehnično napako Dončiča, ki seveda tako ne bi bil izključen in morda bi LAL premagal OKC.

In če obrnem ploščo, kakšna je sedaj kazen za sodnika? Oz. na kakšen način se liga oddolži LAL za morebiten poraz? Bo treba zgleda pogooglat kakšen zaposnik oz. report, ker po raznih medijih ni prav nobene besede o tem, kaj je za to napako dobil Luka oz. LAL... in kakšna je kazen za tega sodnika...

Caracas ::

Nič, saj je enako z 2minutes reporti. So jasno povedanr napake ampak direktnih posledic ni. Verjetno imajo sicer kakšno interno ocenjevanje sodnikov in posledično ranking in število tekem ali celo izguba licence. Ampak to skrivajo.

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

Je pa zanimivo, da je liga NBA preklicala 2. tehnično napako Dončiča, ki seveda tako ne bi bil izključen in morda bi LAL premagal OKC.

In če obrnem ploščo, kakšna je sedaj kazen za sodnika? Oz. na kakšen način se liga oddolži LAL za morebiten poraz? Bo treba zgleda pogooglat kakšen zaposnik oz. report, ker po raznih medijih ni prav nobene besede o tem, kaj je za to napako dobil Luka oz. LAL... in kakšna je kazen za tega sodnika...

Sonikom pa nikoli ne izrečejo denarne kazni. NIkoli. Za takšne zadeve bi morala obstajat pritožba takoj, saj imajo v ozadju videonadzor celotnega poteka.

Nobene kazni ne prejmejo. Sodnika bi bolelo, če bi mu liga dala kazen 5000€ dolarjev za popolnoma neupravičeno stvar.

Saj to z moje strani je bilo bolj retorično vprašanje... žal vsi dobro vemo, kako je s tem, praktično vseeno o katerem tekmovanju govorimo.

nejc_nejc ::

Kurzweil je izjavil:

Kako so že rekli Igra, v eni vasici nekje boguzanogu....kjer amatersko igralsko društvo igra v gledališču.
Na tem nivoju.

Hebeš tako avtoriteto.
Naj se vsaj po fuzbalu zgledujejo, pa ne NFL, je verjetno ista pašta.
Vse bolj se mi dozdeva, da jim gre v nos, kako neameri počasi dominirajo, pa še prave barve niso.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

Kurzweil je izjavil:

Saj to z moje strani je bilo bolj retorično vprašanje... žal vsi dobro vemo, kako je s tem, praktično vseeno o katerem tekmovanju govorimo.

Današnji NBA sodniki že lep čas niso niti približek tistih, ki so sodili recimo v 90 ih.

je pa še hujše neumnosti počel nekdanji NBA sodnik Joe Crawford, ki je dosodil Timu Duncanu tehnično, ko je ta sedel na klopi in se zasmejal. Mislim, da ge je kasneje celo David Stern suspendiral, ker je počel težke neumnosti.

Pa še malo Crawforda. kakšne neumnosti je ta piskal. :|

Gangam style :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

:))

fur80 ::

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Današnji NBA sodniki že lep čas niso niti približek tistih, ki so sodili recimo v 90 ih.

je pa še hujše neumnosti počel nekdanji NBA sodnik Joe Crawford, ki je dosodil Timu Duncanu tehnično, ko je ta sedel na klopi in se zasmejal. Mislim, da ge je kasneje celo David Stern suspendiral, ker je počel težke neumnosti.

Pa še malo Crawforda. kakšne neumnosti je ta piskal. :|

Gangam style :))

Kaj ni bila pred leti neka afera v NBA, ko so sodniki stavili med sabo, kdo bo kaj naredil, a ni še na netflixu bil dokumentarec? Pomoje to še danes delajo! Zadnjič je oni pobral lepe $$$ pomoje, ko je da na sebe, da bo vrgel Dončiča iz igre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80 je izjavil:

Kaj ni bila pred leti neka afera v NBA, ko so sodniki stavili med sabo, kdo bo kaj naredil, a ni še na netflixu bil dokumentarec? Pomoje to še danes delajo! Zadnjič je oni pobral lepe $$$ pomoje, ko je da na sebe, da bo vrgel Dončiča iz igre.

Da. Na koncu je bil izključen iz lige in obsojen samo 1 sodnik, ker je FBi prehitro povedala ligi in se je ta ustrašila, da bi na koncu prišlo do tega, da so bili večina sodnikov podkupljenih, ker so tudi bili.

Ni treba dlje od recimo 6-te tekme med BUllsi in Knicksi 1994 v konferenčnem finalu, ko je sudija piskal neobstoječ faul Pippena ob vodstvu 3-2 .. na koncu so Knicksi dobili tekmo zaradi 3 prostih metov in tudi serijo.

Ali pa playofff serija med Sacramentom iN lakersi 2002, kjer so sodniki delali vse, da so lakerse porinal v nba finale.

Tega je v NBA-ju bilo in je cel kup, da ti bodo sodniki zasrali.

Sodnik, ki je bil na koncu obsojen je pa tale. Tim.

Horas ::

sodniki bi isto morali po koncu tekme na konferenco in bit "zaslišani" kot trenerji in igralci!
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

@Horas, bi bil zanimivo, da bi tudi sodniki morali biti del tiskovnih konferenc, pa da bi lahko novinarji, trenerji in igralcu tu pa tam tudi kaj vprašali :D

/////

Danes igra vseh 30 ekip v ligi:

DETROIT - MILWAUKEE
INDIANA - ORLANDO
PHILADELPHIA - ATLANTA
BOSTON - CHARLOTTE
NEW YORK - CLEVELAND
CHICAGO - WASHINGTON
NEW ORLEANS - MIAMI
DALLAS - TORONTO
MINNESOTA - BROOKLYN
DENVER - MEMPHIS
UTAH - OKLAHOMA CITY
PHOENIX - SAN ANTONIO
PORTLAND - GOLDEN STATE
SACRAMENTO - LA CLIPPERS
LA LAKERS - HOUSTON (ob 4.30)

Bo padla že kakšna odločitev... je pa zanimivo kako gre čas... letos je že 6. sezona, odkar je liga uvedla play-in sistem in mogoče še manjša zanimivost, letos bo Jonas Valanciunas odigral s Sacramentom že 6. tovrsten turnir, torej je oz. bo do sedaj odigral prav vse omenjene turnirje.

Bomo pa seveda sedaj vedno bolj pogosto pogledovali na lestvico oz. playoff tree. V tem trenutku spet kaže, da bi LAL dobil v playoffu GSW.

DETROIT - MILWAUKEE
INDIANA - ORLANDO
PHILADELPHIA - ATLANTA
BOSTON - CHARLOTTE
NEW YORK - CLEVELAND
CHICAGO - WASHINGTON
NEW ORLEANS - MIAMI
DALLAS - TORONTO
MINNESOTA - BROOKLYN
DENVER - MEMPHIS
UTAH - OKLAHOMA CITY
PHOENIX - SAN ANTONIO
PORTLAND - GOLDEN STATE
SACRAMENTO - LA CLIPPERS
LA LAKERS - HOUSTON (ob 4.30)

Če predvidevamo da bodo boldani zmagali, bo najbolj zanimiva tekma DEN vs MEM... poraz MEM bi že skorajda zacementiral playin MEM?

arnecan1 ::

Raje bi imel na 6 mestu MEM, če ne pa vsaj MIN.

Tudi z LAC bi se prej sprijaznil (čeprav so trenutno v dobri formi), kakor z GSW ali DEN, tema dvema bi se raje vsaj v prvem krogu izognil.

arnecan1 je izjavil:

Tudi z LAC bi se prej sprijaznil (čeprav so trenutno v dobri formi), kakor z GSW ali DEN, tema dvema bi se raje vsaj v prvem krogu izognil.

Pravi prvaki morjo vse premagat >:D

Pa je sploh še kombinacija kjer bi bil LAC/MIN?

Ok toel sem našel, VERJETNOSTI (ne vem po katerem ključu verjetno nasprotniki v prihajočih 2 tekmah + tiebreakers)

https://www.reddit.com/media?url=https%...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Je naš Mato že večkrat izrazil željo, da bi LAL dobil GSW... verjetno ga ni fana GSW, ki bi bolj užival ob 1st round exitu LAL, kot Mato...

Ja zagotovo bi bilo fajn spremljat obračun med "Veliko trojico" GSWja proti "Veliki trojici" LAL v 1. krogu...

Sicer pa ne vem kaj fani LDja skrbite, če ima LAL score 3:1 proti GSW v zadnjih 12 mesecih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Torej če sem prav pogledal... če Denver zmaga naslednjo tekmo.... je odločilna za nasprotnika LAL v 1. krogu torej tekma med LAC in GSW... če zmaga LAC bodo 6ti najverjetneje MIN, če pa zmaga GSW pa bo 6ti GSW :D

Naj me kdo popravi.

judoka ::

arnecan1 je izjavil:

Pri meni ravno obratno. Raje GSW/DEN, kot LAC v formi z zdravim Kawhijem.

Leonard je samo vprašanje časa kdaj se bo poškodoval :) Bom pozitivno presenečen če bo tip odigral vse tekme PO do kam bodo pač prišli

Kurzweil je izjavil:

verjetno ga ni fana GSW, ki bi bolj užival ob 1st round exitu LAL, kot Mato...

Mene si pozabil.

Scaramouche3 ::

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Mene si pozabil.

Navijaš proti Luki? Zakaj?

Ganon ::

Prav vidim, da ne bodo prenašali nobene tekme redneda dela več? ;(

Scaramouche3 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Mene si pozabil.

Navijam za Warriorse. Sem lepo napisal. Nikoli nisem navijal za ekipe, kjer igra Lebron in tudi ne bom.

Ganon je izjavil:

Prav vidim, da ne bodo prenašali nobene tekme redneda dela več? ;(

A? Rabiš kakšen stream ali kaj za kaj gre? :D

So pa res kekci... danes igra vseh 30 ekip, pa jim nam ne privoščijo kakšne tekme že sedaj oz. še kakšno uro prej... sicer ugibam, ampak glede na to, kako so zgoščene tekme bi znalo bit tisto, kar imenujejo condensed game day, ko so potem tudi prenosi condensed na način, da skačejo med prenosom iz tekme na tekmo... ugibam...

bambam20 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Mene si pozabil.

Navijam za Warriorse. Sem lepo napisal. Nikoli nisem navijal za ekipe, kjer igra Lebron in tudi ne bom.

Meni je prioriteta kje so naši, team ni pomemben, Slovenija mogoče nikoli več ne dobi tako velikega igralca, ne maram Lebrona in njegove bronsexuals, ki mislijo da je boljši od MJ..in tudi to da če mu Luka prinese naslov, ga bo uporabil kot da ga je sam dobil,samo tudi zaradi tega ne navijam proti Luki...

kixs ::

Sej Lebron tudi ne bo vecno. Se to in morda naslednjo sezono. Potem pa penzija...

LAL je že skoraj vknjižil zmago proti HOU in potrdil 3 mesto. HOU praktično počiva vse nosilce svoje ekipe. https://www.espn.com/nba/team/injuries/...

Če LAL ne naredi isto je zmaga praktično njihova.

Po domnevno lahki zmagi danes pa potem v nedeljo počitek in čas za Kolokota, Markieffa in Bronnya.

kixs je izjavil:

Sej Lebron tudi ne bo vecno. Se to in morda naslednjo sezono. Potem pa penzija...

Vprašanje kako dolgo bo luka pri lakersih.

Na kaj namiguješ? Kam naj po tvoje gre?

Na koncu bo lahko LAL zadnjo tekmo celo počival... več kot odlično, da se da priložnost še malce rezervistom, da Luka do playoffa malce pozdravi svoje mikro poškodbe in da James glede na svoja leta dobi malce počitka. Sicer se je že mnogokrat pokazalo, da dolge pavze niso vedno dobre, vsaj tiste prve tekme, ker malce padeš iz ritma, ampak on the long ring, recimo za boj za najvišja mesta, če sem malce previden, pa je to zlata vredno.

Torej začetek playoffa 19. aprila...

Še zadnje tekme:

ATLANTA - ORLANDO
BOSTON - CHARLOTTE
BROOKLYN - NEW YORK
CLEVELAND - INDIANA
MIAMI - WASHINGTON
PHILADELPHIA - CHICAGO
MILWAUKEE - DETROIT
HOUSTON - DENVER
MEMPHIS - DALLAS
MINNESOTA - UTAH
NEW ORLEANS - OKLAHOMA CITY
SAN ANTONIO - TORONTO
GOLDEN STATE - LA CLIPPERS
PORTLAND - LA LAKERS
SACRAMENTO - PHOENIX

Torej še enkrat vse ekipe in potem bo vse krisalno jasno.

Luka zasidra 3 mesto...

Bronny zaenkrat 22 minut, met 1-7, trojke 0-2. 8-)

Ganon je izjavil:

Bronny zaenkrat 22 minut, met 1-7, trojke 0-2. 8-)

Bronny doinb Bronny stuff ;((

Sicer pa lahko samo še enkrat rečem, da zelo podpiram play-in sistem, ker je cel kup tekem konec sezone še precej bolj zanimivih... sedaj pa še zmanjšat % za lottery draft za slabše ekipe, ali pa še razširit sistem, škoda da ne morejo zadnje ekipe izpadit, bi to bilo seveda še toliko bolj zanimivo.

Chris Paul je začel tekmo in je kot takšen prvi v zgodovini lige NBA, ki je odigral prav vseh 82 tekem... ta podatek mi je še toliko bolj zanimiv, če vemo, da je imal Paul res precej težav s poškodbami oz. bi ga lahko dali v isto koš s t.i. injury prone igralci.

Kurzweil je izjavil:

Chris Paul je začel tekmo in je kot takšen prvi v zgodovini lige NBA, ki je odigral prav vseh 82 tekem...

? Še marsikdo drug je odigral vseh 82 tekem rednega dela? A.C. Green je zaporedoma odigral 1100 in nekaj tekem od sedanjih igralcev je pa Bridges odigral že preko 500 zaporednih tekem.

Letos je 11 igralcev odigralo vseh 82 tekem

https://x.com/BobbyMarks42/status/19115...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Caracas ()

Aja, pozabil napisat, da tako pozno... v 20. sezoni za Paula...

Ja, jih je bilo že kar nekaj, smo že enkrat sekali tu debato o tem...

V glavnem, tale tekma GSW - LAC je tight as fuck...

endelin ::

Bronny bi flipal burgerje v "staples" centru brez lebrona saj to je vsakemu jasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Bronny bi flipal burgerje v "staples" centru brez lebrona saj to je vsakemu jasno.

Ne vem, če bi mu zaupal, žar in fritezo... sumim, da bi tudi to zgrešil in bi vse letelo po tleh.

Tale situacija okrog LAC/GSW/MIN je res zanimiva... LAC je lahko recimo 5., lahko pa pade tudi v pla-in na 7. mesto.

Se takole vidi, kakšno klop ima LAL... trenutno Bronny pri metu 2/10... tudi nihče od ostalih ni nad 50% metom iz igre... zaenkrat imajo tudi 18 izgubljenih žog.

V G ligi ima 22pik, in 5.5 asistenc povprečje. Komot bi igral v Evropi. V evro kupu komot...

Duhec ::

Med GSW:LAC bo podaljšek... vseskozi tesna tekma...
http://blackbird.si/

119;117 za LAC, zelo napeta tekma

P.S.: 121:117, napad GSW. Bi rekel prednost LAC in kot kaže sedaj LAL proti MIN. Ima pa napad GSW, ampak časa zmanjkuje.

P.S.: Green zapravil zicer. Spet prednost LAC. Izgleda je konec.
P.S.: Kawhai zafrknil napad, vse še popolnoma odprto.

P.S.: 121:119, napad LAC, še 50 sekund. Še vedno je odprta tekma.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

Legon ::

6.1 sekund, to bo napeto

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Green zapravil zicer. Bi rekel, da je konec, še 6 sekund in Kawhai ima prednost z prostim metom za 122:119.

P.S.: Gotovo je, samo čudež še spremeni, da LAL ne igra z MIN.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

Legon ::

Harden zadel proste, to je to. +5, 3s do konca.

Evo pa še dark je pobral vse nominacije in nagrade za zgrešene napovedi za letos.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()
««
57 / 80
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733296184 (89817) mersault

Več podobnih tem