» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
48 / 80
»»

kuglvinkl ::

Okapi je izjavil:

Ravno malo gledam tekmo s Celticsi in ne glede na to, kako Dončić igra, je jasno, da mu večje usluge s to menjavo niso mogli narediti. Je ena liga višje igrati z Lakerski.

Se strinjam. Tole z Dallasom me spominja na Agrokor - sam se tole potezo povlecemo in bomo carji. No, za oba vemo, kako se je koncalo. Zadnji cas je šel...
Your focus determines your reallity

Mato989 ::

No zdaj bomo videli kako bo Donke nosil Dallas ko bo Lebron zaradi poškodbe dimelj manjkal verjetno kak mesec... to bo zdaj pokazatelj LD77 v Lakersih.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Samael ::

Mato989 je izjavil:

No zdaj bomo videli kako bo Donke nosil Dallas ko bo Lebron zaradi poškodbe dimelj manjkal

Misliš Lakerse? Predolgo si bil pod kamnom :(
Samael != Samuel

Ganon ::

Luka je tako dober, da lahko igra za dve ekipi hkrati. Tudi Mato je spregledal.

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

No zdaj bomo videli kako bo Donke nosil Dallas ko bo Lebron zaradi poškodbe dimelj manjkal

Ja za Lakerse sem mislil my bad haha, to pa je ko delas 3 stvari hkrati

arnecan1 ::

2dark ::

Koliko časa bo Lebron odsoten. 2 tedna ali je zakljucil s sezono in se pripravlja na selitev prijetelju Curryu.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja za Lakerse sem mislil my bad haha, to pa je ko delas 3 stvari hkrati

Drugače pa, ob precej kratki klopi, to ni ravno vzpodbudna novica. Mislim, saj po vseh teh letih veš, da je še kako zmožen nositi podhranjeno ekipo - še ne tako davno nazaj je imel največji usage rate v ligi. Seveda pa to dolgoročno ni vzdržno, pridejo poškodbe itd. (danes je bil že načet od poškodbe s pretekle tekme - hrbtenica).

Upam, da bo Reaves igral tako dobro, kot je pred krajšo odsotnostjo, sicer bo kar težko.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

2dark je izjavil:

Koliko časa bo Lebron odsoten. 2 tedna ali je zakljucil s sezono in se pripravlja na selitev prijetelju Curryu.

Jaz sem prebral cca 4 tedne ne vem pa če je to official. verjetno ni

Mato989 je izjavil:

2dark je izjavil:

Jaz sem prebral cca 4 tedne ne vem pa če je to official. verjetno ni

Naslednjo ga ne bo. Realno pa se poskodba dimelj ne poceli v enem tednu.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Mene zanima, kako Luka razmišlja o nadaljevanju kariere. Iz finančnega vidika je najboljša opcija triletno podaljšanje pogodbe z LAL to poletje. Tako dopolni desetletje v ligi in je upravičen do petletne pogodbe, težke 418 milijonov dolarjev. Bo zagrizel?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

lynxslo5 ::

Škoda, da se je LeBron poškodoval. Brez njega Lakersi ne morejo postati prvaki. Mislim pa, da bo letos spet prvak Boston ali pa Cleveland.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Breaking: LeBron James is expected to miss at least 1-2 weeks with a groin strain, sources tell @shams.

James will wait for the groin injury to calm down and be re-evaluated.

Kurzweil ::

Ganon je izjavil:

Breaking: LeBron James is expected to miss at least 1-2 weeks with a groin strain, sources tell @shams.

James will wait for the groin injury to calm down and be re-evaluated.

Bo za zdržat, seveda bo kakšen poraz več, ampak bo že.

So pa danes že seveda tudi zgodnje tekme... ravnokar OKC in DEN... ob 20:30 igra DAL proti PHO, torej dejansko direkten boj za play-in... kasneje bo tudi MIL-CLE... pa SAC-LAC...

Ganon je izjavil:

Mene zanima, kako Luka razmišlja o nadaljevanju kariere. Iz finančnega vidika je najboljša opcija triletno podaljšanje pogodbe z LAL to poletje. Tako dopolni desetletje v ligi in je upravičen do petletne pogodbe, težke 418 milijonov dolarjev. Bo zagrizel?

Rad bi videl, kater junak mu bo dal 83 milijonov po sezoni.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

nejc_nejc ::

Zakaj pa ne?

Jaz tudi ne vem zakaj ne, če ne bo neke hujše poškodbe.
Saj se tudi salary cap na leto dvigne 5 do 10 mil, medtem ko je projekcija za naslednjih nekaj let še konkretno višja (15 do 20 mil letno).

Tule za predstavo: https://basketball.realgm.com/nba/info/...
Samael != Samuel

Groot ::

nejc_nejc je izjavil:

Zakaj pa ne?

Zato ker bo trolčka v tem primeru spet vse bolelo od foušije ;)

Mislim, če povsem realistično gledaš, danes pri capu 140 mil imajo najbolj plačani igralci 50 do 55 milijonov.

Po treh letih, ko bi kicknilo podaljšanje, bo cap po projekcijah okoli 205 milijonov.
V času plačevanja teh 80 milijonov letno se cap vsako leto zviša še za nadaljnih 20-25 mil letno.

Povsem realistično je pričakovati, da bo ob capu 300 mil že marsikdo presegel prag neverjetnih stotih milijonov, tako da v luči tega 80 mil na sezono za najboljše ni videti več tako neverjetna številka.
Samael != Samuel

Groot je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Zakaj pa ne?

Zato ker bo trolčka v tem primeru spet vse bolelo od foušije ;)

Mene ne bo nič bolelo. Bo pa Dončića, če se ne bo spravil resno trenirat, ker Lakersi ne bodo prenašal tako doglo kot ga je Dalals, če ne bo najmanj vsako sezono konferenčno finale, pa vsaj 1 krat NBA finale in vsaj 1 NBA naslov. Tukaj so izjemno zahtevni in če teh pričakovanj ne dosežeš greš.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

mislim....

Ja okej, saj realistično ne pričakuješ, da (če ne bo res kakšne hude poškodbe) bo pa v treh letih postal kar crap od igralca?
Mislim, ja saj se najdejo tudi v tej temi občasno patroni, ki mu vsako leto napovedujejo, da je gotov, ampak takšnih neumnosti ja ne bomo kvasili tisti, ki res spremljamo košarko?
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

točno to.
če tako špila kot trenutno in še za ene 12 % izboljša šut je to to.

nejc_nejc je izjavil:

točno to.
če tako špila kot trenutno in še za ene 12 % izboljša šut je to to.

To ni nič. Ne bodo ga plačeval tako močno, da bodo povprečni. LAkersi so druga najuspešnejša ekipa v zgodovini lige. Niso to eni brezvezni Hornetsi ali Pelikani, kjer se nič ne pričakuje in so v ligi za statisitko.

Od glavnih igralcev pri lakersih so se vedno pričakovali Naslovi.

Edini, ki ni izpolnil pričakovanj je bil Dwight Howard , ki je prišel Lakersom 2012 v svojem primeu.

Vsi ostali zvezdniki so upravičili vložen denar in dokazali, da so extra klasa.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

dokler ni dresov v trgovinah ga bodo
ne biti naiven

endelin ::

Doncic bo sigurno podpisal z Lakersi sicer ga bodo trejdali. Zagotovo bo podpisal

normalno da bo
pa še bel je

endelin je izjavil:

Doncic bo sigurno podpisal z Lakersi sicer ga bodo trejdali. Zagotovo bo podpisal

Lažje trejdaš igralca, ki je pod 5 letno pogodbo, kot nekoga, ki ti lahko 2027 gre prostovoljno.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

V trenu oka lahko postaneš sprewell ali schroder;) noben igralec noče tvegati

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

V trenu oka lahko postaneš sprewell ali schroder;) noben igralec noče tvegati

Donke bo realno poceni naslednjih 5 sezon, če ga bodo imeli namen trejdat tam 2029.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

endelin je izjavil:

Ja, ampak ta moment so Lakersi tisti, ki nimajo kart v roki. V letu 2026/27 ima player option in lahko odkoraka. Misliš, da se ne zavedajo tega?
Na to karto je igral menda tudi Pelinka, ko Nico ni želel, da bi se prej sestali z Dončičevim managerjem, da bi dorekli kakšne garancije za podaljšanje.
Samael != Samuel

Mislite, da je vse samo v višini objavljene pogodbe ali je še kaj drugega kje?

Boh ve, ampak saj te cifre čez 5 - 6 let al nekaj, ne bodo več tako zelo nezaslišane.
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

endelin je izjavil:

Ja, ampak ta moment so Lakersi tisti, ki nimajo kart v roki. V letu 2026/27 ima player option in lahko odkoraka. Misliš, da se ne zavedajo tega?

Kako bo odkorakal, če bo podpisal novo 3 letno pogodbo?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark je izjavil:

Samael je izjavil:

endelin je izjavil:

Kako bo odkorakal, če bo podpisal novo 3 letno pogodbo?

Odgovarjal sem na post, ki sem ga citiral, kaj bo in kaj ne bo podpisal pa ne vem. Verjetno si nekaj zamešal med našimi posti.
Samael != Samuel

OKC je gladko premagal DEN... vidim pa, da je Vlatko Čančar odigral 1min in 13s... resnično upam, da je dovolj težav s poškodbami... Vlatko bi bil seveda zlata vreden tudi za našo reprezentanco.

Ravnokar pa se je začela tekma PHO-DAL, kot sem prej omenil, borba za play-in spot :D

Dallasu spet slabo kaže.

Powell pa ne odigra tekme, da ne dobi udarca v glavo. Tokrat kar od lastnega soigralca. Pa še kri mu teče. Mu pa priznam, ima trdo glavo.

P.S.: Spet sta dva igralca Mavsov odšla med igro v slačilnico . A je na delu res kakšen urok?8-O

Caracas ::

Tale Phoenix je pa katastrofalen. Beal, Booker, Durant pa ne morejo tehle g-leaque igralcev dati spat. Nekaj ornk narobe v Pho...

Zvezdica27 ::

ma, meli so pod kontrolo tekmo skoz.

Kar je bilo meni hecno je, da ona sodnica bejba ni piskala nobenga favla, ko je šel PHX v prodor... pa pizda no, pa saj pravila so z razlogom... No, pa tudi Dallasu ne... kr ni favla... Če niso lih koga skor dobesedno na gobec, se kr ni piskalo. Allen čisto vsakič ko je šel v prodor je bil favl, pa nič...

Basket pa katastrofa, nič od nič pri Dallasu, PHX pa je samo kontroliral vse skupaj. Booker in KD sta dala koš kadar sta hotela, Plumtree ali kaj je on, je aley-oopal... Sicer neke silne taktike nisem videl (morda so bili le tako suvereni, da sploh niso igrali taktično?), sam počakajmo še teh 18 tekem do končnice...

zz

Zvezdica27 ::

sem pa gledal tudi LAL-BOS in... pismu, dobra tekma. Boston je izredno prilagodljiv, vse imajo. Jih stisneš na 3, grejo pod koš (Tatum je dobil jajca!), jih stisneš bližje obroču, pade trica... Uf. Imajo možnsoti na postu, imajo možnosti small ball... uf. kompletni so.

Prvi polčas so sicer nenormalno zadevali intudi obramba ni bila čist na nož, sam videlo se je, da LAL lahko, hitro kroženje žoge (pol jih je Boston ustavilz zelo gibko obrambo) je dalo mngo šans.

Je a Luka pokazal spet malo svoje lenobe, ko izgubi žogo, malo poizdi, pol pa lagano sportski v obrambo... Tudi sicer, ko jim je v 3q sistem malo padel, so zaćeli kar solirati in na silo... Ampak OK, saj bo. Zdaj bo moral LD biti leader in to Lakersov. Uf.

No, Boston je pa pokazal, fak, res so dobri, tudi letos. Predvsem pa, kako so prilagodljivi na vse... uf, uf.

zz

arnecan1 je izjavil:

Dallasu spet slabo kaže.

Powell pa ne odigra tekme, da ne dobi udarca v glavo. Tokrat kar od lastnega soigralca. Pa še kri mu teče. Mu pa priznam, ima trdo glavo.

P.S.: Spet sta dva igralca Mavsov odšla med igro v slačilnico . A je na delu res kakšen urok?8-O

Urok debelega mačka v žaklju kot se izražajo troli na mmc:D

Samael je izjavil:

Ja okej, saj realistično ne pričakuješ, da (če ne bo res kakšne hude poškodbe) bo pa v treh letih postal kar crap od igralca?
Mislim, ja saj se najdejo tudi v tej temi občasno patroni, ki mu vsako leto napovedujejo, da je gotov, ampak takšnih neumnosti ja ne bomo kvasili tisti, ki res spremljamo košarko?

Tako kot se najdejo vsako leto tu specialci ki napovedujejo MVP in naslov... izgleda so oboje neumnosti zaenkrat. Morda pa se oboje enkrat uresniči 8-)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Legon ::

Kaj ko bi enkrat dal za svoje blodnje kak citat? Vleces ven neko slaboumno posplosevanje, ki odraza tvoje dusevne motnje, nima pa nic s tem kaj je bilo dejansko receno v temi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

judoka ::

Glasovi v glavi so kar jeba verjetno ...

Grdi prekršek Jokića nad SGA 8-O

https://x.com/TheNBACentel/status/18988...

IL_DIAVOLO ::

Al si corav al pa sarkasticen. SGA postaja naslednji Harden. Koliko prostih metov pa ta dobi, je pa ze malo komicno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

GupeM ::

Itak da je sarkastičen. Sicer je pa SGA hujši, kot je bil Harden...

Seveda sem bil sarkastičen. SGA si pač zasluži oskarja.

Damn, človek hoče it spat... pa vidim, da je danes tekma Brooklyn - Lakers ob 0:30, torej se pogleda samo en dokumentarec in smo tam...

Potem je b2b 2. tekma med DEN in OKC... si bom drznil nekaj trdit, da če OKC še tole dobi... je to še en korak bližje k temu, da bo SGA MVP, da se ne razumemo napak, jaz bi ga dal Jokiću... tule bi še kdo lahko imel kakšen argument, ker je že včeraj OKC zmagal gladko, če to ponovi tudi dans, pa da SGA spet doseže teh 40 točk... bi rekel, da je to en velik korak proti MVPju...

Potem je SAS-DAL... verjetno še najbolj zanimiva pa bo tekma med SAC in NYK... mimogrede, Lavine ime danes 30. rojstni dan.

Sem malce dvomil, da bomo nocoj videli Luko. Je bil čez dan pod vprašanjem.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

««
48 / 80
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733296660 (90293) mersault

Več podobnih tem