» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
39 / 45
»»

nejc_nejc ::

Okapi je izjavil:

Pa saj to je splošno znano, da je vzdušje na tekmah v ZDA popolnoma drugačno kot v Evropi.

tema je, kako bi v evropski dvorani sprejeli guvernerja Mavsov?

Kayzon ::

Mato989 je izjavil:

Kot kaže LD77 le nima takega Ronaldo in James značaja za trening in garaštvo in trdo delo in za visok nivo telesne pripravljenosti... te besede Dallasa to zdaj razgaljajo to dejstvo...

Kaj imas tok proti lukatu? Prvic v zgodovini imamo taksno igracino da se jaz ki ne gledam nbja spremljam dogajanje z njim.

Zvezdica27 ::

hja... to bomo zdaj šele videli.

Od perspektivnega, dobrega, zdaj lahko rata res superstar. Rabi pa naslov. Zdaj ko je v Lakersih, se strinjam, se ga bo spremljalo še 100x bolj. Ampak Lakersi tudi hitro menjajo... tam se pa igra za prstan...

upma, da bo! Ampak zdaj bo pa moral garati

Ganon ::

LAL imajo vsaj normalne lastnike. Družina Buss ima ekipo v lasti že od leta 1979. Takrat jih je Jerry Buss kupil za 16 milijonov dolarjev. Če to ni nora investicija ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Utk ::

No ja, ne poznam podrobno vse zgodovine lakersov, ampak si predstavljam da če bi Jerry in njegovi nasledniki naredili par takih neumnosti kot zdaj Dallas, bi tudi tistih 16 mio bilo vrženih v veter...

IL_DIAVOLO ::

Zvezdica27 je izjavil:

hja... to bomo zdaj šele videli.

Od perspektivnega, dobrega, zdaj lahko rata res superstar. Rabi pa naslov. Zdaj ko je v Lakersih, se strinjam, se ga bo spremljalo še 100x bolj. Ampak Lakersi tudi hitro menjajo... tam se pa igra za prstan...

upma, da bo! Ampak zdaj bo pa moral garati

Predvsem se bo moral spametovati, drugače pa je bilo videti, da je ded na debiju prav užival in da mu bo ob tako talentirani ekipi precej lazje.

Lahko bi rekel, da je maverickse ze skoraj pozabil, kar je seveda super :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

endelin ::

Samo drese imajo lakersi res grde.:'(

Kurzweil ::

endelin je izjavil:

Since forever!

Scaramouche3 ::

endelin je izjavil:

Dve verziji imajo, P&G so fire!

Ti so solidni, svetle barve so mi odvratne, rumene se ne bom nikoli navadil. Najlepši so mi črni.

Utk je izjavil:

No ja, ne poznam podrobno vse zgodovine lakersov, ampak si predstavljam da če bi Jerry in njegovi nasledniki naredili par takih neumnosti kot zdaj Dallas, bi tudi tistih 16 mio bilo vrženih v veter...

Še bolj noro je, da jih je dobil v 67 milijonov dolarjev vrednem paketu, skupaj z LA Kings, The Forum areno in ogromnim zemljiščem v Kaliforniji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

lynxslo5 ::

Lakersi imajo kraljevske barve. Rumena barva predstavlja zlato barvo. Škrlatna barva je pa barva rimskih cesarjev in katoliških škofov.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

:D

A smo že "če ne bo naslova letos bo razočaranje":))

kixs ::

Kot sem nekje slisal, ce bodo Lukatove noge zdrzale, potem je vse mozno ;)

Prej Lakersi kot Mavsi :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

lynxslo5 ::

Prvak bo Cleveland ali Boston.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

no, no... je kar par dobrih ekip plus počakajmo kaj bo marec po all star pokazal. potem bodo favoriti jasni. Boston je ziher kandidat.

zz

Horas ::

Kayzon je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kot kaže LD77 le nima takega Ronaldo in James značaja za trening in garaštvo in trdo delo in za visok nivo telesne pripravljenosti... te besede Dallasa to zdaj razgaljajo to dejstvo...

Kaj imas tok proti lukatu? Prvic v zgodovini imamo taksno igracino da se jaz ki ne gledam nbja spremljam dogajanje z njim.

igračine smo lahko vsi. hard workerji pa le prenekateri ...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Ne kaže dobro. ;(

recmajkemi ::

endelin je izjavil:

A smo že "če ne bo naslova letos bo razočaranje":))

Če bodo tako igrali kot danes ne bo nč od naslova.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

kixs ::

Obramba je manjkala. Dorian Finney-Smith in Gabe Vincent nista igrala.

Caracas ::

Proti Utahu bi morali zmagati tudi brez pol ekipe. Dallas je brez vseh 4 visokih premagal GSW. Dobro, lahko se zgodi limona tekma. Ni vezano na današnjo tekmo, čeprav ni dobro igral, slab met in pa 5TO: Je pa Luka celotno sezono, pravzaprav že od lanskega PO, kar krepko padel v igri. Je to zaradi mnogih poškodb, nepripravljenosti, ali pa se je res začel njegov decline, bomo še videli.

Kurzweil ::

Dejansko sem pričakoval oz. mogoče celo želel, da bi bilo obratno, kar se tekem DAL in LAL tiče... je pa bilo danes ponoči seveda kaj za videt, ker je bilo 15 tekem, kar vemo da pomeni so igrale vse ekipe.

Po eni strani kar škoda, da je letos Phoenix tako slab, sicer bi bil boj za playin in playoff še toliko težji. GSW se je nekako premaknil na mesta, ki vodijo v playin, če pa bi danes premagal DAL, pa bi imel tudi izenačen score s to ekipo, škoda, da se ni to zgodilo.. in glede na manjko igralcev pri DAL lahko mirno rečem, da kiks GSW oz. če hočete lepo presenečenje DAL. Na zahodu bo še res zanimivo. Igra pa DAL že danes b2b tekmo proti MIA.

Tudi na tekmi sem verjetno tako kot večina pričakoval zmago LAL, ampak tokrat se žal ni izšlo. Luka se vrača po poškodbi, ko ni igral od božiča, tako da bo še rabil malce časa, važno je, da je dobil limitirane minute in da je cel/zdrav do all star breaka. Bi pa bilo seveda super, če bi tole LAL dobil, sem kar nekako že štel zmago, mogoče tudi ekipa LAL.

CHA 20.2.
@POR 21.2.
@DEN 23.2.
DAL 26.
MIN
LAC
LAC
NOP
NYK
@BOS
@BKN

Torej po LAL naprej tekma proti CHA, bomo videli, če bo igral za CHA tudi Mark Williams, za katerega berem po raznih shitty portalih, da niti noče več igrati za CHA... obstajajo že tudi povsem rumene zgodbe, da bi znal CHA narediti za Williamsa buyout in bi ga potem LAL vseeno vzel, ja vem, precej lovska...

Potem pa en blast tekem z ekipami iz zahoda, naprej POR v gosteh... potem pa same domače tekme in to zna biti zelo zelo pomembno obdobje, predvsem pa mislim da vsi že res nestrpno čakamo tekmo LAL-DAL. Potem en mini tour po SV ZDA pri BOS, NYK, BKN... potem pa spet en blast tekem proti ekipami iz zahoda.

Dejansko je do konca sezone za LAL samo še 30 tekem... za DAL pa recimo zgolj še 27... s tem, da ima DAL že sedaj 3 zmage manj od LAL.

Ne vem zakaj je poraz presenetljiv. Utah ima odlicno pokrite centre, lakersi pa jih skoraj da nimajo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

ginekk ::

Horas je izjavil:

igračine smo lahko vsi. hard workerji pa le prenekateri ...

Očitno ti ni jasno koliko dela je rabil Dončič vložit, da sploh je kjer je. Eni ste res blodnjavi, ni to igrca za ekranom.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ne vem zakaj je poraz presenetljiv. Utah ima odlicno pokrite centre, lakersi pa jih skoraj da nimajo.

mogoče zato, ker so jih 2 dni nazaj nažgal za ene 20 pik, vodili pa že tudi preko 30. Pa mogoče za to ker ima razmerje zmag/porazov Lakers 32/20, Jazz pa 13/40. Ti izgleda pišeš krneki, sam da pišeš...

Je rekel tip, ki napoveduje Doncicu decline pri 25 letih. Kudos.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

pa še brat ne znaš. napovedal nisem nič podobnega...

vložil je že, to mu nihče ne oporeka, vprašanje je, ali bo zdaj spet vlagal vase? Res res res ključno leto, morda bo pristal čez nekaj let v torontu ali pa bo imel prstan v LA...

saj bo hitro jasno, playoff bo še prehitro tu

zz

Kodrnusa ::

Sem vesel za Dallas (igralce, ne vodstvo), da so po vseh tegobah dobil tekmo proti neposrednem konkurentu. Sem pa tudi pogledal tekmo LAja. Seveda vsi, ki sanjate o prstanu morate v lekarno po zdravila. Ekipa ima doseg playina, 1 krog max. Doncic pa leflop z betonskimi nogami ne morata pokrit nobenga guarda v ligi..
Stavijo na napad, ki pa je toplo hladen pri vecini igralcev. Pustmo Doncica,on bo rabil cas da se vrne na nivo, ampak ostali, predvsem Lebron nI vreden nic vec. Obrambe sploh ne igra, v napadu stoicen vecinoma casa, zgubljene zoge... Ostala ekipa pac na nivoju kakrsen pac je... Tako kot so napovedoval vecina analitikov bosta Doncic pa Lebron tezko skupaj igrala. Oba rabita zogo, noben ne giba brez žoge, slaba obramba pri obeh, toplo/hladna oba.. Bo čas pokazal kaj pa kako, ampak glede na to da je to LA bodo že dobili okrepitve...
Poleti rabijo nujno kakega centra,

Ma računat karkoli pri 40 letnem Lebronu:))

LA bi za borbo za prvaka rabil Lebrona iz druge sezone pri Miamiju;) in doncica v top izvedbi ne pa tale dadbod trenutno cmoon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Samael ::

Kodrnusa je izjavil:

Seveda vsi, ki sanjate o prstanu morate v lekarno po zdravila. Ekipa ima doseg playina, 1 krog max.

Ne vem, kdo sanja o prstanu, večina se zaveda, da je Luka prišel v ekipo, kjer še marsikaj manjka, se pa spomnim, kako si lani dramatiziral, kako v prvem ali drugem krogu Dallas nima nobene šanse v končnici, pa kaj vse je narobe s tistimi, ki mislijo drugače ... nato pa se zaril v luknjo in bil pametno tiho do konca. Naredi si uslugo in ponovi vajo.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Groot ::

Zvezdica27 je izjavil:

Res res res ključno leto

Zakaj že? Tole leto je kvečjemu leto, ki ga lahko Luka povsem legitimno vzame kot leto za delo na sebi in svoji igri. Zame in si upam reči večino razumnih spremljevalcev NBA bo vse kar bo več kot prvi krog playoffa dejansko nad pričakovanji.

Sam sem pred sezono dajal LAL v grmovje, če si malo sposodim pri dvokorak. In tudi po prihodu Luke se zame situacija bistveno ni spremenila in trenutno 4. mesto na zahodu po mojem mnenju ni ravno realni pokazatelj moči. Ja LD in Lebron lahko marsikaj načarata. Ampak je pa vseeno ekipa precej preveč ljuknjičasta na vseh koncih da bi lahko računali na kaj bistvenega letos.

globoko grlo ::

Tocn tko! Letos se vzame zalet za skok v naslednje leto.

+ kaksna mafija more to bit, da dobis LD77 zaston?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Zgodovina sprememb…

2dark ::

globoko grlo je izjavil:

Tocn tko! Letos se vzame zalet za skok v naslednje leto.

+ kaksna mafija more to bit, da dobis LD77 zaston?

A zastonj so ga dobili? Ga ne bodo nič plačevali? Zanimivo.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

mancslo ::

Dallasu se je pa odprl zdej...

Očitno imajo celo igralce, ki lahko sami seb kreirajo. Prej baje še žoge niso znali vodit.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

sbawe64 ::

Luka vozi Renault 5 v barvah Jezernikov
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
2020 is new 1984
Corona World order

Kayzon ::

Iskreno mogoce celo sam zacnem spremljati tekme lukata zdej ko igra pri dobrem klubu,lakersi so le lakersi.

sbawe64 je izjavil:

Luka vozi Renault 5 v barvah Jezernikov
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

Pride kdaj trenutek, ko se ne zlažeš?

Legon ::

Teoreticno se ni zlagal, ker tudi Plesko je Luka.

"Everybody will get more shots just because the player that we traded, he was involved in everything."

Jason Kidd speaks on Kyrie Irving's work load for the Dallas Mavericks now that Luka Doncic is no longer here.

Me zanima ce bo Reddicku uspevalo boljse, kot je Kiddu pri omejitve svobode Doncica. Na debiju je Doncic odigral lepo, kolektivno brez pretiranega poseganja v sam stil kosarke, ki so ga gojili.

Na zadnji tekmi, pa sem dobival občutek da je Dončićev vpliv ze imel negativen vpliv na ekipo in niso igrali več s taksno raznovrstnostjo in lahkotnostjo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

"Everybody will get more shots just because the player that we traded, he was involved in everything."

Jason Kidd speaks on Kyrie Irving's work load for the Dallas Mavericks now that Luka Doncic is no longer here.

Me zanima ce bo Reddicku uspevalo boljse, kot je Kiddu pri omejitve svobode Doncica. Na debiju je Doncic odigral lepo, kolektivno brez pretiranega poseganja v sam stil kosarke, ki so ga gojili.

Na zadnji tekmi, pa sem dobival občutek da je Dončićev vpliv ze imel negativen vpliv na ekipo in niso igrali več s taksno raznovrstnostjo in lahkotnostjo.

Lakersi igrajo sila predvidljivo.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

mancslo ::

Tale Dallasov piar je pa ena prvoklasna gnojnica. Z vsako izjavo tonejo še globje...

Horas ::

6:07 prvi intervju Kralja, že takrat je imel mentaliteto zmaogvalca! in to pri 18letih.

its all about eating right, staying healthy!! and doing right things OFF the and on the court.

tega dončič žal nima. sem oboževalc lukata, ampak sem tudi realen! kar vas pa večina ni. ne oporekam mu talenta, ne karizme, ne killer instinkta itd... samo

on nima te mentalitete, njemu se fučka za prehrano in treninge za formo, moč in mišično maso.

8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Horas je izjavil:

6:07 prvi intervju Kralja, že takrat je imel mentaliteto zmaogvalca! in to pri 18letih.

its all about eating right, staying healthy!! and doing right things OFF the and on the court.

tega dončič žal nima. sem oboževalc lukata, ampak sem tudi realen! kar vas pa večina ni. ne oporekam mu talenta, ne karizme, ne killer instinkta itd... samo

on nima te mentalitete, njemu se fučka za prehrano in treninge za formo, moč in mišično maso.

Sam za denar se mu pa ne fučka. Misli, da mu denar enostavno pripada.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Scaramouche3 ::

Horas je izjavil:

Nope, Jordan je imel to, James je moral dolgo let delati na tem!
MJ je bil a killer že na začetku!

Samael ::

Horas je izjavil:

Ma, ni to to.
Toliko jamranja, pikolovstva in iskanja napak. Po drugi strani pa poveličevanje tujih košarkarjev, ki prav tako delajo napake, ekcese in nadležne stvari, imajo svoje plus in minuse, le da nanje niste osredotočeni. Poveličujete en trenutek, eno komponento, vse ostalo pa vas ne zanima.

Kot naš Mato, ki je pri tisti odlični igri, ki jo je imel Kawhi na dober dan, razlagal, kako je mojster za Luko, naslednje dve, tri manj impresivne tekme pa so šle mimo. Pač ni bil pozoren, ga ni zanimalo, je bilo sproti pozabljeno.

Po eni strani si domišljate, da ste objektivni, po drugi pa imate zanj posebne kriterije, ki nimajo nobene zveze z realnostjo košarke. Povsem prepričan sem, da ga zgodovina, ki bo, ko bo vse rečeno in storjeno, bolj objektivna pri postavljanju konteksta, ne bo nikoli ocenjevala tako, kot ga nekateri ocenjujete v tem trenutku.
Ko vas takole berem, se mi kdaj zdi, da od vsakega fantastičnega košarkarja poberete in vidite njegovo najmočnejšo plat, Luko pa presojate tako, da bi moral biti skupek vseh teh najmočnejših plati, praktično Superman brez slabosti. Kar je seveda neumnost.

Pa bom rekel nekoliko drugače. Namenoma. Ko praviš, da si realen, nisi. Jaz sem. Ker njegovo igro, vključno z zajebi, pa komponento, ki se ji reče "življenje" itd, itd... realneje ovrednotim v celotnem kontekstu. Kaj bova pa zdaj? :)
Ne bodi kot Dumont, ki nam razlaga, kakšni garači so bili Shaq, Bird itd. češ, da Luka pa ni. Luka ima svoje pomanjkljivosti, tako kot jih je imel vsak fantastičen košarkar. Nikoli ni nihče najboljši prav v vsem, vedno boš našel nekoga, ki je hitrejši, drugega, ki je močnejši, tretjega, ki več zadene itd. To so pač posamezne komponente. Kot skupek komponent pa mislim, da ima Luka, če ne bo res zavozil v življenju, vse možnosti, da ga bo zgodovina sodila enako kot ostala največja košarkarska imena.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Meni je najbolj hecno ko mi kolegi Srbi razlagajo za Luko kakšna jokica je pri sodnikih in kako ne igra obrambe. Jokić je pa tako glede sodnikov kot glede obrambe enak ali še slabši. Ampak oni tega seveda ne vidijo tako.

Samael je izjavil:

Pa bom rekel nekoliko drugače. Namenoma. Ko praviš, da si realen, nisi. Jaz sem.

Ne, nisi.

Dokler boste govorili, da je Luka od najboljši do Top 3 igralec na svetu. Ko boste prenegali to pisat oz. govorit pa bomo spustili kriterije.

Najbolši delajo na tem, da izničijo pomankljivosti. Samo v vednost. Ni tukaj slabša igra, pa ne rabiš se obešat na Shaqa, ker Luka ni Shaq. Shaq je anomalija , ki je ne bomo več videli. Tehnika, hitrost, moč, masa..
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )
««
39 / 45
»»