» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
35 / 46
»»

BT52 ::

haha smešno zdaj pa LAL in Dallas bodo začel zmagovat huh? XD

Zahod je res bolan, heh

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Kurzweil ::

No, sedaj pa je tudi napad LAL malce padel... tole bo še tight...

Se je poškodoval tudi PJ Washington?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

kixs ::

Zvin desnega gleznja, ce se ne motim.

Samael ::

Haha, dobra... Cuban v debati z Gatesom glede "trejda".

https://x.com/PerSources/status/1888353...
Samael != Samuel

arnecan1 ::

Uh, Dallas vodi še samo 5 pik in minuta do konca.

Ampak izgleda bodo vzdržali.

Davis pa že prvo tekmo poškodovan. Ne bom rekel, da sem presenečen. Presenečen bi bil, če ne bi bil poškodovan to sezono. Malenkost sem pa edino res presenečen, da se je poškodoval že na prvi tekmi. To po mojem ne bo zadnja poškodba. Tudi kp ga bodo spet usposobili za igro ne bo mogoče to sezono niti enkrat igral 100 %. In mogoče tudi naslednjo sezono, razen kakšne tekme.

Nico bi moral vztrajati pri Luki in dodati še manjkajoči košček Mavsom. Na koncu bomo mogoče celo hvaležni za tole menjavo, Luka bi pri Mavsih osvojil kvečjemu en naslov, pri Lakersih bi znal enega ali dva več.

P.S. Dallas zmagal brez Luke in LeBrona. Lepo. Komaj čakam torek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

arnecan1 je izjavil:

Davis pa že prvo tekmo poškodovan. Ne bom rekel, da sem presenečen. Presenečen bi bil, če ne bi bil poškodovan to sezono. Malenkost sem pa edino res presenečen, da se je poškodoval že na prvi tekmi. To po mojem ne bo zadnja poškodba. Tudi kp ga bodo spet usposobili za igro ne bo mogoče to sezono niti enkrat igral 100 %. In mogoče tudi naslednjo sezono, razen kakšne tekme.

Nico bi moral vztrajati pri Luki in dodati še manjkajoči košček Mavsom. Na koncu bomo mogoče celo hvaležni za tole menjavo, Luka bi pri Mavsih osvojil kvečjemu en naslov, pri Lakersih bi znal enega ali dva več.

Dallas je sicer res zmagal. Vendar je LAL zmagal brez Luke in LeBrona ;)

Horas ::

Scaramouche3 je izjavil:

D Wade o Luki

https://www.youtube.com/shorts/ib42xktC...

čisto res. ljudje pa še kar nicota krivijo... on je še najmanj kriv.

Samael je izjavil:

Haha, dobra... Cuban v debati z Gatesom glede "trejda".

https://x.com/PerSources/status/1888353...

dobra ja.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

kixs je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Dallas je sicer res zmagal. Vendar je LAL zmagal brez Luke in LeBrona ;)

Hm, ja, ponekod sem pisal Dallas namesto Lakersov. 8-O

Izgleda, da bo trajalo nekaj časa, dokler se bomo navadili.:D

Tako da ja, Lakersi so zmagali brez LeBrona in Luke ter na koncu vodili še samo 5 košev minuto do konca.

2dark ::

Kurzweil je izjavil:

si že včeraj napisal, da komaj čakaš tudi to, da se LAL in DAL pomerita v 1. krogu playoffa, če se prav spomnem? Kateri ekipi pa tako privoščiš early exit? :D

Sicer pa Davis zaenkrat res odlično... 24 točk, 13 skokov, 5 podaj in 3 blokade po prvem polčasu...

Kaj je pa Davis počel v drugem polčasu?

Lakersom. Nikoli nisem navijal za ekipe, kjer je Lebron. Šport je veliko bolj zanimiv, če imaš razlog, da drugi ekipi ne privoščiš zmage ali pa uspeha, tako se bolj vživiš v dogajanje kot da sem zgolj obstranski gledalec, opazovalec.

Smo pa sedaj nehote dobili eno dobvro rivalstvo, ki ga realno nihče ni pričakoval.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

IL_DIAVOLO je izjavil:

Btw Jerrya Krause-a so izvizgali, ko je vdova po njegovi smrti sprejela nagrado njemu v čast.

Bottom line, na koncu sploh ni vazno ce si kaj osvojil, navijači si zapomnijo samo slaba dejanja.

Pokojni Jerry Krause si je realno sam to zakuhal. Čeprav je resnica malo drugačna, saj bi naj Bullsi šli v prenovo ekipe, Phill jackson bi pa naj zavrnil novo ponudbo oa lastnika Bullsov. Veliko ljudi ne ve, da si je Jordan jeseni ali pozimi 1998, ko je bil lock out oz. stavka porezal palec na desni roki in vprašanje, kako bi Jordan sploh igral in kdaj bi zaigral.

Ti povem še to, da Krause ni imel namen izbrat na draftu Horace Granta, pa je prišlo opozorilo, da ga bodo odpustili, če to ne naredi.

Vsak GM ima za seboj cel kup ljudi, sicer da na koncu zeleno luč, ampak ni on sam, ko se v klubu odločajo, koga bodo na draftu izbrali. Na koncu pa GM prevzeme vse zasluge.

Trade med lakersi in Hornetsi ne preklican.

https://www.espn.com/nba/story/_/id/437...
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Ganon ::

Mark Williams ni prestal zdravniškega pregleda. Nič ne bo.

To glede Mark Williamsa je pa res negativna novica.

Nekako v rangu poškodbe Davisa že na prvi tekmi, samo malo manj odmevna v širši javnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

IL_DIAVOLO ::

Čudno da se jim prej niso prizgali alarmi, da je izpustil 60% tekem. Me pa zanima kaksni so razlogi oz. s kaksnimi testi so ugotovili, da je steklenko.

Sicer pa dobra odlocitev long term.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Pa smo se zadnjič tu že pogovarjali nekaj v tej smeri... torej bi se ti pregledi morali zgoditi, še preden se trade izvede... sploh za igralca, ki je od samega prihoda v ligo res veliko manjkal...

To je hud udarec za LAL, ker so sedaj seveda brez tega tako potrebnega centra. Dolgoročno pa je to seveda dobro, da ne bodo imeli v svojih vrstah novega ADja... pa tudi o tem smo se zadnjič že pogovarjali, saj pa možakar (Williams) ni odigral ene sezone, da ne bi manjkal in to precej. Škoda za tale fucked up trade... pa preden bo kdo kaj pisal, tole je bolj nateg CHA, kot pa napaka LAL.

Pa bo Dwight Howard spet aktualen :D

oof malce f up. Samo to je pač tisto ko trejdaš zadnjo minuto.

Koliko sem videl Hayes je boljši od recimo Powela. Torej lob thread imajo za Luko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

No, Lakersi dobijo nazaj Dalton Knechta in Cam Reddisha. Prvi je ostrostrelec, drugi soliden obrambni igralec.

Sedaj so spet na Hayes Jaxsonu. Saj zabija res navdušujoče, ampak mu še dosti manjka od tega, kar potrebujejo Lakersi. Pustimo se presenetiti, je še mlad in sedja ima zraven še Luko. Zraven imajo še Koloka in Jamesona. Jameson mi je nekje na ravni Powella, Koloko je visok, ampak izgleda ni material za prihodnost, se ga ne omenja prav dosti.

Christian Woods lahko pomaga na mestu centra, ko bo zdrav, to je že počel v Dallasu, ko niso imeli igralcev za to pozicijo. Ni pa to optimalna ali dolgoročna rešitev rešitev.

Wood mene nikolio ne prepričal. Neki strech big. Ne izstopa v nobeni prvini. Kaj pa vem, saj je rim protector. Ampak kaj pa vem v Dallasu sem vedno samo zavijal z očmi.

arnecan1 je izjavil:

No, Lakersi dobijo nazaj Dalton Knechta in Cam Reddisha. Prvi je ostrostrelec, drugi soliden obrambni igralec.

Sedaj so spet na Hayes Jaxsonu. Saj zabija res navdušujoče, ampak mu še dosti manjka od tega, kar potrebujejo Lakersi. Pustimo se presenetiti, je še mlad in sedja ima zraven še Luko. Zraven imajo še Koloka in Jamesona. Jameson mi je nekje na ravni Powella, Koloko je visok, ampak izgleda ni material za prihodnost, se ga ne omenja prav dosti.

Christian Woods lahko pomaga na mestu centra, ko bo zdrav, to je že počel v Dallasu, ko niso imeli igralcev za to pozicijo. Ni pa to optimalna ali dolgoročna rešitev rešitev.

Ma za kaj resnega so Hayes, Koloko in Jemison šala... vsi skupaj niso za enega solidnega centra... naj vas ne zavede včerajšnja tekma, kjer je za Indiano manjkal Myles Turner, že njegova prezenca v raketi bi pokazala realno vrednost.

Sicer bo marsikdo ob Luki napredoval ampak od teh jaz ne pričakujem nekega presežka, s tem da tudi če se Hayes izkaže, rabi tudi on menjavo... mimogrede Hayes letos dosega 5,5 točke in 4 skoke na tekmo... tudi sicer fant ne zmore igrati kaj več kot 20 min na tekmo. Bo pa definitivno dobil kakšno žogo več...

Glede tega je LAL v velikem deficitu v primerjavi z drugimi ekipami, ki so pokrite na tem položaju. To se da seveda do neke mere kompenzirat, kar LAL počne sedaj, torej dobro pozicinoranje, res agresivno v skoku ampak to absolutno ni za nek nivo, torej da si vsaj približno nek contender v playoffu.

Po drugi strani pa velik small ball potencial... LAL precej rad igra tranzicijo, tule bomo videli, kako se bo Luka vklopil, glede na to, da vemo, da je Luka bolj "ball hog" igralec... LAL je že celotno sezono med top 10 ekipami, kar se protinapadov tiče, za kar je seveda predpogoj obramba, ki jo do neke mere ta LAL ima.

Je pa sigurno boljše, da se je to zgodilo sedaj... tu sploh ni dvoma... ima LAL sedaj vsaj še Knechta in Reddisha in ju lahko, če želi, sedaj trada v prihodnosti... boljše, kot pa da izgubijo oba, pa imajo potem še Williamsa na klopi oz. da slednji odigra samo 20-30 tekem na sezono. Kot je že nekdo pred mano povedal, to se zgodi, če se greš te last minute trade... dejansko mali nateg CHA, ki jim ni uspel, bo pa zanimivo videti v prihodnosti, kako bo s tem fantom, bom sigurno pogledal vsake toliko, de facto pa mu je zelo padla cena...

arnecan1 je izjavil:

Nekako v rangu poškodbe Davisa že na prvi tekmi, samo malo manj odmevna v širši javnosti.

Davis je sicer rekel, da bo nazaj zelo kmalu. AMpak nekaj mi govori, da ga ne bo kmalu nazaj. Dimlje so problem. Lahko s evrneš, če si gleženj zvijše, predel dimelj te pa ovira pri gibanju. Lahko bi mu sicer dali blokado, pri teh športnih organizacija je vse možno, ampak samo nespameten bi to naredil. Bolje, da počiva, pa se vrne naslednjo sezono, če bo potrebno. Velikokrat se igralci prehitro vračajo nazaj.

Kurzweil je izjavil:

Pa bo Dwight Howard spet aktualen :D

Dwight Howrad je odigral svoje. Človek je star 39. Za ruvanje pod košem bi še bil, ampak košarka ni borilni šport, pač pa je treba imet tudi noge.

Bi bilo pa lepo, da bi se pojavil na parketu, da bi videl, da z njim pri 39 ih pač ne moreš resno računat.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

@2dark, to glede Howarda je joke... ker ga fani konstantno tagajo, naj se vrne... možakar je že n-krat povedal, da ostaja v tajvanski ligi... po tem, ko je DAL pripeljal Williamsa je objavil, da ga končno na socialnih omrežjih ne bodo več tagali... well, not for long...

Sicer pa DAL igra 20. februarja, torej prvo tekmo po All-Staru s Charlottom...

Kurzweil je izjavil:

@2dark, to glede Howarda je joke... ker ga fani konstantno tagajo, naj se vrne... možakar je že n-krat povedal, da ostaja v tajvanski ligi... po tem, ko je DAL pripeljal Williamsa je objavil, da ga končno na socialnih omrežjih ne bodo več tagali... well, not for long...

Howarda zelo boli, da se noben klub ne zanima več zanj. On bi se z veseljem vrnil, če bi mu bila ponujena priložnost. Lahko on govori, kar hoče. Če bi bilo po njegovo, bi bil v NBA vsaj še naslednjih 10 let.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Davis je sicer rekel, da bo nazaj zelo kmalu. AMpak nekaj mi govori, da ga ne bo kmalu nazaj. Dimlje so problem. Lahko s evrneš, če si gleženj zvijše, predel dimelj te pa ovira pri gibanju. Lahko bi mu sicer dali blokado, pri teh športnih organizacija je vse možno, ampak samo nespameten bi to naredil. Bolje, da počiva, pa se vrne naslednjo sezono, če bo potrebno. Velikokrat se igralci prehitro vračajo nazaj.

Mogoče bo res hitro nazaj, ampak ne bi bil presenečen, če bi spet hitro staknil kakšno poškodbo.

Potem ga bodo mogoče za silo pokrpali, dali kakšne blokade, ga poskušali manj obremenjevati v sami igri..... skratka dosti so z njim tvegali in hitro se lahko ta rizik obrne proti njim. Pa da ne omenimo, da je tukaj še Irving. Sedaj brez Luke bo precej bolj obremenjen na svojem položaju, tako psihično kakor fizično. Tudi tukaj lahko hitro pride do česa nezaželjenega.

Davis bo nadomestil pike Luke, dosegel več skokov, pod košem bodo z Gaffordom in Dereck Livelyem velika ovira, ampak nekje drugje bodo morali nadomestiti organizacijo napada, asistence.... prav tako Mavsov ne bodo več verjetno toliko podvajali. Če iz te enačbe izločimo samo enega igralca ali AD-ja ali Irvinga, vse skupaj po mojem pade na ekipo play in-a.

Tale Max Cristie si je sedaj lepo podebelil statisitko, od kar je pri Dallasu

Pri lakersih 8 točk v povprečju, pri Dalalsu na 3 tekmah povprečno 17 točk . Kar se sicer malo zavajoče ( na zadnji je dal 23 točk, predtem na dveh pa 2 krat po 15 točk). Očitno bo Cristie igralec za 15-18 točk.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Howarda zelo boli, da se noben klub ne zanima več zanj. On bi se z veseljem vrnil, če bi mu bila ponujena priložnost. Lahko on govori, kar hoče. Če bi bilo po njegovo, bi bil v NBA vsaj še naslednjih 10 let.

To si tako želi praktično vsak košarkar...

Kurzweil je izjavil:

Večina. Ne vsi. Samo pri njemu se vidi, da je užaljen. Veliko je pripomogel tudi njegov visok ego. AMpak v ligi ni prostora za vse igralce in veliko jih pade ven, ker prihajajo mlajši.

Realno pa 39 letni Howard ne bi bil noben faktor. To je sedaj že smešno, ker Lebron je edini, ki igra na takšnem nivoju pri 40 ih. Zadnji pri teh letih je bil Karl Malone. Po moje.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

hmm. Kaj pa Stockton je bil do zadnjega igračina?

2dark je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Večina. Ne vsi. Samo pri njemu se vidi, da je užaljen. Veliko je pripomogel tudi njegov visok ego. AMpak v ligi ni prostora za vse igralce in veliko jih pade ven, ker prihajajo mlajši.

Realno pa 39 letni Howard ne bi bil noben faktor. To je sedaj že smešno, ker Lebron je edini, ki igra na takšnem nivoju pri 40 ih. Zadnji pri teh letih je bil Karl Malone. Po moje.

Zato sem dodal tisti "praktično"... je pa to res peščica...

BT52 je izjavil:

Imaš prav, ampak Malone je vseeno bil pri teh letih boljši.

Malone je zadnjo sezono pri Utahu pri 39 ih imel še vedno povprečje 20 točk , 7.8 skoka in 4.7 asistence. Ne pravim, da Stovksotn ni bil odličen, ampak Malone je bil pri teh letih boljši.

Kurzweil je izjavil:

Pri 40-ih bi rekel, je mogoče Jordan nekje, vsi ostali so pri teh letih statisitčno močno padli, Lebron pa deluje kot da mu leta ne pridejo do živega.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

Mislim, da sem nekje prebral da je imel Jordan v svoji zadnji 14. sezoni pri 39 letih career ending poskodbo kolena.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Mislim, da sem nekje prebral da je imel Jordan v svoji zadnji 14. sezoni pri 39 letih career ending poskodbo kolena.

Res je. Zato je odigral samo 60 tekem. JE pa v zadnji sezoni ( statorst 39 - 40 let ) nato znova odigral vseh 82 tekem z minutažo 37 minut.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark je izjavil:

BT52 je izjavil:

Imaš prav, ampak Malone je vseeno bil pri teh letih boljši.

Malone je zadnjo sezono pri Utahu pri 39 ih imel še vedno povprečje 20 točk , 7.8 skoka in 4.7 asistence. Ne pravim, da Stovksotn ni bil odličen, ampak Malone je bil pri teh letih boljši.

Kurzweil je izjavil:

Pri 40-ih bi rekel, je mogoče Jordan nekje, vsi ostali so pri teh letih statisitčno močno padli, Lebron pa deluje kot da mu leta ne pridejo do živega.

Jaz pravim, da je bilo tisto s Howardom mišljeno v šali... niti mi ni jasno, kje si zasledil, da si Howard tako blazno želi pri 39 letih nazaj v NBA, pa niti ni pomembno, ker je možakar neštetokrat povedal, da ga ne bo v ligo NBA, to kako si on globoko v sebi želi pa ne vem, ga ne poznam osebno... sem pa omenil, da si to želi globoko v sebi vsak, skoraj vsak... potem pa si potegnil v kontekst še njegova leta oz. leta nasploh... :D

Kurzweil je izjavil:

Jaz pravim, da je bilo tisto s Howardom mišljeno v šali... niti mi ni jasno, kje si zasledil, da si Howard tako blazno želi pri 39 letih nazaj v NBA, pa niti ni pomembno, ker je možakar neštetokrat povedal, da ga ne bo v ligo NBA, to kako si on globoko v sebi želi pa ne vem, ga ne poznam osebno... sem pa omenil, da si to želi globoko v sebi vsak, skoraj vsak... potem pa si potegnil v kontekst še njegova leta oz. leta nasploh... :D

Ma vsake tok se joče v njegovem podcastu. Kobe ni mel probelam končat kariere, je rekel dost imam. Goran bi pa še gotovo malo igral, če ne bi imel hudih težav s kolenom.

Ben Simmons je podpisal na Cliperse. :D
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Marko Milić pa je menda sam dal odpoved Mavericksom, ker brez Luke nima namen več ostat... pa da vidimo, če že ima slučajno deal z LAL.

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Dejansko verjamejo, da so shaq, mj in bird bli vzorni hardworkerji 24/7 in da se Dončiću jebe, ko je offseason.

Ceprav smo slišali od Sase da Luka poleti 4 ure svica v telovadnici, ko bi lahko bil na plaži.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Utk ::

Žid bo očital Lukatu, da ni dovolj dal za ekipo ko jih je lani polomljen privlekel do finala...naj raje sebe pogleda kaj je naredil za ekipo. Lahko si bi izmislil nek razlog, ki mu bi ga kdo verjel, če že laže. Gnoj od človeka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Gremio ::

Verjetno ga je debeli primetal sam..

Verjetno ga je debeli primetal sam..

scythe ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

https://x.com/LegionHoops/status/188861...

Močne droge.

Tole bo Dončiča samo podžgalo, da bo še bolj delal pri LA. Je pa žalostno, da ima takšno mišljenje o njem.

Upam da Dončič enkrat usta odpre glede Dallas vodstva, čeprav malo dvomim, on ni človek za medijske vojne.
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

To kar je Dumont izjavil je ne samo žaljivo, ampak tudi neumno, da takole blati bivšo zvezdo kluba. Kako mislijo s tem nekoga privabiti v Dallas? Kaj to pove o piscu? Najmanj, daje bedak.

Zraven tega mi je nerazumljivo, zakaj kaj takšnega sploh piše, ko pa je Luka bil ob razhodu korekten, ni rekel ene same besede, nikogar ni obtoževal ali klevetal.

Luka je igral praktično na eni nogi, poškodovan, polomljen, tarča najboljših obrambnih igralcev, pripeljal jih je do finala. Seveda ne sam, s soigralci. In trenersko ekipo. Ampak je bil med najbolj zaslužnimi za to,najbolj tepne in tarča trde obrambe, žrtvoval je telo, zdravje...sedaj pa takšno pismo. Katero več pove o tistem, kateri ga je napisal.

In na koncu, debeluhar omenja zvezde NBA-ja, kako si jih upa omenjati brez dovoljenja v tako pritlehnem pismu?Dvomim, da so srečni. Upam, da ga kateri od omenjenih okrca. In ko debeluhar govori o neki predanosti do dela in da samo tako prideš do uspeha, kako je on prišel do 34 milijard? Z delom ali se je priženil do tega denarja?

Scaramouche3 ::

Samo izgovori, ker mora za max plačat 100mil več kot v Lakersih!

nejc_nejc ::

dober komentar
BXLL
Mark Cuban sold the team to idiots

Ali si bi ta model to upal narediti recimo v Grčiji?

shaq

model, ki šimfa Dončiča je tipičen predstavnik folka, ki hoče tak NBA kot je....sploh ne razumem, kaj bi rad

Gremio ::

Lebron James on Instagram after Mavs owner Patrick Dumont's comments on Luka come to light: "When a clown moves into a palace, he doesn't become a king. The palace becomes a circus"

Utk ::

Haha, legenda.

Morda bi morali Mavsi zdaj še Divca zaposlit, da bojo vsi na kupu...

Tole ste verjetno ze videli pred 5-mi meseci? :lol:

The Lakers Plan To Steal Luka Is Insane:

Horas ::

kixs je izjavil:

ja sem gledal takrat. fo real...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Ganon ::

Vlekel jih je iz dreka vsa leta, pripeljal do finala, bil MVP zahodne konference, zdaj pa takšne besede. Gnoji. Dallas je vedno bil in bo vaški klub.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

kixs je izjavil:

Torej je bil problem Mak Cuban....

Mato989 ::

Kot kaže LD77 le nima takega Ronaldo in James značaja za trening in garaštvo in trdo delo in za visok nivo telesne pripravljenosti... te besede Dallasa to zdaj razgaljajo to dejstvo...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Legon ::

Rofl, ko je primerjal delovno etiko MJ in Shaqa je skoraj dosegel tvoj nivo budalastin.
««
35 / 46
»»