» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

««
14 / 15
»»

2dark ::

Groot je izjavil:

Haha mislim da si zgrešil ligo :)) pač to je redni del NBA. Če si mislil, da boš dobil Obradovićev sistem za celo tekmo si res močno močno zgrešil oziroma je pač jasno da ne spremljaš stvari. Včerajšnja tekma DAL in MEM je bila dejansko v večji meri dobra. Čutil se je malo večji naboj kot pa če bi bila to še ena tekma rednega dela. Še vseeno pa to ni playoff.

Hahah komentar o igranju na silo pa tudi zmaga :)) daj poglej kako je npr. igral Jordan in mi povej kje je več kotakta in "sile". Saj bi omenil še kakšnega igralca, pa močno dvomim da še koga poznaš.

Tekma je bila izjemno slaba.

Jordan je igral na kontakt? Na katerih tabletah si ti?

Verjetno nisi sposoben brez googlanja naštet večine igralcev iz legendarnih ekip iz 90 ih .. Brskanje po googlu zna vsak. Brez interneta nisi sposoben naštet 6 igralcev iz spodnjih legendarnih ekip.

Bullsi 91, 92,93
Orlando 94,95,96
Knicksi 93,94, 95
Houston 94, 95
Sonicsi 96
Utah 97,98
Portland 92
Detroit 89, 90
Hornetsi 94
Miami 96, 97, 98
Lakersi 87,88
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Groot ::

Eh kar uživaj v svojem nabijanju, škoda teme za nabijanje postov s tabo.

Groot je izjavil:

Nisi napovedal, da bo Dallas prvak 2025. To se čaka.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Samael ::

Jah, kul bi bilo, če bi bil, ane. Toliko globine, kot jo imajo zdaj v času Luke še niso imeli, da le ne bo preveč poškodb.
So boljši team, kot so bili lani, seveda pa je tudi nekaj drugih boljših, kot so bili lani. Zna biti še precej zanimivo, da le ne bo, kot sem že rekel, preveč težav s poškodbami.
Samael != Samuel

Dallas je letos odlično uravno teženo zapolnjen na vseh pozicijah. Sam sem mnenja, da takšen Dallas potrebuje tudi kvalitetnejšega trenerja, kar Kidd po moje ni. Ni vedno dvolj, da se igra 1 na 1. Precej več bi moralo biti nadzorovane košarka in manj bezljanja. Sem pa mnenja, da nobena ekipa v ligi letos ne more iti v borbo z Bostonom, kdo bo dal več trojk. Bostona se je potrebno lotit na drugačen način.

To globino pri Dallasu je potrebno tudi ustrezno uglasit, vsak more vedet svoje naloge na igrišču. Pričakujem, da bo Dallas 1. januarja 2025 na drugem ali celo prvem mestu.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

2dark je izjavil:

Groot je izjavil:

Nisi napovedal, da bo Dallas prvak 2025. To se čaka.

Najbrž boš z lahkoto našel citat kje naj bi to napovedal??

Tega nisem in tudi ne bom napovedal. Zame je favorit še vedno BOS in nato OKC (seveda pod pogojem da se v dokaj normalni formi vrne Holmgren).

Duhec ::

Herro s sedmimi zaporednimi trojkami potaplja LAL. Miami trenutno vodi že 105:72, konec 3/4...

Zmaga Miamia proti LAL 134:93
http://blackbird.si/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Duhec ()

Lebron pa prekinil strelski post v trojkah. Sedaj ima petih tekmah prečudovit met 1/23 za tri točke.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Horas ::

2dark je izjavil:

Lebron pa prekinil strelski post v trojkah. Sedaj ima petih tekmah prečudovit met 1/23 za tri točke.

jah jebiga pride tk. psiha, leta se zudi malo poznajo, ritem tekem, poškodbe, austin reaves manka, kateri je v prejšni sezoni igral vseh 82tekem.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zdaj bo še Bronny kar naenkrat dober...>:D

Horas je izjavil:

2dark je izjavil:

jah jebiga pride tk. psiha, leta se zudi malo poznajo, ritem tekem, poškodbe, austin reaves manka, kateri je v prejšni sezoni igral vseh 82tekem.

Austin Reeves je lani odigral vsej 82 tekem? Leta se Lebronu konkretno poznajo. Na yt-bu je več oseb naredilo konkretno analizo, kakšen minus je za ekipo, ko igra.

En zanimiv video sem zasledil dva dneva nazak. Primerjava med njim in Jordanom, ko sta bila stara 40 let, s tem da je imel Mj +/- plus , lebron oa globok minus.

Zanimiv je bil tudi podatek o statistiki , s tem da bi lebronovih 22 točk v letu 2003 pokenilo 17 točk v povprečju, Jordan je 2003 dosegal 23 točk, kar bi danes pomenilo 27 točk v povprečju .
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Kurzweil ::

Ja, James je zdej zadel trojko, tako da v zadnjih petih tekmah ima met za 3 točke 1/23. Lakersom pa se je dogaja vse to, kar je bilo za pričakovat... Sicer pa je lani konec sezone šlo bolje Darvinu Hamu, kot gre sedaj JJ Redicku, čeprav jaz njemu ne bi nič zameril... v tem obdobju je trade deadline 15. decembra, tako da pričakujem, da bo LAL spet histerično blastal po celi ligi ponudbe... sicer pa nebogljeni tudi Clippersi, upam, da bodo podobno izgledali tudi na obeh prihajajočih tekmah proti DAL, ki bosta 19. in 21. decembra, obe v Dallasu.

Zadnje dni se precej govori o tradu Jimmyja Butlerja, zadnja 2 dni sem na raznih kikiriki FB straneh zasledil povezave, da bi naj bil med resnimi interesenti tudi Dallas. Še bolj zanimiv je odziv večine folka, ki ga noče v Dallasu. Seveda zaradi njegovih let, poškodb in nekonstantnosti.

Razbijat jedro Dallasa v tem trenutku bi bilo vsaj po mojem skromnem mnenje neumno, vsaj kar se tiče Luke, Irvinga, Gafforda, Livelyja, Marshalla, Washingtona, Grimesa, Dinwiddieja, Thompsona in recimo Hardyja...

Kot ste verjetno že zasledili, Čančar je out vsaj to februarja.

Bi pa tokrat izpostavil Atlanto... še zadnjič smo navrgli kakšno besedo o tem, kako neobičajno je ATL premagala 2x Cleveland. Danes so recimo premagali tudi Milwaukee (precej gladko), ki je bil v seriji 7-ih zmag! Atlanta je tako 6. na vzhodu, torej zadnji seed, ki še vodi v playoff. Za njmi so tako ekipe Indiane, ki me je zaenkrat kar razočarala, podobno velja tudi za Chicago in Miami.

Od včeraj na danes sem spal like a king, tako da je dovolj do vikenda. Danes je seveda tekma proti zadnjeuvrščeni ekipi lige, kar je seveda Washington. WAS ima v tem trenutku score 2-17. Nekateri sicer radi pišejo, da tankajo ekipe UTA, NOP in podobne, ampak prav zares imam jaz občutek, da so to samo WAS, kjer je še lani igral Daniel Gafford.

NajiM ::

tele tekme proti zadnjim so vedno triki. Luka je le Balkanec, mentaliteta se pa komot prenese na celotno ekipo.

NajiM je izjavil:

tele tekme proti zadnjim so vedno triki. Luka je le Balkanec, mentaliteta se pa komot prenese na celotno ekipo.

Veš da sem razmišljal, da dopišem še en stavek v tem kontekstu. Dallas je v preteklosti kar rad izgubljal takšne tekme, moram pa rečt, da letos kiksov niti ni toliko ko pogledaš tekme.

Jaz bi pod kiks štel verjetno na prvo samo tisto tekmo proti Utahu, pa pogojno mogoče tista Indiana. Sicer pa če takole na hitro preletiš tole, sploh ne izgleda tako slabo.

Mogoče je to vse skupaj še en razlog, zakaj bom dejansko pogledal to tekmo, ki se začne ob 1:00 po našem času. Imamo pa en dober backup, namreč ob isti uri se začne tudi tekma Cleveland-Denver. Precej po meri sta si tudi ekipi SAC in MEM, ta tekma se začne ob 2:00... zanimiva pa bo tudi zadnja tekma tega igralnega dne med GSW in HOU, ki se začne ob 4:00, torej tekma med 2. in 6. uvrščenima ekipama zahoda.

aborko ::

ob 1:00, 1:15 ali ob pol dveh?

Mavs vs Wizards začetek je napovedan ob 1:00, ampak potem je še cirkus s himno, kakšno reklamo, itd... pa smo glih tam okoli 1:15 - 1:20 od oka, ko se žoga začne premikati.
Al kaj točno sprašuješ?
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Po mojem tam nekje ob 1:15 :D

Saj te povsem razumem, včasih je prav debilno, da se tekma začne 20 min kasneje. Zdej, če to pomeni, da počakajo kakšno tekmo do konca, še nekako razumem... je pa res, da včasih dobiš dejansko kak soliden studijski del, včasih tudi kakšne prispevke, intervjuje in statistiko/podatke... drugače pa ja, verjetno so tudi v singapurski 4. ligi neprimerljivo bolj točni...

Mora kakšen vojni veteran dobit mal pozornosti, himna, reklame, čakajo potem še one gledalce, ki v vrsti čakajo na svoj quadruple burger... jaz v večini poleg tekme počnem še kakšno stvar/dve... si pa ne predstavljam, da bi se ob 1:00 spravil na kavč in gledal v TV... to se ti odpelje od reklam in vsega balasta... včasih se mi zdi, da so tudi timeouti 2x daljši... tudi to je NBA :)

V soboto bi se naj na parket vrnil Middleton. Ta tekma me precej bolj zanima, ali so Bucksi sposodni premagat Cleveland.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Ima kdo kakšen delujoč link za DAL pri roki? Topstreams danes noče delat.

Samael != Samuel

2dark je izjavil:

V soboto bi se naj na parket vrnil Middleton. Ta tekma me precej bolj zanima, ali so Bucksi sposodni premagat Cleveland.

Tekma proti Clevelandu je šele 20. decembra... igra pa MIL ponoči proti BOS...

Sicer pa bo LAL verjetno tepen od ATL... med seboj se bosta udarila recimo tudi dva kluba, ki sta do sedaj v neki meri sigurno razočarala, in sicer CHI in IND... poleg tekme BOS-MIL, pa bo highlight tega igralnega dneva tudi tekma med GSW in MIN, ki bo ob 4:00 po našem času.

Mimogrede, GSW je danes premagal HOU brez Greena in Curryja. Pri zmagi GSW pa je blestel Jonathan Kuminga, ki je postavil rekord kariere, dal je 33 točk.

Je pa recimo MEM po izključitvi Moranta potem premagal SAC.

Zakaj to omenjam, ker če bi se to zgodilo pri DAL, ko manjka Luka, bi nekdo na veliko pisal, kako igrajo bolje...

Najbolj pomembno pa seveda je, da je DAL gladko premagal WAS in poskrbel že za 16. poraz WAS v seriji. Kidd je dal v igro 13 igralcev, igral je celo Morris.

Lepo je spet videt DAL na 3. mestu, imajo pa score 15-8, tako kot 2. Houston in 4. Memphis.

Iz sobote na nedeljo prihaja tekma DAL-TOR, potem pa se začne neko precej bolj resno in težko obdobje, pri čemer nas lahko veseli dejstvo, da je forma DAL dobra in da ni preveč poškodb.

Kurzweil je izjavil:

2dark je izjavil:

Tekma proti Clevelandu je šele 20. decembra... igra pa MIL ponoči proti BOS...

Narobe sem napisal.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Nima veze, je bila tudi tale tekma med BOS in MIL zanimiva. Pričakovano tesna in pričakovano je zmagala ekipa Bostona.

Atlanta sem pričakoval, da bo premagala LAL, je pa šlo precej težje in sicer po podaljšku. Pa če navržem par zanimivosti. Atlanta je letos 2x izgubila proti Washingtonu, torej proti zadnji ekipi lige, to sta tudi edini dve zmagi Washingtona v tej sezoni. Po drugi strani pa je Atlanta seveda edina ekipa, ki pa je tudi 2x premagala Cleveland kot vodilno ekipo lige. Član Atlante, Dyson Daniels, je prvi "kradljivec" lige, na tekmo ukrade kar 3,1 žogo. Tu me je presenetil podatek, da je Dončič kar 5. v ligi NBA po ukradenih žogah, na tekmo ukrade 1,8 žoge. Če sem že ravno pri statistiki mogoče še to, Trae Young je z 12,3 podaje na tekmo prvi asistent lige, kar prepričljivo, saj je ima 2. Jokić v povprečju skoraj 2 podaji manj (10,4).

Sicer pa sem malce presenečen, da je PHI premagala ORL. SAC je pričakovano premagal SAS, IND je premagala CHI, UTA je visoko premagal POR, MIN pa gladko GSW, sem pričakoval bolj zanimivo tekmo.

Danes na sporedu:

CHARLOTTE - CLEVELAND
WASHINGTON - DENVER
NEW ORLEANS - OKLAHOMA CITY
NEW YORK - DETROIT
TORONTO - DALLAS (ob 1.30)
BOSTON - MEMPHIS
MIAMI - PHOENIX

Tile Warriorsi so se popolnoma upehali. NIzajo samo še poraze. Velik razlog po moje je močan strelski pade Buddy Hielda. Pričakovat, da bo igralec dosegal 20 točk v 24 minutah tekme iz klopi. Tisti njegov čez 50% met v trojkah je bil nenormalno, ki ni moralo trajat.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

To je povsem jasno, da je bilo samo vprašanje časa... sem pa dosti gledal tudi GSW. Pri problem so verjetno kar poškodbe Curryja, Greena... drugo, da so malce izgubili svojo signature igro, torej da igrajo zelo ekipno, z veliko podajami.

Objektivno pa so v zadnjem obdobju igrali proti Oklahomi, Phoenixu, Minnestoti, Denverju, Houstonu...

Sem pa pred sezono napovedal, da bo LAL prej kot slej počepnil... tudi za GSW sem napovedal, da bo nekje v coni play-ina/playoffa... na začetku sezone so me več kot presenetili, sedaj pa se stvari postavljajo na svoje mesto.

V tem obdobju se stvari počasi začnejo postavljati v neko konstelacijo. Ekipe z ozkim rosterjem začnejo slabeti, starejši igralci niso več tako fresh, ekipe, ki imajo relativno osvežen roster se počasi uigrajo. Recimo tudi za Kidda je značilo, da po pravilo prva dva mesesca nekje to obdobja kot smo sedaj malce eksperimentira in rotira, potem pa počasi začne ekipa prosperirat, temu je tako v veliki večini sezon, odkar je Kidd trener. Kar sem zadnjim pisal, o čemer je bil tudi zanimiv prispevek na ESPN. In tudi letos se še enkrat več to kaže.

Sicer pa je seveda tudi pričakovano, kako je izenačen zahod... med 2. mestom in 11. ter 12. mestom, ki te ne vodita niti v play-in, je zgolj 4 zmage razlike.

... danes sicer DAL čaka Toronto, kar morajo de facto zmagat. Potem pa sledi serija težkih tekem, kjer lahko z eno slabo serijo tudi DAL pade v play-in cono. Glede na to, kar pa sem prej napisal in trenutno formo, pa če seveda ne bo poškodb, pa mislim, da bo ravno obratno... DAL bi lahko z malce sreče tudi zavzel vrh zahoda... možno pa je seveda tudi vse vmes. V noči iz 10. na 11. december pa seveda DAL igra zelo pomembno tekmo proti Oklahomi, ta zmaga bi štela dvojno!

Kdor je lačen basketa... ob 19:00 je že tekma Cleveland-Charlotte

BREAKING: Franz Wagner has suffered a torn right oblique and is out indefinitely.

He will he re-evaluated in 4 weeks.

Neverjetna smola za Orlando in seveda Wagnerja. Da je stvar še bolj absurdna, Franz Wagner je staknil isto poškodbo kot Paolo Banchero.

Konec 1/4 ... Irving je vroč... 3 zaporedne trojke... skupaj 16 pik ... Dallas vodi proti Torontu 35:26...

kixs ::

Za lep zakljucek polcasa je poskrbel Donko ;)

Polčas 70:54 ... Dallas povečuje razliko v prednosti... proste mete danes mečejo odlično 85% ... Dinwiddie bi lahko več dodal, no 3 min. do konca 1/2 pa le zadane trojko... ampak ne takšne kot v zadnjih treh sek. Luka na podajo Irvinga... :)

Zgodovina sprememb…

Konec 3/4, ki jo je Dallas sicer izgubil za 3 vendat vodi 100:87... polovico pik sta dala Luka in Irving skupaj, spet nekaj lepih podaj Luke in trojni dvojček, Irving še vedno leta kot da ima 10 let manj...

4:37 do konca... Toronto je pritisnil na plin in se nevarno bliža... razlika samo še -6 pik...
...
0:48 do konca, Dallas še vodi 120:115

Zgodovina sprememb…

Uf, Dallas je le pripeljal varno do konca... Zmaga Dallasa 125:118

Dallas po obupnem začetku sezone že na drugem mestu na zahodu :)
Samael != Samuel

Boston pa 60 metov za tri točke in več kot zaslužen poraz. Tega bi morali že včeraj kasirat. Ekipe se morajo zbrat in razumet, da več kot Boston cegla od daleč, več morajo igrati skozi post.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Hm, Denver izgubil proti zadnjemu vzhodne konference, WSH.8-O

Legon ::

Duhec je izjavil:

Hm, Denver izgubil proti zadnjemu vzhodne konference, WSH.8-O

In to ob rekordnem doprinosu Jokica.

Jokič ne igra obrambe. Pa za 54pik je šutiral 38krat. Luka je lani za 73 pik metal samo 33 krat. Pa Dallas je zmagal in igral je v gosteh pri ne najslabši ekipi lige. Ampak ja Luka je bil stat padder, Jokič pa nima ekipe in igra kot MVP. Tale narativ NBA je za skozlat..

Je bilo danes kar nekaj zanimivih rezultatov:

TORONTO - DALLAS 118:125
CHARLOTTE - CLEVELAND 102:116
WASHINGTON - DENVER 122:113
NEW YORK - DETROIT 111:120
BOSTON - MEMPHIS 121:127
MIAMI - PHOENIX 121:111

Tale poraz Denverja sicer najbolj zabode, sicer pa tudi zmaga DET nad NYK, MEM nad BOS... bi rekel, da tudi MIA nad PHO, ampak za PHO trenutno ne igra Durant in še kdo, tako da je mogoče kar pričakovano.

Danes pa cel kup tekem, za tiste do vključno polnoči sem dopisal...

CHICAGO - PHILADELPHIA - ob 19:00
BROOKLYN - MILWAUKEE - ob 21:30
INDIANA - CHARLOTTE - ob 23:00
ATLANTA - DENVER - ob 0:00
MIAMI - CLEVELAND - ob 0:00
ORLANDO - PHOENIX
WASHINGTON - MEMPHIS
SAN ANTONIO - NEW ORLEANS
GOLDEN STATE - MINNESOTA
LA CLIPPERS - HOUSTON
SACRAMENTO - UTAH
LA LAKERS - PORTLAND

Kurzweil je izjavil:

BREAKING: Franz Wagner has suffered a torn right oblique and is out indefinitely.

He will he re-evaluated in 4 weeks.

Neverjetna smola za Orlando in seveda Wagnerja. Da je stvar še bolj absurdna, Franz Wagner je staknil isto poškodbo kot Paolo Banchero.

za to pa prvič čujem. in kar 2 igralca, iz iste ekipe.

so sicer stranske trebušne šibka točka kar precej košarkarjev... samo da si jih natrgaš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Evo, danes oz. jutri pa tekma med Dallasom in Oklahomo. Ni potrebno posebej poudarjati, da gre za zelo pomembno tekmo. Trenutno poteka najbolj ogorčen boj na zahodu med ekipami Dallasa, Oklahome, Houstona in Memphisa. Recimo Dallas bi z morebitno zmago za Oklahomo, ob eni odigrani tekmi manj Oklahome, zaostajal še zgolj za eno zmago.

Tekma je ob 3:30 v Las Vegasu, kjer sem prepričan, da bomo v prihajajočih sezonah tudi gledali basket. Če bo to povsem nov klub ali pa se bo tja selil kateri od trenutnih, pa bomo videli. Vemo pa, kako je sedaj z lastništvom Dallasa...

Če morda zanima še koga, kot je recimo mene, četrtfinalne in polfinalne tekme se štejejo tudi v ligaški/redni del, finalna tekma pa ne!

Tule pričakujem proper tekmo, ki bo že malce dišala po playoffu. Sicer pa je danes še ena četrtfinalna tekma in sicer med MIL in ORL, slednja začne ob 1:00. Če spomnim, za Orlando ne bosta igrala Franz Wagner in Paolo Banchero, se pa slednji menda že kmalu vrača.

Komaj čakam tekmo, službo drug dan pa malce manj, ampak sem prepričan, da se bo splačalo!

"Tekma je ob 3:30 v Las Vegasu" ni, tekma je v OKC.

NajiM je izjavil:

Eh, sorry... zatipkal, finale je v Las Vegasu...

kixs ::

Tekma je res ob nepravem casu. Rad gledam prvi polcas, potem pa spat. Zdaj bi bilo boljse gledat drugi polcas... ampak potem na koncu trpijo zivci :lol:

GupeM ::

Kurzweil je izjavil:

NajiM je izjavil:

Eh, sorry... zatipkal, finale je v Las Vegasu...

Spet narobe. Tudi polfinale je v Vegasu.

Napaće everywhere ;((

Injury report:

DAL - Dante Exum (wrist) out.
DAL - Jaden Hardy (ankle) out.
DAL - Maxi Kleber (illness) out.
DAL - Naji Marshall (illness) questionable.
DAL - PJ Washington (illness) questionable.

OKC - Ousmane Dieng (finger) out.
OKC - Alex Ducas (Achilles) questionable.
OKC - Adam Flagler (finger) out.
OKC - Chet Holmgren (hip) out.
OKC - Nikola Topic (knee) out for season.
OKC - Jaylin Williams (hamstring) out.

BREAKING: The Miami Heat are reportedly trading six-time All-Star Jimmy Butler to the Golden State Warriors for Andrew Wiggins and Jonathan Kuminga, sources tell ESPN.

///

BREAKING: The Warriors and Nets have been in trade dialogue centered around three players, per ShamsCharania: Cam Johnson, Dorian Finney-Smith, Dennis Schröder.

Golden State is dangling De'Anthony Melton's $12.8 million expiring contract as salary filler in talks around the NBA.

The Warriors are actually on IT!!

Kurzweil je izjavil:

BREAKING: The Miami Heat are reportedly trading six-time All-Star Jimmy Butler to the Golden State Warriors for Andrew Wiggins and Jonathan Kuminga, sources tell ESPN.

///

BREAKING: The Warriors and Nets have been in trade dialogue centered around three players, per ShamsCharania: Cam Johnson, Dorian Finney-Smith, Dennis Schröder.

Golden State is dangling De'Anthony Melton's $12.8 million expiring contract as salary filler in talks around the NBA.

The Warriors are actually on IT!!

reason??

Luka ob polcajtu 2piki ob metu 1/7. Pa Dallas 12 TO okc pa 6. Zaostajajo pa samo za 3...

OKC gameplan je da podvajajo LuKai.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NajiM ()

Nič SGA je Luko in Dallas skuhal, pojedel in pospravil posodo...

GupeM ::

Danes se bojo po več kot tednu dni spet oglasili tudi nekateri troli, ki so bili zdaj kar dolgo v svojih votlinah. Če jih je kdo pogrešal, jih danes ne bo več.
««
14 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733270857 (64490) mersault

Več podobnih tem