Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
Kurzweil ::
Saj prav zares Mato to ve, ampak je lepo napisat še enkrat. Luka je pač naš največji zvezdnik in kako ne bi mediji o tem pisali? Je pa liga NBA takšnega formata, da je za tiste najboljše ekipe pač cca 100 tekem na leto, tako da je tudi člankov več. Če pa ne maraš prav zares Luke pa razumem, da te ob vsakem naslovu zaskeli. Se pa pri vseh svojih letih še nisi naučil ignorirat stvari, ki so ti moteče?
GupeM ::
Seveda se je naučil. V resnici ga to tudi moti ne. Samo trola pač.
Jaz bi se vprašal, če se pri svojih letih mi še nismo naučili ignorirati trolov kot je mato.
Jaz bi se vprašal, če se pri svojih letih mi še nismo naučili ignorirati trolov kot je mato.
Saj to se z vsakim, ki kaj napiše... najbolj pa pritegnejo seveda pozornost vsebinsko dobri komentarji in popolne neumnosti...
2dark ::
Sposobnost je, da se neumnosti spregleda, ne da se replicira.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Jaz jih v večini primerov... je pa zanimivo, da nekateri, ki tudi replicirate, sedaj pišete, da je treba tovrstne komentarje ignorirat... nima veze, case closed, kar se mene tiče... v tem kontekstu se mi ne da več debatirat... back on basketball!
Duhec ::
Cavalirji so na dobri poti da (šele) tretjič klonejo, tokrat proti Atlanti.
6:30 pred koncem vodi Atlanta 101:86 ...
117:101 zmaga Atlante.
6:30 pred koncem vodi Atlanta 101:86 ...
117:101 zmaga Atlante.
http://blackbird.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Tole je smešno, da so 2 krat zapored izgubili proti Atlanti ( na drugi tekmi ni igral Trae Young ).
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Samael ::
Dončić znova trenira s soigralci in bo odpotoval na gostovanji Dallasa
Spodbudne novice iz ZDA: Dončić se je vrnil na trening
Luka se počasi vrača
Maaaatoooooooooooo!!!!
Spodbudne novice iz ZDA: Dončić se je vrnil na trening
Luka se počasi vrača
Maaaatoooooooooooo!!!!
Samael != Samuel
Luka proti Jazzu ne igra in je samo gledalec.
Dallas dopušča, da se Jazz na trenutke približa zgolj na koš razlike... no, potem pa spet malo pritisnejo, sploh Irving zadane trojko v pravem trenutku.
Konec 3/4, Dallas vodi 86:76
Gledam pa kako bo GS izgubil proti Phoenix Sunsem... To je njigov 4. zaporedni poraz...
Zmaga Dallasa proti Utah Jazzu 106:94
Dallas dopušča, da se Jazz na trenutke približa zgolj na koš razlike... no, potem pa spet malo pritisnejo, sploh Irving zadane trojko v pravem trenutku.
Konec 3/4, Dallas vodi 86:76
Gledam pa kako bo GS izgubil proti Phoenix Sunsem... To je njigov 4. zaporedni poraz...
Zmaga Dallasa proti Utah Jazzu 106:94
Zgodovina sprememb…
@2dark, ja, precej neobičajno... na Balkanu bi folk rekel, da gre za športne stave...
@Duhec, Luka je šele začel trenirat, tako da ne bom presenečen, če bo tudi naslednjo tekmo izgubil.
Sicer pa danes najbolja tekma Grimesa v tej sezoni... 24 točk in 4 skoke... met iz igre sicer OK, bi pa lahko brez problema dosegel še kakšno točko več, če ne bi metal proste mete 1/6... sicer pa dobri še Irving, Gafford in PJW... se pa zdi, da so igrali kolikor je bilo potrebno.
Že danes/jutri pa b2b tekma proti Portlandu, must win glede na trenutno formo in dejstvo, da kmalu prihaja obdobje precej težjih tekem.
@Duhec, Luka je šele začel trenirat, tako da ne bom presenečen, če bo tudi naslednjo tekmo izgubil.
Sicer pa danes najbolja tekma Grimesa v tej sezoni... 24 točk in 4 skoke... met iz igre sicer OK, bi pa lahko brez problema dosegel še kakšno točko več, če ne bi metal proste mete 1/6... sicer pa dobri še Irving, Gafford in PJW... se pa zdi, da so igrali kolikor je bilo potrebno.
Že danes/jutri pa b2b tekma proti Portlandu, must win glede na trenutno formo in dejstvo, da kmalu prihaja obdobje precej težjih tekem.
Ravnokar se začenja tekma med vodilnima ekipama lige, torej med domačim Clevelandom in Bostonom.
hamez66 ::
Danes je veliko komentatorjev na 24ur povedalo, da Dallas igra bolje brez Luka in da se je Luka izpel, da je to to in tako naprej.
No, jaz mislim, da ima Luka še kar nekaj moči, da pa že od nekdaj ni nujno najbolj motiviran za tekme z manj zvenečimi imeni. On rata dober šele v playoffu. Tudi zadnji playoff je bil zelo dober, čeprav poškodovan. Tudi takrat, ko ni bil dober, je bil zame dober. Ga vidim več kot samo košarkarja. Ga vidim kot tistega, ki potegne ali tistega, ki zafuša. Če izgubi Dallas zaradi Lukaball, potem je kriv Luka. Če zmaga Dallas in je Luka gnil, je zmagal zaradi Luka. Ker je poleg vsega fizičnega še nekaj čustvenega, neka dinamika skupine, neko skupno čustvovanje. Skoraj kot čebele, a malo drugače. V košarki je ogromnokrat momentum, včasih kdo naredi tako napako, da se ve, da bo cela ekipa naslednjih nekaj minut igrala slabše.
No, jaz mislim, da ima Luka še kar nekaj moči, da pa že od nekdaj ni nujno najbolj motiviran za tekme z manj zvenečimi imeni. On rata dober šele v playoffu. Tudi zadnji playoff je bil zelo dober, čeprav poškodovan. Tudi takrat, ko ni bil dober, je bil zame dober. Ga vidim več kot samo košarkarja. Ga vidim kot tistega, ki potegne ali tistega, ki zafuša. Če izgubi Dallas zaradi Lukaball, potem je kriv Luka. Če zmaga Dallas in je Luka gnil, je zmagal zaradi Luka. Ker je poleg vsega fizičnega še nekaj čustvenega, neka dinamika skupine, neko skupno čustvovanje. Skoraj kot čebele, a malo drugače. V košarki je ogromnokrat momentum, včasih kdo naredi tako napako, da se ve, da bo cela ekipa naslednjih nekaj minut igrala slabše.
Groot ::
Uf Cavsi so pa tole zmago res izvlekli. Po 3/4 sem bil prepričan da bo BOS to dobil, potem pa CLE odlična strelska zadnja četrtina.
Sedaj pa še DAL.
Sedaj pa še DAL.
Huh DAL kar močno oslabljen v to tekmo. Poleg že prej odsotnih so out še Irving, Lively in Naji. Je pa nazaj Luka. Zna biti težko tole za DAL.
Kakšna 3/4! Ampak za Portland, pravzaprav za Simonsa. Ne vem kako bodo zaustavili njegove zaporedne trojke...
Dallas še vodi za 3, 100:97
Dallas še vodi za 3, 100:97
V 4/4 se je le prebudil Dinwiddie... Simons 6 osebnih in papa njegove trojke...
Za konec bo zgleda drama...
Luka odličen, nič manj Grimes, Hardy, PJW... na drugi strani dosega Portland skoraj brez obrambe pomembne koše...
2:23 do konca Dallas vodi samo za piko... 125:124
Škoda za zgrešeno trojko Luke 1:28 do konca 127:127
Luka odličen, nič manj Grimes, Hardy, PJW... na drugi strani dosega Portland skoraj brez obrambe pomembne koše...
2:23 do konca Dallas vodi samo za piko... 125:124
Škoda za zgrešeno trojko Luke 1:28 do konca 127:127
Zgodovina sprememb…
Napeto do konca...lahko bi se obrnilo tako ali drugače...
0:54 PJW s trojko poviša na 130:127
Portland zmanjša na 130:129
0:42 Dinwiddie in Avdija se v napadu Dallasa zapleteta... video pregled določi 3 proste mete za Dallas
Portland v napadu izgubi žogo...
0:30 do konca Gafford zabije za 134:129
Portland zopet neuspešen...
Dallas mirno pripelje do zmage 137:131
Bravo Luka & Co., na koncu mi je Dinwiddie le popravil vtis.
0:54 PJW s trojko poviša na 130:127
Portland zmanjša na 130:129
0:42 Dinwiddie in Avdija se v napadu Dallasa zapleteta... video pregled določi 3 proste mete za Dallas
Portland v napadu izgubi žogo...
0:30 do konca Gafford zabije za 134:129
Portland zopet neuspešen...
Dallas mirno pripelje do zmage 137:131
Bravo Luka & Co., na koncu mi je Dinwiddie le popravil vtis.
Zgodovina sprememb…
GupeM ::
Matota bo kap!
Izjemna vrnitev Dončića, oslabljeni Dallas slavil po napeti končnici
Kakšna vrnitev Luke Dončića! Slovenec blestel v Portlandu in utišal kritike.
Dallas, spet z Dončićem v osrednji vlogi, nadaljuje pozitiven niz
Udarna vrnitev Dončića – 36 točk za zmago v Portlandu
Ob vrnitvi na parket Dončić s 36 točkami zrežiral novo zmago Dallasa
Izjemna vrnitev Dončića, oslabljeni Dallas slavil po napeti končnici
Kakšna vrnitev Luke Dončića! Slovenec blestel v Portlandu in utišal kritike.
Dallas, spet z Dončićem v osrednji vlogi, nadaljuje pozitiven niz
Udarna vrnitev Dončića – 36 točk za zmago v Portlandu
Ob vrnitvi na parket Dončić s 36 točkami zrežiral novo zmago Dallasa
NajiM ::
letos prva (od več kot 300 odigranih tekem) da sta obe ekipi metali več kot 50% za tri. Portland je metal 58,1% (prejšno je metal 33%) za tri...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NajiM ()
LeBron Jamesu pa ne gre in ne gre... LAL izgubil proti Minnesoti 80:109.
Se sprašujejo, če je to zdaj pa res konec LBJ ere...
Se sprašujejo, če je to zdaj pa res konec LBJ ere...
Mojih 5 centov... kot sem že večkrat napisal, je samo vprašanje časa, kdaj se bo poznala slaba širina ekipe LAL, leta Jamesa in potencialne poškodbe Davisa... takrat mi je nekdo dejal, da bomo videli začetek decembra, kako bo z DAL in kak z LAL glede širine klopi... evo...
DAL je trenutno 5., LAL pa 8. pa bo seveda še padel... pa moram spomnit, da je DAL kar precej tesnih končnic izgubil, v preteklosti je bilo temu drugače, no tudi v zadnjih tekmah se ta trend spreminja. Torej stanje na lestvici, kar se DAL in LAL tiče se povsem obrača...
Sicer pa že danes DAL igra proti MEM, nekako pričakujem zmago, podobno velja tudi za tekme proti WAS in TOR... potem pa prihaja malce težji razpored in sicer 2 domači tekmi proti LAC...
DAL je trenutno 5., LAL pa 8. pa bo seveda še padel... pa moram spomnit, da je DAL kar precej tesnih končnic izgubil, v preteklosti je bilo temu drugače, no tudi v zadnjih tekmah se ta trend spreminja. Torej stanje na lestvici, kar se DAL in LAL tiče se povsem obrača...
Sicer pa že danes DAL igra proti MEM, nekako pričakujem zmago, podobno velja tudi za tekme proti WAS in TOR... potem pa prihaja malce težji razpored in sicer 2 domači tekmi proti LAC...
Gledam spisek poškodb pri Dallasu. Out so: Marshall, Thompson in Exum.
LivelyII je pod vprašajem za današnjo tekmo proti Grizlijem, ki se začne čez dobro uro in pol.
LivelyII je pod vprašajem za današnjo tekmo proti Grizlijem, ki se začne čez dobro uro in pol.
DAL angažirano odprt tekmo, tudi Luka s pravo energijo. Jih je pa v prvi četrtini teplo preveč skokov v napadu s strani MEM in pa trojke MEM. Ampak energija je prava, manjka samo da se še Irving in Grimes zbudita.
Uf, težka tekma bo tole... Grizliji so hitri in 1/4 vodijo 26:25.
Luka in Lively odlično, tudi Gafford, Irving se še ogreva...
Luka in Lively odlično, tudi Gafford, Irving se še ogreva...
Grimes, PJW in končno tudi Dinwiddie so pridodali svoje k Luki, ki meče 4/5 za 3. Lively nekaj dobrih blokad...
Konec polčasa 60:57 za Dallas...
Konec polčasa 60:57 za Dallas...
Luka prvi polčas odlično. Nekako ravno obratno kot trolčki tule radi nabijajo, z LD na igrišču res všečna in tekoča igra, tudi nekaj lepih protinapadov. Brez njega pa se zaenkrat Irving in Dinwiddie še ne znajdeta zares.
Sicer pa dobra tekma zaenkrat, precej trda igra, tudi nekaj konkretnih udarcev sem in tja.
Sicer pa dobra tekma zaenkrat, precej trda igra, tudi nekaj konkretnih udarcev sem in tja.
Samo tale akrobatska točka s psom je pa adijo... veliko koncentracije, ravnotežja, natančnosti, treninga...
Kot prejšnjič en tip s stoli, ki jih je nalagal enega na drugega na koncu pa pod stropom stoje delal... :)
Kot prejšnjič en tip s stoli, ki jih je nalagal enega na drugega na koncu pa pod stropom stoje delal... :)
Na, se je že začelo... Luka jezika in takoj tehnična... Dallas pozabil začeti 3/4 in Grizliji povedli na 67:60...
Ne steče in ne steče v 3/4 pri DAL. Irving zaenkrat res slabo, tudi Grimes in Washington nič pretirano bolje. Se bojim da jim zna tale tekma uiti.
Ajej, takole ne bo šlo, nepovezano, meti v prazno, mimo obroča...
Lukčeva slaba karma zaradi osebnih napak vpliva na vse...
Konec 3/4 Grizliji vodijo 95:82
Imajo Grizliji naštudirano kroženje žoge do odprtega meta za 3...
Dallas lahko reši samo, če se v zadnji četrtini odpuli Irvingu, PJW, Dinwiddiu, Thompsonu, Grimsu... Luka z jezo ne bo dosti pripomogel.
Lukčeva slaba karma zaradi osebnih napak vpliva na vse...
Konec 3/4 Grizliji vodijo 95:82
Imajo Grizliji naštudirano kroženje žoge do odprtega meta za 3...
Dallas lahko reši samo, če se v zadnji četrtini odpuli Irvingu, PJW, Dinwiddiu, Thompsonu, Grimsu... Luka z jezo ne bo dosti pripomogel.
Tole ni več zame... infarktna končnica...
2:10 do konca Lively zniža na 111:108
Osebna nad Luko in 2 prosta meta Luka zadane...111:110 do konca 2:02
1:40 Dinwiddie zadane trojko 113:111
1:08 Dinwiddie zopet trojka 116:113
PJW 26 sek. do konca trojka za 119:113
Grizliji imajo žogo... falijo trojko...
15 sek. do konca osebna nad Irvingom...
Irving oba zadane 121:113
3 sek. do konca Grizliji zmanjšajo na 121:116...
Osebna nad Luko, 2 prosta meta zanj, oba fali in tekme je konec!
VELIKA zmaga Dallasa 121:116 !!!!
Res kapo dol!
Neverjetno!
2:10 do konca Lively zniža na 111:108
Osebna nad Luko in 2 prosta meta Luka zadane...111:110 do konca 2:02
1:40 Dinwiddie zadane trojko 113:111
1:08 Dinwiddie zopet trojka 116:113
PJW 26 sek. do konca trojka za 119:113
Grizliji imajo žogo... falijo trojko...
15 sek. do konca osebna nad Irvingom...
Irving oba zadane 121:113
3 sek. do konca Grizliji zmanjšajo na 121:116...
Osebna nad Luko, 2 prosta meta zanj, oba fali in tekme je konec!
VELIKA zmaga Dallasa 121:116 !!!!
Res kapo dol!
Neverjetno!
Memphis sami sebe premagali. Dallas z malo več inteligentne igre lahko do konca leta na prvem mestu v zahodni koncefrenci, ker več kot očitno je, da nasprotniki ne premorejo pretirane inteligence.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Da zmagaš ob 25 izgubljenih žogah, 14 faljenih prostih metih, katastrofalni tekmi Irwinga - met 3/14, trojke 0/4 in Thompsona 1/5, 0/3 (pa katastrofalni obrambi Klaya) je tudi svojevrsten dosežek.
Tole je bilo težko gledat, če sem iskren, tam na začetku zadnje četrtine nisem kaj preveč verjel v zmago Dallasa. En velik respect za tole zmago, ravno včeraj sem pisal, da je DAL po pravilu letos izgubljal tesne končnice in da se spreminja tudi ta trend, to je bila že 3. tovrstna tekma, ki jo je DAL dobil.
Igra je bila večino tekme slaba, res se ne spomnim, kdaj bi DAL izgubil 25 žog, mučno je bilo gledat 68% proste mete, Thompsona "ni bilo" na tej tekmi, Irving je imel eno slabših tekem letos... vse to kar je napisal NajiM pred mano... je pa DAL dobil skok (49-39) in spet metal nad 40% trojke, kar je tudi zadnje tekme že kar pravilo. Igral ni Marshall, proti zadnjim tekmam je bil sila povprečen Grimes.
Sicer bi lahko Luka kakšno žogo več podal, zadel kakšen prosti met več, overall pa brez njega Dallas danes te tekme de facto ne bi dobil.
Ključni del tekme... tam ko je Marcus Smart šel reševat žogo, ki bi sicer pripadla MEM in je potem šla v posest DAL... in že naslednji napad DAL, ko je po skoku Luke res povsem po neumnem klofnil po roku Luko in podaril dva prosta meta... potem sta sledili dve odlični trojki Dinwiddieja in kot dagger odlična podaja Luke do PJWja, ki je seveda spet bil odličen, ta pa je zadel 3. trojko v seriji in popeljel DAL na +5.
Torej dober Luka, PJW, Lively, čeprav je imel kakšno potezo, ki pritiče njegovim letom, racionalno in koristno Gafford in pa seveda Dinwiddie.
Osebno mi v zadnjem obdobju največ pomeni, da so resen faktor postali Marshall, Grimes in Dinwiddie, ta širina je ključna za pomembne tekme, tekme proti koncu sezone in seveda sam playoff.
Na ostalih tekmah je bilo mogoče manjše presečenje zmaga SAC na HOU, ki je definitivno eno večjih presenečenj sezone, kot sem že pisal pred sezono, lani je bil HOU trn v peti marsikomu, letos pa bo sledila še kakšna stopnička višje... tako visoko jih vendarle nisem pričakoval. Pričakovano tight je bilo na tekmi GSW-DEN, ki pa jo je dobila ekipa iz Kolorada. Ostalo po pričakovanjih.
Evo, zdej pa en dan pavze, potem pa Washington, Toronto, 2x LAC, POR, MIN, PHO...
Igra je bila večino tekme slaba, res se ne spomnim, kdaj bi DAL izgubil 25 žog, mučno je bilo gledat 68% proste mete, Thompsona "ni bilo" na tej tekmi, Irving je imel eno slabših tekem letos... vse to kar je napisal NajiM pred mano... je pa DAL dobil skok (49-39) in spet metal nad 40% trojke, kar je tudi zadnje tekme že kar pravilo. Igral ni Marshall, proti zadnjim tekmam je bil sila povprečen Grimes.
Sicer bi lahko Luka kakšno žogo več podal, zadel kakšen prosti met več, overall pa brez njega Dallas danes te tekme de facto ne bi dobil.
Ključni del tekme... tam ko je Marcus Smart šel reševat žogo, ki bi sicer pripadla MEM in je potem šla v posest DAL... in že naslednji napad DAL, ko je po skoku Luke res povsem po neumnem klofnil po roku Luko in podaril dva prosta meta... potem sta sledili dve odlični trojki Dinwiddieja in kot dagger odlična podaja Luke do PJWja, ki je seveda spet bil odličen, ta pa je zadel 3. trojko v seriji in popeljel DAL na +5.
Torej dober Luka, PJW, Lively, čeprav je imel kakšno potezo, ki pritiče njegovim letom, racionalno in koristno Gafford in pa seveda Dinwiddie.
Osebno mi v zadnjem obdobju največ pomeni, da so resen faktor postali Marshall, Grimes in Dinwiddie, ta širina je ključna za pomembne tekme, tekme proti koncu sezone in seveda sam playoff.
Na ostalih tekmah je bilo mogoče manjše presečenje zmaga SAC na HOU, ki je definitivno eno večjih presenečenj sezone, kot sem že pisal pred sezono, lani je bil HOU trn v peti marsikomu, letos pa bo sledila še kakšna stopnička višje... tako visoko jih vendarle nisem pričakoval. Pričakovano tight je bilo na tekmi GSW-DEN, ki pa jo je dobila ekipa iz Kolorada. Ostalo po pričakovanjih.
Evo, zdej pa en dan pavze, potem pa Washington, Toronto, 2x LAC, POR, MIN, PHO...
kixs ::
Dobro, da sem gledal samo 1. cetrtino. Ceprav mi igra ni bila vsec, brez nekih idej, samo tekanje gor/dol brez kaksnih uigranih akcij.
Warriorsi so se sami premagali z neumni posiljevanjem trojk v zaključku tekme. Tukaj se že vidi, da iz te moke ne bo kruha, pa lahko rotirajo 20 igralcev.
Dallas z veliko sreče do zmage oz. Memphis odigral debilno košarko. Vse kar so počeli je rinjenje na silo. Bral sem,kako bi naj letos Memphis igral lepo košarko, kjer žoga kroži. Tega danes niso pokazali. Mogoče je krivec Dallas. Ne vem. Jih ne gledam.
Tudi dallas slabo, preveč soliranja. Samo se jim je znova prikazala Marija s trojkami. Tudi na prejšnji tekmi je bila trojka od Washingtona ključna. Samo s takšno igro,kjer se v končnici loviš s trojkami te ponavadi ugrizne v rit.
Tu se vidi, da tudi dallas nima sistema igre. Sedaj prideta na papirju slaba nasprotnika, ki bi ju resna ekipa morala prekagat brez težav, potem bodo pa dve precej tezji tekmi proti clipersom.
Me izjemno živcirajo, ker gre vse preveč na silo in pod silo mislim rinjenje pa iskanje kontakta.
Dallas z veliko sreče do zmage oz. Memphis odigral debilno košarko. Vse kar so počeli je rinjenje na silo. Bral sem,kako bi naj letos Memphis igral lepo košarko, kjer žoga kroži. Tega danes niso pokazali. Mogoče je krivec Dallas. Ne vem. Jih ne gledam.
Tudi dallas slabo, preveč soliranja. Samo se jim je znova prikazala Marija s trojkami. Tudi na prejšnji tekmi je bila trojka od Washingtona ključna. Samo s takšno igro,kjer se v končnici loviš s trojkami te ponavadi ugrizne v rit.
Tu se vidi, da tudi dallas nima sistema igre. Sedaj prideta na papirju slaba nasprotnika, ki bi ju resna ekipa morala prekagat brez težav, potem bodo pa dve precej tezji tekmi proti clipersom.
Me izjemno živcirajo, ker gre vse preveč na silo in pod silo mislim rinjenje pa iskanje kontakta.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Kar se tiče Houstona. Houston je imel to smolo, da se jim je lani poškodoval Sengun. To je igralec, ki resnično dela razliko na parketu.
Negativno presenecenje je recimo Sacramento. Kaj se tam dogaja ne vem, ker jih ne gledam. Morali bi igrati boljšo košarko. Na oko se mi zdi, da je težava v V DeRozenu.
Sem pa skozi highlitse videl, da se je pri Denverju vrnil Aaron Gordon, Durant pa staknil zvin gležnja.
Je pa današnjo Nba težko gledat, koliko se posiljuje na silo,ne na kvaliteto. Rinejo na silo.
Negativno presenecenje je recimo Sacramento. Kaj se tam dogaja ne vem, ker jih ne gledam. Morali bi igrati boljšo košarko. Na oko se mi zdi, da je težava v V DeRozenu.
Sem pa skozi highlitse videl, da se je pri Denverju vrnil Aaron Gordon, Durant pa staknil zvin gležnja.
Je pa današnjo Nba težko gledat, koliko se posiljuje na silo,ne na kvaliteto. Rinejo na silo.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Warriorsi so se sami premagali z neumni posiljevanjem trojk v zaključku tekme. Tukaj se že vidi, da iz te moke ne bo kruha, pa lahko rotirajo 20 igralcev.
Ti definetivno nisi gledal tekme!! Ne bom rekel da je bil večji del tekem prisoten nek hud sistem, ampak na trenutke je žoga zelo lepo zaokrožila. Sploh v protinapadih se vidi inteligenca Luke, ki dobro deli žogo naokrog. Si upam trditi, da če bi MEM zmagal, bi tule brali kako oni imajo oh in sploh sistem in kroženje žoge. A dejansko je vse kar imajo nabijanje Moranta 1na1 in potem en kup poskusov za 3, ki so jih včeraj večji dek tekme držale zraven oziroma spredaj.
Ne razumem zakaj je treba ves čas nekaj nabijat na pamet.
meni je bolj smešno da pravi, da "novodobna košarka posiljuje na silo". Ni očitno nikol centrov, pa tudi drugih, stare šole gledal.
Ti definetivno nisi gledal tekme!! Ne bom rekel da je bil večji del tekem prisoten nek hud sistem, ampak na trenutke je žoga zelo lepo zaokrožila.
Ne razumem zakaj je treba ves čas nekaj nabijat na pamet.
Lepo, da se z mano strinjaš. Občasno lahko tudi prdneš, ne moreš pa ves čas prdet. Od profijev se pričakuje, d abodo večino tekme igrali profesionalno, ne da bomo gledal rekreacijsko indijansko košarko.
meni je bolj smešno da pravi, da "novodobna košarka posiljuje na silo". Ni očitno nikol centrov, pa tudi drugih, stare šole gledal.
PIsanje je bilo o zunanjih igralcih.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Haha mislim da si zgrešil ligo pač to je redni del NBA. Če si mislil, da boš dobil Obradovićev sistem za celo tekmo si res močno močno zgrešil oziroma je pač jasno da ne spremljaš stvari. Včerajšnja tekma DAL in MEM je bila dejansko v večji meri dobra. Čutil se je malo večji naboj kot pa če bi bila to še ena tekma rednega dela. Še vseeno pa to ni playoff.
Hahah komentar o igranju na silo pa tudi zmaga daj poglej kako je npr. igral Jordan in mi povej kje je več kotakta in "sile". Saj bi omenil še kakšnega igralca, pa močno dvomim da še koga poznaš.
Hahah komentar o igranju na silo pa tudi zmaga daj poglej kako je npr. igral Jordan in mi povej kje je več kotakta in "sile". Saj bi omenil še kakšnega igralca, pa močno dvomim da še koga poznaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 270938 (64571) | mersault |