Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
NajiM ::
Če še nisi gledal Dallasa, v prav vsaki tekmi, tudi če vodijo 20+, 4/4 par minut igrata tako Irwing kot Luka. Mislim da lani Luka samo eno tekmo ni igral 4/4, Irwing pa je igral vse. V katerih sta igrala seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NajiM ()
Mato989 ::
Jaz bolj ne razumem tega kurzwell kako ene vedno moti kritika ponavljajoca nikoli pa ponavljajoci hvalospevi
Ce nekdo pride na forum in si vzame faking isto min ali se vec da pise hvalo LD77 je to ok ce pa si nekdo vzame cas za kritiko je pa mali clovek?
A pol sem mali clovek tudi ker kritiziram vladne debilizme?
In zdej boš rekel, da jaz nikdar ne pokritiziram Luko? Še v zadnjem komentarju sem ga. Preberi še enkrat, še bolje pa ša kakšen komentar prej, ko me je nekdo celo označil za Matota Je pa zanimivo, da si se takoj odzval in se počutil poklicanega...
Overall nekdo, ki dejansko gleda tekmo in ne konstantno nerga in kritizira ima to celo kakšen pozitiven učinek na človeka. Če pa se ves čas zmrduješ, kritiziraš, žališ in podobno pa sigurno ne.
Tudi sam opažam, da te novejše generacije ne prenašajo kritike oz. vse kar ni pohvala. Jaz nisem eden od tistih, vsekakor pa je fino biti objektiven, če si kritičen, pač konstruktivno, če pa hvališ pa tudi če se da, pri čemer je seveda možen manjši odklon, ker se seveda s fantom precej bolj poistovetiš, ker je vsej iz iste fare, kot smo sami.
Sicer nisem izključno naslovil samo tebe, bi pa lagal, če ne bi rekel, da sem prvensteno mislil tebe, sem pa očitno nekaj imel prav, glede na to, da te sploh nisem direktno naslovil, pa si se odzval presenetljivo hitro.
Kritika mora bit, pohvala tut... da pa samo kritiziraš oz. gledaš in izgubljaš čas ob nekomu, ki ga ne prebavljaš, no to je čudno...
Saj pravim ti kritiziras le one ki kritizirajo nikoli pa ne kritiziras odklona v nenehno hvaljenje
Eni bodo tudi ob najbolj gnilih igrah ld77 iskali hvalo in to je enako kot v najboljsih igrah kritika
Sicer moje osebno mnenje je da je on placan da igra dobro tako kot smo mi placani da delamo dobro
Tako kot vsak sportnik je to siht... Rekreativcev pac ne simfam.... Ce bi pa zaposleni delal take bedarije kot doncic in se kregal s sodniki(kupci) bi ga drugi isto kritizirali
Drugo je ce bi on igral gratis kot dobrodusnik za hec potem bi ga pac hvalil
Tako kot hvalimo lokalci en drugega ko zadanemo 1 trico na 7 poskusov
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kodrnusa ::
Če še nisi gledal Dallasa, v prav vsaki tekmi, tudi če vodijo 20+, 4/4 par minut igrata tako Irwing kot Luka. Mislim da lani Luka samo eno tekmo ni igral 4/4, Irwing pa je igral vse. V katerih sta igrala seveda.
Gledam vsako tekmo, imam league pass. Mene ne zanima kaj dela nesposobni Kidd. Gre za to, da je doncic poškodovan, in potem proti slabi ekipi, ko ze vodijo za plus 20, namesto da bi pocival gre na igrisce zogo matrat, ko je ze jasno da so zmagali. A ne bi bilo logicno da pociva? Ker ste eni fanboyi niste sposobni kritike in jasnega razmišljanja...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodrnusa ()
Ti nisi sposoben logičnega razmisleka. Nisem rekel da je prav da igra, pa seveda mislim da je narobe. Tudi se strinjam da je to na Kiddu. Samo psem ti povedal da Kidd vsako tekmo tako pelje. In koga fanboy sem jaz? Luke? Fak, butla...
Pa napisal sem kar sem napisal da ti bi jasno (kar zdej tudi sam praviš, ne vem a si šizofren?) da je to na Kiddu, ne da igra zaradi tega ker si hoče Luka statistiko nabit. A si jo Irwing tudi nabija?
Kurzweil ::
@MatoMato989,
Tudi kdaj kritiziram... še danes mi je bil naslov na RTVju "Dallas vendarle spomnil, s kakšno igro je blestel ob koncu lanske sezone" brezvezen. Primerjat DAL lani v finalu in tekmo proti SAS, kjer je manjkal Wembanyama je seveda smešno. Mi je pa škoda časa in energije, da grem čez portale in se tresem ob vseh naslovih oz. vidim, da je nekaj tudi takšnih, ki jih moti več kot 1 članek dnevno. Preprosto škoda časa in energije.
Dejstvo je, da so mediji v globalnem smislu v veliki večini greznica. Kaj potem šele porečeš na tiste retatardirane click bait naslove tipa "ŠOKANTNO: ne boste verjeli kaj je Luka povedal sodniku" ali "EKSKLUZIVNO: celoten svet je navdušen nad to neverjetno potezo Luke". Saj se sploh ne spomnim več kdo je tako pisal, pa mislim da je bil eden od osrednjih slovenskih športnih medijev. Greš tudi tja komentirat?
Se ti ne zdi škoda vsak dan vlagat energijo v to?
Jaz rad gledam basket, komentiram basket, pohvalim in pokritiziram... kakšne naslove pa pišejo mediji oz. kaj si potem pod temi naslovi v komentarjih dopisuje na milijone ljudi pa me res ne zanima, razen v dotični debati. Zanima me basket...
Jaz sem verjetno že pokritiziral vse slabe in pohvalil prav vse dobre lastnosti Dončića, res ne vidim, kjer ti vidiš koga, ki bi konstantno samo hvalil Luko, dejansko takšnih ni prav veliko.
Kar se tiče zaposlenih in bedarij... oz. da vsak opravi svoje delo... o tem bi lahko na dolgo in široko... jaz bom samo to rekel, večina folka dela samo toliko, kot je potrebno... malo je takšnih, ki dajo 100% od sebe v službi, bi pa rekel, da je takšnih recimo na Balkanu še neprimerljivo manj, kot naprimer v neki Skandinaviji.
Na koncu je NBA zabava in konec dneva je plača igralcev bolj odvisno od tega, koliko incoma nosi igralec overall, kako dosledno se drži stvari, ki pritičejo totalnem profesionalcu. Bi bil verjetno presenečen, če bi videl koliko je neke prostitucije, drog, alkohola, iger na srečo, stav in podobnega v profesionalnem športu, sploh v ligi NBA.
Sam sovražim balkansko mentaliteto in ja, Luka jo premore malce preveč... tudi tist ciničen nasmešek, spada zraven, ki odbija mnogo ljudi.
Po drugi strani pa me zanima, kako bi reagirala večina ljudi, ko bi te cela liga klofala, sodniki pa ne bi sodili kot se spodobi.
A je kdo od Luke pričakoval kaj drugega? Jaz sem se v času Reala ob zavednju kdo je njegov oče bal, da bi znalo iti še bolj south.
Po drugi strani pa premore neverjeten talent... človek pač ne more imeti vsega in prav nihče ni popoln. To, kar pa nekateri pišejo, da Luka spije po vsaki tekmi par pirov, da ves čas igra igre in celo poletje obrača čevape pa je milo rečeno debilno. Jasno, da ni discipliniran kot kakšen James, je pa vseeno v samem svetovnem vrhu med košarkarji. Luka je lani/letos odigral mislim da največ tekem. Igral še za reprezentanco, potem pa smo že tudi videli, da se je pripravljal na novo sezono... vmes je dobil tudi otroka. Kje vi vidite te silne hektolitre alkohola in tone čevapov?
Njegova največja težava je karakter in temperament, ki ga meče iz tira in posledično izgublja fokus, po drugi strani pa kasira tehnične. Je pa bil leta v tako slabi ekipi, da se je tudi navadil, da pač mora celo tekmo vse početi sam, kar mu sedaj ni treba in se bo moral slej kot prej prilagodit. Težko tudi reče ne, tako reprezentanci, kot ekipi, kjer bi mu pasalo na vsakih 20 tekem par tekem počitka oz. da se to malce zblenda, kot to počne večina zvezdnikov v ligi NBA, pa tega ne počne. Potem pa seveda to v vaših očeh vsa pade na njegovo lenobo, kako je slabo pripravljen, debel, pije alko in ne vem kaj še.. ja, počne tudi to, ampak me zanima, koliko od vas bi vas bilo takšnih, da bi igrali vse kar je mogoče. Ko si ravno prej dal primerjavo s službo, me zanima koliko bi ti hodil v službo, če bi imel toliko priložnosti za bolniško, kot jo ima Luka
Tudi kdaj kritiziram... še danes mi je bil naslov na RTVju "Dallas vendarle spomnil, s kakšno igro je blestel ob koncu lanske sezone" brezvezen. Primerjat DAL lani v finalu in tekmo proti SAS, kjer je manjkal Wembanyama je seveda smešno. Mi je pa škoda časa in energije, da grem čez portale in se tresem ob vseh naslovih oz. vidim, da je nekaj tudi takšnih, ki jih moti več kot 1 članek dnevno. Preprosto škoda časa in energije.
Dejstvo je, da so mediji v globalnem smislu v veliki večini greznica. Kaj potem šele porečeš na tiste retatardirane click bait naslove tipa "ŠOKANTNO: ne boste verjeli kaj je Luka povedal sodniku" ali "EKSKLUZIVNO: celoten svet je navdušen nad to neverjetno potezo Luke". Saj se sploh ne spomnim več kdo je tako pisal, pa mislim da je bil eden od osrednjih slovenskih športnih medijev. Greš tudi tja komentirat?
Se ti ne zdi škoda vsak dan vlagat energijo v to?
Jaz rad gledam basket, komentiram basket, pohvalim in pokritiziram... kakšne naslove pa pišejo mediji oz. kaj si potem pod temi naslovi v komentarjih dopisuje na milijone ljudi pa me res ne zanima, razen v dotični debati. Zanima me basket...
Jaz sem verjetno že pokritiziral vse slabe in pohvalil prav vse dobre lastnosti Dončića, res ne vidim, kjer ti vidiš koga, ki bi konstantno samo hvalil Luko, dejansko takšnih ni prav veliko.
Kar se tiče zaposlenih in bedarij... oz. da vsak opravi svoje delo... o tem bi lahko na dolgo in široko... jaz bom samo to rekel, večina folka dela samo toliko, kot je potrebno... malo je takšnih, ki dajo 100% od sebe v službi, bi pa rekel, da je takšnih recimo na Balkanu še neprimerljivo manj, kot naprimer v neki Skandinaviji.
Na koncu je NBA zabava in konec dneva je plača igralcev bolj odvisno od tega, koliko incoma nosi igralec overall, kako dosledno se drži stvari, ki pritičejo totalnem profesionalcu. Bi bil verjetno presenečen, če bi videl koliko je neke prostitucije, drog, alkohola, iger na srečo, stav in podobnega v profesionalnem športu, sploh v ligi NBA.
Sam sovražim balkansko mentaliteto in ja, Luka jo premore malce preveč... tudi tist ciničen nasmešek, spada zraven, ki odbija mnogo ljudi.
Po drugi strani pa me zanima, kako bi reagirala večina ljudi, ko bi te cela liga klofala, sodniki pa ne bi sodili kot se spodobi.
A je kdo od Luke pričakoval kaj drugega? Jaz sem se v času Reala ob zavednju kdo je njegov oče bal, da bi znalo iti še bolj south.
Po drugi strani pa premore neverjeten talent... človek pač ne more imeti vsega in prav nihče ni popoln. To, kar pa nekateri pišejo, da Luka spije po vsaki tekmi par pirov, da ves čas igra igre in celo poletje obrača čevape pa je milo rečeno debilno. Jasno, da ni discipliniran kot kakšen James, je pa vseeno v samem svetovnem vrhu med košarkarji. Luka je lani/letos odigral mislim da največ tekem. Igral še za reprezentanco, potem pa smo že tudi videli, da se je pripravljal na novo sezono... vmes je dobil tudi otroka. Kje vi vidite te silne hektolitre alkohola in tone čevapov?
Njegova največja težava je karakter in temperament, ki ga meče iz tira in posledično izgublja fokus, po drugi strani pa kasira tehnične. Je pa bil leta v tako slabi ekipi, da se je tudi navadil, da pač mora celo tekmo vse početi sam, kar mu sedaj ni treba in se bo moral slej kot prej prilagodit. Težko tudi reče ne, tako reprezentanci, kot ekipi, kjer bi mu pasalo na vsakih 20 tekem par tekem počitka oz. da se to malce zblenda, kot to počne večina zvezdnikov v ligi NBA, pa tega ne počne. Potem pa seveda to v vaših očeh vsa pade na njegovo lenobo, kako je slabo pripravljen, debel, pije alko in ne vem kaj še.. ja, počne tudi to, ampak me zanima, koliko od vas bi vas bilo takšnih, da bi igrali vse kar je mogoče. Ko si ravno prej dal primerjavo s službo, me zanima koliko bi ti hodil v službo, če bi imel toliko priložnosti za bolniško, kot jo ima Luka
Duhec ::
Če hočeš strmo navzgor moraš najprej zelo pasti.
Čez dve uri imajo popravca.
Računam, da so si v slačilnici povedali kar si imajo in da bodo danes delovali bolj homogeno.
Luka je zaradi kolena sicer vprašljiv za današnjo tekmo proti Spursem.
Bomo videli.
Proti slabi ekipi ni problem delovat v redu. NAj premagajo OKC jutri, če so tako vrhunski.
http://blackbird.si/
Danes bo naslov na RTVju OK?
Mavericksi brez Dončića navdušili v Oklahomi
Sicer, če bi DAL zmagal ob tem, da bi igral Luka, bi bil seveda Holmgren razlog...
Sicer pa zlata vredna zmaga...
Mavericksi brez Dončića navdušili v Oklahomi
Sicer, če bi DAL zmagal ob tem, da bi igral Luka, bi bil seveda Holmgren razlog...
Sicer pa zlata vredna zmaga...
Evo Dallas pokazal da LD77 dusi igro
judoka ::
Sam sem sicer pričakoval, da bo Luka po rojstvu otroka vendarle malce dozorel, kar bi se moralo kazat v bolj stable karakterju in temperamentu, ampak se žal ne. Govorim o sikanju, jokanju, pritoževanju in kriljenju z rokami nad sodniki. To se tudi že od nekdaj zavedamo vsi, mi je pa fascinantno, da ob vseh milijonih in 20-članskih strokovnih štabih v NBA ne uspejo z nekim psihologom stvari vsaj malce omejit. Vsi vemo, da zaradi tega izgublja fokus nad igro, kar je gotovo njegov največji problem. Je pa Luka še od nekdaj tak, kdor pozna fotra se bo strinjal, da "kri ni voda"...
Psiho defekti ne zginejo avtomatsko, se slabsajo z leti, vidno tudi v tem primeru. Meni osebno ni vec gledljiv, ker me rata sram za njega.
p.s. ne se ukvarjat z klovni.
Evo Dallas pokazal da LD77 dusi igro
To si gledal recap? tekmo? nič od tega?
Verjetno ni navdušenca nad košarko, ki ne bi vedel, da ima Luka rad žogo v roki, tako da dvomim, da rabiš to še milijontič napisat. Imajo pa žogo v roki in "dušijo igro" večinoma vsi zvezdniki. Problem se predvsem pojavi, ko ta zvezdnik ni v formi. Ne smemo pozabit, da je Luka imel večino kariere v NBA shitty ekipo in je je šele zadnje leto in pol v položaju, da dejansko ima neko ekipo in da bi res moral dati več žogo od sebe, to ve tudi sam, tudi Kidd... danes so bili razoloženi praktično vsi, ko te mu ni tako in rabiš nekoga, ki prevzame odgovornost, je DAL brez Luka in Irvinga lahko v velikih težavah.
De facto pa nisi gledal tekme, ker če bi, bi vedel da je prvi in daleč največji razlog DAL, da je dobil skok, kar se letos po pravilu ne dogaja, tokrat so ga dobili res brutalno prepričljivo - Dallas je imel 53 skokov, OKC pa zgolj 29!
Redko se zgodi tudi to, da DAL letos meče trojke čez 40% kot danes in proste mete čez 80%.
Sigurno pa je bila igra hitrejša, kar vsi vemo že iz preteklosti. Vemo tudi to, da Luka zmore igrati precej hitreje, čeprav ni elite šprinter, da ima boljši met in da je vrhunski asistent, kar bi tudi lahko letos več počel.
Če bi DAL danes metal trojke in proste mete tako kot običajno, če bi skok izgubil, kar pogosto ga... bi tole tekmo gladko izgubil. V precejšnji meri pa so to deli igre, na katere nima Luka direkten vpliv.
Sedaj pa domača naloga za Matota, če bi gledal tekmo, bi verjetno že imel odgovor:
Koliko igralcev Oklahome na tekmi je bilo višjih od 200cm? Ker vem, da ne boš naredil domače naloge, praktično nihče oz. to je bil zgolj Ousmane Dieng, ki je odigral 2 minuti. Na položaju centra je začel 196cm visoki Jalen Williams.
Ko imaš posledično 24 skokov več, ni nič čudnega, če tekmo dobiš za 2 točki. Če mečeš trojke nad 40% in proste mete na 80%, ni vrag...
Ne da branim Luko, ne da zmanjšujem uspeh DAL... govorim samo o tem, kako vidi tekme nekdo, ki bere samo naslov oz. pogleda tu pa tam kakšen recap in če je pri volji celo box score.
Vrnitev PJ v ekipo, brez njega ne gre. Dallas nima rezervne štirice, Kleber pač ni to (več). Je pa Lively kar malo regresiral. So vsi mislili da bo napredoval pa letos zaenkrat ne kaže.
Ja pa seveda, OKC je bil brez Holmgrena, Hartensteina in Carusa...
Ja pa seveda, OKC je bil brez Holmgrena, Hartensteina in Carusa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NajiM ()
De facto pa nisi gledal tekme, ker če bi, bi vedel da je prvi in daleč največji razlog DAL, da je dobil skok, kar se letos po pravilu ne dogaja, tokrat so ga dobili res brutalno prepričljivo - Dallas je imel 53 skokov, OKC pa zgolj 29!
Običajno je tako da skok dobivaš ko v obrambi(in napadu) igraš zavzeto... LD77 tega pač večinoma ne počne (zagotovo pa ne na visokem nivoju) zato se to lahko pozna...
Če bi DAL danes metal trojke in proste mete tako kot običajno, če bi skok izgubil, kar pogosto ga... bi tole tekmo gladko izgubil.
Če če če če, ampak ni, zdaj vprašanje je ali je se prikazala Marija (čeprav menim da skok nima kaj dosti z srečo ampak z zavzetostjo, za met ajde je lahko dan) ali pa je to da LD77 ni bilo, dalo več zagona ostalim... Midva tega seveda ne veva, lahko samo ugibava...
Ne da branim Luko, ne da zmanjšujem uspeh DAL... govorim samo o tem, kako vidi tekme nekdo, ki bere samo naslov oz. pogleda tu pa tam kakšen recap in če je pri volji celo box score.
Saj ultimativno nima veze ali pogledam tekmo za nazaj, ali pogledam recap ali karkoli... kar je važno je da je Dallas zmagal... za Dallas seveda... in zmagal je, zato ker so igralci igrali zavzeto vsaj glede na tem kar gledam za nazaj
Običajno je tako da skok dobivaš ko v obrambi(in napadu) igraš zavzeto... LD77 tega pač večinoma ne počne (zagotovo pa ne na visokem nivoju) zato se to lahko pozna...
Mato, ti razumeš, da je OKC danes igrala z ekipo, kjer praktično nihče ni bil višji od 198cm? Ne rečem, ni skok samo višina, faktorjev je en kup... ampak ko imaš enkrat res tako izrazito razliko v višini, je res brezveze nakladat še o drugih stvareh.
2dark ::
danes so bili razpoloženi praktično vsi,
Sploh Klay je bil ponovno noro razpoložen. Met 1-11, trojke 1-8. od tega je imel cel kup odprtih metov, ki bi jih profi moral zadet. Ni naključje, da so se Warriorsi znebili tega kamna, ki je zadnji dve sezoni ekipo uničeval. Sedaj pa igrajo ponovno lep basket.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Mato, ti razumeš, da je OKC danes igrala z ekipo, kjer praktično nihče ni bil višji od 198cm? Ne rečem, ni skok samo višina, faktorjev je en kup... ampak ko imaš enkrat res tako izrazito razliko v višini, je res brezveze nakladat še o drugih stvareh.
Seveda razumem... ampak višina ni vse pri reboundih... veliko doprimore tudi pravilna postavitev, anticipation leta žoge, skočnost in zavzetost ter želja po skoku... Zato ima tudi recimo LD77 čeprav ni najvišji in čeprav ni najbolj skočen, dokaj dosti reboundov, ker ima visok IQ in predvideva kam se bo odbila žoga...
Recimo drug primer je Ben Wallace (zdaj že dolgo nazaj) ki je z cca 206cm bil v eri "Shaqov" ipd. DPOY čeprav je bila razlika med njim in katerimi centri tudi 15+cm... proti Yao Mingu tudi 20cm...
Sicer razumem kaj hočeš povedat, ko je razlika 10cm ali 15cm je res problem dobit skok, sploh če je višji igralec tudi enako zavzet in podobno skočen...
Da pa bomo sicer izpostavili, že morda res da je najvišji igralec OKCja bil 198cm visok, ampak največ skokov na tekmi (kar 17) je imel PJ Washington ki je visok reci in piši 201 cm... drugi pa je bil D. Gafford z 12 skoki ki pa je visok 208 cm.... torej razlika med najboljšim skakalcem Dallasa in najvišjim OKCja na igrišču je ubornih 3 cm... torej ne govorimo o tako SILNI razliki kot jo poizkušaš predstavit kajne?
kixs ::
Ne, hoce poudariti, da je imel najvisji igralec pri OKC-ju 198cm. Pri Dallasu pa koliko? Ze sama igra med samimi vecjimi je drugacna.
Kot sem ti napisal, skok ni samo višina... ko pa je razlika 20 cm, pa je malce brezveze pisat. Bi razumel, če bi bil takšen igralec samo eden, ne pa pol ekipe, namreč teh da so bili občutno višji od celotne ekipe OKC. Najvišji igralci OKCja so bili višine branilcev DAL... ko "pomatchaš" ekipi, boš ugotovil, da sta pri DAL konstantno bila 1-2 igralca, ki sta imela na drugi strani neprimerljivo nižjega igralca, največkrat je bil to prav PJW. Če greš pogledat tekmo, so bili tudi momenti, ko je bil na Livelyju kdo, ki je bil 25cm nižji.
Igralci tipa Wallace, Barkley, Malone, Rodman in podobni so bile izjeme. Takšnih igralcev je zgolj kakšen promil. Vsem je skupni imenovalec tudi to, da so igrali umazano, s komolci, fizično tako močno, da danes ne bi dočakali konec 1. četrtine. Če mi je všeč tako soft basket, kot se igra danes, je stvar za drugo debato. So pa vlagali precej več energije in borbe v to, mnogim je seveda zmanjkalo moči za napad, ali pa ga nikdar prav zares niso zmogli igrat na resnem nivoju. Sicer pa govorimo o par imenih, ki so zaznamovala zadnjih 30 let... zdej če vidiš pri OKC igralce, ki so takšnega tipa, kova in kvalitete mi jih prosim naštej
PJW... daješ za primer 17 skokov, ki jih je pobral. To je njegov rekord kariere, torej ni nek vzorec na katerem se da gradit in debatirat. Ko ti naredita red v raketi Lively, Gafford in še kdo, ki med drugim nase navlečeta tudi tiste 196-198cm visoke igralce, potem prideš do situacje, ko se PJW dejansko bori z branilci za skoke, kar se višine tiče.
Klop DAL je pobrala 5 skokov manj, kot celoten OKC.
Ali drugače, to je slučaj, ki ga žal DAL ne bo imel na voljo na vsaki tekmi... bodi pozoren kako bo s skokom na tekmah, kjer bodo imeli nasprotniki dva primerljiva centra... jaz, ki ne gledam recapov ti povem, da DAL po večini izgublja skok in ga ne dobiva za 24 skokov... sam sicer hočeš na vsak način pridet to zaključka, da je to zaradi tega, ker ni igral Luka, ampak tule žal nimaš konstruktivnega argumenta. Nihče ni rekel, da igra ni bila hitrejša in bolj pretočna.
Igralci tipa Wallace, Barkley, Malone, Rodman in podobni so bile izjeme. Takšnih igralcev je zgolj kakšen promil. Vsem je skupni imenovalec tudi to, da so igrali umazano, s komolci, fizično tako močno, da danes ne bi dočakali konec 1. četrtine. Če mi je všeč tako soft basket, kot se igra danes, je stvar za drugo debato. So pa vlagali precej več energije in borbe v to, mnogim je seveda zmanjkalo moči za napad, ali pa ga nikdar prav zares niso zmogli igrat na resnem nivoju. Sicer pa govorimo o par imenih, ki so zaznamovala zadnjih 30 let... zdej če vidiš pri OKC igralce, ki so takšnega tipa, kova in kvalitete mi jih prosim naštej
PJW... daješ za primer 17 skokov, ki jih je pobral. To je njegov rekord kariere, torej ni nek vzorec na katerem se da gradit in debatirat. Ko ti naredita red v raketi Lively, Gafford in še kdo, ki med drugim nase navlečeta tudi tiste 196-198cm visoke igralce, potem prideš do situacje, ko se PJW dejansko bori z branilci za skoke, kar se višine tiče.
Klop DAL je pobrala 5 skokov manj, kot celoten OKC.
Ali drugače, to je slučaj, ki ga žal DAL ne bo imel na voljo na vsaki tekmi... bodi pozoren kako bo s skokom na tekmah, kjer bodo imeli nasprotniki dva primerljiva centra... jaz, ki ne gledam recapov ti povem, da DAL po večini izgublja skok in ga ne dobiva za 24 skokov... sam sicer hočeš na vsak način pridet to zaključka, da je to zaradi tega, ker ni igral Luka, ampak tule žal nimaš konstruktivnega argumenta. Nihče ni rekel, da igra ni bila hitrejša in bolj pretočna.
Čez dve uri (1:00) tekma CLE:BOS.
Bo Boston prekinil niz 15. zaporednih zmag kavalirjev?
Ob 2:30 računam na zmago Dallasa proti Pelikanom.
Luka je sicer pod vprašajem, a je bil zjutraj prisoten na ogrevanju.
Mogoče Utah ob 4:30 preseneti LAL. :)
Bo Boston prekinil niz 15. zaporednih zmag kavalirjev?
Ob 2:30 računam na zmago Dallasa proti Pelikanom.
Luka je sicer pod vprašajem, a je bil zjutraj prisoten na ogrevanju.
Mogoče Utah ob 4:30 preseneti LAL. :)
Ma res, če misliš za Dallas je ta živo modra res moteča.
Konec 1/4, Dallas vodi 44:29
Imajo pa pri Bostonu nič manj motečo živo zeleno in ne vem katera je hujša. :)
Boston bo mogoče doma res strl Kavalirje...
2 min. do konca vodijo 112:105
Me pa danes hecajo streami...cuka in zmrzuje, težko gledljivo...
Konec 1/4, Dallas vodi 44:29
Imajo pa pri Bostonu nič manj motečo živo zeleno in ne vem katera je hujša. :)
Boston bo mogoče doma res strl Kavalirje...
2 min. do konca vodijo 112:105
Me pa danes hecajo streami...cuka in zmrzuje, težko gledljivo...
Samael ::
Meni tudi. Zdajle je nekoliko boljše na https://topstreams.info/nba/mavericks linku.
Samael != Samuel
Uf, kakšen bodiček v brado je 14 sek. do konca dal Tatum Mitchellu...
In res je Boston prekinil zaporedni niz zmag Cleveland Cavaliersov.
120:117
In res je Boston prekinil zaporedni niz zmag Cleveland Cavaliersov.
120:117
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Polčas, Dallas vodi 63:51
Luka lepo krade žoge, ima pa spet predolg jezik...
Luka lepo krade žoge, ima pa spet predolg jezik...
Pričakovana zmaga Dallasa 132:91
Pavza 3 dni, v soboto (4:00) pa Denver...
Pavza 3 dni, v soboto (4:00) pa Denver...
Nisem pričakoval tako smooth zmago DAL, se mi je zdelo kr malce brezveze bedet in gledat tekmo.
Sem pa še prej pogledal tekmo Cleveland-Boston. Torej tekmo med vodilnim Clevalandom, ki je na svoj 16. tekmi doživel sploh prvi poraz letos in seveda lanskim prvakom in 2-uvrščeno ekipo vzhoda Bostonom.
Presenečenje pa zmaga SAS nad OKC... SAS brez Sochana in Wembanyame, OKC brez Hartensteina in Holmgrena.
Sem pa še prej pogledal tekmo Cleveland-Boston. Torej tekmo med vodilnim Clevalandom, ki je na svoj 16. tekmi doživel sploh prvi poraz letos in seveda lanskim prvakom in 2-uvrščeno ekipo vzhoda Bostonom.
Presenečenje pa zmaga SAS nad OKC... SAS brez Sochana in Wembanyame, OKC brez Hartensteina in Holmgrena.
Po poročanju, si je Čančar ob izvedbi zabijanja poškodoval isto koleno, ki ga je operiral.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Po poročanju, si je Čančar ob izvedbi zabijanja poškodoval isto koleno, ki ga je operiral.
jebeno :D Adijo kariera
Tole počasi že zmanjka besed, koliko smole ima Čančar... Pa ravno zadnjič sem pozabil napisat, da je igral nekih 12min in da je dal 2 točki, ampak sem zgleda zamudil to priložnost. Seveda je to tudi hud udarec za reprezentanco.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Tole počasi že zmanjka besed, koliko smole ima Čančar... Pa ravno zadnjič sem pozabil napisat, da je igral nekih 12min in da je dal 2 točki, ampak sem zgleda zamudil to priložnost. Seveda je to tudi hud udarec za reprezentanco.
Ni to smola, to je slaba fizična pripravljenost... ali pa dotrajano telo kot pri Leonardu recimo.
Kdaj pa je bil Čančar slabo fizično pripravljen?
Od česa pa bi bilo Čančarjevo telo "dotrajano", kot praviš?
Misliš njegovih 133 tekem in dobrih 10 min/tekmo pri 27 letih? Primerjaš pa ga z Leonardom, ki je odigral 696 tekem (brez playoffa) po 32min/tekmo in je star 33 let?
Od česa pa bi bilo Čančarjevo telo "dotrajano", kot praviš?
Misliš njegovih 133 tekem in dobrih 10 min/tekmo pri 27 letih? Primerjaš pa ga z Leonardom, ki je odigral 696 tekem (brez playoffa) po 32min/tekmo in je star 33 let?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Kdaj pa je bil Čančar slabo fizično pripravljen?
Če po poškodbi prideš nazaj in se zelo kmalu po tem SPET poškoduješ na enakem mestu kot si bil poškodovan pred vrnitvijo je (IMO) v 99% krivda prehitro vračanje in preslaba fizična priprava pred vrnitvijo...
Ali hočeš trditi da nekaj takega ni mogoče? In da še nismo videli primerov ljudi ki so prehitro prišli nazaj v igralni pogon in obnovili poškodbo istega dela ki so ga rehabilitirali X mesecev?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Groot ()
Možno je cel kup stvari in ne bom tako kar trdil nekaj na pamet, kot da sem njegov zdravnik in fizioterapevt, ti očitno si... če v nekaj nisi prepričan oz. imaš jasne dokaze, potem je to insinuacija oz. ugibanje. In kot sem napisal, prav v nobenem primeru nima sreče...
Ne, kot sem jasno napisal... govorim o tem, da je Čančar vedno bil dobro pripravljen in Čančar se ni nič prezgodaj vrnil, ker je bil že na seznamu za reprezentanco, torej pred poletjem, do začetka sezone pa je menda že malce potreniral in se pripravil, a?
Predvsem pa sem te repliciral, ker praviš da ima Čančar "dotrajano telo", ponavaljam, praviš, da ima Čančar dotrajano telo
Ne, kot sem jasno napisal... govorim o tem, da je Čančar vedno bil dobro pripravljen in Čančar se ni nič prezgodaj vrnil, ker je bil že na seznamu za reprezentanco, torej pred poletjem, do začetka sezone pa je menda že malce potreniral in se pripravil, a?
Predvsem pa sem te repliciral, ker praviš da ima Čančar "dotrajano telo", ponavaljam, praviš, da ima Čančar dotrajano telo
Cancar je manjkal celo eno sezono. Ce v tem casu ni saniral poskodbe kolenskih vezi jih bo oa rsles tezko, ker je isto koleno.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Samael ::
Krilni center Cedevite Olimpije in slovenske košarkarske reprezentance Bine Prepelič si je na torkovem treningu izbrane vrste zlomil dlančno kost na desni roki. Zaradi poškodbe bo Prepelič daljše obdobje odsoten s parketa.
Vir: https://siol.net/sportal/kosarka/bine-p...
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 268455 (62088) | mersault |