Forum » Šport » NBA sezona 2024-2025
NBA sezona 2024-2025
Temo vidijo: vsi

Kurzweil ::
Polčas:
New York - Boston 71:46
... trojke Bostona 12/19 (63,2%)... sicer je bilo jasno, da BOS ne bo metal vse tekme trojke zgolj 25%, ampak tole je povsem druga zgodba.
New York - Boston 71:46
... trojke Bostona 12/19 (63,2%)... sicer je bilo jasno, da BOS ne bo metal vse tekme trojke zgolj 25%, ampak tole je povsem druga zgodba.

IL_DIAVOLO ::
Seveda vodi Boston, ne pa NY :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO ::
Trmast ko b'k.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Na ESPN pravijo, da Curryjeva poškodba ni tako nedolžna in da bi znal manjkati še kakšno tekmo več... na Arena Sport, kjer po čudežu gledam... pa Lamut tudi pravi, da se zna Curry vrnit šele na 6. tekmi, če seveda do nje sploh pride...

Ja če se Curry res hitro ne vrne, bo GSW žal v izgubljenem položaju.
Ja težko bo GSW brez Curryja... je pa tudi res, da če smo povsem objektivni, GSW ni bil niti daleč od tega, da tole tekmo dobi... je bila tekma kar tight, pa tudi precej je GSW vodil...
V glavnem Shams Charania pravi za ESPN, da je že bolj ali manj sigurno, da ga ne bo VSAJ do 18. maja, ko je predvidena 6. tekma, v kolikor sploh do nje pride.
/////
Danes dve tekmi, ena po nam dobrem terminu (domači ekipi na prvem mestu):
21:30 ... Denver - Oklahoma
02:00 ... Indiana - Cleveland
Vemo, kako gre... če bodo Jokiću v support Braun, Murray, Porter, Gordon... potem je vse mogoče... zaenkrat tudi kaže, da bo Cleveland kompleten tudi to tekmo, tako da dajem Indiani precej malo možnosti za zmago.

Groot ::
Ja tale tekma DEN-OKC je zaenkrat totalno negledljiva. DEN trenutno 0/12 pri metu za tri
Shai pa že v ritmu podarjenih prostih metih

Ja, res neverjeten napad obeh ekip... po prvi četrtini 17:8...
OKC... met iz igre 6/22, za tri točke 1/11
DEN... met iz igre 2/22, za tri točke 0/14
25 točk je najmanj v zgodovini lige NBA, kar se 1. četrtine in playoffa tiče...
OKC... met iz igre 6/22, za tri točke 1/11
DEN... met iz igre 2/22, za tri točke 0/14
25 točk je najmanj v zgodovini lige NBA, kar se 1. četrtine in playoffa tiče...

Caracas ::
Ja, tako je pisalo spodaj v prenosu. No pisalo je T-fewer
Denver je lost in space...
Denver je lost in space...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Je pa sicer najmanj v zgodovini bilo 7 točk na četrtino, torej je imel DEN zgolj 1 več...
Pa glede na to, kako obupen je DEN, je tole še dober rezultat za njih... mislim, da bo DEN tole še prišel nazaj... tole bo OKC verjetno še obžaloval... ker bi ob rahlo nadpovprečnim metom imeli že gladko prek +20, verjetno še več....
Pa glede na to, kako obupen je DEN, je tole še dober rezultat za njih... mislim, da bo DEN tole še prišel nazaj... tole bo OKC verjetno še obžaloval... ker bi ob rahlo nadpovprečnim metom imeli že gladko prek +20, verjetno še več....

Groot ::
Aha sedaj sem šele opazil razlog za bedarije od sojenja - Tony Brothers
Kako lahko njemu sploh še pustijo soditi tekme je bila zame vedno uganka

Bodo spet bluzili o okc's suffocating defense, pa ni bila obramba tako dobra, Denver je falil cel kup odprtih metov...

Imata pa obe ekipi isti met za 3... 3/22 (13,6%)
Tole je naravnost odličen rezultat za DEN...
Tole je naravnost odličen rezultat za DEN...

Zanimivo kako je okc, glede na to da imajo cel kup dobrih strelcev z razdalje, slab proti coni...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Caracas ()

Zanimivo kako je okc, glede na to da imajo cel kup dobrih strelcev z razdalje, slab proti coni...
Cona prav ubija OKC... Daigneault to zelo dobro ve, pa zgleda v playbooku ni nobene rešitve... ko malce zožaš in omejiš teren OKC, se jim igra hitro kolapsira in postanejo zelo nervozni, ker se je že res velikokrat pokazalo v tej seriji... torej cona/zapreš... paziš na žogo, da ni kontre... če jim ne gre še met za 3 točke, sem tej ekipi hitro vse ustavi... nekak po pameti, organizirano, bolj taktično pa ni njihov cup of tea...

Je pa obramba DEN danes več kot solidna, dejansko se ne spomnim, kdaj je Jokić nazadnje dal toliko efforta v obrambo, kot danes...
OKC si je tule zakuhal velik problem... kot sem že prej napisal, na začetki tekme, ko je DEN blodil, bi moral OKC iti na +20 oz. še več... tako pa so pustili DEN, da igra in lahko sanja... zdaj pa imajo problem in bodo tole tekmo po mojem težko dobili... če ne drugega, smo dobili tight tekmo.
OKC si je tule zakuhal velik problem... kot sem že prej napisal, na začetki tekme, ko je DEN blodil, bi moral OKC iti na +20 oz. še več... tako pa so pustili DEN, da igra in lahko sanja... zdaj pa imajo problem in bodo tole tekmo po mojem težko dobili... če ne drugega, smo dobili tight tekmo.

Ja, Jokić danes angažirano v obrambi. Imajo pa Porterja, ki je v obrambi katastrofa. No danes tudi v napadu.

Je DEN v tej zadnji četrtini počepnil... jih je zmanjkalo, kar niti ne presenača... primarno pa Jokić zelo slab v napadu danes... Porter v 34 minutah 3 točke.... Westbrook obup... Braun razen enega obdobja tam na začetku tema... potem pa še prosti meti za finiš...

V taki seriji ne moreš igrati samo s praktično 6 igralci kot igra Denver, OKC igra z desetimi in pričakovati da bo zadnja četrtina tvoja.

Legon ::
smo videli popolnoma enak scenarij pri LAL, računat, da bodo ljudje igrali 40+ min na tekmo ni realno.

Duhec ::
/////
Danes dve tekmi, ena po nam dobrem terminu (domači ekipi na prvem mestu):
21:30 ... Denver - Oklahoma
02:00 ... Indiana - Cleveland
Vemo, kako gre... če bodo Jokiću v support Braun, Murray, Porter, Gordon... potem je vse mogoče... zaenkrat tudi kaže, da bo Cleveland kompleten tudi to tekmo, tako da dajem Indiani precej malo možnosti za zmago.
Povsem na glavo!
Tole bo pa za Kavalirje katastrofa... že 1/4 ni šlo, zdaj 2/4 so pa povsem popustili...
Kaj vse zadane Indiana za 2 (60%) za 3 (66,7%) proste 80%, Cleveland pa pretežno mimo za 2 (25%), 3 (26%) edino proste mete zadanejo (90%).
Polčas 80:39 za Indiano.
http://blackbird.si/

No, CLE je ob koncu 3/4 le malce zmanjšal zaostanek iz 41 na 32 pik... IND:CLE 109:77

bambam20 ::

Horas ::
bravo okc, denver kljub katastrofalnem metu bil blizu. cle pa čao.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Ganon ::
Meni ne OKC ne DEN nista simpatični ekipi. Ampak OKC mi je sto nivojev nižje. 4:2 za DEN, upam.

+1, žal mi je tudi za Cleveland, pa ne za to ker bi ga imel raje od Indiane (indiana mi je fajn ekipa in lepo igrajo), le mislim da bi bil Cleveland bolj konkurenčen Bostonu.

Podobno tudi jaz... OKC sem neprimerljivo bolje prebavljal v časih, ko so tam igrali Durant, Westbrook, Harden in Ibaka, je po mojem to dovolj povedno. Objektivno pa jim je seveda treba dati vse pohvale, tole se ni zgodilo čez noč... škoda za poraz DEN...
Tega poraza CLE proti IND nisem pričakoval, še manj pa tako visokega... malce upam in sem prepričan, da bo tale serija šla v 7. tekmo. Tudi jaz bi CLE privoščil, podobno kot sem prej DET pa še komu.
Danes/jutri pa sta v položaju, kot je bil včeraj OKC New York in GSW... torej v zaostanku 1-2. New York že 25 let ni bil v konferenčnem finalu, kar je tudi čutiti na domačem parketu NY. GSW pa bo spet trpel brez Curryja... NYK-BOS ob 1:30... GSW-MIN pa ob 4:00...
Tega poraza CLE proti IND nisem pričakoval, še manj pa tako visokega... malce upam in sem prepričan, da bo tale serija šla v 7. tekmo. Tudi jaz bi CLE privoščil, podobno kot sem prej DET pa še komu.
Danes/jutri pa sta v položaju, kot je bil včeraj OKC New York in GSW... torej v zaostanku 1-2. New York že 25 let ni bil v konferenčnem finalu, kar je tudi čutiti na domačem parketu NY. GSW pa bo spet trpel brez Curryja... NYK-BOS ob 1:30... GSW-MIN pa ob 4:00...

Osebno navijam za Indiano, čeprav si tudi NYK in DEN zaslužijo.
Indiana je samo 1x v zgodovini igrala v finalu (l. 2000) in izgubila z LAL 4:2.
NYK so igrali 8x, resda nazadnje l. 1999 in izgubili s SAS 4:1.
https://bs.wikipedia.org/wiki/NBA_finale

Ganon ::
Prva asociacija ob omembi Indiane, mi bo vedno Reggie Miller. Letos mineva 20 let od upokojitve. Brez prstana ...

Osebno navijam za Indiano, čeprav si tudi NYK in DEN zaslužijo.
Se spomnim te serije Indiane in to precej dobro... kdo ne bi privoščil Reggiju Millerju naslova... ki ga seveda žal nikdar ni dobil. Če se prav spomnim, to je bila sezona, ko je bil pri Indiani rookie Jonathan Bender, potem konec te sezone pa je kot 27. v 1. rundi Indiana izbrala našega Brezca.
Takrat je Indiana v nekem momentu imela 5-6 centrov... poleč Jermaina O'Neala je bil tu še Jeff Foster, pogojno tudi Bender (višina), sicer pa sta takrat bila v Indiani kar 2 hrvaška centra in sicer Bruno Šundov in Žan Tabak... Žan Tabak je takrat prav ob picku Brezca odletel in se vrnil v Evropo, natančneje v Real Madrid.
Sem Indiani privoščil tudi takrat, ko jim je dobro kazalo v playoffu par sezon, še posebej v sezonah 2011/12, 2012/13 in 2013/14, zdej bom malce na pamet... ko so igrali z njo George, Granger, Hibbert, David West, Stephenson, George Hill, Hansbrough (2x), Mahinmi, D.J. Augustine, Gerald Green... če se prav spomnim so vse tri sezone izgubili proti Miamiju... nikdar prav daleč od uspeha, vemo pa kdo je bil takrat v Miamiju... takrat sem res gledal NBA še bolj zavzeto, sem pa takrat tudi nažigaval NBA 2K in bil ves čas v samem vrhu, zato vem te rosterje malodane na pamet...
Sigurno me ne bi preveč motilo, če bi Indiana uspela pripravit kakšno presenečenje, mi je bila ta franšiza od nekdaj čisto všečna. Bi pa bilo tudi zanimivo videt, da bi Carlisle osvojil naslov z Indiano, Dallas pa recimo niti ni prišel v playoff, če zanemarimo okoliščine.

BREAKING: The Dallas Mavericks WIN the Draft Lottery and take 1st Overall Pick in the 2025 NBA Draft
1. Dallas Mavericks
2. San Antonio Spurs
3. Philadelphia 76ers
4. Charlotte Hornets
5. Utah Jazz
6. Washington Wizards
7. New Orleans Pelicans
8. Brooklyn Nets
9. Toronto Raptors
10. Houston Rockets (od Phoenixa > Brooklyn)
11. Portland Trail Blazers
12. Chicago Bulls
13. Atlanta Hawks (od Sacramenta)
14. San Antonio Spurs (od Atlante)
Kaj naj rečem... moram priznat, da precej mešani občutki

Dallas je imel 1,8% možnosti, da dobi tale 1. draft pick
Odzivi po socialnih omrežjih gredo seveda v smer, da je tole maslo vodstva liga NBA, namještalka, če se izrazim po balkansko. Bi moral pogledat kako je s Charlottom, ampak sem zasledil cel kup komentarjev fanov tega kluba, da jih liga ne mara in da vedno, ko so bili blizu prvemu picku, da ga nikdar ne dobijo... 
Torej Cooper Flagg očitno v Dallas, če po nekem čudežu ne bi bil izbran s strani DAL pa bo v vsakem primeru šel v Teksas, saj ga bo potem gotovo vzel SAS, ki ima znotraj prvih 14. pickov 2 picka.

Torej Cooper Flagg očitno v Dallas, če po nekem čudežu ne bi bil izbran s strani DAL pa bo v vsakem primeru šel v Teksas, saj ga bo potem gotovo vzel SAS, ki ima znotraj prvih 14. pickov 2 picka.

Horas ::
hah boston, papa. čao, dobr je new york pa brunson
The Mavericks, who had never won the Draft Lottery, will almost certainly select 6-foot-9 forward Cooper Flagg, the freshman who led Duke to the Final Four in his lone college season and the consensus player of the year.
a pol gafford res gre v lakerse?
The Mavericks, who had never won the Draft Lottery, will almost certainly select 6-foot-9 forward Cooper Flagg, the freshman who led Duke to the Final Four in his lone college season and the consensus player of the year.
a pol gafford res gre v lakerse?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()

Tatum pa...na koncu ko je bilo že vse končano. Res upam da ni Ahilova...
Sam Nicu ne privoščim Cooperja. Nisem nikoli za konspiracijske teorije, samo tole pa res malo smrdi.
Sam Nicu ne privoščim Cooperja. Nisem nikoli za konspiracijske teorije, samo tole pa res malo smrdi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 294803 (88436) | mersault |