» »

Predsedniška debata Trump vs Biden

Predsedniška debata Trump vs Biden

Temo vidijo: vsi
««
78 / 79
»»

arnecan1 ::

Pac-Man je izjavil:

Brez ameriških precednikov se svet ne vrti? Nihče razen njih nima lastne volje in interesov?

https://x.com/Wilson__Valdez/status/185...

Remember The Drone War? It was the thing that 'progressives' declared the #1 foreign policy issue during the Obama years. Trump made them worse and more secretive, while Biden basically ended them completely and just.......total silence from 'the left'.

Še enkrat, za nepismene in širitelje demokracije v islamske vukojebine:

Egipt 2011 do 2014 leta - Egyptian Crisis (2011%E2%80%932014) @ Wikipedia
Sirija 2014 leta - Syrian civil war @ Wikipedia
Krim 2014 leta - Russian occupation of Crimea @ Wikipedia
Libija 2014 leta - Libyan civil war (2014%E2%80%932020) @ Wikipedia
Jemen 2014 leta - Yemeni civil war (2014%E2%80%93present) @ Wikipedia
Evropa migrantska kriza 2015 leta - 2015 European migrant crisis @ Wikipedia
Afganistan 2021 leta - 2020%E2%80%932021 U.S. troop withdrawal from Afghanistan @ Wikipedia
Ukrajina 2022 leta - Russian invasion of Ukraine @ Wikipedia
Gaza 2023 leta - Israel%E2%80%93Hamas war @ Wikipedia
Rdeče morje napadi Hutijev 2023 leta - Red Sea crisis @ Wikipedia

Barack Obama predsednik ZDA od 2009 do 2016 - Barack Obama @ Wikipedia
Donald Trump predsednik ZDA od 2017 do 2020 - Donald Trump @ Wikipedia
Joe Biden predsednik ZDA od 2021 do 2024 - Joe Biden @ Wikipedia

kow ::

GregiB je izjavil:

kow je izjavil:

Kampanja seveda ni nezakonita, dokler tako ne odloci sodisce.
No, tole je pa zanimiva interpretacija zakonodaje… mešaš de jur in de facto… Če jaz nekoga umorim, sodišče pa zaradi procesne napake sojenje razveljavi… sem morilec, ali ne?

Sem kar precej preprican, da je pred tabo ze kdo kaksnega umoril. In da vemo, da gredo taksni potem v jeco.

Chalky je izjavil:

Sicer ne najdem komentarja vendar je nekdo vprašal kaj dobrega je storil Biden in če smo pošteni je potrebno priznati da je Chips Act ena pozitivna stvar ki jo je storil. Ali so to njegove zasluge je druga stvar, dejstvo je da so to sprejeli pod njegovim predsedovanjem tako da gredo zasluge njemu.

Ideja oz. investija je dobra ter smiselna. Implementacija niti ne. Vecino denarja je slo Intelu, ki se zaenkrat s hitrostjo gradnje ni ravno izkazal. TSMC-jukaze bolje.

arnecan1 je izjavil:

Egipt 2011 do 2014 leta - Egyptian Crisis (2011%E2%80%932014) @ Wikipedia
Sirija 2014 leta - Syrian civil war @ Wikipedia
Krim 2014 leta - Russian occupation of Crimea @ Wikipedia
Libija 2014 leta - Libyan civil war (2014%E2%80%932020) @ Wikipedia
Jemen 2014 leta - Yemeni civil war (2014%E2%80%93present) @ Wikipedia
Evropa migrantska kriza 2015 leta - 2015 European migrant crisis @ Wikipedia
Afganistan 2021 leta - 2020%E2%80%932021 U.S. troop withdrawal from Afghanistan @ Wikipedia
Ukrajina 2022 leta - Russian invasion of Ukraine @ Wikipedia
Gaza 2023 leta - Israel%E2%80%93Hamas war @ Wikipedia
Rdeče morje napadi Hutijev 2023 leta - Red Sea crisis @ Wikipedia

Barack Obama predsednik ZDA od 2009 do 2016 - Barack Obama @ Wikipedia
Donald Trump predsednik ZDA od 2017 do 2020 - Donald Trump @ Wikipedia
Joe Biden predsednik ZDA od 2021 do 2024 - Joe Biden @ Wikipedia

Tisoce mrtvih v Etiopiji si pa kar zamolcal? Ti, ti, porednez.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

DarwiN je izjavil:

Hansen pointed to Section 52 U.S.C. 10307(c) of the federal code, which states that any person who "pays or offers to pay or accepts payment either for registration to vote or for voting shall be fined not more than $10,000 or imprisoned not more than five years, or both." .

Tole definitivno ni povsem jasno. In mora odlociti sodisce. Ker tehnicno Musk ni nobenu placal za registracijo, ampak je "samo" organiziral loterijo, na kateri so sodelovali tisti, ki so se registrirali.

"He added that Musk is also in violation of the Department of Justice Election Crimes Manual, which defines illegal bribes to incentivize voting as "anything having monetary value, including cash, liquor, lottery chances, and welfare benefits.""

Tole pa je ze bolj smiselno in veliko bolj verjetno nezakonito.

Mimogrede, a Hillary mora iti tudi v cuzo zaradi tistega mail serverja?

mtosev je izjavil:

Danes so iz zapora izpustili Steve Bannon.

Tip je se ziv? Ze 10 let nazaj je izgledal kot da pije kot zolna :))

Zgodovina sprememb…

Chalky ::

kow:: danes, 22:55:12

Ideja oz. investija je dobra ter smiselna. Implementacija niti ne. Vecino denarja je slo Intelu, ki se zaenkrat s hitrostjo gradnje ni ravno izkazal. TSMC-jukaze bolje.

Normalno, Intel je ameriško podjetje TSMC pa Taiwansko. Je pa res da je gradnja Intel Fabov precej počasna. Drugače pa Samsung v Texasu gradi precej hitreje. Biden je tu storil odlično potezo.

Kayzon ::

Moj ucitelj anglescine je dobesedno american in pravi da sta oba kandidata idiota :))

Zimonem ::

Delata se idiota, ker sta manipulatorja. Pa iščet na katere strahove bodo volilci trzal.

Okapi ::

Kayzon je izjavil:

Moj ucitelj anglescine je dobesedno american in pravi da sta oba kandidata idiota :))

Povej mu, da je idiot - tako kot vsi Američani.>:D

Pac-Man ::

arnecan1 je izjavil:

Še enkrat, ZDA niso krive, da je islamski svet poln samodržcev, Putinu se pa meša.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Zimonem ::

O ti sveta preproščina, savdi, reza Pahlavi pa ostale sekte so se sestajale z ameriškimi predsedniki ali vsaj predstavniki.

FireSnake ::

Pac-Man je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Precednik?
Kaj je to?
Nekaj za precejanje?

Tudi. Za zlivanje inteligence v prazne buče, prosto po Jokerju.

Zanimivo.
Ampak: ti ni nič pomagalo :))

Kayzon je izjavil:

Kaj to pomeni: dobesedno?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

c3p0 ::

Kamela ne bi šla na Rogana, bi on moral do nje, pa 1h samo bi mu naklonila svojega časa. /bruka

Malidelničar ::

Ravnokar, Joe Biden okarakteriziral Trumpove privržence kot 'garbage'.
To bo imelo podoben efekt kot Hillaryina pripomba o 'deplorables'.
Še huje, Joe Biden je to izjavil isti dan, ko je Harrisova imela verjetno svoj najboljši govor v kampaniji pred 50k ljudmi.
Skratka, najslabši možen trenutek. Že tako Bidna niso pustili zraven Harrisove, čeprav je želel sodelovati v kampaniji in "pomagati".
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Stari je vsaj javno povedal to kar si vsi "Demokrati" v ZDA mislijo.

mtosev ::

Barbara Bush podpira Harrisovo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Ganon ::

mtosev je izjavil:

Koga pa leta 2024 briga koga podpira Barbara Bush. A ko gres na slovenske volitve, preverjas koga podpira Misa Molk? Morda Barbara Miklic?

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

mtosev je izjavil:

Se ji je pridružil še terminator.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

mtosev je izjavil:

Se ji je pridružil še terminator.

Kul :D

Busheva, Cheneyeva... omenjate, kot da so to neki ljudje, na strani katerih je dobro bit.

arnecan1 ::

kow je izjavil:

Tisoce mrtvih v Etiopiji si pa kar zamolcal? Ti, ti, porednez.

Upoštevam samo tisto, kjer so bili vmešani ameriški predsedniki.

Če je pijani Franček ubil Micko, ker se je skurbala s sosedom, tega pač ne bom vključil zraven.

Pac-Man je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Še enkrat, ZDA niso krive, da je islamski svet poln samodržcev, Putinu se pa meša.

Ko širiš demokracijo v toekratske vukojebine in kjer je miselnost srednjeveška in je že zgodovina pokazala, da tak pristop ni uspešen, pa to znova in znova ponavljaš, lahko pomeni samo ali si totalno neumen ali pa imaš kakšno skrito agendo.

Trump je zopet marketinški genij, je že izkoristil 'garbage':

Kamala in Biden sta ponovila 'deplorables' napako in vse trumpove volivce ozmerjala s smetmi.
Na odgovor nista dolgo čakala.

https://x.com/Libertarec/status/1851758...

This clip of Trump explaining the dump truck, is funnier than 99% of Netflix comedy specials. ?
And this is the guy they said was Hitler?
As for the Dems, they are in trouble. Trump is relaxed, smooth, and having fun. They can't compete with this.

https://x.com/WarClandestine/status/185...

DarwiN ::

Itak... Fake news propagandista in trumptarda spoznaš takoj v prvi izrečeni besedi... "Kamala in Biden".. V resnici je bil le Biden.

Pa še to gre zgolj za manjši brain fart, oziroma niti to ne. Nerodno izrečen stavek nekega starca.

"The only garbage I see floating out there is his supporter's -- his -- his demonization of Latinos is unconscionable"

V resnici Biden ni niti ene same osebe označil za smeti. Niti samega komika, ki je dejansko garbage human being.. Smeti so bile mišljene kot his "supporter's demonization". Njegove izrečene besede so garbage.

Ja, tisti apostrof so fašisti izkoristili. supporter's ali supporters? Sliši se isto.. Ampak če bi bilo mišljeno "supporters", bi uporabil množino "are his supporters" in ne ednine "is"..

Ok, nepomembno, saj vemo, s kom imamo opravka.

Je pa rich, ko republikanci označijo demokrate, da širijo sovraštvo, nestrpnost.. Ta pa je resnično boleča.. Ampak to je bil ravno point.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

DarwiN: poglej, nobenega apostrofa ni tukaj. Biden je rekel, kar je rekel. To so opozorili tudi že v mnenjskih oddajah, da ta spin z apostrofom ni realen.
In tudi kako so Demokrati reagirali, najprej ignoranca, potem nerodno zanikanje Bidnovega 'spodrsljaja'.
In najpomembnejše, ljudje tega niso razumeli kot napake z apostrofom.
Trumpu je pa nasprotna stran zopet podelila priložnost za promocijo.

Samael ::

Malidelničar je izjavil:

Biden je rekel, kar je rekel.

A samo on? Prej si zapisal drugače. Zakaj?
Samael != Samuel

Malidelničar je izjavil:

DarwiN: poglej, nobenega apostrofa ni tukaj. Biden je rekel, kar je rekel. To so opozorili tudi že v mnenjskih oddajah, da ta spin z apostrofom ni realen.
In tudi kako so Demokrati reagirali, najprej ignoranca, potem nerodno zanikanje Bidnovega 'spodrsljaja'.
In najpomembnejše, ljudje tega niso razumeli kot napake z apostrofom.
Trumpu je pa nasprotna stran zopet podelila priložnost za promocijo.

Biden je rekel, kar je rekel.. In ko slišiš obe interpretaciji, bo vsak razumen človek točno vedel, kaj je Biden želel povedat. Problem pa je, ker po svetu roma na milijarde nerazumnih opranih zombijev.

Medijskih oddajah, ja..

Pravi komiki so trumpovce na shodih začeli spraševat to kar vas jaz sprašujem zadnji čas v tej temi.. Do you think the Earth is round or flat?

In veš kaj je odgovor povprečnega MAGA trumptarda? Znova in znova podoben odgovor. I don't know anymore.

S tem imamo opravka. Tako nizko smo padli. To so tvoji "novinarji" in "medijske oddaje".

Zgodovina sprememb…

Samael: zakaj se obešaš na posamezne besede? Tisto je tekst tvita od Libertarca s katerim je on pojasnil, da sta Biden in Kamala volivce ozmerjala skupaj v smislu, da sta del iste ekipe, Biden se je v tistem posnetku želel angažirati kot del Kamaline ekipe (pred tem je bil namreč iz kampanije en mesec odsoten/odstranjen).
Če upoštevaš dejstvo, da sta Biden in Kamala del iste ekipe (!) - predsednik ter podpredsednica - lahko Libertarec o tem napiše, da sta del iste ekipe, tako da meni osebno se tak naslov tvita ne zdi sporen.

Seveda se ti ne zdi sporen.. Celo všeč ti je.. Takšen naslov s podtikanjem si pravzaprav tudi pričakoval in ga želel slišat. In zato si ga tudi dobil.. Povpraševanje in ponudba #fake_news.

Zgodovina sprememb…

HitraSperma ::

Upam da Biden ne bo izvoljen, zgleda je postal čisto preveč dementen
fgdsfjk

Trump in Harris sta neck and neck v Pennsylvania. Upam, da kamali uspe zmagati

Also, Malidelničar, bi bilo zanimivo slišat, kako ta tvoj propagandist interpretira stavek, ki ga je Trump izrekel nekaj ur kasneje:

""And it's not her, it's the people that surround her. They're scum. They're scum, and they want to take down our country. They are absolute garbage."

Je rekel, kar je rekel? Kdo obkroža Kamalo? Morda vsi demokrati? Morda samo člani njene stranke?

Zdaj pa že hvataš zadnje bilke... Gotovo je s tem mislil vse, ki jo mislijo volit. /s

Dejstvo je, da bo Trump zmagal, Kamala je en najslabših možnih kandidatov. Ne le, da je povsem glupa, niti nobene karizme nima. En heckler ji uniči celotni nastop in le še gleda nervozno. Tu je še zabit Dubya bil boljši.

c3p0 je izjavil:

Zdaj pa že hvataš zadnje bilke... Gotovo je s tem mislil vse, ki jo mislijo volit. /s

Ne, mislil je na komarje in muhe, ki obkrožajo Kamalo.. Trump nedolžen!

Ampak tudi če je mislil na 80 milijonov njenih volilcev.. Irelevantno zaradi epskih dvojnih meril.. V MAGAversu sta sovraštvo in nestrpnost feature in ne bug, medtem ko je pri liberalcih že vsak najmanjši spodrsljaj velik greh. Kamala lahko ubije muho pred kamerami in se bo nanjo zvalil plaz kritik, Trump pa lahko dobesedno ubije človeka v modri majici na peti aveniji in bo izgubil mogoče 2% podpore.

Pa povrh je Trump dobil še free-pass.. Biden je prvi izrekel besedo "garbage". On je začel.. Zato si lahko jaz dam duška. Free pass.. Kot v vrtcu. Nenazadnje je Trump kognitivno na nivoju 5-letnika.

mtosev je izjavil:

Švarci tudi.
Vir:
https://siol.net/novice/svet/arnold-sch...

Zdaj pa molite, da ženska zmaga.
Ker v nasprotnem primeru se bo kamalatardom, trumpfobom (saj imate radi labele, ane?) in tebi zmešalo.
Ker ti, "starejši gospi" privoščiš zmago, ker ti je všeč.

Nam, ostalim, je pa fino, komajda sproti pečemo kokice :D

mtosev je izjavil:

Polls

Prosim?

Zgodovina sprememb…

Polda ::

V anketah sta izenačena na stavnicah pa Trump vodi preprečljivo proti Kameli.

Svarci se ocitno strinja z mano - kaj je glavni argument proti Trumpu.

Trump ni "izstopil iz characterja", niti ko je slo zares in je bila pizdarija pred kongresom. Nekje je potrebno potegniti crto in poskrbeti, da se nikoli ne prestopi Rubikon. Skoda, ker je alternativa verjetno najbolj nesposoben demokratski kandidat(ka) v zgodovini.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

Upoštevam samo tisto, kjer so bili vmešani ameriški predsedniki.

In zakaj v Etiopiji niso? Ker si se tako sam odlocil?

https://english.alarabiya.net/News/worl...

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Hm ... spomnim se, da se je Trump šel pogovarjat s Kimom, ampak da je pa iz tega skuhal tako godljo, si pa nisem predstavljal:

Odlična ilustracija, zakaj egotrip opice nimajo kaj iskati v politiki.

pegasus: tehnično si super dečko.
Zdaj pa realno: ko se je z Unom objemal kot, da sta največja prijatelja.
Pred tem pa vojna na tviterju.
Pa, daj no, čez to transparenco je pa ja tako preprosto videti.
Jaz sem takrat naprej povedal kaj se bo zgodilo (pili, jedli in objemali se bodo).

Zavrtimo par videov iz tistega časa?

pegasus ::

Video trdi, da so se objemali pred sestankom, po sestanku pa ne več. Kim naj bi bil tako užaljen, da se je odpovedal ideji o normalizaciji odnosov z US in se sedaj pari z Rusijo. Trump je tu res dosegel vse, kar je Putin hotel :))

CoolBits ::

Evo, da vam globalistom povzročim še malo panike glede Trumpa :))

https://rumble.com/v3gx680-the-greatest...

Dobesedno drugi stavek tega "dokumentarca":

Yet, as time unravelled, more of his words became a lie and a set up for the deep state to roll out a massive depopulation agenda was further established.

Jap, tvoje vrste vsebina, CoolBits. ;((:))

Depopulation agendo ima samo en... In to ni Bill Gates ali Obama, ampak vodja tvojega kulta, ki želi deportirati ~11 milijonov ljudi.

Moje vrste vsebina ja, vse dokumentirano in preverljivo na uradnih straneh. Sam to se vam ne da ne, je lažje propagando širit.

Saj videe od coolbitsa večina ljudi tukaj ne gleda. Jaz sem se že zapomnil coolbitsa od korona časov.

Ja ni kaj, resnica je vedno težje prebavljiva od ugodne propagande. Tako pač je.

Kar prilepi CoolBits, je garant bedarija.

S tem se strinjam.

Men včasih zapaše in se grem igrico "kdo najhitreje zazna dezinformacijo/alternativno dejstvo/teorijo zarote"..

Tokrat kot rečeno sem prišel do drugega stavka.. Naprej seveda ne gledam, ker je igre konec. :D

Saj bo kmalu jasno, smo blizu finala tega showa :D

Konca še lep čas ne bo.. Razglasitev rezultatov se bo tako ali tako zavlekla. Kjer bo tesno, bo ponovno štetje. Če zmaga Trump, bo na levi veliko jokanja, nekaj se jih bi preselilo v Kanado.

Če zmaga Kamala, se pa začne prava veselica... Ponovno bomo šteli mrtve.

Večina trumptardov je namreč sprogramirana tako, da so 100% prepričani v zmago. Ne 99% proti 1%, ampak 100%! Ali zmaga Trump, ali pa je bila kraja in so pripravljeni tudi na državljansko vojno, če dobijo zeleno luč. Tretje opcije ni. Zmaga ali kraja.

Še najhujši razplet pa bi bil, če pokvarjeni republikanci nekak odločitev spravijo v roke pokvarjenega vrhovnega sodišča... Ker potem bo pa DEJANSKO sledila kraja, si upam že zdaj trdit.
««
78 / 79
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Biden zaspal na podnebni konferenci (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14325248 (5604) Ganon

Kognitivne sposbnosti Josepha Bidena (strani: 1 2 )

6812808 (9987) BigWhale
»

Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )

19933342 (25140) ajdov2

Več podobnih tem